Νέα

Koπέλα απο studio για ζευγάρι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα minus_gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

minus_gr

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κατ'αρχάς Χρονια Πολλά σε όλους..
Δεν ξέρω αν το thread είναι το σωστό αν όχι ας μεταφερθεί.

Τα καλά:
Πριν από κανά μήνα το μωρό μου είπε οτι θα ήθελε μια δοκιμή με άλλη γυναίκα μαζί μας στο κρεβάτι. Οχι πολύ hardcore φάσεις με strap on και τέτοια αλλά θέλει κ αυτή να ασχοληθεί σιγα σιγα. Το μόνο που ήθελε ήταν φωτό για να βρεί κάποια να της αρέσει. Επίσης μου έριξε άκυρο να παμε σε studio (εντάξει δεν μπορούμε να τα χουμε όλα)
Κοιτάμε αρχικά call girls (αν και δεν έχω γράψει πολλά χιλιόμετρα εκεί) δεν βρίσκουμε κάτι καλό οπότε κοιτάμε απο studio.

Tα άσχημα:
Βρέθηκαν λοιπόν 2-3 που της άρεσαν. 1 δεν πάει με ζευγάρια και οι υπόλοιπες πηγαίνουν αλλά όχι εκτός studio και κατόπιν συννενόησης και να ρωτήσουμε και ίσως και θα δούμε κτλ.

Εντάξει η αλήθεια είναι από το τηλ να μην θέλουν και να πούν κάτι το καταλαβαίνω.

Υπάρχει κάποιος συναγωνιστής που ξέρει? Βudget γύρω στα 300

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
μονο με αλλη γυναικα θελει το μωρο σου δοκιμη? με αλλο αντρα για ομαδικο δν θελει? :think:

Επισκέπτης
φιλαρακι εγω παλιοτερα την ειχα βρει την ακρη σε στριπ επιτοπου επιλογη
,διαπραγματευση, ραντευου  ;)

OP
OP
M

minus_gr

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακι εγω παλιοτερα την ειχα βρει την ακρη σε στριπ επιτοπου επιλογη
,διαπραγματευση, ραντευου  ;)

Μαζί είχατε σκάσει όμως ε? Αν θυμάσαι μαγαζί και δεν βαριέσαι ρίξε ενα pm

stevesteve

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαρακι!!η θα παρεις city tour ΑΝ φυσικα βρεις κανα καλο η cg με προσοχη!οχι σε ξενοδοχειο ειναι επικυνδινο να σε δουμε σε κανα σαιτ και οχι σπιτι της κοπελας....μην δει κανας νταβας που μενει και τρεχεις!!!!αντε καλο ψαξιμο και καλα γαμησια!!!!

Επισκέπτης
Φιλαρακι!!η θα παρεις city tour ΑΝ φυσικα βρεις κανα καλο η cg με προσοχη!οχι σε ξενοδοχειο ειναι επικυνδινο να σε δουμε σε κανα σαιτ και οχι σπιτι της κοπελας....μην δει κανας νταβας που μενει και τρεχεις!!!!αντε καλο ψαξιμο και καλα γαμησια!!!!
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
M

minus_gr

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Eχω ενα hotel που ξέρω τι παίζει.Αλλά για το σπίτι ναι για κανένα λόγο.
Προς το παρών άκρη για γκομενετο δεν βρίσκω..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Με 300 που διαθέτεις μαλακία είναι να τρέχεις την κοπέλα σου στα μπουρδέλα! 300 παίρνει την Εβίτα δίωρο, για τέτοια περίπτωση. 150 παίρνει η Έλενα-Βιβή για μια ώρα. Α! Υπάρχει και η Άντζελα η Ουκρανή που επίσης κάνει τέτοιες φάσεις με 100 μόνο! (Η φτήνια τρώει τον παρά! :grin: :grin:)

Την Εβίτα την έχω δοκιμάσει σε τέτοια φάση και ήταν "κόλαση". Και στραπόν είχε (όχι σε εμένα ευτυχώς!) και άλλα πολλά και άγρια, αλλά αυτή που είχα εγώ ήταν πολύ "περπατημένη" και δεν κώλωνε.

Με την δικιά σου ας κάνει πιο light. Σιγά μην δεν καταλάβει μέχρι που να το γκαζώσει η Εβίτα! Τό σόι επαγγελματίας θα ήταν; Οπότε εγώ σου προτείνω την Εβίτα, αφού τα διαθέτεις τα 300.

(Παρεπιπτόντως και για να μην νομισθεί πως την προμοτάρω, έχουμε χαλάσει τις "διπλωματικές μας σχέσεις" και έχω να την συναντήσω πάνω από 1,5 χρόνο.)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
μονο με αλλη γυναικα θελει το μωρο σου δοκιμη? με αλλο αντρα για ομαδικο δν θελει? :think:

σωστος το φορουμ εδω εχει κατι γαμικουλες απιστευτους που μονο και μονο κοιτανε τις γκομενες και πεφτουν
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Rick Blaine

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Κατ'αρχάς Χρονια Πολλά σε όλους..
Δεν ξέρω αν το thread είναι το σωστό αν όχι ας μεταφερθεί.

Τα καλά:
Πριν από κανά μήνα το μωρό μου είπε οτι θα ήθελε μια δοκιμή με άλλη γυναίκα μαζί μας στο κρεβάτι. Οχι πολύ hardcore φάσεις με strap on και τέτοια αλλά θέλει κ αυτή να ασχοληθεί σιγα σιγα. Το μόνο που ήθελε ήταν φωτό για να βρεί κάποια να της αρέσει. Επίσης μου έριξε άκυρο να παμε σε studio (εντάξει δεν μπορούμε να τα χουμε όλα)
Κοιτάμε αρχικά call girls (αν και δεν έχω γράψει πολλά χιλιόμετρα εκεί) δεν βρίσκουμε κάτι καλό οπότε κοιτάμε απο studio.

Tα άσχημα:
Βρέθηκαν λοιπόν 2-3 που της άρεσαν. 1 δεν πάει με ζευγάρια και οι υπόλοιπες πηγαίνουν αλλά όχι εκτός studio και κατόπιν συννενόησης και να ρωτήσουμε και ίσως και θα δούμε κτλ.

Εντάξει η αλήθεια είναι από το τηλ να μην θέλουν και να πούν κάτι το καταλαβαίνω.

Υπάρχει κάποιος συναγωνιστής που ξέρει? Βudget γύρω στα 300

Νεαρε μιας που διαθετεις τα 300 εγω θα σου προτεινα μια πιο cool λυση.  :sunglasses:

Πηγαινεις σε κλαμπακι με την δικια σου, επιλεγετε μαζι ενα γκομενακι που δεν συνοδευεται και που παιζει το ματακι του, την βαζεις την δικια σου να της κανει τα γλυκα ματια, καποια στιγμη της πεταει και το 300ρακι και η δουλεια εκλεισε.

Πιστευω οτι το πολυ στις 5 προσπαθειες αν οι επιλογες σου ειναι προσεκτικες θα εχεις  βρει αυτό που ζητας.

Θελει ομως επιμονη, υπομονη και κυριως ψυχραιμια. :sunglasses:

OP
OP
M

minus_gr

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Με 300 που διαθέτεις μαλακία είναι να τρέχεις την κοπέλα σου στα μπουρδέλα! 300 παίρνει την Εβίτα δίωρο, για τέτοια περίπτωση. 150 παίρνει η Έλενα-Βιβή για μια ώρα. Α! Υπάρχει και η Άντζελα η Ουκρανή που επίσης κάνει τέτοιες φάσεις με 100 μόνο! (Η φτήνια τρώει τον παρά! :grin: :grin:)

Την Εβίτα την έχω δοκιμάσει σε τέτοια φάση και ήταν "κόλαση". Και στραπόν είχε (όχι σε εμένα ευτυχώς!) και άλλα πολλά και άγρια, αλλά αυτή που είχα εγώ ήταν πολύ "περπατημένη" και δεν κώλωνε.

Με την δικιά σου ας κάνει πιο light. Σιγά μην δεν καταλάβει μέχρι που να το γκαζώσει η Εβίτα! Τό σόι επαγγελματίας θα ήταν; Οπότε εγώ σου προτείνω την Εβίτα, αφού τα διαθέτεις τα 300.

(Παρεπιπτόντως και για να μην νομισθεί πως την προμοτάρω, έχουμε χαλάσει τις "διπλωματικές μας σχέσεις" και έχω να την συναντήσω πάνω από 1,5 χρόνο.)

Που μπορώ να βρώ info?(φωτο κυρίως γιατί αν δεν αρεσει στην αλλη δεν θα παιχτεί τπτ :-) )

OP
OP
M

minus_gr

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Νεαρε μιας που διαθετεις τα 300 εγω θα σου προτεινα μια πιο cool λυση.  :sunglasses:

Πηγαινεις σε κλαμπακι με την δικια σου, επιλεγετε μαζι ενα γκομενακι που δεν συνοδευεται και που παιζει το ματακι του, την βαζεις την δικια σου να της κανει τα γλυκα ματια, καποια στιγμη της πεταει και το 300ρακι και η δουλεια εκλεισε.

Πιστευω οτι το πολυ στις 5 προσπαθειες αν οι επιλογες σου ειναι προσεκτικες θα εχεις  βρει αυτό που ζητας.

Θελει ομως επιμονη, υπομονη και κυριως ψυχραιμια. :sunglasses:

Το έχω αφήσει για τελευταία λύση..Ελπίζω να βρώ άκρη και να μην χρειαστεί να το τρέξω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom