master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
να σας τον βαλω? σας πονεσα? θα μου βαλετε μπαλονι?εννοεί να μιλάς στον πληθυντικό ρε!
να σας τον βαλω? σας πονεσα? θα μου βαλετε μπαλονι?εννοεί να μιλάς στον πληθυντικό ρε!
Παιδιά διάβασα το θέμα από την αρχή με ενδιαφέρον, βέβαια εγώ δεν μπορώ να κάνω τον ψυχολόγο των γυναικών αυτών (αν και αναρωτιέμαι πως μπορούν να κάνουν αυτή τι δουλειά όσα λεφτά κι αν έχει χωρίς να κάνουν εμετό) αλλά θα παραθέσω μια στιχομυθία του φοβερού Τ-Μπαγκ από τον 3ο κύκλο της σειράς Prison Break όπου προσπαθούσε να προστατεύσει μια ιερόδουλη και της λέει για να την καθυσηχάσει: "In this world we are living, we are all whores. You are not a whore, you are a woman with your own will, your own desire".
Μπας και γενικά στην ζωή μας είμαστε όλοι λίγο πολύ πουτάνες?
πολλες ελλειψει σοβαρων εναλλακτικων λυσεων βρισκουν την ευκαιρια να βγαλουν γρηγορα πολλα φραγκα σε μικρο διαστημα και πιστευω οτι το βλεπουν αρχικα σαν μια προσωρινη λυση...βεβεα ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου ετσι?...εδω ρε παιδια την ιδια δουλεια κανουν φοιτητριες, κοπελες δηλαδη με ανωτερο υποτιθεται μορφωτικο επιπεδο για να βγαλουν εξοδα σπουδων η δεν ξερω γω τι αλλο αρα μιλαμε για ενα κοινωνικο φαινομενο χωρις φραγμους..
ολα στον βωμο του χρηματος και γενικα η εικονα τους διαμορφωνεται περισσοτερο πλεον απο το κατα συμπεριφερονται επαγγελματικα παρα απο το δεδομενο οτι κανουν αυτη τη δουλεια...
Συνάδελφοι γιατί οι παντρεμένες που το κάνουν επί πληρωμή για λούσα κλπ. Το χρήμα τα κάνει όλα κάποιες λιγότερο ηθικές, αλλες περισσότερο. Το ζητούμενο είναι να γίνεται από επιλογή των ιδίων και ΌΧΙ από τρίτους.πολλες ελλειψει σοβαρων εναλλακτικων λυσεων βρισκουν την ευκαιρια να βγαλουν γρηγορα πολλα φραγκα σε μικρο διαστημα και πιστευω οτι το βλεπουν αρχικα σαν μια προσωρινη λυση...βεβεα ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου ετσι?...εδω ρε παιδια την ιδια δουλεια κανουν φοιτητριες, κοπελες δηλαδη με ανωτερο υποτιθεται μορφωτικο επιπεδο για να βγαλουν εξοδα σπουδων η δεν ξερω γω τι αλλο αρα μιλαμε για ενα κοινωνικο φαινομενο χωρις φραγμους..ολα στον βωμο του χρηματος και γενικα η εικονα τους διαμορφωνεται περισσοτερο πλεον απο το κατα συμπεριφερονται επαγγελματικα παρα απο το δεδομενο οτι κανουν αυτη τη δουλεια...
μεγαλε απο οσοα ειπες κρατω μονο αυτο.οτι η γκομενα μονη τις το διαλεξε.αλλιως θα ελεγε βαλτε με να καθαριζω σκαλες.λοιπον φιλε και μια συμβουλη.προσεχε τα ποιηματακια που σου λεει η γκομενα διοτι μπορει να ψαχνετε να σκαλωσει απο καπου για να παντρευτει αργοτερα.στο λεω για να μην την πληρωσεις εσυ.οσο για τα κυκλωματα που λες χαρηκαμε πολυ.αλλα μην τρως και πολυ φιλοτιμο απο την γκομενα.ειναι μεγαλες πουτανες ολες αυτες,και ειδικα αυτες απο την ουκρανια που λεει και ο δασκαλος.μετα απο μια εβδομαδα της ξεφουρνισε οτι μπορει να βγαλει λεφτα πηγαινοντας με αντρες και αμα την κανει τη δουλεια για 2-3 χρονια θα ελυνε το προβλημα της ζωης της. της ειπε ακομη οτι θα την αφηνε να το σκεφτει και να αποφασιζε μονη της. μετα απο 2 μερες η απαντηση ηταν θετικη και ξεκινησε την καριερα σε μπουρδελο γνωστης οδου της αθηνας.
μεγαλε απο οσοα ειπες κρατω μονο αυτο.οτι η γκομενα μονη τις το διαλεξε.αλλιως θα ελεγε βαλτε με να καθαριζω σκαλες.λοιπον φιλε και μια συμβουλη.προσεχε τα ποιηματακια που σου λεει η γκομενα διοτι μπορει να ψαχνετε να σκαλωσει απο καπου για να παντρευτει αργοτερα.στο λεω για να μην την πληρωσεις εσυ.οσο για τα κυκλωματα που λες χαρηκαμε πολυ.αλλα μην τρως και πολυ φιλοτιμο απο την γκομενα.ειναι μεγαλες πουτανες ολες αυτες,και ειδικα αυτες απο την ουκρανια που λεει και ο δασκαλος.
Αρκανσ σπικινγκ!
σωστα τα λες φιλε και στεκεσαι εκει αλλα πιστευω οτι θα πρεπει να σταθουμε σε αυτο το σημειο σε συνδιασμο με τον τοπο καταγωγης της(ενα μικρο χωριο μακρυα απο τον πολιτισμο φανταζομαι). αρα πιθανολογω οτι ο προαγωγος ηξερε την απαντηση απο πριν οτι θα ειναι θετικη και θα συμφωνουσε.Επισης δεν ξερουμε τι θα επακολουθουσε αν η απαντηση ηταν αρνητικη, θα την γυρνουσε αυτος σπιτι του????? δεν το πιστευωμεγαλε απο οσοα ειπες κρατω μονο αυτο.οτι η γκομενα μονη τις το διαλεξε.αλλιως θα ελεγε βαλτε με να καθαριζω σκαλες.λοιπον φιλε και μια συμβουλη.προσεχε τα ποιηματακια που σου λεει η γκομενα διοτι μπορει να ψαχνετε να σκαλωσει απο καπου για να παντρευτει αργοτερα.στο λεω για να μην την πληρωσεις εσυ.οσο για τα κυκλωματα που λες χαρηκαμε πολυ.αλλα μην τρως και πολυ φιλοτιμο απο την γκομενα.ειναι μεγαλες πουτανες ολες αυτες,και ειδικα αυτες απο την ουκρανια που λεει και ο δασκαλος.
φιλε μην ψαχνεις βελονες στα αχυρα.το θεμα ειναι οτι δεν το κανει με το ζορι.οσο για το χωριο τις στην ουκρανια εχει και αλλες απο εκει που κανουν την ιδια δουλεια με αυτην.τι νομιζεις τωρα οτι στα τυφλα ξεκινησε να ερθει απο εκει εδω?ασε τωρα.το ιδιο παραμυθακι μαθανε και λενε ολες απο εκει.διαβασε και κανενα θρεντ του δασκαλου και θα καταλαβεις τι γινετε.σωστα τα λες φιλε και στεκεσαι εκει αλλα πιστευω οτι θα πρεπει να σταθουμε σε αυτο το σημειο σε συνδιασμο με τον τοπο καταγωγης της(ενα μικρο χωριο μακρυα απο τον πολιτισμο φανταζομαι). αρα πιθανολογω οτι ο προαγωγος ηξερε την απαντηση απο πριν οτι θα ειναι θετικη και θα συμφωνουσε.Επισης δεν ξερουμε τι θα επακολουθουσε αν η απαντηση ηταν αρνητικη, θα την γυρνουσε αυτος σπιτι του????? δεν το πιστευω
σημερα τυπε φανταζομαι δε δουλευειπως δεν υπαρχει επιστροφη. Η δικια μου με παντρευτικε. Καναμε οικογενεια και καθαριζει τωρα σκαλες . Καθαριστρια ειναι.
μηπως ειναι αρρωστη??κυκλοφορει μια ιωση εχε το νου σου μη σε κολλησειοχι δεν κανουμε τιποτα. η δικια μου κοιματε και κλανει συνεχεια ...τωρα τελευταια με εχει βρωμισει
παιδια καλησπερα μπαινω καιρο στο σαιτ και το διαβαζω απο τους κωδικους κολλητου μου, σημερα αποφασισα να κανω εγγραφη και να γραψω για αυτο το θεμα το οποιο νομιζω οτι γνωριζω αρκετα καλα. καταρχην εχω περασει τα 30 και μπορω να πω οτι αν οι μπουρδελοτσαρκες και το πουτανογαμισια ηταν εργασια αυτη τη στιγμη θα κατεθετα για συνταξη καθως ειμαι χρονια στο κουρμπετι. τα τελευταια 2 χρονια μου συμβαινει κατι που και για μενα, ενος χρονιου πουτανιαρη αποτελει μοναδικο γεγονος.εχω σχεση με μια πουτανα, θα ας εξηγησω τι εννοω σχεση,με αμεση συνεπεια να μου εχει εμπιστευτει αρκετα πραγματα τα οποια εχω κρατησει για το εαυτο μου και μεσα απο την ανωνυμια μου θα σας τα κοινοποιησω. οταν λεω σχεση μην φανταστειται οτι παμε στα μπουζουκια κοιμομαστε μαζι και τετοια.απλως με γουσταρει το εχουμε κανει καποιε φορες χωρις λεφτα και θα μου εμπιστευτει καθετι που συμβαινει και γινεται παρασκηνιακα. καταρχην η καταγωγη της ειναι απο ουκρανια ειναι 24 χρονων και τα ελληνικα της ειναι κατω του μετριου και επικοινωνουμε στα αγγλικα. καταρχην καταγεται απο ενα ορεινο χωριο της ουκρανιας το οποιο εχει 200 κατοικους και η κοντινοτερη πολη σε αυτο ειναι 40 km και εχει 5000 κατοικους. ολα αυτα σας τα αναφερω για να καταλαβεται σε ποιες κοπελες στοχευουν ΑΥΤΟΙ, που για μενα ειναι αδιστακτοι και δεν δισταζουν σε τιποτα. οταν την πλησιασε λοιπον καποιος φιλος της προ τετραετιας της ειπε οτι θα μπορουσε να κανονισει να ερθει στην ελλαδα να της βρει δουλεια και να ειναι πολυ καλυτερα απο οτι στην ουκρανια. αυτος ηταν γνωστος της οικογενειας της και ατομο εμπιστοσυνης, δεν αργησε να παρει την θετικη αποφαση και να ερθει εδω, οταν ειρθε την περιμενε μια γκαρσονιερα επιπλομενη και αυτη με τη σειρα της περιμενε απο το γνωστο της να της πει τη δουλεια που θα εκανε. περασε μια εβδομαδα και ακομα δεν της ειχε πει τη δουλεια θα εκανε. μετα απο μια εβδομαδα της ξεφουρνισε οτι μπορει να βγαλει λεφτα πηγαινοντας με αντρες και αμα την κανει τη δουλεια για 2-3 χρονια θα ελυνε το προβλημα της ζωης της. της ειπε ακομη οτι θα την αφηνε να το σκεφτει και να αποφασιζε μονη της. μετα απο 2 μερες η απαντηση ηταν θετικη και ξεκινησε την καριερα σε μπουρδελο γνωστης οδου της αθηνας. οταν μου περιεγραφε την πρωτη συναντηση της με τον πρωτο της πελατη μου σηκωθηκε η τριχα για το πως εννοιωθε και για τα συναισθηματα που ειχε, θυμοταν την παραμικρη λεπτομερεια απο αυτο το ραντεβου. αυτο που θελω να πω και θελω να τονισω οτι πλεον 4 χρονια μετα που κανει αυτη τη δουλεια δεν τη βλεπω να σταματαει δεν τη βλεπω να το κοβει οσο και αν αυτη πιστευει το αντιθετο. πισω απο αυτην κρυβεται ο γνωστος της ο οποιος εχει πανω απο 10 κοπελες στην εκδουλευση του, πισω απο τον δικο της ειναι αλλοι και δεν θελω να αναφερθω σε αυτο. παντως δεν μπορει να παει ουτε για καφε μονη της (εμεις παμε 3-4 φορες την εβδομαδα φευγει κανενα μισαωρο γρηγοροτερα πριν πιασει δουλεια και πινουμε καφε σε καφετερια κοντα στην δουλεια της στα κρυφα), επισης θα παει στους δικους της 1 φορα το χρονο για 10 μερες και μετα παλι πισω. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μιλαμε για ενα οργανωμενο εγκλημα που ΟΛΟΙ γνωριζουν τι γινεται και ΟΛΟΙ ειναι μεσα στο κολπο.ειναι το πρωτο και τελευταιο post που γραφω και τελειωνοντας θελω να πω ειναι οτι εδω καιενα χρονο δεν παω στο μπουρδελο (δεν θελω να νομιζετε οτι την πληρωνω) βρισκομαστε μονο για καφε και με περνει παντα αυτη τηλεφωνο οταν μπορει να μιλησει. εχει αναπτυχθει μια δυνατη σχεση φιλιας μεταξυ μας της...
εχεις καταντησει μαλακας πλεον και εσυ και αυτοι που σου απαντανε.οχι δεν κανουμε τιποτα. η δικια μου κοιματε και κλανει συνεχεια ...τωρα τελευταια με εχει βρωμισει
παιδια καλησπερα μπαινω καιρο στο σαιτ και το διαβαζω απο τους κωδικους κολλητου μου, σημερα αποφασισα να κανω εγγραφη και να γραψω για αυτο το θεμα το οποιο νομιζω οτι γνωριζω αρκετα καλα. καταρχην εχω περασει τα 30 και μπορω να πω οτι αν οι μπουρδελοτσαρκες και το πουτανογαμισια ηταν εργασια αυτη τη στιγμη θα κατεθετα για συνταξη καθως ειμαι χρονια στο κουρμπετι. τα τελευταια 2 χρονια μου συμβαινει κατι που και για μενα, ενος χρονιου πουτανιαρη αποτελει μοναδικο γεγονος.εχω σχεση με μια πουτανα, θα ας εξηγησω τι εννοω σχεση,με αμεση συνεπεια να μου εχει εμπιστευτει αρκετα πραγματα τα οποια εχω κρατησει για το εαυτο μου και μεσα απο την ανωνυμια μου θα σας τα κοινοποιησω. οταν λεω σχεση μην φανταστειται οτι παμε στα μπουζουκια κοιμομαστε μαζι και τετοια.απλως με γουσταρει το εχουμε κανει καποιε φορες χωρις λεφτα και θα μου εμπιστευτει καθετι που συμβαινει και γινεται παρασκηνιακα. καταρχην η καταγωγη της ειναι απο ουκρανια ειναι 24 χρονων και τα ελληνικα της ειναι κατω του μετριου και επικοινωνουμε στα αγγλικα. καταρχην καταγεται απο ενα ορεινο χωριο της ουκρανιας το οποιο εχει 200 κατοικους και η κοντινοτερη πολη σε αυτο ειναι 40 km και εχει 5000 κατοικους. ολα αυτα σας τα αναφερω για να καταλαβεται σε ποιες κοπελες στοχευουν ΑΥΤΟΙ, που για μενα ειναι αδιστακτοι και δεν δισταζουν σε τιποτα. οταν την πλησιασε λοιπον καποιος φιλος της προ τετραετιας της ειπε οτι θα μπορουσε να κανονισει να ερθει στην ελλαδα να της βρει δουλεια και να ειναι πολυ καλυτερα απο οτι στην ουκρανια. αυτος ηταν γνωστος της οικογενειας της και ατομο εμπιστοσυνης, δεν αργησε να παρει την θετικη αποφαση και να ερθει εδω, οταν ειρθε την περιμενε μια γκαρσονιερα επιπλομενη και αυτη με τη σειρα της περιμενε απο το γνωστο της να της πει τη δουλεια που θα εκανε. περασε μια εβδομαδα και ακομα δεν της ειχε πει τη δουλεια θα εκανε. μετα απο μια εβδομαδα της ξεφουρνισε οτι μπορει να βγαλει λεφτα πηγαινοντας με αντρες και αμα την κανει τη δουλεια για 2-3 χρονια θα ελυνε το προβλημα της ζωης της. της ειπε ακομη οτι θα την αφηνε να το σκεφτει και να αποφασιζε μονη της. μετα απο 2 μερες η απαντηση ηταν θετικη και ξεκινησε την καριερα σε μπουρδελο γνωστης οδου της αθηνας. οταν μου περιεγραφε την πρωτη συναντηση της με τον πρωτο της πελατη μου σηκωθηκε η τριχα για το πως εννοιωθε και για τα συναισθηματα που ειχε, θυμοταν την παραμικρη λεπτομερεια απο αυτο το ραντεβου. αυτο που θελω να πω και θελω να τονισω οτι πλεον 4 χρονια μετα που κανει αυτη τη δουλεια δεν τη βλεπω να σταματαει δεν τη βλεπω να το κοβει οσο και αν αυτη πιστευει το αντιθετο. πισω απο αυτην κρυβεται ο γνωστος της ο οποιος εχει πανω απο 10 κοπελες στην εκδουλευση του, πισω απο τον δικο της ειναι αλλοι και δεν θελω να αναφερθω σε αυτο. παντως δεν μπορει να παει ουτε για καφε μονη της (εμεις παμε 3-4 φορες την εβδομαδα φευγει κανενα μισαωρο γρηγοροτερα πριν πιασει δουλεια και πινουμε καφε σε καφετερια κοντα στην δουλεια της στα κρυφα), επισης θα παει στους δικους της 1 φορα το χρονο για 10 μερες και μετα παλι πισω. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μιλαμε για ενα οργανωμενο εγκλημα που ΟΛΟΙ γνωριζουν τι γινεται και ΟΛΟΙ ειναι μεσα στο κολπο.ειναι το πρωτο και τελευταιο post που γραφω και τελειωνοντας θελω να πω ειναι οτι εδω καιενα χρονο δεν παω στο μπουρδελο (δεν θελω να νομιζετε οτι την πληρωνω) βρισκομαστε μονο για καφε και με περνει παντα αυτη τηλεφωνο οταν μπορει να μιλησει. εχει αναπτυχθει μια δυνατη σχεση φιλιας μεταξυ μας της...