Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Εγώ πάλυ δεν ξέρω από που πηγάζει αυτή η αίσθηση αδικίας στον μέσο Έλληνα. Ίσα ίσα που σαν κοινωνία έχουμε πολύ μεγάλη χαλαρώτητα στην τήρηση των νόμων και γενικά ο Έλληνας έχει πολύ ανεβασμένο το ''αίσθημα δικαίου'' δηλαδή κοινώς μην τον θίξουν. Το ότι όποιος έχει φράγκα παίρνει καλύτερο εκπροσώπηση είναι προφανές..επίσης όποιος έχει φράγκα παίρνει και καλύτερη ιατρική φροντίδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ιατρική ως λειτούργημα δεν είναι σωστό.Σαν να λεμε πως εμπιστευομαστε κ στηριζουμε το εστιατοριο . Απλα το αφεντικο ,ο μαγειρας και οι σερβιτοροι ειναι αχρηστοι, αδιαφοροι,βρωμιαρηδες κ αντιεπαγγελματιες.
Και το οτι κανεις εφεσεις που διαρκουν 10 χρονια ειναι λογω ανυπαρκτου νομικου συστηματος.
Κανενα αισθημα δικαιου.
Οποιος εχει φραγκα και τον Κουγια δικηγορο ειναι νομιμος
Οποιος δεν εχει φραγκα τοτε ειναι ενας παρανομος εγκληματιας.
Σε πολλα θεματα πρεπει δυστυχως να ειμαστε εμεις ο νομος εφοσον δεν υπαρχει αισθηση Δικαιου.
Οι νόμοι υπάρχουν και μπορείς να έχεις πρόσβαση και εσύ και όλοι. Και να σου πω την αλήθεια εγώ επειδή στην καθημερινότητα μου έχω ασχοληθεί με διάφορα νομικά θέματα δεν έχω διαπιστώσει αυτά που περιγράφεις.