ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.793
- Πόντοι
- 3.656
Δεν κάνω ότι δεν καταλαβαίνω, δεν μου έχεις δικαιολογήσει ακόμα το πως μπορεί να στα πάρει όλα. Και να θίξω ακόμα το θέμα του γονέα. Όταν γίνεσαι πατέρας και μητέρα σταματάς να είσαι άντρας και γυναίκα. Όταν τα παιδιά σου είναι μικρά και χρειάζονται και τους 2 είναι το λιγότερο εγωιστικό να χωρίσεις με την γυναίκα σου (και αυτή με σένα) και να διαταράξεις την ψυχική τους ηρεμία. Εκτώς αν συντρέχουν λόγοι κακοποίησης κάθε είδους.
Εγώ ξεκινάω από εκεί, έχεις εσύ και η γυναίκα σου την απόλυτη ευθύνη να μέινετε στο ίδιο σπίτι με τα παιδιά σας έως ότου φτάσουν σε μια ηλικία και να παίζεται θέατρο κάθε μέρα για να μην μεγαλώσουν τα παιδια σας σε μη κανονικό περιβάλλον.
Μετά από κάποια ηλικία δεν νομίζω ότι το Δικαστήριο θα σε υποχρεώσει να φύγεις από το σπίτι σου για να το πάρει η γυναίκα σου αν τα παιδιά σας είναι 14-15 χρονών.
Πάμε άλλη μια φορά. Στη δική μου περίπτωση κράτησε όλη την οικοσκευή. Οι ηλεκτρικές συσκευές που αγόρασα, δεν είχαν καμία σχέση αξίας με το πλήρες σετ των εντοιχισμένων συσκευών, το οποία είχα πληρώσει και εγώ. Πήρα μόνο τα προσωπικά μου αντικείμενα και τα δώρα γάμου από τους φίλους και το σόι μου, τα οποία είχαμε διπλά, και κράτησε τα υπόλοιπα. Κράτησε το σπίτι το οποίο είχε μεν αγοράσει στο όνομά της, με χρέωση του δανείου το οποίο γινόταν από τον προσωπικό της λογαριασμό, αλλά για την αγορά του οποίου είχα δώσει εγώ 2.500.000 δρχ εξ ιδίων, χωρίς απόδειξη. Εννοείται ότι πλήρωνα τη μισή δόση δανείου, όσο ζούσαμε μαζί στο κοινό σπίτι. Τα 500 € τα οποία έδινα για την διατροφή των παιδιών είχαν φορολογηθεί, χωρίς να τα αγγίξω και χωρίς να έχω δικαίωμα σε φοροαπαλλαγή. Ήταν σαν να πήρε αύξηση 700€ από την υπηρεσία της. Για μένα ήταν σαν να μου έγινε μείωση 500€ από τη μισθοδοσία μου. Κάθε χρόνο έπαιρνα τα παιδιά ένα μήνα το καλοκαίρι, μια βδομάδα το Πάσχα και μια βδομάδα τα Χριστούγεννα. Δηλ, ενάμιση μήνα είχα τα πλήρη έξοδά τους. Εννοείται ότι συνέχιζα να καταβάλω επακριβώς το ποσό της διατροφής τους, όταν επιβάρυναν οικονομικά αποκλειστικά εμένα. Όταν πήγαινε διακοπές με τα παιδιά, είχα καταβάλλει το μερίδιό τους, μέσω διατροφής. Όταν πήγαινα εγώ διακοπές με τα παιδιά, κατέβαλα εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα. Αν θεωρείς ότι αυτή η οικονομική μοιρασιά είναι ισότιμη, μιλάμε διαφορετική γλώσσα. Όσο για το αν θα χωρίσει κάποιο ζευγάρι ή αν θα επιλέξει να παίζει θέατρο, δεν είχα την ευχέρεια να διαλέξω. Κατάθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον μου και με έδιωξε από την κοινή οικία. Και για μένα θα ήταν φρικτό να πληρώνω για τόσα χρόνια το δάνειο ενός σπιτιού, από το οποίο θα έφευγα. Αν νομίζεις ότι δεν μπορεί να σε διώξει οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί προφασιζόμενη ότι νοιώθει πως κινδυνεύει η ασφάλειά της, ρώτα τον Άλεξ. Σε μένα αυτό συνέβη