You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κοντεύω να τρελαθώ...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim22
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 45
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Jim22 εμενα μου εχει συμβεί σε κάθε μου σχέση..Και είτε φοραω προφυλακτικό ειτε όχι,εχει συμβεί..
Αγχώνονται οι φουκαριάρες μην μας χάσουν και καθυστερούν οι Ρώσσοι..χιουμοράκι..
Δεν λεω οτι ΔΕΝ ειναι εγκυμοσύνη αλλα μπορει να μην είναι.Εμεις δεν ξέρουμε τι μπορει να είναι,εσεις ξέρετε..Αλλα και χωρις προφ΄θλαξη ΠΑΛΙ δεν μπορεις να το γνωρίζεις αν ειναι εγκυος χωρις τέστ...Σχεδόν σε όλους εχει συμβεί..Ψυχραιμία,θα περάσει..
Αγχώνονται οι φουκαριάρες μην μας χάσουν και καθυστερούν οι Ρώσσοι..χιουμοράκι..
Δεν λεω οτι ΔΕΝ ειναι εγκυμοσύνη αλλα μπορει να μην είναι.Εμεις δεν ξέρουμε τι μπορει να είναι,εσεις ξέρετε..Αλλα και χωρις προφ΄θλαξη ΠΑΛΙ δεν μπορεις να το γνωρίζεις αν ειναι εγκυος χωρις τέστ...Σχεδόν σε όλους εχει συμβεί..Ψυχραιμία,θα περάσει..
Αρχηγέ, δεν θέλω να σε ειρωνευτώ, αλλά επειδή αφήνω και την δικιά μου συχνά μόνη, μπορείς να μου πεις πως το καταφέρνεις αυτό. Ειλικρινά με ενδιαφέρει.
και μενα με ενδιαφερει ο τροπος..... απο αλλη σκοπια ομως... για να ξερω πώς να τον αποφευγω!!!!
Επισκέπτης
Κακούργες γυναίκες !!!!!!και μενα με ενδιαφερει ο τροπος..... απο αλλη σκοπια ομως... για να ξερω πώς να τον αποφευγω!!!!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ντροπή σου και είσαι και mod...τι παράδειγμα θα δώσεις σε εμάς τους φτωχούς members?..παραιτήσου αμέσως...alexxx σφάχτην..και μενα με ενδιαφερει ο τροπος..... απο αλλη σκοπια ομως... για να ξερω πώς να τον αποφευγω!!!!
Ο λόγος που είμαι τόσο σίγουρος είναι ότι σπουδάζει και μένει μαζί με την αδερφή μου και είναι όλη μέρα μαζί.
Δεν υπάρχει οπότε περίπτωση γιατί η αδερφή μου με λατρεύει και οτιδήποτε ύποπτο δει το αναφέρει προκειμένου να με προφυλάξει,όπως έκανε πάντα.
Και πιστέψτε με,είναι γατόνι η αδερφή μου!
ʼσε που σπουδάζει σε τόσο μικρή πόλη,που αν έκανε και το παραμικρό θα βούιζε ο τόπος.
Πάντως μου δίνετε κουράγιο που ακούω ότι έχετε περάσει παρόμοιες καταστάσεις με ακόμα πιο πολλές μέρες καθυστέρησης.
Να είστε καλά,πραγματικά σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου που ασχολήστε με το πρόβλημα ενός άγνωστου.
Δεν υπάρχει οπότε περίπτωση γιατί η αδερφή μου με λατρεύει και οτιδήποτε ύποπτο δει το αναφέρει προκειμένου να με προφυλάξει,όπως έκανε πάντα.
ʼσε που σπουδάζει σε τόσο μικρή πόλη,που αν έκανε και το παραμικρό θα βούιζε ο τόπος.
Πάντως μου δίνετε κουράγιο που ακούω ότι έχετε περάσει παρόμοιες καταστάσεις με ακόμα πιο πολλές μέρες καθυστέρησης.
Να είστε καλά,πραγματικά σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου που ασχολήστε με το πρόβλημα ενός άγνωστου.
Αρχηγέ, δεν θέλω να σε ειρωνευτώ, αλλά επειδή αφήνω και την δικιά μου συχνά μόνη, μπορείς να μου πεις πως το καταφέρνεις αυτό. Ειλικρινά με ενδιαφέρει.
Yorgos αδελφη εχεις?????
συμπερασμα... αντρες χωρις αδελφες...
(εκτος του προφανους... οχι αντρες αδελφες...)
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Yorgos αδελφη εχεις?????
συμπερασμα... αντρες χωρις αδελφες...
ΦΤΟΥ....ξαδέρφη κάνει?
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
(εκτος του προφανους... οχι αντρες αδελφες...)
Αδερφή αδερφός κάνει?
Φίλε μου, για να έχεις ένα ακόμη παράδειγμα και να αρχίσετε να ξεαγχώνεστε, η δικιά μου (πρώην ) είχε μια φορά καθυστέρηση κάτι λιγότερο από ένα μήνα, καθαρά λόγω άγχους. Απλά χαλαρώστε και σταμάτα να αναρωτιέσαι πως και αν και τί.. αυτά είναι ζητήματα στα οποία υπάρχουν λύση. ʼλλα είναι τα άλυτα, και τα μεγάλα πακέτα..
Κατ'αρχην,κέρατο δεν έφαγα.
Μην ρωτάτε πως το ξέρω,απλά για κάποιους λόγους ξέρω ότι αυτό είναι αδύνατον.
Και δεν εννοώ ως λόγους την υπερβολική της αγάπη και άλλες μ@λ@κίες,απλά υπάρχει λόγος που είμαι τόσο σίγουρος.
Ο λόγος που είμαι τόσο σίγουρος είναι ότι σπουδάζει και μένει μαζί με την αδερφή μου και είναι όλη μέρα μαζί.
Ποτέ μη λες ποτέ!! Αν θελήσει να στα φορέσει θα τον βρει τον τρόπο, όσοι και να την περιφρουρούν. ʼσε που στις μικρές κοινωνίες γίνονται τα χειρότερα...
Βέβαια εσύ μπορεί να σαι σίγουρος γι αυτήν, και καλά κάνεις, αλλά αν το μωράκι βγει μαύρο, μην μου πεις ότι δε στα λεγα....
Πέραν της πλάκας, μην αγχώνεσαι, ούτε εσύ αλλά ούτε και εκείνη, συμβαίνει συνέχεια. Ένα τεστάκι από το φαρμακείο και θα σας λυθούν οι απορίες
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ρε μην τον αγχωνετε κριμα ειναι
να παει σε γυναικολογο.....εγω αυτα τα τεστακια δεν τα εμπιστευομαι.......γυναικολογος και μονο.....φανταζεσαι να σου βγει αρνητικο το τεστ (γιατι παντα υπαρχει μια πιθανοτητα σφαλματος) και να αρχισει να φουσκωνει? μπρρρρρ
γιατι δεν παιρνει την αδερφη σου να παει στο γιατρο?
υ.γ. παντως ειναι πολυ πιθανο να οφειλεται σε αγχος, κρυωμα, αλλαγη διατροφης (αν αρχισε να κανει διαιτα πχ ή αν την σταματησε)
να παει σε γυναικολογο.....εγω αυτα τα τεστακια δεν τα εμπιστευομαι.......γυναικολογος και μονο.....φανταζεσαι να σου βγει αρνητικο το τεστ (γιατι παντα υπαρχει μια πιθανοτητα σφαλματος) και να αρχισει να φουσκωνει? μπρρρρρ
γιατι δεν παιρνει την αδερφη σου να παει στο γιατρο?
υ.γ. παντως ειναι πολυ πιθανο να οφειλεται σε αγχος, κρυωμα, αλλαγη διατροφης (αν αρχισε να κανει διαιτα πχ ή αν την σταματησε)
Ναι ναι ναι!!!!
Επιστρέφω μετά από τόσες μέρες για να σας πω την κατάληξη στο πρόβλημα που αντιμετώπιζα!
Μετά από 23-24 μέρες καθυστέρησης (έλεος!!!),η κοπέλα μου αδιαθέτησε!!!
Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω για την προθυμία σας να με βοηθήσετε,να μου δώσετε κουράγιο και να μου ανεβάσετε όσο ήταν δυνατό την ψυχολογία.
Είστε όλα τα λεφτά άτομα!
Σας ευχαριστώ πραγματικά!
Επιστρέφω μετά από τόσες μέρες για να σας πω την κατάληξη στο πρόβλημα που αντιμετώπιζα!
Μετά από 23-24 μέρες καθυστέρησης (έλεος!!!),η κοπέλα μου αδιαθέτησε!!!
Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω για την προθυμία σας να με βοηθήσετε,να μου δώσετε κουράγιο και να μου ανεβάσετε όσο ήταν δυνατό την ψυχολογία.
Είστε όλα τα λεφτά άτομα!
Σας ευχαριστώ πραγματικά!
giannis_peir
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Το θέμα ειναι φίλε ότι όταν το θες δεν έρχεται εύκολα και όταν δεν το θές τοτε σου κάθεται.
Εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία! Αλλά ο επιμένων νικά...
Εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία! Αλλά ο επιμένων νικά...
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Δε θέλω 8 πουτανάκια στο κρεβάτι μου!!Δε θέλω δε θέλω!!Το θέμα ειναι φίλε ότι όταν το θες δεν έρχεται εύκολα και όταν δεν το θές τοτε σου κάθεται
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια υπαρχει και το χαπι της επομενης μερας
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 270