Νέα

Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Δεν κάνω ότι δεν καταλαβαίνω, δεν μου έχεις δικαιολογήσει ακόμα το πως μπορεί να στα πάρει όλα. Και να θίξω ακόμα το θέμα του γονέα. Όταν γίνεσαι πατέρας και μητέρα σταματάς να είσαι άντρας και γυναίκα. Όταν τα παιδιά σου είναι μικρά και χρειάζονται και τους 2 είναι το λιγότερο εγωιστικό να χωρίσεις με την γυναίκα σου (και αυτή με σένα) και να διαταράξεις την ψυχική τους ηρεμία. Εκτώς αν συντρέχουν λόγοι κακοποίησης κάθε είδους.
Εγώ ξεκινάω από εκεί, έχεις εσύ και η γυναίκα σου την απόλυτη ευθύνη να μέινετε στο ίδιο σπίτι με τα παιδιά σας έως ότου φτάσουν σε μια ηλικία και να παίζεται θέατρο κάθε μέρα για να μην μεγαλώσουν τα παιδια σας σε μη κανονικό περιβάλλον.
Μετά από κάποια ηλικία δεν νομίζω ότι το Δικαστήριο θα σε υποχρεώσει να φύγεις από το σπίτι σου για να το πάρει η γυναίκα σου αν τα παιδιά σας είναι 14-15 χρονών.

Πάμε άλλη μια φορά. Στη δική μου περίπτωση κράτησε όλη την οικοσκευή. Οι ηλεκτρικές συσκευές που αγόρασα,  δεν είχαν καμία σχέση αξίας με το πλήρες σετ των εντοιχισμένων συσκευών, το οποία είχα πληρώσει και εγώ.  Πήρα μόνο τα προσωπικά μου αντικείμενα και τα δώρα γάμου από τους φίλους και το σόι μου, τα οποία είχαμε διπλά, και κράτησε τα υπόλοιπα. Κράτησε το σπίτι το οποίο είχε μεν αγοράσει στο όνομά της,  με χρέωση του δανείου το οποίο γινόταν από τον προσωπικό της λογαριασμό, αλλά για την αγορά του οποίου είχα δώσει εγώ 2.500.000 δρχ εξ ιδίων, χωρίς απόδειξη. Εννοείται ότι πλήρωνα τη μισή δόση δανείου, όσο ζούσαμε μαζί στο κοινό σπίτι. Τα 500 € τα οποία έδινα για την διατροφή των παιδιών είχαν φορολογηθεί, χωρίς να τα αγγίξω και χωρίς να έχω δικαίωμα σε φοροαπαλλαγή. Ήταν σαν να πήρε αύξηση 700€ από την υπηρεσία της. Για μένα ήταν σαν να μου έγινε μείωση 500€ από τη μισθοδοσία μου. Κάθε χρόνο έπαιρνα τα παιδιά ένα μήνα το καλοκαίρι, μια βδομάδα το Πάσχα και μια βδομάδα τα Χριστούγεννα. Δηλ, ενάμιση μήνα είχα τα πλήρη έξοδά τους. Εννοείται ότι συνέχιζα να καταβάλω επακριβώς το ποσό της διατροφής τους, όταν επιβάρυναν οικονομικά αποκλειστικά εμένα.  Όταν πήγαινε διακοπές με τα παιδιά, είχα καταβάλλει το μερίδιό τους, μέσω διατροφής. Όταν πήγαινα εγώ διακοπές με τα παιδιά, κατέβαλα εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα. Αν θεωρείς ότι αυτή η οικονομική μοιρασιά είναι ισότιμη, μιλάμε διαφορετική γλώσσα. Όσο για το αν θα χωρίσει κάποιο ζευγάρι ή αν θα επιλέξει να παίζει θέατρο, δεν είχα την ευχέρεια να διαλέξω. Κατάθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον μου και με έδιωξε από την κοινή οικία.  Και για μένα θα ήταν φρικτό να πληρώνω για τόσα χρόνια το δάνειο ενός σπιτιού, από το οποίο θα έφευγα. Αν νομίζεις ότι δεν μπορεί να σε διώξει οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί προφασιζόμενη ότι νοιώθει πως κινδυνεύει η ασφάλειά της, ρώτα τον Άλεξ. Σε μένα αυτό συνέβη 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Πάμε άλλη μια φορά. Στη δική μου περίπτωση κράτησε όλη την οικοσκευή. Οι ηλεκτρικές συσκευές που αγόρασα,  δεν είχαν καμία σχέση αξίας με το πλήρες σετ των εντοιχισμένων συσκευών, το οποία είχα πληρώσει και εγώ.  Πήρα μόνο τα προσωπικά μου αντικείμενα και τα δώρα γάμου από τους φίλους και το σόι μου, τα οποία είχαμε διπλά, και κράτησε τα υπόλοιπα. Κράτησε το σπίτι το οποίο είχε μεν αγοράσει στο όνομά της,  με χρέωση του δανείου το οποίο γινόταν από τον προσωπικό της λογαριασμό, αλλά για την αγορά του οποίου είχα δώσει εγώ 2.500.000 δρχ εξ ιδίων, χωρίς απόδειξη. Εννοείται ότι πλήρωνα τη μισή δόση δανείου, όσο ζούσαμε μαζί στο κοινό σπίτι. Τα 500 € τα οποία έδινα για την διατροφή των παιδιών είχαν φορολογηθεί, χωρίς να τα αγγίξω και χωρίς να έχω δικαίωμα σε φοροαπαλλαγή. Ήταν σαν να πήρε αύξηση 700€ από την υπηρεσία της. Για μένα ήταν σαν να μου έγινε μείωση 500€ από τη μισθοδοσία μου. Κάθε χρόνο έπαιρνα τα παιδιά ένα μήνα το καλοκαίρι, μια βδομάδα το Πάσχα και μια βδομάδα τα Χριστούγεννα. Δηλ, ενάμιση μήνα είχα τα πλήρη έξοδά τους. Εννοείται ότι συνέχιζα να καταβάλω επακριβώς το ποσό της διατροφής τους, όταν επιβάρυναν οικονομικά αποκλειστικά εμένα.  Όταν πήγαινε διακοπές με τα παιδιά, είχα καταβάλλει το μερίδιό τους, μέσω διατροφής. Όταν πήγαινα εγώ διακοπές με τα παιδιά, κατέβαλα εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα. Αν θεωρείς ότι αυτή η οικονομική μοιρασιά είναι ισότιμη, μιλάμε διαφορετική γλώσσα. Όσο για το αν θα χωρίσει κάποιο ζευγάρι ή αν θα επιλέξει να παίζει θέατρο, δεν είχα την ευχέρεια να διαλέξω. Κατάθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον μου και με έδιωξε από την κοινή οικία.  Και για μένα θα ήταν φρικτό να πληρώνω για τόσα χρόνια το δάνειο ενός σπιτιού, από το οποίο θα έφευγα. Αν νομίζεις ότι δεν μπορεί να σε διώξει οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί προφασιζόμενη ότι νοιώθει πως κινδυνεύει η ασφάλειά της, ρώτα τον Άλεξ. Σε μένα αυτό συνέβη   

1ον)πολύ καλα κρατησε το σπιτι, γιατι ηταν στο ονομα της και με προσωπικο δανειο...ας προσεχες και ας μην κατεβαλες δοσεις...αυτό δεν εχει να κανει με ανδρα - γυναικα και δηθεν ευνοια των γυναικων...και σε φιλο σου αν εδινες χρηματα χωρις να φαινονται πουθενα, παλι το σπιτι θα ανηκε στον φιλο σου...
όπως και τωρα που χωρισατε, το υπολοιπο του δανειου το εχει φορτωθεί ολο η πρωην συζυγος...και πολύ ορθα βεβαια...

2ον)η διατροφή 500 ευρω το μηνα για 2 παιδια είναι απολυτα λογικη σε σχεση με τα εισοδηματα σου...και δεν επιδικασε καμια διατροφή εις βαρος σου και υπερ της πρωην γυναικα σου...
απολυτα λογικη αποφαση του δικαστηρίου, όπως γινεται και στο 99% των περιπτώσεων...

τωρα εσεις ολοι οι καμμενοι βλέπετε φαντάσματα, κανετε συλλογους της πουτσας σαν τον σωρρα και παραμυθιάζεστε μεταξυ σας χωρις να εχετε ιδεα της πραγματικότητας...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655

Χαχαχα, όντως, ο αυνανισμός είναι κάτι που γουστάρω.

Φίλε μου, θα σου πω γιατί σε είπα Μ.Ε.

Νόμιζες ότι η γκόμενα σε απαξίωσε που σου μίλησε ψυχρά ή όπως φέρθηκε. Το είδες προσωπικά, και αυτό είναι σημάδι κομπλεξισμού από μεριάς σου. Διότι θεωρείς ότι σε πρόσεξε έστω και αρνητικά. Σαν Μ.Ε. αυτό το εξέλαβες σαν θετικό και έσπευσες να ανταποδώσεις και να την απαξιώσεις και εσύ δημιουργώντας ένα είδος αρνητικού δεσίματος. Δηλαδη σε απαξίωσε - την απαξίωσες.

Φυσικά, εάν δεν ήταν ωραίο μουνάκι ούτε καν που θα ασχολιόσουν. Τώρα θα σου πω τι θα έκανε ο σωστός ο άντρας. Δεν θα την απαξίωνε, θα της άφηνε ένα καλό μπουρμπουάρ για να δείξει την υπεροχή του ή δεν θα έκανε τίποτα, απλά θα το αγνοούσε.

Π

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ρε αδερφέ σορρυ αλλά ένα ένα τα βγάζεις στην επιφάνεια. 1. Το σπίτι στην ουσία ήταν δικό της αφού ήταν στο όνομα της. Το ότι έδωσες χρήματα χωρίς απόδειξη δεν λέει κάτι για τον νόμο όπου αυτό εξετάζουμε εδώ. Κατά δήλωση σου τα έδωσες ο Δικαστής που το ξέρει?

2. Πως μπορείς να θεωρείς ότι το να δίνεις 500 ευρώ για τα παιδιά σου είναι σαν μείωση μισθού? Στο πηγάδι πάνε? Εαν αναγκαζόσουν να δουλέψεις στο εξωτερικό και δεν τα έβλεπες ποτέ δεν θα τους έστελνες χρήματα? Το επιχείρημα σου είναι ότι επειδή δεν τα βλέπεις δεν πρέπει να τα πληρώνεις δηλαδή? Φαντάζομαι ότι για να έβγαλε το Δικαστήριο για σένα 500/μήνα έχεις μεγαλύτερο μισθό από την γυναίκα σου?

Τώρα για τον χρόνο που τα έβλεπες δεν μπορώ να κρίνω εγώ γιατί και πως αποφάσισε ένα Δικαστήριο, που να ξέρω εγώ υπο ποιές συνθήκες χώρισες και γιατί? Έχω την εντύπωση πάντος ότι όταν κάποιος σε κατηγωρήσει για κάτι τον βαραίνει και ευθύνη της απόδειξης όσων λέει.

Τέλος πιστεύω παίζει μεγάλο ρόλο και πιον Δικηγόρο θα βάλεις για όλα τα θέματα όχι μόνο για αυτά. Πάντος από όσα περιγράφεις δεν φαίνεται κάτι που να βγάζει μάτι..για μένα τουλάχιστον.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Τώρα για τον χρόνο που τα έβλεπες δεν μπορώ να κρίνω εγώ γιατί και πως αποφάσισε ένα Δικαστήριο, που να ξέρω εγώ υπο ποιές συνθήκες χώρισες και γιατί? Έχω την εντύπωση πάντος ότι όταν κάποιος σε κατηγωρήσει για κάτι τον βαραίνει και ευθύνη της απόδειξης όσων λέει.

Τέλος πιστεύω παίζει μεγάλο ρόλο και πιον Δικηγόρο θα βάλεις για όλα τα θέματα όχι μόνο για αυτά. Πάντος από όσα περιγράφεις δεν φαίνεται κάτι που να βγάζει μάτι..για μένα τουλάχιστον.

μια χαρα τα βλεπει τα παιδια του...ολες οι δικαστικες αποφασεις σου δινουν το δικαίωμα να τα βλέπεις και 2-3 φορες την εβδομαδα αμα θελεις...μην νομιζεις ότι τα εβλεπε κάθε καλοκαιρι και στις γιορτες μονο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
1ον)πολύ καλα κρατησε το σπιτι, γιατι ηταν στο ονομα της και με προσωπικο δανειο...ας προσεχες και ας μην κατεβαλες δοσεις...αυτό δεν εχει να κανει με ανδρα - γυναικα και δηθεν ευνοια των γυναικων...και σε φιλο σου αν εδινες χρηματα χωρις να φαινονται πουθενα, παλι το σπιτι θα ανηκε στον φιλο σου...
όπως και τωρα που χωρισατε, το υπολοιπο του δανειου το εχει φορτωθεί ολο η πρωην συζυγος...και πολύ ορθα βεβαια...

2ον)η διατροφή 500 ευρω το μηνα για 2 παιδια είναι απολυτα λογικη σε σχεση με τα εισοδηματα σου...και δεν επιδικασε καμια διατροφή εις βαρος σου και υπερ της πρωην γυναικα σου...
απολυτα λογικη αποφαση του δικαστηρίου, όπως γινεται και στο 99% των περιπτώσεων...

τωρα εσεις ολοι οι καμμενοι βλέπετε φαντάσματα, κανετε συλλογους της πουτσας σαν τον σωρρα και παραμυθιάζεστε μεταξυ σας χωρις να εχετε ιδεα της πραγματικότητας...
Η αληθεια ειναι οτι ο Μποκολος ξεκιναει να λεει, να λεει, να λεει, και οταν τον ρωτας λεπτομερειες, αρχιζει και τα βγαζει ενα ενα ωστε καταλαβαινεις οτι τιποτα εξωφρενικο δεν εχει γινει.

Πολυ φοβαμαι οτι μπορει και να ειναι απο αυτους τους αντιπαθητικους διαδικους που νομιζουν οτι ολο το συμπαν εχει συνωμοτησει εναντιον τους, δηλαδη δικηγοροι, δικαστες, καφετζηδες του δικαστηριου, ολοι.

Εγω ας πουμε αν δεν κανω πολυ λαθος, θυμαμαι οτι καποτε μού ξεφουρνισε οτι διατροφη εδινε απο μονος του χωρις να τον υποχρεωσει δικαστηριο. Αλλά κατα τα αλλα ειχε γραψει εναν λιβελλο για τα κακα δικαστηρια που τυραννανε τους ανδρες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν φταιμε ομως καπου κι εμεις οι δικηγοροι τους, που για να τους χαιδευουμε τ' αυτια τους φουσκωνουμε το κεφαλι?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Πολυ φοβαμαι οτι μπορει και να ειναι απο αυτους τους αντιπαθητικους διαδικους που νομιζουν οτι ολο το συμπαν εχει συνωμοτησει εναντιον τους, δηλαδη δικηγοροι, δικαστες, καφετζηδες του δικαστηριου, ολοι.

στην αρχη νομιζα ότι ηταν καποιος που τον ξεζουμισε η γυναικα του και του σαλεψε και βλεπει παντου συνομοσιες…

αλλα τελικα ηταν βλαμμενος ανέκαθεν και δεν φταιει η γυναικα του, η οποια παιρνει μονο 500 ευρω για 2 παιδια + το σπιτι που της ανηκε ούτως ή αλλως... :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Η αληθεια ειναι οτι ο Μποκολος ξεκιναει να λεει, να λεει, να λεει, και οταν τον ρωτας λεπτομερειες, αρχιζει και τα βγαζει ενα ενα ωστε καταλαβαινεις οτι τιποτα εξωφρενικο δεν εχει γινει.

Εγω ας πουμε αν δεν κανω πολυ λαθος, θυμαμαι οτι καποτε μού ξεφουρνισε οτι διατροφη εδινε απο μονος του χωρις να τον υποχρεωσει δικαστηριο. Αλλά κατα τα αλλα ειχε γραψει εναν λιβελλο για τα κακα δικαστηρια που τυραννανε τους ανδρες.
κατσε ρε αλεξ, δηλαδή για τον ενάμισι μηνα που τα παιδια μενουν μαζι σου με ποια λογικη λεει το διακστηριο να καταβαλεις διατροφή των παιδιων στην συζυγο αφου διατρέφονται απευθειας από εσενα.

διατροφή παιδιων σημαινει ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΙΔΙΩΝ, αν τα παιδια κοστιζουν συνολικα 400 ευρω, πρεπει ΤΑ ΜΙΣΑ να καταβαλει ο τεως συζυγος 200 και τα αλλα μισα η μητερα που τα προσεχει.

όχι αντε ο συζυγος βγαζει πχ 1500, του παιρνουμε τα 500, ταηζουμε με τα 400 τα παιδια και τα αλλα 100 τα τρωει η διαζευγμενη ετσι γιατι γουσταρει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
κατσε ρε αλεξ, δηλαδή για τον ενάμισι μηνα που τα παιδια μενουν μαζι σου με ποια λογικη λεει το διακστηριο να καταβαλεις διατροφή των παιδιων στην συζυγο αφου διατρέφονται απευθειας από εσενα.

διατροφή παιδιων σημαινει ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΙΔΙΩΝ, αν τα παιδια κοστιζουν συνολικα 400 ευρω, πρεπει ΤΑ ΜΙΣΑ να καταβαλει ο τεως συζυγος 200 και τα αλλα μισα η μητερα που τα προσεχει.

όχι αντε ο συζυγος βγαζει πχ 1500, του παιρνουμε τα 500, ταηζουμε με τα 400 τα παιδια και τα αλλα 100 τα τρωει η διαζευγμενη ετσι γιατι γουσταρει.
Πρώτον δεν διαβασα καπου να πει οτι υποχρεωθηκε απο δικαστηριο να δινει διατροφη. Μονος του τα εδινε.

Επιπλεον αυτο το θεμα με τον μηνα που μενουν με τον πατερα τα παιδια, οντως υφισταται.
Γι αυτο καποιοι δικηγοροι το προβαλλουν στο δικαστηριο ως ισχυρισμο και γινεται δεκτος. Αν δεν το προβαλλουν ομως, τι θα κανει το δικαστηριο, απο μονο του θα το πει?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Ο Μποκολος ειναι  :spam:

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
δηλαδή θεωρεις την αγαμια και τον μοναχισμο χειροτερη από τον παθητικο ρολο του να γαμας το κωλαρακι σου?
μαλιστα, πουστης εισαι δεν περιμεναμε τιποτα καλυτερο.

τον πικερ δεν το γαμανε τραβελια στη γιαννιτσων  οπως εσενα . . :uglystupid:

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Οπως ενας χειρουργος ή μια νοσοκομα μασανε τσιχλα ή αστειευοντε την ωρα του χειρουργειου ενω ο κακομοιρος συγγενης του ασθενη τρωει τα νυχια του απο την αγωνια ,
ετσι κ εσεις οι δικηγοροι κ λοιποι σχετικοι αντιδρατε επαγγελματικα χωρις συναισθηματισμους σε ενα τοσο λεπτο θεμα που συχνα καταστρεφει παιδικες ψυχουλες κ σπανιοτερα οδηγει σε αυτοκτονιες.
Δεν μπορειτε να αφουγκραστειτε το θεμα γιατι ειναι ρουτινα πλεον για εσας.
Αυτους που δεν καταλαβαινω ειναι ολους τους αλλουςπου ενω μιλαμε με επιχειρηματα συνεχθσουν να βλεπουν με παρωπιδες και κανουν ζημια στον ιδιο τους τον εαυτο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οπως ενας χειρουργος ή μια νοσοκομα μασανε τσιχλα ή αστειευοντε την ωρα του χειρουργειου ενω ο κακομοιρος συγγενης του ασθενη τρωει ρα νυχια του απο την αγωνια ετσι κ εσεις οι δικηγοροι κ λοιποι σχετικοι αντιδρατε επαγγελματικα χωρις συναισθηματισμους σε ενα τοσο λεπτο θεμα που συχνα καταστρεφει παιδικες ψυχουλες κ σπανιοτερα οδηγει σε αυτοκτονιες.
Δεν μπορειτε να αφουγκραστειτε το θεμα γιατι ειναι ρουτινα πλεον για εσας.
Αυτους που δεν καταλαβαινω ειναι ολους τους αλλουςπου ενω μιλαμε με επιχειρηματα συνεχθσουν να βλεπουν με παρωπιδες και κανουν ζημια στον ιδιο τους τον εαυτο
Κάνεις λαθος τύπε.

Το μεγαλυτερο λαθος που κανουν οι δικηγοροι σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι οτι ΑΚΡΙΒΩΣ λειτουργουν συναισθηματικα στις υποθεσεις αυτες και ταυτιζονται με τον πελατη τους, κάνοντάς του κακο.

Ολοι βγαινουν ωφελημενοι αν υπαρχει επαγγελματισμος και νηφαλιοτητα.
Στο λεω με πληρη επιγνωση.

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Κάνεις λαθος τύπε.

Το μεγαλυτερο λαθος που κανουν οι δικηγοροι σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι οτι ΑΚΡΙΒΩΣ λειτουργουν συναισθηματικα στις υποθεσεις αυτες και ταυτιζονται με τον πελατη τους, κάνοντάς του κακο.

Ολοι βγαινουν ωφελημενοι αν υπαρχει επαγγελματισμος και νηφαλιοτητα.
Στο λεω με πληρη επιγνωση.
Δεν μπορει να κρινετε ή ψυχικη υγεια των παιδιων κ το μελλον του αντρα στις δικαστικες αιθουσες και στο ποιος εχει πιο τσαχπινη δικηγορο.

Ολα γινοντε για τα γκαφρα απο ενα σημειο και μετα.
Αποφασεις που καραστρατηγουντε ,που εφαρμοζοντε κατα συνθηκη και κατα περιπτωση.
Πρεπει να:
-μαχεται ο πατερας συνεχεια, ασταματητα για τα δικαιωματα του, ,με προστριβες,νε φασαριες, με καταγγελιες, με κλησεις στην αστυνομια, με αυτοφωρα με με με ,με αποτελεσμα να επιβαρυνει την ψυχικη υγεια των παιδιων αλλα ξαι την δικη του

ή

-αποσυρετε εν γνωσει του για να μην κανει περισσοτερη ψυχικη ζημια. Αυτο εκανα κι εγω.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεν μπορει να κρινετε ή ψυχικη υγεια των παιδιων κ το μελλον του αντρα στις δικαστικες αιθουσες και στο ποιος εχει πιο τσαχπινη δικηγορο.
Εδώ αθώοι άνθρωποι περνάνε την ζωή τους στη φυλακή, φωνιάδες ζουν ελεύθεροι κτλπ και όλα κρίνονται στις Δικαστικές αίθουσες αυτό σε πείραξε? Αλλά υποτίθεται ότι οι Δικαστικές αίθουσες είναι εκεί όταν όλα τα άλλα έχουν αποτύχει.

Σε μια πολιτισμένη κοινωνία που αλλού θα κρίνονταν αυτά?

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Εδώ αθώοι άνθρωποι περνάνε την ζωή τους στη φυλακή, φωνιάδες ζουν ελεύθεροι κτλπ και όλα κρίνονται στις Δικαστικές αίθουσες αυτό σε πείραξε? Αλλά υποτίθεται ότι οι Δικαστικές αίθουσες είναι εκεί όταν όλα τα άλλα έχουν αποτύχει.

Σε μια πολιτισμένη κοινωνία που αλλού θα κρίνονταν αυτά?
Αυτο ακριβως λεω.
Δεν υπαρχει καμμια δικαιοσυνη κ καμμια λογικη οταν εγκληματιες αποφυλακιζοντε κ κυκλοφορουν ανενοχλητοι κ ο κακομοιρης φυλακιζετε για χρεη στο δημοσιο.
Δεν εμπιστευομαι τετοια δικαιοσυνη.
Ας μην κρυβομαστε πισω απ το δακτυλο μας ,κανεις δεν την εμπιστευεται.
Σε προκαλω να πεις οτι εσυ την εμπιστευεσαι....

Ερχεσαι στα λογια μου.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αυτο ακριβως λεω.
Δεν υπαρχει καμμια δικαιοσυνη κ καμμια λογικη οταν εγκληματιες αποφυλακιζοντε κ κυκλοφορουν ανενοχλητοι κ ο κακομοιρης φυλακιζετε για χρεη στο δημοσιο.
Δεν εμπιστευομαι τετοια δικαιοσυνη.
Ας μην κρυβομαστε πισω απ το δακτυλο μας ,κανεις δεν την εμπιστευεται.
Σε προκαλω να πεις οτι εσυ την εμπιστευεσαι....

Ερχεσαι στα λογια μου.
Την εμπιστεύομαι...και πρέπει να ξέρουμε τι λέμε. Όταν ο εγκληματίας είναι ελεύθερος και ο κακομοίρης φυλακή για χρέη δεν σημαίνει ότι η Δικαιοσύνη δεν υπάρχει. Απλά αυτοί που την εφαμρόζουν είναι διευθαρμένοι. Και εαν ο εγκληματίας έμεινε έξω για μια τεχνική (νομική) λεπτομέρεια σημαίνει ότι η Δικαιοσύνη δουλεύει ακόμα περισσότερο.

Δεν μπορεί από τη μια να λέμε ότι η Δικαιοσύνη δεν δουλεύει και από την άλλη να εκμεταλευόμαστε το γεγωνός ότι στα Ελληνικά Δικαστήρια μπορείς να παίρνεις αναβολές κα να κάνεις εφέσεις για 10 χρόνια για να γλιτώσουμε. Σε προκαλώ εγώ να μου πεις εαν δεν θα εκμεταλευόσουν αυτό το ''παραθυράκι'' του νόμου...

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
755
Πόντοι
96
ο mgtowισμος ειανι η πιο επαναστατικη θεση απεναντι στο αστικο καθεστωτος

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Την εμπιστεύομαι...και πρέπει να ξέρουμε τι λέμε. Όταν ο εγκληματίας είναι ελεύθερος και ο κακομοίρης φυλακή για χρέη δεν σημαίνει ότι η Δικαιοσύνη δεν υπάρχει. Απλά αυτοί που την εφαμρόζουν είναι διευθαρμένοι. Και εαν ο εγκληματίας έμεινε έξω για μια τεχνική (νομική) λεπτομέρεια σημαίνει ότι η Δικαιοσύνη δουλεύει ακόμα περισσότερο.

Δεν μπορεί από τη μια να λέμε ότι η Δικαιοσύνη δεν δουλεύει και από την άλλη να εκμεταλευόμαστε το γεγωνός ότι στα Ελληνικά Δικαστήρια μπορείς να παίρνεις αναβολές κα να κάνεις εφέσεις για 10 χρόνια για να γλιτώσουμε. Σε προκαλώ εγώ να μου πεις εαν δεν θα εκμεταλευόσουν αυτό το ''παραθυράκι'' του νόμου...
Σαν να λεμε πως εμπιστευομαστε κ στηριζουμε το εστιατοριο . Απλα το αφεντικο ,ο μαγειρας και οι σερβιτοροι ειναι αχρηστοι, αδιαφοροι,βρωμιαρηδες κ αντιεπαγγελματιες.

Και το οτι κανεις εφεσεις που διαρκουν 10 χρονια ειναι λογω ανυπαρκτου νομικου συστηματος.
Κανενα αισθημα δικαιου.
Οποιος εχει φραγκα και τον Κουγια δικηγορο ειναι νομιμος
Οποιος δεν εχει φραγκα τοτε ειναι ενας παρανομος εγκληματιας.

Σε πολλα θεματα πρεπει δυστυχως να ειμαστε εμεις ο νομος εφοσον δεν υπαρχει αισθηση Δικαιου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom