Νέα

Κοπέλες που γίνονται ιερόδουλες. Γιατί και πώς νοιώθουν;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 533
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι ειναι για μας οι πουτανες?

  • πολα διαφορετικα μουνια

    Ψήφοι: 29 29,3%
  • ευκολη λια

    Ψήφοι: 17 17,2%
  • ανωδηνη λυση

    Ψήφοι: 21 21,2%
  • συνηθεια

    Ψήφοι: 13 13,1%
  • κατι αλλο. τι?

    Ψήφοι: 19 19,2%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

Brumel

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2008
Μηνύματα
20
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι,
σχετικά με το θέμα γιατί κάποιες κοπέλες γίνονται ιερόδουλες ή πουτάνες αν προτιμάτατε, νομίζω ότι σε πολλές περιπτώσεις ο δρόμος που ακολούθησαν είναι μια οικογενειακή υπόθεση, με τους γονείς, αδέρφια να συμμετέχουν στο κόλπο. Είναι λίγο σοκαριστικό αλλά συμβαίνει.Η πορνεία ειναι μια επικερδής μπίζνα και δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορους κάποιους με ελαστική συνείδηση.
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
...και έχει ένα μουνί σα πηγάδι...

Το μουνί της γυναίκας, φίλε, δεν αλλάζει μέγεθος από το πολύ ή το λίγο γαμίσι.

Δεν είναι όλα τα μουνιά ίδια (υπάρχουν και στενά και καταβόθρες), αλλά αυτό είναι εκ γενετής, από κατασκευή, και δεν αλλάζει με τη χρήση.

Αν ήταν όπως το λες, τότε οι πουτάνες στη Φυλής (που παίρνουν 50-60 άτομα την ημέρα) θα πρέπει να είχαν μια τρύπα σα τη σήραγγα Αρτεμισίου.

Εδώ στη γέννα το κεφάλι του παιδιού περνάει από μέσα, και σε 2-3 βδομάδες το πράμα έχει πάρει πάλι το αρχικό του σχήμα.

Μη λέμε ότι θέλουμε!

Άντε, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους!
 

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Μηνύματα
6.271
Κριτικές
4
Like
1.984
Πόντοι
266
Τόχω ξαναπεί. Το πώς γίνεται η καθεμιά πόρνη τρέχα γύρευε. Ακόμη κι αν στο πει, δεν ξέρεις αν λέει αλήθεια. Όλες όμως είναι άνθρωποι. Να είμαστε ευγενικοί και ήρεμοι με τα κορίτσια. Κι αν κάποια δε μας αρέσει ή δεν κάνει αυτά που θέλουμε ή κοροϊδεύει, ΔΕΝ ξαναπατάμε. Απλό. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
 

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.286
Κριτικές
95
Like
11.134
Πόντοι
17.885
Γάμησε και μη ερεύνα!
 

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Μηνύματα
2.221
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
γιατι γίνονται πορνες δεν ξερω,τραβα ρωτα τες.πως νοιώθουν δεν ξερω, και παλι τραβα ρωτα τες  :boobies:
 

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Μηνύματα
762
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Τι "Πώς νιώθουν"??

Ανθρώπινες υπάρξεις είναι και αυτές....

 

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Μηνύματα
1.392
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Οι γκομενες νοιωθουν καλα οταν βγαζουν λεφτα..οταν κανουν αυτο που θελουν, οταν τα εχουν ολα δικα τους, οταν μπορουν να αγορασουν τα καλλυντικα τους, οταν αγοραζουν ακριβα ρουχα, οταν εχουν πλουσιο γκομενο..αρα η πετυχημενη πορνη ειναι ευτυχισμενη..υπαρχουν κοπελες που γινονται ιεροδουλες και αλλες που δεν γινονται..όλες θα μπορουσαν να ειναι γιατι όλες ειναι πουτανες. Η ευτυχια των γυναικων ειναι μια κοινη συσιστωσα για ολες.

ps.Εμεις νοιωθουμε καλα οταν γαμαμε.
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
...Η ευτυχια των γυναικων ειναι μια κοινη συσιστωσα για ολες.

[size=12pt]ps.Εμεις νοιωθουμε καλα οταν γαμαμε.[/size]

Μια μικρή διόρθωση μόνο:

[size=12pt]ps.Εμεις νοιωθουμε καλα οταν [size=14pt]τις[/size] γαμαμε.[/size]
 

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
609
Like
4
Πόντοι
6
Δεν μπορεί να απαντηθεί το τι νοιώθει μια γυναίκα που έχει επιλέξει αυτή τη δραστηριότητα. Το ερώτημα δεν μπορεί να απαντηθεί από άνδρα. Άσε που είναι και πολύ γενικό. Λείπει το Πότε?.
Τι νοιώθει όταν έχει σχολάσει και είναι στο σπίτι της συνήθως μόνη με ένα pet για συντροφιά, τι νοιώθει μια κοπέλα όταν χτυπάει την πόρτα και βλέπει μια τρομακτική εμφάνιση, τι νοιώθει όταν στο δωμάτιο την περιμένει ένας καλοβαλμένος άνδρας,  τι νοιώθει όταν περνάει ένα ολόκληρο βράδυ σε ξενοδοχείο με τον χειρότερό της εφιάλτη, τι νοιώθει μια νέα στο επάγγελμα όταν της λέει ο νταβατζής "να είσαι καλή μαζί του" και εννοεί με έναν πιό μεγάλο από τον παππού της, τι νοιώθει όταν κάποιος πελάτης τη ρωτήσει για την οικογένειά της, τι νοιώθει όταν το δωμάτιο έχει γεμίσει με άσχημη σωματική μυρωδιά και είναι υποχρεωμένη να την υποστεί, τι νοιώθει όταν την υποδέχεται σε ένα περιποιημένο περιβάλλον ένας άγνωστος καθαρός άνδρας με γλυκά και φρούτα για την  περίσταση, τι  νοιώθει όταν της λέει η μητέρα της πως ανησυχεί για τις παρέες της μικρής της αδελφής και πως αγόρασε αυτοκίνητο χωρίς να εργάζεται, τι νοώθει όταν τυχαία βλέπει στο δρόμο τις δυο κολλητές της από το σχολείο...
Κάθε γυναίκα νοιώθει διαφορετικά, δεν μπαίνει σε καλούπι, ακόμα και όταν ο πελάτης είναι απαράδεκτος μπορεί να διαφέρει το συναίσθημα από γυναίκα σε γυναίκα...

Το γιατί γίνεται, έχει απαντηθεί χιλιάδες φορές από ειδικούς (επιστήμονες, άτομα του χώρου, άσχετους κλπ).
Ίσως να είχε ενδιαφέρον το θέμα " αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω, θα ήθελε να το κάνει και πότε θα σταματούσε το χρόνο "

΄Ολα τα παραπάνω μικρή σημασία έχουν. Βρίσκω πολύ σημαντικό την Αξιοπρεπή συμπεριφορά από τους πελάτες προς τις γυναίκες. Αυτή κατά τη γνώμη μου παίζει ένα ρόλο στο πως νοιώθουν οι κοπέλες και όχι μόνο κατά το χρόνο που μας "υπομένουν". 

Καλή Χρονιά σε όλες και όλους!
 

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
3.166
Κριτικές
150
Like
2.913
Πόντοι
6.925
Δεν υπάρχει κοπέλ σήμερα(ωράια μιλάμε όχι μπάζο) που στα 20 της να μην έχει πάει απο τουλάχιστον 2 άντρες και πάνω.όχι ότι έιναι κακό,απλά μη μας το παίζουνε μυξοπαρθένες και μη κατακρίνουμε τη πορνεία.

Βρίσκεις 20αρες με 2 μόνο πρώην? Που καλέ ?
 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
86
Πόντοι
66
Μου εχει τυχει κατα την καταδρομη μου σε πασιγνωστο στουντιο του οποιου η τιμη υπερβαινει κατα λιγο των υπολοιπων να ακουσω απο την τσατσα κατα την παρουσιαση ενος 18χρονου πιπινιου να λεει πως 'μολις τωρα απηχθη το κοριτσι'και δεν ειναι λιγες οι φορες που εχω συναντησει μια ιεροδουλο με μωλωπες σε σημεια του σωματος της και με τετοιο τροπο που δεν δικαιολογει το 'επεσα και χτυπησα'

Αυτές οι περιπτώσεις είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ και καταδικαστέες! Aν πέσει στην αντίληψή σας μια περίπτωση κοπέλας-θύματος Trafficing, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της ΕΛ.ΑΣ. 210-6476825
 

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Μηνύματα
185
Like
0
Πόντοι
1
Αρκετές κοπέλες ντρέπονται τον οικογενειακό τους περίγυρο. Μια ουκρανίδα που με επισκέπτεται τακτικά έχει πει στην οικογένειά της πως δουλεύει σε καφετέρια και δεν έχει φέρει ποτέ γονείς ή αδέλφια στην Ελλάδα. Μια φορά που τη ρώτησα πως και δεν έρχεται στην Ελλάδα και η αδελφή της, έβγαλε... αφρούς από το στόμα!! Άλλη Εληνίδα, είχε πει αν το μάθει ο πατέρας μου θα αυτοκτονήσω. Δεν το εννοούσε, αλλά ντρεπόταν τους γονείς της. Όσο άνετη και ανοιχτή ήταν σε όλα, άλλο τόσο  φοβόταν την "κατακραυγή" από την οικογένειά της (αυτή από αστική οικογένεια, γονείς μορφωμένοι και η ίδια τριτοβάθμια εκπαίδευση). Δεν ξέρω αν είναι κανόνας ή  εξαιρέσεις, σε αυτό μόνο οι ιερόδουλες μπορούν να απαντήσουν.
 

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Μηνύματα
6.784
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Μα καλά ρε παιδιά, η γυναίκα την πουτανιά την έχει πάντα μέσα της και εκ φύσεως!!!
Τώρα γιατί κάποιες το κάνουν επάγγελμα?
:think: Κάποιες κυρίως ανατολικών χωρών απο οικονομική ανάγκη, κάποιες για το γρήγορο και εύκολο χρήμα, άλλες γιατι τους αρέσει τομ συνεχές καθημερινό γαμήσι  και δεν κάνω πλάκα, άλλες γιατί τις το επιβάλει ο νταβάς, άλλες για να πάρουν χρήματα να χαλάσουν για το όποιο πάθος τους κλπ κλπ.
Το θέμα είναι εμείς που πηγαίνουμε ξέρουμε και ενδιαφερόμαστε να μάθουμε σε ποια κατηγορία είναι?
Και άν γνωρίζουμε ότι ανήκει στην προτελευταία τελευταία του εκβιασμού θα πηγαίναμε πελάτες (στην ουσία του νταβά) όσο μούναρος και αν είναι η γκόμενα?  :birdman:
 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αυτές οι περιπτώσεις είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ και καταδικαστέες! Aν πέσει στην αντίληψή σας μια περίπτωση κοπέλας-θύματος Trafficing, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της ΕΛ.ΑΣ. 210-6476825


Με αφορμή τη πολύ σωστή επισήμανση του Duracell ότι πρέπει να καταγγέλλουμε κάθε φαινόμενο που θεωρούμαι ύποπτο για trafficking στις αρμόδιες αρχές, σας καταθέτω μερικές σκέψεις.


Το traficking  είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους.

Σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία το πιο κερδοφόρο έγκλημα στο παγκόσμιο στερέωμα είναι το εμπόριο ναρκωτικών. Δεύτερο έρχεται το εμπόριο όπλων, και τρίτο το εμπόριο ανθρώπων, κοινώς trafficking. Και αν σκεφτούμε ότι μία ποσότητα ναρκωτικού πωλείται μία, δύο ή το πολύ τρεις φορές μέχρι να φτάσει στο χρήστη και να καταναλωθεί, η γυναίκα μπορεί να πωληθεί στη 16 της, ξανά στα 17 της σε άλλο νταβά, ξανά στα 18 της σε άλλον, ξανά και ξανά και ξανά μέχρι να φτάσει σε ηλικία 30+ και να μην είναι πλέον κερδοφόρα. Όπως καταλαβαίνεται το οικονομικό όφελος της δουλεμπορίας είναι τόσο προνομιούχο που κάνει το trafficking το «έγκλημα του μέλλοντος».

Αν σε αυτό το μοτίβο συμπεριλάβουμε την ανθρώπινη διάσταση, τη δυστυχία, τη ταλαιπωρία, τη ταπείνωση, τον εξευτελισμό, την καταστροφή της ψυχικής υγείας και τη σοβαρή προσβολή της οργανικής υγείας, τότε το δράμα κορυφώνεται σε τέτοιο βαθμό, που θα έπρεπε να μας κάνει όλους να επαγρυπνούμε και να είμαστε αμείλικτοι σε κάθε είδους τέτοιο κρούσμα.

Είναι όμως στα αλήθεια έτσι τα πράγματα ;
Διακινούνται πράγματι χωρίς τη θέλησή τους όλες αυτές οι κοπέλες ;
Είναι πράγματι όλες τους θύματα, ή ξέρουν καλά τί πάνε να κάνουν εκεί που πάνε;

Εγώ δεν είμαι καθόλου σίγουρος για την απάντηση.

Πριν σχηματίσετε οποιαδήποτε άποψη για το θέμα σας συμβουλεύω να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο:

Δεν ξέρω αν έχει δίκιο ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος και ούτε λέω ότι συμφωνώ ή διαφωνώ μαζί του. Απλά με έβαλε σε σκέψεις.

 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.496
Κριτικές
61
Like
42.795
Πόντοι
22.785
Αποδεικνιη το υπαρκτο τελικα...
που δεν θελουνε οι ιδιες να παραδεχτουνε αυτη ειναι η περιληψη δυστυχως..
 

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.080
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Συναγωνιστές,

Εγώ πήρα χτες ένα CG η οποία έχει ένα μήνα που δουλεύει έτσι.
Είναι η τρίτη φορά που την παίρνω, τη ρώτησα "πως πάει η δουλειά" και μου είπε ότι είναι ευχαριστημένη. Βγάζει δηλαδή αυτά που περίμενε, και μάλλον και περισσότερα (Ρωσίδα 30 ετών).

Μου είπε δε το εξής (και με κούφανε): Η μάνα της (στη Ρωσία) ΞΕΡΕΙ τι δουλειά κάνει εδώ!
Και, της είπε "Αν ήμουν 20 χρόνια νεώτερη, θα την έκανα και εγώ".

Σας λέω, με κούφανε!
 

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.118
Like
73
Πόντοι
16
μια κοπελα γινετε πορνη τα αιτια μπορει να ναι μια αποριψη καποιου συντροφου η εξαναγκαση , τα λεφτα ,και τα ψυχολογικα προβληματα
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η απαντηση ειναι πολυ συνθετη.

Πιστευω οτι υπαρχουν γυναικες που το κανουν συνειδιτά,αλλες το απολαμβανουν, αλλες οχι, οπως συμβαινει και στα περισσότερα επαγγελματα.
Σιγουρα υπαρχουν αρκετοι απο εμας που δεν τους αρεσει η δουλεια τους , αλλα την κανουμε και σε αλλους αρεσει.

Υπαρχουν αυτες που επιδιωκουν το ευκολο χρημα.

Αλλες δεν εχουν αλλη επιλογη για να εξασφαλισουν τα προς το ζειν και σιγουρα, δεν το κανουν με ευχαριστηση.

Υπαρχει και μια μεριδα που ΤΙΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ να το κανουν και αυτες ειναι πραγματι δυστυχισμενοι ανθρωποι, οι οποίοι υφιστανται την μεγαλυτερη καταπατηση ανθρωπινης αξιοπρεπειας.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom