Νέα

Κοντεύω να τρελαθώ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jim22

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κατ'αρχήν γεια σας.

Έπεσα πάνω σε αυτό το forum κατά την αναζήτησή μου στο internet και θέλησα να κάνω αυτό το topic για την περίπτωση που μπορείτε να με βοηθήσετε με το πρόβλημά μου,σε περίπτωση που το έχετε περάσει και εσείς ή γνωρίζετε κάτι.

Έχω σταθερή σχέση.

Τον προηγούμενο μήνα,λόγω απόστασης,κάναμε σεξ μόνο 3 φορές,και τις 3 με προφυλακτικό.

Σε καμμία από τις 3 φορές δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια μετά από το σεξ ότι το προφυλακτικό έσπασε ή οτιδήποτε τέτειο.

Παρόλα αυτά η κοπέλα μου έχει καθυστέρηση 15 μέρες.

Κοντεύουμε να τρελαθούμε,δεν μπορούμε να κλείσουμε μάτι.

Μπορεί να υπάρχει κάποιος άλλος λόγος για τόσο μεγάλη καθυστέρηση πέρα από την εγγυμοσύνη?

Να σημειώσω ότι η κοπέλα μου έχει σχετικά σταθερό κύκλο,το περισσότερο που είχε καθυστέρηση μέχρι τώρα,ήταν 7 μέρες.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων που ασχολήστε με το πρόβλημά μου και συγγνώμη που η πρώτη δημοσίευση ήταν σε greeklish,δεν γνώριζα τους κανόνες του site.

liferider

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
52
Πόντοι
1
Φιλαρακι γυναικολογο δεν εχει η κοπελα σου;

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μεγάλε κατ" αρχήν καλώς ήλθες στην παρέα μας και ελπίζω να έχεις γερά νεύρα να μας αντέξεις... :cheesy:...σοβαρά τώρα κάνατε τέστ εγκυμοσύνης?..αν όχι να κάνετε..αν βγεί αρνητικό περίμενε μερικές μέρες ακόμα και αν συνεχίζει πηγαίνετε σε γιατρό...αν είναι έγκυος και το σκουφάκι δεν έσπασε....μάλλον το έφαγες το κ... ψυχραιμία πάντως ότι και να συμβαίνει...

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
α) το εκανε με αλλον και  χρεωνεσαι το παιδι εσυ...  :2funny: :2funny: :2funny:
β) (πιο σοβαρα τωρα) λογω καποιου κρυολογηματος υπαρχει πιθανοτητα για καθυστερηση.
γ) (ακομη πιο σοβαρα) συμβουλη γυναικολογου...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Φιλε ηρέμησε! Υπαρχουν και άλλοι λογοι: πχ Κρυολόγημα και άγχος..Πες της να πάει στον γυναικολόγο της να είστε σίγουροι..Στην δικία μου εχει τύχει καθυστέρηση μεγαλύτερη..Και σε φίλες μου/..

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Έχω περάσει το ίδιο άγχος με σένα κ ακόμα χειρότερα γιατί δεν έκανα σέξ με προφυλακτικό σε γόνιμες μέρες. Μου έχει μείνει σαν εφιάλτης αυτό το πράγμα στο μυαλό μου. Ευτυχώς δεν έγινα μπαμπάς!!!!
Καταρχήν ο λόγος της καθυστέρησης είναι το άγχος. Αυτό κ μόνο πάει πίσω την περίοδο της κοπέλας σου. Μη φοβάσαι καθόλου. Καταρχήν το σέξ έγινε σε γόνιμες μέρες?

donsanto

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλε υπαρχουν καποια τεστ εγκυμοσυνης που δειχνουν αν ειναι εγκυος απο την 10 μερα τησ επαφης..μπορεισ να παρεισ ενα τετοιο αυριο και να το κανεις. Σε προειδοποιω οτι αυτα εχουν γυρο στο 80% επιτυχια αλλα κατι τετοιο δεν υπαρχει λογος να το πεις στην κοπελια..
Μην ανησυχεισ ολεσ καποια στιγμη εχουν τετοια φενομενα,μεχρι και αλλαγη καιρου μπορει να φταιει η καποιο ταξιδι η καποια στεναχωρια...κτλπ μην την αγχωσεις γιατι τοτε θα εχει πιο μεγαλη καθυστεριση..

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου αλλοι το κανουν καθε μερα με τη δικια τους ..........................χωρις προφυλακτικο και
προσπαθουν επι μηνες για να γινει η συληψη και να διαιωνησουν υη βλακεια τους  :o .....................
Αν ειναι τα πραγματα οπως λες δεν νομιζω οτι εχεις λογους να ανησυχεις..............................
Ολα τα λογικα ενδεχομενα στα ειπε ο φιλος PANAXIOS.
Καλως ηρθες στο εν λογω σαιτ και εκτος τον αλλων που θα μαθεις εδω .................................
μαθε και να ευχαριστιεσαι τον ερωτα -γαμισι με προφυλακτικο..................................... ;)

OP
OP
J

Jim22

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας.

Να τα πάρουμε ένα ένα τα πράγματα.

Κατ'αρχην,κέρατο δεν έφαγα.

Μην ρωτάτε πως το ξέρω,απλά για κάποιους λόγους ξέρω ότι αυτό είναι αδύνατον.

Και δεν εννοώ ως λόγους την υπερβολική της αγάπη και άλλες μ@λ@κίες,απλά υπάρχει λόγος που είμαι τόσο σίγουρος.

Όσον αφορά το τεστ,θέλει να είμαι και εγώ μαζί της για ψυχολογική υποστήριξη όταν θα το κάνει και αυτό δεν είναι εφικτό μέχρι την επόμενη βδομάδα γιατί είμαι μακριά.

Αν δούμε και αποηδούμε,θα πάει σε γυναικολόγο.

Δηλαδή έχει συμβεί και σε μερικούς από εσάς να έχει τόσες πολλές μέρες η κοπέλα σας καθυστέρηση χωρίς τελικά να είναι έγκυος?

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας.

Να τα πάρουμε ένα ένα τα πράγματα.

Και δεν εννοώ ως λόγους την υπερβολική της αγάπη και άλλες μ@λ@κίες,απλά υπάρχει λόγος που είμαι τόσο σίγουρος.

Όσον αφορά το τεστ,θέλει να είμαι και εγώ μαζί της για ψυχολογική υποστήριξη όταν θα το κάνει και αυτό δεν είναι εφικτό μέχρι την επόμενη βδομάδα γιατί είμαι μακριά.

Αν δούμε και αποηδούμε,θα πάει σε γυναικολόγο.

Δηλαδή έχει συμβεί και σε μερικούς από εσάς να έχει τόσες πολλές μέρες η κοπέλα σας καθυστέρηση χωρίς τελικά να είναι έγκυος?

εως και 25 μερες.

απο το φαρμακειο το "predictor" θα της δωσει αμεσα το αποτελεσμα..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ναι βρε παληκαρι, παρε ενα πρεντικτορ να φυγουν οι πρωτες ανησυχιες..

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
κατι μου λεει πως ο πιτσιλιστης παλι δεν καθησε φρονιμα...

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Αυξανεστε και πληθυνεστε

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ελατε ρε παιδια, μην του λετε τετοια..

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
φιλαρακι παντως αν εισαι ματσομενος να ξερεις οτι παιζει μια μοδα οταν θελουν να σε πανε για γαμπρο να
τρυπανε τα προφυλακτικα με καρφιτσες και διαφορα αλλα τετοια σεναρια..................................
Δεν σου λεω μαλακιες ..................................ειμαι παθον................................. >:(

Επισκέπτης
Καλώς ήλθες στο site .
Η λύση είναι μόνο μια , επίσκεψη σε γυναικολόγο επειγόντως και ταυτόχρονα έχεις ανοικτά μάτια μήπως για κάποιο λόγο που μπορεί να διαφεύγει ακόμα και απο εσένα έχεις πέσει θύμα "ανορθόδοξου πολέμου" απο την κοπέλα σου . Μην θιχτείς , το έχω δει να συμβαίνει.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Αρχηγέ, δεν θέλω να σε ειρωνευτώ, αλλά επειδή αφήνω και την δικιά μου συχνά μόνη, μπορείς να μου πεις πως το καταφέρνεις αυτό. Ειλικρινά με ενδιαφέρει.

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Αρχηγέ, δεν θέλω να σε ειρωνευτώ, αλλά επειδή αφήνω και την δικιά μου συχνά μόνη, μπορείς να μου πεις πως το καταφέρνεις αυτό. Ειλικρινά με ενδιαφέρει.

ειναι πολυ απλο φιλε μου yiorgo....

οταν σου τα σερβιρει,,,  δεν τα τρως..
απλα τα φορας.....

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

Δεν το πιστευω...την ιδια απορια ειχα κ εγω μολις διαβασα το ποστ!! Αλλα μετα σκεφτηκα να μην ρωτησω μηπως κ φανταστει οτι θελω να τον ειρωνευτω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom