Νέα

Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
637
Πόντοι
96
Όταν ο γιος μου ήρθε να μείνει μαζί μου, αποφάσισα να κοστολογήσω πόσο μου στοιχίζει πραγματικά. Κατέγραψα τα κοινά έξοδα, δηλ. το φαγητό, τα κοινόχρηστα, ένδυση - υπόδυση,  τους λογαριασμούς ΕΥΔΑΠ και ΔΕΗ, τη βενζίνη, το φροντιστήριό του και οτιδήποτε άλλο με επιβάρυνε και τα σύγκρινα με τα αντίστοιχα του προηγούμενου έτους. Έβγαλα μηνιαίο κόστος 320€. Δεδομένου ότι πριν έρθει έδινα στην πρώην σύζυγο 680€, δηλ 340€ για κάθε παιδί, υπερκάλυπτα τα έξοδά τους. Ας κάνουμε λοιπόν μια συνολική κοστολόγηση. Έπαιρνα τα παιδιά για 1,5 μήνα δηλ 45 ημέρες. Το έτος έχει 365 ημέρες πλην τις 45 ημέρες μένουν 320 ημέρες, οι οποίες αντιστοιχούν σε 45 εβδομάδες από τις οποίες είχα τα παιδιά 2 ημέρες κάθε 2ο Σαββατοκύριακο, δηλ  άλλες 45 ημέρες. Σύνολο 90 ημέρες, δηλ. 3 μήνες. Με λίγα λόγια, 3 ολόκληρους μήνες τα έξοδα των παιδιών καλύπτονταν από εμένα και η πρώην σύζυγος έπαιρνε τη διατροφή τους. Συγνώμη που το βλέπω για υπερβολική επιβάρυνση.  

Απο τη στιγμη που κανεις παιδια, υποτιθεται, και πολυ σωστα, πως θα δουλευεις, για αυτα και μονο, και θα προσπαθεις να προσφερεις το μεγιστο για αυτα.
Αν εμενες στο σπιτι της σκυλας, λογικα θα εδεινες ολον τον μισθο των 1400 στην οικογενεια, μειον 300 ευρω για προσωπικα εξοδα. Δηλαδη θα εδινες 1100 ευρω, Τωρα δινεις 500 ευρω στην οικογενεια σου. Γιατι θεωρεις πως εισαι αδικημενος;

Υποψιν οτι εξοδα οικογενειας δεν ειναι μονο τα τρεχοντα, αλλα και η υποτιθεμενη αποταμιευση για μελλοντικες αναγκες. Αν μεθαυριο καποιο παιδι χρειαστει Η/Υ, πιανο, ποδηλατο, ενα ταξιδι κλπ, ποιος πρεπει να πληρωσει για αυτο; Φυσικα εσυ. Γι αυτο και η διατροφη δεν εχει σχεση μονο με τα τρεχοντα εξοδα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν μπορει να κρινετε ή ψυχικη υγεια των παιδιων κ το μελλον του αντρα στις δικαστικες αιθουσες και στο ποιος εχει πιο τσαχπινη δικηγορο.

Ολα γινοντε για τα γκαφρα απο ενα σημειο και μετα.
Αποφασεις που καραστρατηγουντε ,που εφαρμοζοντε κατα συνθηκη και κατα περιπτωση.
Πρεπει να:
-μαχεται ο πατερας συνεχεια, ασταματητα για τα δικαιωματα του, ,με προστριβες,νε φασαριες, με καταγγελιες, με κλησεις στην αστυνομια, με αυτοφωρα με με με ,με αποτελεσμα να επιβαρυνει την ψυχικη υγεια των παιδιων αλλα ξαι την δικη του

ή

-αποσυρετε εν γνωσει του για να μην κανει περισσοτερη ψυχικη ζημια. Αυτο εκανα κι εγω.
Ειναι αστειο να κατηγορουμε τα δικαστηρια οτι διακυβευουν την ψυχικη υγεια των παιδιων, οταν οι κατεξοχην υπευθυνοι για την ψυχικη υγεια τους ειναι οι γονεις τους.

Αντι λοιπον εσεις οι γονεις τους να κανετε την αυτοκριτικη σας για ποιον λογο μαλλιοτραβιοσαστε  στα δικαστηρια και ποιος φταιει περισσοτερο ή λιγοτερο ή ποια ειναι η πουτανα και ποιος ο μαλακας, ασχολειστε με το αν τα δικαστηρια σας αδικουν.

Σας εχει διαφυγει οτι υπευθυνοι ειστε ΕΣΕΙΣ να τα λυνετε αυτα.
Και οτι τα δικαστηρια ειναι μια εσχατη, απο εναν ΞΕΝΟ, λύση. Μην εχετε παραπονα λοιπον.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Απο τη στιγμη που κανεις παιδια, υποτιθεται, και πολυ σωστα, πως θα δουλευεις, για αυτα και μονο, και θα προσπαθεις να προσφερεις το μεγιστο για αυτα.
Αν εμενες στο σπιτι της σκυλας, λογικα θα εδεινες ολον τον μισθο των 1400 στην οικογενεια, μειον 300 ευρω για προσωπικα εξοδα. Δηλαδη θα εδινες 900 ευρω, Τωρα δινεις 500 ευρω στην οικογενεια σου. Γιατι θεωρεις πως εισαι αδικημενος;
Ακριβως φιλε. Οσους χωρισμενους ξερω, ευλογουν την τυχη τους οτι τωρα δινουν πολυ λιγοτερα απο οσα θα εδιναν αν ηταν ακομη παντρεμενοι.

Τωρα γιατι στον Μποκολο εχουν ερθει ολα αναποδα, ας ερευνησει την δικη του ευθυνη.

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Ειναι αστειο να κατηγορουμε τα δικαστηρια οτι διακυβευουν την ψυχικη υγεια των παιδιων, οταν οι κατεξοχην υπευθυνοι για την ψυχικη υγεια τους ειναι οι γονεις τους.

Αντι λοιπον εσεις οι γονεις τους να κανετε την αυτοκριτικη σας για ποιον λογο μαλλιοτραβιοσαστε  στα δικαστηρια και ποιος φταιει περισσοτερο ή λιγοτερο ή ποια ειναι η πουτανα και ποιος ο μαλακας, ασχολειστε με το αν τα δικαστηρια σας αδικουν.

Και οτι τα δικαστηρια ειναι μια εσχατη, απο εναν ΞΕΝΟ, λύση. Μην εχετε παραπονα λοιπον.

Εχεις δικιο.
Δεν κατηγορω κανεναν. Αλοιμονο αν περιμενεις απο ξενους να σου λυσουν τα οικογενειακα σου.
Για αυτο κ επελεξα την δευτερη λυση ----αποσυρετε εν γνωσει του για να μην κανει περισσοτερη ψυχικη ζημια. Αυτο εκανα κι εγω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εχεις δικιο.
Δεν κατηγορω κανεναν. Αλοιμονο αν περιμενεις απο ξενους να σου λυσουν τα οικογενειακα σου.
Για αυτο κ επελεξα την δευτερη λυση ----αποσυρετε εν γνωσει του για να μην κανει περισσοτερη ψυχικη ζημια. Αυτο εκανα κι εγω
Δεν ειναι λυση αυτο.

Λυση θα ηταν να τα βρεις με την μανα του παιδιου ωστε να εχει αυτο και τους δυο του γονεις στοιχειωδως.

Και μην μου πεις οτι δεν μπορεις να τα βρεις.
Αφου τα βρηκατε για να παντρευτειτε και να κανετε παιδι, μπορειτε να τα βρειτε και στον χωρισμο. Ειμαι απολυτος σε αυτο.
Εκτος αν οταν παντρευτηκες ησουν μαστουρωμενος και δεν ηξερες τι εκανες.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
637
Πόντοι
96
Δεν ειναι λυση αυτο.

Αφου τα βρηκατε για να παντρευτειτε και να κανετε παιδι, μπορειτε να τα βρειτε και στον χωρισμο. Ειμαι απολυτος σε αυτο.

Διαφωνω σε αυτο.  Οι χειροτεροι εχθροι, ειναι τα τεως ανδρογυνα. Ειναι σχεδον αδυνατο να βρεθει σημειο επαφης μετα την κατρακυλα, αποδεδειγμενα

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Δεν ειναι λυση αυτο.

Λυση θα ηταν να τα βρεις με την μανα του παιδιου ωστε να εχει αυτο και τους δυο του γονεις στοιχειωδως.

Πιστευω στιγμες πως δεν εχεις επαφη με την πραγματικοτητα. Και στο ειπα κ παλιοτερσ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Διαφωνω σε αυτο.  Οι χειροτεροι εχθροι, ειναι τα τεως ανδρογυνα. Ειναι σχεδον αδυνατο να βρεθει σημειο επαφης μετα την κατρακυλα, αποδεδειγμενα
Εγω τους λεω πολλες φορες, οτι οταν παιρνουμε διαζυγιο, το κανουμε για να ασχολουμαστε λιγοτερο ο ενας με τον αλλο σε σχεση με το ποσο ασχολιομασταν πριν.

Εδω βλεπεις ζευγαρια που χωριζουν, και ασχολουνται ο ενας με τον αλλο 24 ωρες το 24ωρο. Ενω οταν ηταν παντρεμενοι, ασχολουνταν 5 λεπτα την ημερα.
Επισης κοβω τον βηχα αμεσως σε κατι πελατες που με παιρνουν τηλεφωνο μεσανυχτα για να μου πουν "α, με παιρνει τηλεφωνο η αλλη, τι να της πω"΄ή "δεν μου εδωσε το παιδι, τι να κανω". Λες και δεν με εχουν ρωτησει 500 φορες. Εναν πελατη τον εχασα επειδη δεν κρατηθηκα και του ειπα "ρε δεν πας να γαμηθεις βραδιατικα".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πιστευω στιγμες πως δεν εχεις επαφη με την πραγματικοτητα. Και στο ειπα κ παλιοτερσ
Το σιγουρο ειναι οτι χιλιαδες χωρισμενοι εχουν την εντυπωση ολοι οτι εχουν μονο αυτοι την δυσκολοτερη περιπτωση.

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Επισης κοβω τον βηχα αμεσως σε κατι πελατες .
Το θεμα ειναι πως ο "πελατης" το τελευταιο που ζηταει ειναι μια πελατειακη σχεση.
Αυτο που ζηταει ειναι ενας αδερφικος ωμος να στηριχτει κ να συμβουλευτει σωστα για το τι λενε οι νομοι. Αυτο δεν μπορειτε να το προσφερετε εσεις οι δικηγοροι. Δεν ειναι η δουλεια σας κ εκτος αυτου εχετε παθει κ ανοσια γιατι ειναι ρουτινα για εσας.
Μιλας με τον δικηγορο τρεμοντας γιατι χανεις τα παιδια σου κ αυτος κουναει το κεφαλι κ σκεφτετε απο μεσα του που θα παει να ψαρεψει το σαββατοκυριακο.
Λογικο, ουτε αδερφος ειναι ουτε κολλητος.
Για τον δικηγορο μενουν τα τυπικα του διαζυγιου ,ετσι δικαιολογειτε κ η αμοιβη του.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Το σιγουρο ειναι οτι χιλιαδες χωρισμενοι εχουν την εντυπωση ολοι οτι εχουν μονο αυτοι την δυσκολοτερη περιπτωση.

Η αλήθεια είναι , ότι όλοι , ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ , ΤΡΩΝΕ ΖΟΡΙΑ. Και γαμήσι οικονομικά.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Αν ειναι ετσι, τοτε ειμαι κι εγω MGTOW. Και φυσικα δεν εχω σχεση με τους TFL οπως λες. Εγω ΔΕΝ ψαχνω για γκομενα, δεν κλαιγομαι που ειμαι μονος, γαμαω αβερτα. Και μαλιστα μπορει να ειμαι και πιο MGTOW απο σενα, αφου μιλαω ανοιχτα παντου γι' αυτο που κανω χωρις να μου καιγεται καρφι για τη γνωμη των αλλων για μενα.  :sunglasses:

Εντάξει, έσυ είσαι βλαμμένος. Το μα μην ψάχνεις για γκόμενα είναι τελείως αφύσικο.

Προσοχή, δεν το κατακρίνω αλλά εγώ φίλε μου από τότε που μπήκα στην εφηβεία, πάντοτε ήθελα να κάνω σχέσεις για να έχω ερωτικές επαφές πολύ πριν πάω στις πουτάνες.

Π

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Συγνωμη τύπε και με ολο το σεβασμο, αλλά εισαι απο τους πελατες που ευχομαι να μην εχω. Τι εμμονές ειναι αυτες? Ακου λεει εκατσε να υπολογισει τι δινει.

Συγνώμη που πήρα 9 στο μάθημα της Λογιστικής το πρώτο έτος. Και είμαι ικανός να κάνω Cost Benefit analysis ακριβέστατες. Και γι αυτό κατάφερα να ορθοποδήσω, ενώ άλλοι στη θέση μου καταστράφηκαν οικονομικά. Και μην ανησυχείς, δεν θα ζητούσα να με εκπροσωπήσεις Νομικά

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Αν εμενες στο σπιτι της σκυλας, λογικα θα εδεινες ολον τον μισθο των 1400 στην οικογενεια, μειον 300 ευρω για προσωπικα εξοδα. Δηλαδη θα εδινες 1100 ευρω, Τωρα δινεις 500 ευρω στην οικογενεια σου. Γιατι θεωρεις πως εισαι αδικημενος;
Υποψιν οτι εξοδα οικογενειας δεν ειναι μονο τα τρεχοντα, αλλα και η υποτιθεμενη αποταμιευση για μελλοντικες αναγκες. Αν μεθαυριο καποιο παιδι χρειαστει Η/Υ, πιανο, ποδηλατο, ενα ταξιδι κλπ, ποιος πρεπει να πληρωσει για αυτο; Φυσικα εσυ. Γι αυτο και η διατροφη δεν εχει σχεση μονο με τα τρεχοντα εξοδα

Μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει από την αρχή τη συζήτηση και είδες κάποια αποσπάσματα που σε οδήγησαν σε λάθος συμπεράσματα. Κάποια στιγμή ισχυρίστηκα ότι αν ένα ζευγάρι που εργάζεται στην ίδια εταιρεία και παίρνει σχεδόν τον ίδιο μισθό παντρευτεί και ύστερα από 10 χρόνια γάμου αποκτήσει δύο παιδιά, έπιπλα και λοιπή οικοσκευή η γυναίκα μπορεί να τον διώξει, να κρατήσει τα πάντα, και ο άντρας να αρχίσει από την αρχή, δίνοντας το 1/3 του μισθού του σαν διατροφή για τα παιδιά. Και η γυναίκα μπορεί κακόβουλα να του εμποδίζει την επικοινωνία με τα παιδιά, εκμεταλλευόμενη τις τρύπες του συστήματος. Στήριξα τον ισχυρισμό μου με την δική μου εμπειρία. Θέτω λοιπόν τα στοιχεία συνολικά για να υπάρχει σύγκριση. Μέσα στο γάμο υπήρχαν τα εξής αποκτήματα. 1ον. Δύο παιδιά. 2ον. Κρεβατοκάμαρα, Σύνθετο, Σαλόνι, Τραπεζαρία, παιδικά κρεββάτια, όλα αγορασμένα από φιγουρίνι, καλής ποιότητας. 3ον. Κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο, λοιπές ηλεκτρικές συσκευές, επίσης καλής ποιότητας,από το μισθό και των δύο μας. Μετά το διαζύγιο η πρώην σύζυγος  κράτησε 1ον. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ. 2ον. 500€ σαν διατροφή δύο παιδιών 4 και 6 χρονών ( το οποίο αναπροσαρμοζόταν) 3ον. Όλο το μισθό της, δηλ. τα 1.400€. Μετά το διαζύγιο εγώ έχασα 1ον. Την καθημερινή επικοινωνία με τα παιδιά μου. 2ον. Με τα 900€ πλέον που μου απέμεναν έκανα τα εξής. α) Νοίκιασα σπίτι 35 ετών (η πρώην σύζυγος  συνέχισε να μένει στο καινούριο) το οποίο δεν είχε πόρτα ασφαλείας, κουφώματα από αλουμίνιο, τζάκι, ηλιακό θερμοσίφωνα, αποθήκη και θέση πάρκινγκ που είχε το προηγούμενο σπίτι, για τα οποία είχα συνεισφέρει σε όλα. β) Αγόρασα καναπέ - κρεββάτι, σύνθετο της πλάκας, ένα τραπέζι κουζίνας με καρέκλες από τη γειτονιά και καινούρια παιδικά κρεββάτια, καταλαβαίνεις πόσο χειρότερης ποιότητας. γ) Κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο, λοιπές ηλεκτρικές συσκευές, όλα με μοναδικό κριτήριο πόσο φτηνά ήταν, καμία σχέση με τα εντοιχισμένα του προηγούμενου σπιτιού. δ) Αν και δεν ήταν καλής ποιότητας, για να αγοράσω όλα αυτά πήρα δάνειο για το οποίο έδινα χρεωστικούς τόκους, μέχρι να το αποπληρώσω. Θέλω λοιπόν, μετά από αυτή την ανάλυση, να μου πεις αν θεωρώ άδικα ότι ο ριγμένος στην υπόθεση του μοιράσματος των αποκτημάτων ήμουν εγώ. Κι ότι ο αρχικός μου ισχυρισμός ήταν λανθασμένος 

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Αντι λοιπον εσεις οι γονεις τους να κανετε την αυτοκριτικη σας για ποιον λογο μαλλιοτραβιοσαστε  στα δικαστηρια και ποιος φταιει περισσοτερο ή λιγοτερο ή ποια ειναι η πουτανα και ποιος ο μαλακας, ασχολειστε με το αν τα δικαστηρια σας αδικουν.

Τελικά Άλεξ, πες μας σε τι συμπέρασμα σε έχει οδηγήσει η εμπειρία σου. Ποιος γονέας από τους δύο χρησιμοποιεί τα παιδιά σαν όπλο για να πλήξει τον άλλο, κατά κανόνα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Ακριβως φιλε. Οσους χωρισμενους ξερω, ευλογουν την τυχη τους οτι τωρα δινουν πολυ λιγοτερα απο οσα θα εδιναν αν ηταν ακομη παντρεμενοι.

Τωρα γιατι στον Μποκολο εχουν ερθει ολα αναποδα, ας ερευνησει την δικη του ευθυνη.

Έκανα πιο πάνω ακριβέστατη ανάλυση. Γράψε τη γνώμη σου αν διαφωνείς

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Δεν ειναι λυση αυτο.

Κάποιος έχει πει το εξής ρητό, που είναι απόλυτα σωστό. Οι άντρες παντρεύονται τις γυναίκες τους και ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι αυτές δεν θα αλλάξουν. Οι γυναίκες παντρεύονται τους άντρες τους και ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι θα καταφέρουν να τους αλλάξουν. Και οι δύο, κάνουν λάθος. Υπάρχουν πολλά καθάρματα άντρες, είναι σίγουρο. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες, γνωρίζοντας ότι έχουν την εύνοια όλης της Κοινωνίας και του Νομικού Συστήματος, νιώθουν ότι μπορούν να εκβιάσουν τον άντρα μέσα στο γάμο, γιατί αυτός έχει περισσότερα να χάσει από αυτές. Κι αρχίζει η γκρίνια

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
637
Πόντοι
96
Μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει από την αρχή τη συζήτηση και είδες κάποια αποσπάσματα που σε οδήγησαν σε λάθος συμπεράσματα. Κάποια στιγμή ισχυρίστηκα ότι αν ένα ζευγάρι που εργάζεται στην ίδια εταιρεία και παίρνει σχεδόν τον ίδιο μισθό παντρευτεί και ύστερα από 10 χρόνια γάμου αποκτήσει δύο παιδιά, έπιπλα και λοιπή οικοσκευή η γυναίκα μπορεί να τον διώξει, να κρατήσει τα πάντα, και ο άντρας να αρχίσει από την αρχή, δίνοντας το 1/3 του μισθού του σαν διατροφή για τα παιδιά. Και η γυναίκα μπορεί κακόβουλα να του εμποδίζει την επικοινωνία με τα παιδιά, εκμεταλλευόμενη τις τρύπες του συστήματος. Στήριξα τον ισχυρισμό μου με την δική μου εμπειρία. Θέτω λοιπόν τα στοιχεία συνολικά για να υπάρχει σύγκριση. Μέσα στο γάμο υπήρχαν τα εξής αποκτήματα. 1ον. Δύο παιδιά. 2ον. Κρεβατοκάμαρα, Σύνθετο, Σαλόνι, Τραπεζαρία, παιδικά κρεββάτια, όλα αγορασμένα από φιγουρίνι, καλής ποιότητας. 3ον. Κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο, λοιπές ηλεκτρικές συσκευές, επίσης καλής ποιότητας,από το μισθό και των δύο μας. Μετά το διαζύγιο η πρώην σύζυγος  κράτησε 1ον. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ. 2ον. 500€ σαν διατροφή δύο παιδιών 4 και 6 χρονών ( το οποίο αναπροσαρμοζόταν) 3ον. Όλο το μισθό της, δηλ. τα 1.400€. Μετά το διαζύγιο εγώ έχασα 1ον. Την καθημερινή επικοινωνία με τα παιδιά μου. 2ον. Με τα 900€ πλέον που μου απέμεναν έκανα τα εξής. α) Νοίκιασα σπίτι 35 ετών (η πρώην σύζυγος  συνέχισε να μένει στο καινούριο) το οποίο δεν είχε πόρτα ασφαλείας, κουφώματα από αλουμίνιο, τζάκι, ηλιακό θερμοσίφωνα, αποθήκη και θέση πάρκινγκ που είχε το προηγούμενο σπίτι, για τα οποία είχα συνεισφέρει σε όλα. β) Αγόρασα καναπέ - κρεββάτι, σύνθετο της πλάκας, ένα τραπέζι κουζίνας με καρέκλες από τη γειτονιά και καινούρια παιδικά κρεββάτια, καταλαβαίνεις πόσο χειρότερης ποιότητας. γ) Κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο, λοιπές ηλεκτρικές συσκευές, όλα με μοναδικό κριτήριο πόσο φτηνά ήταν, καμία σχέση με τα εντοιχισμένα του προηγούμενου σπιτιού. δ) Αν και δεν ήταν καλής ποιότητας, για να αγοράσω όλα αυτά πήρα δάνειο για το οποίο έδινα χρεωστικούς τόκους, μέχρι να το αποπληρώσω. Θέλω λοιπόν, μετά από αυτή την ανάλυση, να μου πεις αν θεωρώ άδικα ότι ο ριγμένος στην υπόθεση του μοιράσματος των αποκτημάτων ήμουν εγώ. Κι ότι ο αρχικός μου ισχυρισμός ήταν λανθασμένος 

Οπως το θετεις, μπορεις να πεις οτι η γυναικα σου βγηκε κερδισμενη σε οτι αφορα ποιοτητα κατοικιας που διαμενει. Μονο αυτο.
Απο μια αλλη σκοπια, μπορει καποιος να πει οτι εσυ μεσα απ το διαζυγιο βγηκες με διαμονη εξ ολοκληρου μονος σου σε σπιτι (η γυναικα σου το μοιραζεται με τα παιδια) με ευθυνη επιβλεψης των παιδιων μονο για 1,5 μηνα το χρονο (η γυναικα σου για 10,5) και κρατοντας για τον εαυτο σου 900 ευρω απ το μισθο σου, αντι για 300 αν εμενες με την οικογενεια. Εστιασε ειδικα στο τελευταιο αν θες και αναλογισου: Δεν θα ησουν υπολογος αν ετρωγες παραπανω απο 300 το μηνα σε προσωπικα εξοδα; Αντε 400; Ολα τα υπολοιπα θα τα εδινες για αποταμιευση που θα κατεληγε τελικα στα παιδια, οπως γινεται συνηθως.
Απο την αλλη μερια, η γυναικα σου επισης τρωει 300-400 για προσωπικα της εξοδα, ολα τα υπολοιπα λογικα τα αποταμιευει η τα ξοδευει για τα παιδια, μοιραζεται ενα σπιτι δια 3, και εχει την ευθυνη επιβλεψης των παιδιων για χρονο 7 φορες περισσοτερο απ οτι εσυ, για οτι αυτο συνεπαγεται για την προσωπικη της ζωη.
Εστιαζεις την αναλυση σου στο τι δινεις για τα παιδια οικονομικα, ενω πρεπει να ξεκινας απ το γεγονος οτι οταν παντρευομαστε, ντε φακτο δεσμευομαστε να δινουμε ολον τον μισθο μας και ολον τον χρονο μας στα παιδια.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
637
Πόντοι
96
Η να στο πω διαφορετικα.
Πες οτι βαλατε και οι δυο μια αποκλειστικη να κοιταει τα παιδια, και να μενει και στο σπιτι σας. Τσονταρετε κι εσυ και η γυναικα σου απο 500 ευρω (και λιγα ειναι για το μισθο της + εξοδα διατροφης, ΔΕΗ κλπ) και ξεκινατε τη ζωη σας απ το μηδεν σε ξεχωριστα σπιτια, κρατωντας 900 απ το μισθο σας.
Πες οτι κανατε αυτο, απλα η αποκλειστικη ειναι η γυναικα σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom