You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγορά πετρελαιοκίνητου αυτοκινήτου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rantanplangr30
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 97
- Εμφανίσεις 4K
-
- Ετικέτες
- αυτοκίνητα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.820
- Πόντοι
- 11.585
οι θερμοσιφωνες σκανε με πιεση 40 μπαρ.... ετσι για την συγκριση.....
40bar με νερο το οποιο ειναι ασυμπιεστο.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
παλιότερα ο κόσμος φοβόταν και τις αστραπές.Εγω 200 μπαρ σε αμαξι που θα κουβαλαω τα παιδια μου δεν βαζω...
Ο καθενας ας κανει οτι νομιζει...
Στο αμαξι αν σκασει θα σκασει με 200 το οποιο ειναι και ευφλεκτο αεριο....40bar με νερο το οποιο ειναι ασυμπιεστο.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Εγω 200 μπαρ σε αμαξι που θα κουβαλαω τα παιδια μου δεν βαζω...
Ο καθενας ας κανει οτι νομιζει...
εχει γινει εστω ενα περιστατικο τυπε?
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.820
- Πόντοι
- 11.585
Στο αμαξι αν σκασει θα σκασει με 200 το οποιο ειναι και ευφλεκτο αεριο....
Ριξε την μπουκαλα του υγραεριου (με τα ασφαλιστικα της πανω) μεσα στην φωτια και αν σκασει, εγω στηνω κωλο.!!
Αυτό με τα ανταλλακτικά μπορεί να ίσχυε πριν λίγα χρόνια που επιτρεπόταν η κυκλοφορία τους μόνο στην επαρχία,άρα οι εταιρείες έφερναν λίγα κομμάτια.Τώρα που επεκτάθηκε η χρήση τους και στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη,οι εταιρείες θα κάνουν μαζικές παραγγελίες και θα έχουν καλύτερες εκπτώσεις.Άλλωστε τα μπεκ δε χαλάνε κάθε μέρα.Ούτε η αντλίες χαλάνε εύκολα.
sorry αλλα κανεις μεγαλο λαθος - παρε τους κωδικους των ανταλλακτικων και συγκρινε τιμες στο internet (εξαιρετικα σπανια και δυσκολα να βρεις τιμες με διαφορα +10%)
Ισως επειδη συναδελφος ο οποιος δουλευε με ατμοκαζανα υψηλης σκοτωθηκε...παλιότερα ο κόσμος φοβόταν και τις αστραπές.
Λογω υψηλης πιεσης (15μπαρ) "πεταξε" μια μουφα και ο σωληνας 3/4 τον χτυπησε σαν μαστιγιο....
αποκεφαλιστηκε...
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
άλλο το ένα, άλλο το άλλο.Ισως επειδη συναδελφος ο οποιος δουλευε με ατμοκαζανα υψηλης σκοτωθηκε...
Λογω υψηλης πιεσης (15μπαρ) "πεταξε" μια μουφα και ο σωληνας 3/4 τον χτυπησε σαν μαστιγιο....
αποκεφαλιστηκε...
Απο αυτο σκανε οι λεβητες,τα μποιλερ,τα ατμοκαζανα και ολα τα αλλα...Ριξε την μπουκαλα του υγραεριου (με τα ασφαλιστικα της πανω) μεσα στην φωτια και αν σκασει, εγω στηνω κωλο.!!
Απο την μη λειτουργια των ασφαλιστικων... αν δουλεψουν χαιρω πολυ οτι δεν θα σκασει....
Ριξε την μπουκαλα του υγραεριου (με τα ασφαλιστικα της πανω) μεσα στην φωτια και αν σκασει, εγω στηνω κωλο.!!
Οριστε...μπουκαλα με ασφαλιστικα στην φωτια... πλυσου,ξυρισου και ερχομαι...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.820
- Πόντοι
- 11.585
Οριστε...μπουκαλα με ασφαλιστικα στην φωτια... πλυσου,ξυρισου και ερχομαι...
Εεεεε αυτη ηταν κινεζικια δεξαμενη.!!
Σε παραδεχομαι παντως... ;)Εεεεε αυτη ηταν κινεζικια δεξαμενη.!!
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
οχι ρε.Παιδια Καλημερα,μιας και ο φιλος ανοιξε το θεμα αυτοκινητο,να ρωτησω και γω,ποια η γνωμη σας για την αγορα αυτου του μεταχειρισμενου mazda 323f, '92 , καρμπιρατερ, 1,6 ...150.000χλμ, απο ηληκιωμενο ανθρωπο μεσα στην πολη μονο,αξιζει?τι λετε
Παρε μια χιλιαρα που μας ζαλισες τα παπαρια.
Διαγραμμένο μέλος 159862
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2015
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
οχι ρε.
Παρε μια χιλιαρα που μας ζαλισες τα παπαρια.
Διαγραμμένο μέλος 159862
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2015
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
αμαν,τι σχαση υδρογωνου ηταν αυτη...Για δες...
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Για δες...
Two Russian men have been left deaf after what was apparently a home-made gas-powered car overheated in a traffic jam, and blasted the vehicle apart.
Φιλε δεν ξερω πολλες λεπτομερειες για τα 2 μοντελα που σε ενδιαφερουν Εμπιστευομαι περισσοτερο την Πεζω σαν εταιρεια, λογ καλης εως εξαιρετικης μεχρι τωρα εμπειριας.Εδω και 6 μηνες ειμαι κατοχος ενος Nissan Qashqai 1,6 diesel. Gia ta 7500 χιλιομετρα που εχω κανει μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Απο χωρους, απο τραβηγμα, απο επιδοσεις , απο ποιοτητα κατασκευης... ολα !
Αν θελησεις το αυτοκινητο 200 ριζει ενω μια μεση καταναλωση ειναι στα 5,6 - 5,7 λιτρα. Περιπου 6,5 με 7 λεπτα το χιλιομετρο.
Χρησιμοποιω αποκλειστικα και μονο πετρελαιο shell v-power προτιμωντας τα εταιρικα πρατηρια.
Αν θελησεις το αυτοκινητο 200 ριζει ενω μια μεση καταναλωση ειναι στα 5,6 - 5,7 λιτρα. Περιπου 6,5 με 7 λεπτα το χιλιομετρο.
Χρησιμοποιω αποκλειστικα και μονο πετρελαιο shell v-power προτιμωντας τα εταιρικα πρατηρια.
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
οταν αρχισουν οι βλαβεσ στα ντηζελ,τοτε θα αρχισουν να τα ξεφορτονοντε σωρηδον.
για ρωτηστε ποσο κανει μια τρομπα πετρελαιου,ποσο κοστιζουν τα μπεκ,και αλλα ομορφα...
(εννοειται οτι ειναι πολυ πολυ ποιο ακριβα απο τα αντιστοιχα ανταλακτικα των βενζινοκινητηρων)
οτι γλυτωσετε απο πετρελαιο ανα τα χρονια,θα τα πληρωσετε μαζεμενα οταν αρχισουν οι βλαεβεσ
για να μην πω,αν καποια φορα κανει - θερμοκρασια,θα μαζεβετε βουτυρο απο τον κινητηρα σασ,με τα αριστα πετρελαια που εχουμε
για ρωτηστε ποσο κανει μια τρομπα πετρελαιου,ποσο κοστιζουν τα μπεκ,και αλλα ομορφα...
(εννοειται οτι ειναι πολυ πολυ ποιο ακριβα απο τα αντιστοιχα ανταλακτικα των βενζινοκινητηρων)
οτι γλυτωσετε απο πετρελαιο ανα τα χρονια,θα τα πληρωσετε μαζεμενα οταν αρχισουν οι βλαεβεσ
για να μην πω,αν καποια φορα κανει - θερμοκρασια,θα μαζεβετε βουτυρο απο τον κινητηρα σασ,με τα αριστα πετρελαια που εχουμε