Ειχα δυο συναδελφους στη δουλεια Αθηνα, οι οποιοι "παρκαραν" την οικογενεια στην επαρχια, οπου ειχαν ξεκινησει να ζουν οταν παντρευτηκαν, και αυτοι κατεβηκαν με μεταθεση-υπηρεσιακη αναβαθμιση Αθηνα σε κατωτερης ποιοτητας σπιτια φυσικα, για εργενηδες, και εκαναν ζωαρα, σχεδον σαν φοιτητες, σε δουλεια με μπολικα ταξιδια, κοινωνικες επαφες και παιχνιδι με αλλα γκομενακια.
Την οικογενεια την εβλεπαν αθροιστικα, οσο την βλεπεις εσυ, δηλαδη Χριστουγεννα, Πασχα καλοκαιρι και αντε κανα δυο ΣΚ τους αλλους μηνες.
Πιστεψε με, ηταν απο τους πιο ευτυχισμενους ανθρωπους που εχω συναντησει στη ζωη μου.
Η διαφορα τους με εσενα, ηταν οτι υπηρχε ειρηνη στην οικογενεια και οχι μισος. Κατα τα αλλα, ολα τα τυπικα και οικονομικα ηταν ακριβως ιδια με τα δικα σου
Την οικογενεια την εβλεπαν αθροιστικα, οσο την βλεπεις εσυ, δηλαδη Χριστουγεννα, Πασχα καλοκαιρι και αντε κανα δυο ΣΚ τους αλλους μηνες.
Πιστεψε με, ηταν απο τους πιο ευτυχισμενους ανθρωπους που εχω συναντησει στη ζωη μου.
Η διαφορα τους με εσενα, ηταν οτι υπηρχε ειρηνη στην οικογενεια και οχι μισος. Κατα τα αλλα, ολα τα τυπικα και οικονομικα ηταν ακριβως ιδια με τα δικα σου