enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
ναι ο μεγαλοιατρος ναι ειναι πουστης με το φακελακι δεν ειπα το αντιθετο κ για την τραγουδιαρα δεν ειπα οτι δεν ειναι πουτανα κ δεν ειπα οτι δεν την κατακρινω....αλλα αφου σου αρεσει τελος παντων αυτος ο τροπος ζωης κ δεν το θεωρεις λαθος γιατι δεν εγινες τσοντακιας,ζιγκολο κ προτιμησες εαν εχω καταλαβει καλα να σπουδασεις κ εαν καταλαβα καλα να γινεις δικηγορος εαν δεν κανω λαθος..
Δεν είμαι δικηγόρος.Οικονομολόγος είμαι.Θα σου απαντήσω γιατί επέλεξα αυτό το επάγγελμα.Διότι απλώς μου άρεσε.Επίσης τα επαγγέλματα που είπες έχουν άμεση σχέση με τον υπόκοσμο.Αυτό είναι δεδομένο.Αλλά πριν πιάσω δουλειά έκανα και άλλες δουλειές.Και σε μπαρ dj και ναυτικός σε δεξαμενόπλοιο...Αν χρειαζόμουν γρήγορα πολλά λεφτά,και μου καθόταν τέτοια δουλειά μπορεί και να την έκανα.Μπορεί και όχι.Όπως δεν είχα πάει να δουλέψω σε εταιρεία που καθάριζε τζάμια και προτίμησα να πάω σε καράβι.Και δεν τίθεται θέμα αν μου αρέσει ο τρόπος ζωής μιας πόρνης,διότι απλός δεν ξέρω καμία προσωπικά,και κατά συνέπεια δεν έχω άποψη.Απλώς δεν τις θεωρώ και ως τις πλέον "χαμένες" της κοινωνίας.Τους εκμεταλευτές τους ναι.Αυτές όχι.Οι περισσότερες κοπέλες από τις πρώην κομμουνιστικές χώρες,στέλνουν σημαντικά ποσά στις οικογένειες τους.Ουσιαστικά τις ζουν.Και δεν κλέβουν,απλώς θέτουν στη διάθεση του κοινού που θα πληρώσει,το κορμί τους.Αν έκλεβαν,θα ήθελαν φυλακή.Αν πούλαγαν ναρκωτικά,κρέμασμα.