Νέα

Κοπέλες που γίνονται ιερόδουλες. Γιατί και πώς νοιώθουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 533
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι ειναι για μας οι πουτανες?

• πολα διαφορετικα μουνια

Ψήφοι: 29 29,3%
  • ευκολη λια

Ψήφοι: 17 17,2%
  • ανωδηνη λυση

Ψήφοι: 21 21,2%
  • συνηθεια

Ψήφοι: 13 13,1%
  • κατι αλλο. τι?

Ψήφοι: 19 19,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Έχεις δίκιο mounitsa, απλά είναι επιλογή τους να κάνουν αυτή τη δουλειά και πληρώνουν και αυτές το ανάλογο τίμημα..
Αυτό που λέμε όμως είναι πως και αυτές αξίζουν σεβασμό, όπως αξίζεις εσύ και εγώ..
Μόνο και μόνο το επάγγελμα τους δεν τις καθιστά ανάξιες σεβασμού..
Αν είναι παλιοχαρακτήρας ή κακή επαγγελματίας κάποια, τότε αλλάζει..
Αλλά και πάλι οι ακρότητες που διαβάζω εδώ μέσα και οι γενικότητες (πως όλες είναι ίδιες), δεν νομίζεις και εσύ πως είναι υπερβολικές;

φυσικα και αξιζουν σεβασμο οπως ολοι οι ανθρωποι.....μα δεν υπαρχει αλλο θρεντ για αυτο? το "πως αντιμετωπιζουμε τις ιεροδουλες"??

καποιος πριν εγραψε μη φτυνετε στο πιατο που τρωτε......

εδω μεσα εχω διαβασει τοσο φρικτα σχολια που ειλικρινα δεν ξερω τι ειδους ανθρωποι ειναι αυτοι που τα γραφουν.....ανηκουν στην κατηγορια αντρων που τους κανουν χαρη που πηδιουνται μαζι τους ακομα και αν τις πληρωνουν.....και δυστυχως ειναι πολλοι αυτοι....

Κουκουλοφορε (για να μην κανω παραθεση οοολο σου το ποστ) ναι συμφωνω....και πιστευω οτι εαν επιλεγεις και δεν αναγκαζεσαι να κανεις αυτη τη δουλεια ισως εχεις ακομα μεγαλυτερο θεμα....το τι, το γιατι και το πως δε χρειαζεται να τα αναλυσουμε εδω.....

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Να προσθεσω και κατι αλλο:

Αυτο που υποτιμουν οι περισσοτερες κοπελες ειναι τα "σημαδια" που θα αποκτησουν ως κληρονομια...

Στη ζωη υπαρχουν ορισμενοι "ηθικοι κανονες" τους οποιους αν τους παραβεις, η ζωη σου δεν θα ειναι ποτε ξανα η ιδια, για τον απλουστατο λογο οτι υπαρχει ο κινδυνος να το επαναλαβεις...
Ειμαστε ζωα, εχουμε ενστικτα και μερικες φορες ειναι καλυτερα να μην δοκιμαζουμε τα ορια μας...
Ποοοοολύ σωστός!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Το επάγγελμα που εξασκούν οι ιερόδουλες αποτελεί μεγάλη κοινωνική προσφορά, χωρίς αμφιβολία.
Όμως τα δακρύβρεχτα παραμύθια του στύλ: "έπεσα στο βούρκο παρά την θέληση μου", δεν ισχύουν εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
Οι πλειοψηφία των γυναικών που γίνονται πουτάνες το κάνουν γιατι γουστάρουν το πολύ και εύκολο χρήμα, ακριβώς π.χ. όπως όποιος γίνεται μπάτσος το κάνει γιατί γουστάρει να δέρνει και να πουλάει εξουσία.
Όλα τα άλλα είναι φτηνές δικαιολογίες. Τέλος.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
λοιπον για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτο το θέμα !!
υπάρχουν μερικές που γουστάρουν να τον παίρνουν ! :rockon:
αλλες για τα φράγκα! :dancing:
αλλές τύπου αμαρτησα για το παιδί μου!! :jerking:

αλλα υπαρχουν και γυναίκες σε αυτο το πλανήτη αιώνες τωρα που
δουλευουν σκληρα και πολεμάνε για τη ζωή τους με διαφορετικό τρόπο!! :rockon: :rockon:

δεν λεώ αν δεν υπηρχαν οι παλλακιδες ,που θα ξεχαρμανιάζαμε και εμεις!! :helpplea:

συνεπως κάπου βαθειά μεσα υπάρχει το θεμα οτι
1,ψιλογουστάρουν! :rockon:
2,ψυχολογικο θεμα! :helpplea:

αυτα για σημερις!! :rockon:  :boobies:

Επισκέπτης
Εμενα η εμπειρια μου (που δεν ειναι μικρη) λεει οτι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ποσοστο αυτων των κοριτσιων κουβαλανε πισω τους μια πονεμενη ιστορια.
Οι περισσοτερες προερχονται απο διαλυμενες οικογενειες, οικογενειακα δραμματα, δυσκολα παιδικα χρονια κτλ.
Αυτο μειωνει τις "ηθικες αντιστασεις" και τις ωθει να "ρισκαρουν". Μετα το ενα φερνει τ'αλλο...

Τα τελευταια χρονια βεβαια, ειναι γεγονος οτι η "βιομηχανια του σεχ" εχει αποκτησει πιο "ανθρωπινο προσωπο", οποτε πολλες κοπελες το κανουν αποκλειστικα και μονο για τα χρηματα.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Προχθές είδα μια κοπέλα 26 ετών με Cayene.Όχι δεν είναι πουτάνα.Δε δουλεύει καν.Απλώς έχει παντρευτεί έναν 48αρη,επιχειρηματία.Είναι επιτυχημένη;

όχι απλά αυτή ανήκει στην κατηγορία της Ελλεεινίδας πουτάνας πολυτελείας! ;) :2funny: :2funny: :2funny:

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
όχι απλά αυτή ανήκει στην κατηγορία της Ελλεεινίδας πουτάνας πολυτελείας! ;) :2funny: :2funny: :2funny:

;) ;) ;)
Πω, πω, πω τι κακία βγάζει αυτή η μαύρη ζήλεια!!!!

Λες και αν εσείς είχατε φράγκα, καγιέν κτλ. θα στέλνατε τη γυναίκα σας για ... μεροκάματο!

Επισκέπτης
;) ;) ;)

Λες και αν εσείς είχατε φράγκα, καγιέν κτλ. θα στέλνατε τη γυναίκα σας για ... μεροκάματο!

ενώ εσύ που έχεις τα φράγκα η Ελλεεινίδα γυναίκα σου μπορεί να πηδιέται τσάμπα με κανέναν φαντάρο! :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ενώ εσύ που έχεις τα φράγκα η Ελλεεινίδα γυναίκα σου μπορεί να πηδιέται τσάμπα με κανέναν φαντάρο! :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

:boobies: :boobies: :boobies:

Μπράβο σου το βρήκες.

Άντρας κρητίκαρος με μουστάκι είμαι. Την ελλεϊνίδα την παριστάνω απλά και μόνο για hobby!!

... και ΝΑΙ στους Φαντάρους, ΟΧΙ στους ζηλιάρηδες!!!

Επισκέπτης

Μπράβο σου το βρήκες.

Άντρας κρητίκαρος με μουστάκι είμαι. Την ελλεϊνίδα την παριστάνω απλά και μόνο για hobby!!

Για εξήγησέ μου ποιον ζηλεύω εσένα ή την γυναίκα σου? :think: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Μπράβο σου το βρήκες.

αφού είσαι Ελλεεινίδα σου εύχομαι πολλούς τσάμπα πούτσους στην κωλάρα σου!!! :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ας αφήσουμε καλύτερα τις ίδιες να μιλησουν!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
;) ;) ;)

Το σημειο που κανει εντυπωση και κριτικαρει ο φιλος enoxlitikos ειναι οτι αυτη ειναι 26 και αυτος 48, οχι το αυτοκινητο και οτι δεν δουλευει.....

bisbas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οι πιό αρμόδιες να απαντήσουν είναι οι ίδιες οι κοπέλες. Για την ακρίβεια οι μόνες που νομιμοποιούνται να απαντήσουν στο ερώτημα. Πάντως κάθε άνθρωπος και μια διαφορετική προσωπικότητα άρα διαφορετική απάντηση. Και οι περισσότερες το κρατάνε μέσα τους, είναι άλλωστε από τα πράγματα που δεν υποχρεώνονται να μοιράζονται.

:thumbsup:

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
  Δε νομίζω οτι μπορεί να ξέρει κάποιος 100% γιατί ακολουθούν αυτό το δρόμο και πώς ακριβώς νιώθουν, παρά μόνο να φανταστεί και να κάνει υποθέσεις. Και δε νομίζω να θέλουν να το μοιραστούν όπως λέει κάποιος παραπάνω και όπως φαίνεται και απο την ανύπαρκτη συμμετοχή τους στο thread.
  Εγώ πάντως οφείλω να πώ οτι με έχει απασχολήσει το θέμα, ειδικά σε περιπτώσεις που μου έχουν φερθεί απείρως καλύτερα απο τις "έξω" γυναίκες και καλώς ή κακώς (κακώς γιατί είναι η δουλειά τους και γιατί μετά βασανίζεσαι) μου έχουν δημιουργηθεί αισθήματα για αυτές.
    Όταν ο άλλος όμως δεν θέλει να σου πεί (δικαιολογημένη ώς ένα βαθμό και η καχυποψία, λόγω της φύσης του επαγγελματός τους)τι μπορείς να κάνεις? Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι όταν σου συμπεριφέρονται σωστά να τις σέβεσαι πάνω απο όλα σαν άνθρωπους.
        Το οτι βγάζουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πολλά χρήματα, περισσότερα απο όσα θα βγάλουν άλλοι στη ζωή τους όπως ανέφεραν μερικοί, δεν είναι λόγος να τις απαξιώνουμε. Αν κάποιος το βρίσκει άδικο αυτό, ας σκεφτεί οτι όλη η ζωή είναι γεμάτη ανισότητες και αδικίες. Τα παιδάκια στην Αφρική πεθαίνουν απο την πείνα και εμείς έχουμε την πολυτέλεια να γράφουμε στο bourdela.tv. Για το επιχείρημα οτι πολλές απολαμβάνουν την δουλειά που κάνουν, αυτό είναι πολύ μεγάλη συζήτηση...
      Το μόνο που συμπεραίνω είναι οτι δυστυχώς όσοι τα ψιλοκοσκινίζουν τα πράγματα (και βάζω και εμένα σε εκείνους), τους περιμένει μια ζωή γεμάτη απογοητεύσεις και αδιέξοδα. Ώρες ώρες ζηλεύω αυτούς που λένε έγω τις πουτάνες τις έχω μόνο για διασκέδαση και τίποτα άλλο. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω αυτό, γιατί όταν λαμβάνω εκτός απο αμμιγώς σωματική και συναισθηματική επαφή (έστω και επι πληρωμή, κακό αλλά μερικές φορές αναγκαίο) δεν γίνεται να μην νοιαστώ για αυτό τον άνθρωπο.

:jerking:  ?  Δεκτόν, αλλά έτσι είμαι

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Ανάγκη και επιθυμία για εύκολο και γρήγορο χρήμα. (αλλιώς ας πάνε πωλήτριες στα Hondos, Zara να τους βγαίνει ο πάτος με 700 ευρω).  Κάποιες είναι τόσο ξεφτιλισμένες που δεν σέβονται τον πελάτη και φέρονται με άθλιο τρόπο, στυλ αγγαρείας! (κυρίως Αλβανίδες, τσιγγάνες και φυσικά κάποιες ελλεινήδες).

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ανάγκη και επιθυμία για εύκολο και γρήγορο χρήμα. (αλλιώς ας πάνε πωλήτριες στα Hondos, Zara να τους βγαίνει ο πάτος με 700 ευρω).  Κάποιες είναι τόσο ξεφτιλισμένες που δεν σέβονται τον πελάτη και φέρονται με άθλιο τρόπο, στυλ αγγαρείας! (κυρίως Αλβανίδες, τσιγγάνες και φυσικά κάποιες ελλεινήδες).
Όχι απαραίτητα και άλλες ράτσες είναι πολύ αντιεπαγγελματίες!!! :grin:
Συμφωνώ απόλυτα και προσθέτω το εξαναγκασμό πολλές φορές!!!

Υ.Γ.Επίσης και πολλοί πελάτες δεν σέβονται αυτές!!!

berry79

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά διάβασα το θέμα από την αρχή με ενδιαφέρον, βέβαια εγώ δεν μπορώ να κάνω τον ψυχολόγο των γυναικών αυτών (αν και αναρωτιέμαι πως μπορούν να κάνουν αυτή τι δουλειά όσα λεφτά κι αν έχει χωρίς να κάνουν εμετό)  αλλά θα παραθέσω μια στιχομυθία του φοβερού Τ-Μπαγκ από τον 3ο κύκλο της σειράς Prison Break όπου προσπαθούσε να προστατεύσει μια ιερόδουλη και της λέει για να την καθυσηχάσει: "In this world we are living, we are all whores. You are not a whore, you are a woman with your own will, your own desire".
Μπας και γενικά στην ζωή μας είμαστε όλοι λίγο πολύ πουτάνες? 

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Επίσης και πολλοί πελάτες δεν σέβονται αυτές!!!
οταν εννοεις σεβασμο πως το εννοεις?μαλλον οι περισσοτεροι παμε σε πουτανες εκτος απο το να μαμησουμε για να βγαλουμεκαι λιγο τα βιτσια μας προς τα εξω. τωρα τα βιτσια τους καθενος ποικιλουν, οπως μερεμετακια στον λοκο, κανα μπινελικι, λιγο τραβηγματακι το μαλλι. αν εννοεις αυτο σεβασμο μαλλον κανεις λαθος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
οταν εννοεις σεβασμο πως το εννοεις?μαλλον οι περισσοτεροι παμε σε πουτανες εκτος απο το να μαμησουμε για να βγαλουμεκαι λιγο τα βιτσια μας προς τα εξω. τωρα τα βιτσια τους καθενος ποικιλουν, οπως μερεμετακια στον λοκο, κανα μπινελικι, λιγο τραβηγματακι το μαλλι. αν εννοεις αυτο σεβασμο μαλλον κανεις λαθος.

εννοεί να μιλάς στον πληθυντικό ρε! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom