Νέα

Αγορά πετρελαιοκίνητου αυτοκινήτου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Εγω 200 μπαρ σε αμαξι που θα κουβαλαω τα παιδια μου δεν βαζω...
Ο καθενας ας κανει οτι νομιζει...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Στο αμαξι αν σκασει θα σκασει με 200 το οποιο ειναι και ευφλεκτο αεριο....

Ριξε την μπουκαλα του υγραεριου (με τα ασφαλιστικα της πανω) μεσα στην φωτια και αν σκασει, εγω στηνω κωλο.!!

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό με τα ανταλλακτικά μπορεί να ίσχυε πριν λίγα χρόνια που επιτρεπόταν η κυκλοφορία τους μόνο στην επαρχία,άρα οι εταιρείες έφερναν λίγα κομμάτια.Τώρα που επεκτάθηκε η χρήση τους και στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη,οι εταιρείες θα κάνουν μαζικές παραγγελίες και θα έχουν καλύτερες εκπτώσεις.Άλλωστε τα μπεκ δε χαλάνε κάθε μέρα.Ούτε η αντλίες χαλάνε εύκολα.

sorry αλλα κανεις μεγαλο λαθος - παρε τους κωδικους των ανταλλακτικων και συγκρινε τιμες στο internet (εξαιρετικα σπανια και δυσκολα να βρεις τιμες με διαφορα +10%)

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
παλιότερα ο κόσμος φοβόταν και τις αστραπές.
Ισως επειδη συναδελφος ο οποιος δουλευε με ατμοκαζανα υψηλης σκοτωθηκε...
Λογω υψηλης πιεσης (15μπαρ) "πεταξε" μια μουφα και ο σωληνας 3/4 τον χτυπησε σαν μαστιγιο....
αποκεφαλιστηκε...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ισως επειδη συναδελφος ο οποιος δουλευε με ατμοκαζανα υψηλης σκοτωθηκε...
Λογω υψηλης πιεσης (15μπαρ) "πεταξε" μια μουφα και ο σωληνας 3/4 τον χτυπησε σαν μαστιγιο....
αποκεφαλιστηκε...
άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Ριξε την μπουκαλα του υγραεριου (με τα ασφαλιστικα της πανω) μεσα στην φωτια και αν σκασει, εγω στηνω κωλο.!!
Απο αυτο σκανε οι λεβητες,τα μποιλερ,τα ατμοκαζανα και ολα τα αλλα...
Απο την μη λειτουργια των ασφαλιστικων... αν δουλεψουν χαιρω πολυ οτι δεν θα σκασει....

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756

Οριστε...μπουκαλα με ασφαλιστικα στην φωτια... πλυσου,ξυρισου και ερχομαι...

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Παιδια Καλημερα,μιας και ο φιλος ανοιξε το θεμα αυτοκινητο,να ρωτησω και γω,ποια η γνωμη σας για την αγορα αυτου του μεταχειρισμενου mazda 323f, '92 , καρμπιρατερ, 1,6 ...150.000χλμ, απο ηληκιωμενο ανθρωπο μεσα στην πολη μονο,αξιζει?τι λετε
οχι ρε.
Παρε μια χιλιαρα που μας ζαλισες τα παπαρια.

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Φιλε δεν ξερω πολλες λεπτομερειες για τα 2 μοντελα που σε ενδιαφερουν Εμπιστευομαι περισσοτερο την Πεζω σαν εταιρεια, λογ καλης εως εξαιρετικης μεχρι  τωρα εμπειριας.Εδω  και 6 μηνες ειμαι κατοχος ενος  Nissan Qashqai 1,6 diesel. Gia ta 7500 χιλιομετρα που εχω κανει μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Απο χωρους, απο τραβηγμα, απο επιδοσεις , απο ποιοτητα κατασκευης... ολα !
Αν θελησεις το αυτοκινητο 200 ριζει ενω μια μεση καταναλωση ειναι στα 5,6 - 5,7 λιτρα. Περιπου 6,5 με 7 λεπτα το χιλιομετρο.
Χρησιμοποιω αποκλειστικα και μονο πετρελαιο shell v-power προτιμωντας τα εταιρικα πρατηρια.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
οταν αρχισουν οι βλαβεσ στα ντηζελ,τοτε θα αρχισουν να τα ξεφορτονοντε σωρηδον.

για ρωτηστε ποσο κανει μια τρομπα πετρελαιου,ποσο κοστιζουν τα μπεκ,και αλλα ομορφα...
(εννοειται οτι ειναι πολυ πολυ ποιο ακριβα απο τα αντιστοιχα ανταλακτικα  των βενζινοκινητηρων)

οτι γλυτωσετε απο πετρελαιο ανα τα χρονια,θα τα πληρωσετε μαζεμενα οταν αρχισουν οι βλαεβεσ

για να μην πω,αν καποια φορα κανει - θερμοκρασια,θα μαζεβετε βουτυρο απο τον κινητηρα σασ,με τα αριστα πετρελαια που εχουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom