fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
δυστυχως ο νομος και γενικοτερα τα δικαστηρια εχουν μια κληση υπερ της μητερας........
Στο δυτικό κόσμο .
Που πάει κατά διαόλου.
δυστυχως ο νομος και γενικοτερα τα δικαστηρια εχουν μια κληση υπερ της μητερας........
Όταν ο γιος μου ήρθε να μείνει μαζί μου, αποφάσισα να κοστολογήσω πόσο μου στοιχίζει πραγματικά. Κατέγραψα τα κοινά έξοδα, δηλ. το φαγητό, τα κοινόχρηστα, ένδυση - υπόδυση, τους λογαριασμούς ΕΥΔΑΠ και ΔΕΗ, τη βενζίνη, το φροντιστήριό του και οτιδήποτε άλλο με επιβάρυνε και τα σύγκρινα με τα αντίστοιχα του προηγούμενου έτους. Έβγαλα μηνιαίο κόστος 320€. Δεδομένου ότι πριν έρθει έδινα στην πρώην σύζυγο 680€, δηλ 340€ για κάθε παιδί, υπερκάλυπτα τα έξοδά τους. Ας κάνουμε λοιπόν μια συνολική κοστολόγηση. Έπαιρνα τα παιδιά για 1,5 μήνα δηλ 45 ημέρες. Το έτος έχει 365 ημέρες πλην τις 45 ημέρες μένουν 320 ημέρες, οι οποίες αντιστοιχούν σε 45 εβδομάδες από τις οποίες είχα τα παιδιά 2 ημέρες κάθε 2ο Σαββατοκύριακο, δηλ άλλες 45 ημέρες. Σύνολο 90 ημέρες, δηλ. 3 μήνες. Με λίγα λόγια, 3 ολόκληρους μήνες τα έξοδα των παιδιών καλύπτονταν από εμένα και η πρώην σύζυγος έπαιρνε τη διατροφή τους. Συγνώμη που το βλέπω για υπερβολική επιβάρυνση.
Ειναι αστειο να κατηγορουμε τα δικαστηρια οτι διακυβευουν την ψυχικη υγεια των παιδιων, οταν οι κατεξοχην υπευθυνοι για την ψυχικη υγεια τους ειναι οι γονεις τους.Δεν μπορει να κρινετε ή ψυχικη υγεια των παιδιων κ το μελλον του αντρα στις δικαστικες αιθουσες και στο ποιος εχει πιο τσαχπινη δικηγορο.
Ολα γινοντε για τα γκαφρα απο ενα σημειο και μετα.
Αποφασεις που καραστρατηγουντε ,που εφαρμοζοντε κατα συνθηκη και κατα περιπτωση.
Πρεπει να:
-μαχεται ο πατερας συνεχεια, ασταματητα για τα δικαιωματα του, ,με προστριβες,νε φασαριες, με καταγγελιες, με κλησεις στην αστυνομια, με αυτοφωρα με με με ,με αποτελεσμα να επιβαρυνει την ψυχικη υγεια των παιδιων αλλα ξαι την δικη του
ή
-αποσυρετε εν γνωσει του για να μην κανει περισσοτερη ψυχικη ζημια. Αυτο εκανα κι εγω.
Ακριβως φιλε. Οσους χωρισμενους ξερω, ευλογουν την τυχη τους οτι τωρα δινουν πολυ λιγοτερα απο οσα θα εδιναν αν ηταν ακομη παντρεμενοι.Απο τη στιγμη που κανεις παιδια, υποτιθεται, και πολυ σωστα, πως θα δουλευεις, για αυτα και μονο, και θα προσπαθεις να προσφερεις το μεγιστο για αυτα.
Αν εμενες στο σπιτι της σκυλας, λογικα θα εδεινες ολον τον μισθο των 1400 στην οικογενεια, μειον 300 ευρω για προσωπικα εξοδα. Δηλαδη θα εδινες 900 ευρω, Τωρα δινεις 500 ευρω στην οικογενεια σου. Γιατι θεωρεις πως εισαι αδικημενος;
Ειναι αστειο να κατηγορουμε τα δικαστηρια οτι διακυβευουν την ψυχικη υγεια των παιδιων, οταν οι κατεξοχην υπευθυνοι για την ψυχικη υγεια τους ειναι οι γονεις τους.
Αντι λοιπον εσεις οι γονεις τους να κανετε την αυτοκριτικη σας για ποιον λογο μαλλιοτραβιοσαστε στα δικαστηρια και ποιος φταιει περισσοτερο ή λιγοτερο ή ποια ειναι η πουτανα και ποιος ο μαλακας, ασχολειστε με το αν τα δικαστηρια σας αδικουν.
Σας εχει διαφυγει οτι υπευθυνοι ειστε ΕΣΕΙΣ να τα λυνετε αυτα.
Και οτι τα δικαστηρια ειναι μια εσχατη, απο εναν ΞΕΝΟ, λύση. Μην εχετε παραπονα λοιπον.
Δεν ειναι λυση αυτο.Εχεις δικιο.
Δεν κατηγορω κανεναν. Αλοιμονο αν περιμενεις απο ξενους να σου λυσουν τα οικογενειακα σου.
Για αυτο κ επελεξα την δευτερη λυση ----αποσυρετε εν γνωσει του για να μην κανει περισσοτερη ψυχικη ζημια. Αυτο εκανα κι εγω
Δεν ειναι λυση αυτο.
Και μην μου πεις οτι δεν μπορεις να τα βρεις.
Αφου τα βρηκατε για να παντρευτειτε και να κανετε παιδι, μπορειτε να τα βρειτε και στον χωρισμο. Ειμαι απολυτος σε αυτο.
Πιστευω στιγμες πως δεν εχεις επαφη με την πραγματικοτητα. Και στο ειπα κ παλιοτερσΔεν ειναι λυση αυτο.
Λυση θα ηταν να τα βρεις με την μανα του παιδιου ωστε να εχει αυτο και τους δυο του γονεις στοιχειωδως.
Αφου τα βρηκατε για να παντρευτειτε και να κανετε παιδι, μπορειτε να τα βρειτε και στον χωρισμο. Ειμαι απολυτος σε αυτο.
Εκτος αν οταν παντρευτηκες ησουν μαστουρωμενος και δεν ηξερες τι εκανες.
Εγω τους λεω πολλες φορες, οτι οταν παιρνουμε διαζυγιο, το κανουμε για να ασχολουμαστε λιγοτερο ο ενας με τον αλλο σε σχεση με το ποσο ασχολιομασταν πριν.Διαφωνω σε αυτο. Οι χειροτεροι εχθροι, ειναι τα τεως ανδρογυνα. Ειναι σχεδον αδυνατο να βρεθει σημειο επαφης μετα την κατρακυλα, αποδεδειγμενα
Το σιγουρο ειναι οτι χιλιαδες χωρισμενοι εχουν την εντυπωση ολοι οτι εχουν μονο αυτοι την δυσκολοτερη περιπτωση.Πιστευω στιγμες πως δεν εχεις επαφη με την πραγματικοτητα. Και στο ειπα κ παλιοτερσ
Το θεμα ειναι πως ο "πελατης" το τελευταιο που ζηταει ειναι μια πελατειακη σχεση.Επισης κοβω τον βηχα αμεσως σε κατι πελατες .
Το σιγουρο ειναι οτι χιλιαδες χωρισμενοι εχουν την εντυπωση ολοι οτι εχουν μονο αυτοι την δυσκολοτερη περιπτωση.
Αν ειναι ετσι, τοτε ειμαι κι εγω MGTOW. Και φυσικα δεν εχω σχεση με τους TFL οπως λες. Εγω ΔΕΝ ψαχνω για γκομενα, δεν κλαιγομαι που ειμαι μονος, γαμαω αβερτα. Και μαλιστα μπορει να ειμαι και πιο MGTOW απο σενα, αφου μιλαω ανοιχτα παντου γι' αυτο που κανω χωρις να μου καιγεται καρφι για τη γνωμη των αλλων για μενα.
Συγνωμη τύπε και με ολο το σεβασμο, αλλά εισαι απο τους πελατες που ευχομαι να μην εχω. Τι εμμονές ειναι αυτες? Ακου λεει εκατσε να υπολογισει τι δινει.
Απο τη στιγμη που κανεις παιδια, υποτιθεται, και πολυ σωστα, πως θα δουλευεις, για αυτα και μονο, και θα προσπαθεις να προσφερεις το μεγιστο για αυτα.
Αν εμενες στο σπιτι της σκυλας, λογικα θα εδεινες ολον τον μισθο των 1400 στην οικογενεια, μειον 300 ευρω για προσωπικα εξοδα. Δηλαδη θα εδινες 1100 ευρω, Τωρα δινεις 500 ευρω στην οικογενεια σου. Γιατι θεωρεις πως εισαι αδικημενος;
Υποψιν οτι εξοδα οικογενειας δεν ειναι μονο τα τρεχοντα, αλλα και η υποτιθεμενη αποταμιευση για μελλοντικες αναγκες. Αν μεθαυριο καποιο παιδι χρειαστει Η/Υ, πιανο, ποδηλατο, ενα ταξιδι κλπ, ποιος πρεπει να πληρωσει για αυτο; Φυσικα εσυ. Γι αυτο και η διατροφη δεν εχει σχεση μονο με τα τρεχοντα εξοδα
Ειναι αστειο να κατηγορουμε τα δικαστηρια οτι διακυβευουν την ψυχικη υγεια των παιδιων, οταν οι κατεξοχην υπευθυνοι για την ψυχικη υγεια τους ειναι οι γονεις τους.
Αντι λοιπον εσεις οι γονεις τους να κανετε την αυτοκριτικη σας για ποιον λογο μαλλιοτραβιοσαστε στα δικαστηρια και ποιος φταιει περισσοτερο ή λιγοτερο ή ποια ειναι η πουτανα και ποιος ο μαλακας, ασχολειστε με το αν τα δικαστηρια σας αδικουν.
Σας εχει διαφυγει οτι υπευθυνοι ειστε ΕΣΕΙΣ να τα λυνετε αυτα.
Και οτι τα δικαστηρια ειναι μια εσχατη, απο εναν ΞΕΝΟ, λύση. Μην εχετε παραπονα λοιπον.
Ακριβως φιλε. Οσους χωρισμενους ξερω, ευλογουν την τυχη τους οτι τωρα δινουν πολυ λιγοτερα απο οσα θα εδιναν αν ηταν ακομη παντρεμενοι.
Τωρα γιατι στον Μποκολο εχουν ερθει ολα αναποδα, ας ερευνησει την δικη του ευθυνη.
Δεν ειναι λυση αυτο.
Λυση θα ηταν να τα βρεις με την μανα του παιδιου ωστε να εχει αυτο και τους δυο του γονεις στοιχειωδως.
Εκτος αν οταν παντρευτηκες ησουν μαστουρωμενος και δεν ηξερες τι εκανες.
Μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει από την αρχή τη συζήτηση και είδες κάποια αποσπάσματα που σε οδήγησαν σε λάθος συμπεράσματα. Κάποια στιγμή ισχυρίστηκα ότι αν ένα ζευγάρι που εργάζεται στην ίδια εταιρεία και παίρνει σχεδόν τον ίδιο μισθό παντρευτεί και ύστερα από 10 χρόνια γάμου αποκτήσει δύο παιδιά, έπιπλα και λοιπή οικοσκευή η γυναίκα μπορεί να τον διώξει, να κρατήσει τα πάντα, και ο άντρας να αρχίσει από την αρχή, δίνοντας το 1/3 του μισθού του σαν διατροφή για τα παιδιά. Και η γυναίκα μπορεί κακόβουλα να του εμποδίζει την επικοινωνία με τα παιδιά, εκμεταλλευόμενη τις τρύπες του συστήματος. Στήριξα τον ισχυρισμό μου με την δική μου εμπειρία. Θέτω λοιπόν τα στοιχεία συνολικά για να υπάρχει σύγκριση. Μέσα στο γάμο υπήρχαν τα εξής αποκτήματα. 1ον. Δύο παιδιά. 2ον. Κρεβατοκάμαρα, Σύνθετο, Σαλόνι, Τραπεζαρία, παιδικά κρεββάτια, όλα αγορασμένα από φιγουρίνι, καλής ποιότητας. 3ον. Κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο, λοιπές ηλεκτρικές συσκευές, επίσης καλής ποιότητας,από το μισθό και των δύο μας. Μετά το διαζύγιο η πρώην σύζυγος κράτησε 1ον. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ. 2ον. 500€ σαν διατροφή δύο παιδιών 4 και 6 χρονών ( το οποίο αναπροσαρμοζόταν) 3ον. Όλο το μισθό της, δηλ. τα 1.400€. Μετά το διαζύγιο εγώ έχασα 1ον. Την καθημερινή επικοινωνία με τα παιδιά μου. 2ον. Με τα 900€ πλέον που μου απέμεναν έκανα τα εξής. α) Νοίκιασα σπίτι 35 ετών (η πρώην σύζυγος συνέχισε να μένει στο καινούριο) το οποίο δεν είχε πόρτα ασφαλείας, κουφώματα από αλουμίνιο, τζάκι, ηλιακό θερμοσίφωνα, αποθήκη και θέση πάρκινγκ που είχε το προηγούμενο σπίτι, για τα οποία είχα συνεισφέρει σε όλα. β) Αγόρασα καναπέ - κρεββάτι, σύνθετο της πλάκας, ένα τραπέζι κουζίνας με καρέκλες από τη γειτονιά και καινούρια παιδικά κρεββάτια, καταλαβαίνεις πόσο χειρότερης ποιότητας. γ) Κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο, λοιπές ηλεκτρικές συσκευές, όλα με μοναδικό κριτήριο πόσο φτηνά ήταν, καμία σχέση με τα εντοιχισμένα του προηγούμενου σπιτιού. δ) Αν και δεν ήταν καλής ποιότητας, για να αγοράσω όλα αυτά πήρα δάνειο για το οποίο έδινα χρεωστικούς τόκους, μέχρι να το αποπληρώσω. Θέλω λοιπόν, μετά από αυτή την ανάλυση, να μου πεις αν θεωρώ άδικα ότι ο ριγμένος στην υπόθεση του μοιράσματος των αποκτημάτων ήμουν εγώ. Κι ότι ο αρχικός μου ισχυρισμός ήταν λανθασμένος