Νέα

Kωνσταντίνος Μπογδάνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 535
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
χτες βραδυ παντως το Ραδιο Αρβυλα τον ανεφερε-σατυρισε αρκετες φορες !εμενα παντως μου βγαζει 1 αντιπαθεια !

Γουστάρει να βγάζει αντιπάθεια ο τύπος..Είναι μαζόχα..Είναι και απο τη φύση του σπασίκλας ουτως η άλλως

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Μαγκες κακα τα ψεματα ο τυπος ειναι εξυπνος κ με απιστευτες γνωσεις...

πραγματικα ξερει πολλα κ φαινεται αυτο...πολυ περισσοτερα απο οτν μεσο Ελληναρα...

ωστοσο ειναι αληθεια οτι ειναι ψωνιο κ βγαζει αντιπαθεια γιατι το παιζει ξερολας....

θα μπορουσε αν ειναι λιγοτερο φιγουρατζης να γινει σπουδαιος δημοσιογραφος....αν το καταλαβει θα ειναι καλο για αυτον....

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

πραγματικα ξερει πολλα κ φαινεται αυτο...πολυ περισσοτερα απο οτν μεσο Ελληναρα...

ωστοσο ειναι αληθεια οτι ειναι ψωνιο κ βγαζει αντιπαθεια γιατι το παιζει ξερολας....

θα μπορουσε αν ειναι λιγοτερο φιγουρατζης να γινει σπουδαιος δημοσιογραφος....αν το καταλαβει θα ειναι καλο για αυτον....

Μαλάκας είναι .

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Ο Μαστοράκης του γάμησε τα πρέκια.
Φάνηκε και πόσο μάγκας είναι ο Μαστοράκης και πόσο σαχλαμάρας είναι ο Μπογδάνος. Μιλάμε για ξεβράκωμα.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ο Μαστοράκης του γάμησε τα πρέκια.
Φάνηκε και πόσο μάγκας είναι ο Μαστοράκης και πόσο σαχλαμάρας είναι ο Μπογδάνος. Μιλάμε για ξεβράκωμα.
Χαίρομαι που βρέθηκε άνθρωπος να συμφωνήσουμε, εδώ μέσα.

kotsoskotsos

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ψωλοχυμένη σοδομισμένη πούστρα είναι ο Μπογδάνος. Κλασσικός δήθεν διαβασμένος / μορφωμένος / πνευματώδης διανοούμενος που παίρνει έναν φάκελο εκπομπής έτοιμο από ολόκληρη ομάδα άφαντων νέων δημοσιογράφων και με τη συνεχή βοήθεια του κοντρόλ μπορεί και κουμαντάρει στα βασικά της μία εκπομπή. Η έχει μέσο ή κάποιου κάθεται. Άμα δεν ήταν ότι είναι πούτσες θα πινέλωνε στο Μεταξουργείο για πρωτεΐνη …  :pipa2:  :pipa2:  :pipa2:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ψωλοχυμένη σοδομισμένη πούστρα είναι ο Μπογδάνος. Κλασσικός δήθεν διαβασμένος / μορφωμένος / πνευματώδης διανοούμενος που παίρνει έναν φάκελο εκπομπής έτοιμο από ολόκληρη ομάδα άφαντων νέων δημοσιογράφων και με τη συνεχή βοήθεια του κοντρόλ μπορεί και κουμαντάρει στα βασικά της μία εκπομπή. Η έχει μέσο ή κάποιου κάθεται. Άμα δεν ήταν ότι είναι πούτσες θα πινέλωνε στο Μεταξουργείο για πρωτεΐνη …  :pipa2:  :pipa2:  :pipa2:
οπως τα λες...

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
παντοσ εγω την πουσταρα απο κυπρο τι γουσταρω.δεν ξερω το λογο.ισωσ γιατι ειναι οτι ποιο ιλιθειο εχει η tv

walter

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Ψωλοχυμένη σοδομισμένη πούστρα είναι ο Μπογδάνος. Κλασσικός δήθεν διαβασμένος / μορφωμένος / πνευματώδης διανοούμενος που παίρνει έναν φάκελο εκπομπής έτοιμο από ολόκληρη ομάδα άφαντων νέων δημοσιογράφων και με τη συνεχή βοήθεια του κοντρόλ μπορεί και κουμαντάρει στα βασικά της μία εκπομπή. Η έχει μέσο ή κάποιου κάθεται. Άμα δεν ήταν ότι είναι πούτσες θα πινέλωνε στο Μεταξουργείο για πρωτεΐνη …   :pipa2:  :pipa2:  :pipa2:
Έτσι ακριβώς  :2funny: :2funny:

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16

Δεν καταλαβαίνω για ποιες γνώσεις μιλάς. Οι περισσότερες των ερωτήσεων που κάνει είναι άσχετες. Μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι σε πολλές συνεντεύξεις δεν έχει μελετήσει πριν και γι'αυτό ρωτάει ανακρίβειες. Βασικά είναι ένα νέο είδος δημοσιογράφίσκου σας εκείνη την ανεκδιήγητη με το άσπρο τσουλούφι την Παναγιωταρέα (μάλλον μαθητής της θα είναι γιατί η βλαχάρα αυτή έγινε και καθηγήτρια στο ΑΠΘ.... τρομάρα μας)

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Δεν καταλαβαίνω για ποιες γνώσεις μιλάς. Οι περισσότερες των ερωτήσεων που κάνει είναι άσχετες. Μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι σε πολλές συνεντεύξεις δεν έχει μελετήσει πριν και γι'αυτό ρωτάει ανακρίβειες. Βασικά είναι ένα νέο είδος δημοσιογράφίσκου σας εκείνη την ανεκδιήγητη με το άσπρο τσουλούφι την Παναγιωταρέα (μάλλον μαθητής της θα είναι γιατί η βλαχάρα αυτή έγινε και καθηγήτρια στο ΑΠΘ.... τρομάρα μας)

βασικα εχει γνωσεις κ αυτο φαινεται οχι τοσοοταν παιρνει οσο οταν δινει συνεντευξεις....ξεραι κ φαινεται...

κ βασικα δεν τον υπερασπιζομαι...ξερολας ειναι κ ψωνιο.......

αλλα απο την αλλη κλασσικα οποιο προωσπο αναφερεται στο σαιτ εδω κλασσικα ολοι τον θαβουνε...υπαρχει εστω κ ενας που να μην εχει βγει εδω κ να μη τον εχουν θαψει ολοι?

λες κ ολοι εμεις ειμαστε τοσο καλυτεροι κ φωτεινα παραδειγματα.....

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ξερολας ειναι κ ψωνιο.......

Καθολου, το αντιθετο ... ηταν ενα χρονο μικροτερος μου στο σχολειο. Φτωχοπαιδο τον βαλανε σε σχολειο πλουσιων με 9034293048 ζορια και γεμισε κομπλεξ φτωχου συγγενη, το υφακι και οι σπουδες φιλοσοφιας και τα σχετικα ηταν ο τροπος να παλατζαρει λιγο το θεμα (ειστε πιο πλουσιοι ειμαι πιο "εξυπνος" και τα σχετικα)

Παντως κατα βαθος δεν ειναι κακο παιδι

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
βασικα εχει γνωσεις κ αυτο φαινεται οχι τοσοοταν παιρνει οσο οταν δινει συνεντευξεις....ξεραι κ φαινεται...

κ βασικα δεν τον υπερασπιζομαι...ξερολας ειναι κ ψωνιο.......

αλλα απο την αλλη κλασσικα οποιο προωσπο αναφερεται στο σαιτ εδω κλασσικα ολοι τον θαβουνε...υπαρχει εστω κ ενας που να μην εχει βγει εδω κ να μη τον εχουν θαψει ολοι?

λες κ ολοι εμεις ειμαστε τοσο καλυτεροι κ φωτεινα παραδειγματα.....
Η αλήθεια είναι ότι δεν τον έχω δει να δίνει συνέντευξη. Μίλησα καθαρά από τη πλευρά ότι, όταν παίρνεις συνέντευξη από κάποιον οφείλεις να έχεις προετοιμαστεί καλά πριν και όχι να πετάς βαρύγδουπες ερωτήσεις χωρίς επίγνωση.

Μια και είπες ότι εδώ μέσα κράζουμε οποιονδήποτε αναφέρεται στο σαιτ, θα πρότεινα το εξής: Ας πούμε κάποιον ο οποίος κατά την γνώμη μας είναι άξιος θετικού σχολιασμού. Και θα κάνω εγώ πρώτος την αρχή προτείνοντας τον συγγραφέα Πέτρο Μάρκαρη και τον Γιάννη Ξανθούλη. Ο πρώτος γράφει αστυνομικά μυθιστορήματα (κάποια έχουν γίνει και σήριαλ - ΑΜΥΝΑ ΖΩΝΗΣ) και όποτε συνεντευξιάζεται χαίρεσαι να τον ακούς, ο δεύτερος έχει γράψει πολλά μυθιστορήματα (μερικά έχουν γίνει σήριαλ) και έχει μια καταπληκτική εκπομπή κάθε Κυριακή στο ΣΚΑΙ η οποία είναι όλα τα λεφτά (τα ποιήματα της Συλιάνας Σαλιάγκου ειδικά)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

O Μπογδανος εχει γνωσεις, ΑΛΛΑ εχει κι ενα σοβαρο προβλημα:

Δεν σκαμπαζει οικονομικα (παροτι τα σπουδασε).

Ειναι πολυ θεωρητικος και αυτο, σε περιοδους μνημονιων, κρισης κλπ... δεν σε βγαζει πουθενα.

(Ως αντιπαραδειγμα θα σας εδινα Δελαστικ, Βαρουφακη, Κυρτσο, Παπαχελα, Τελογλου  κ.α.
Δημοσιογραφους με γνωση+κατανοηση της οικονομιας και των επιχειρησεων.)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
O Μπογδανος εχει γνωσεις, ΑΛΛΑ εχει κι ενα σοβαρο προβλημα:

Δεν σκαμπαζει οικονομικα (παροτι τα σπουδασε).

Ειναι πολυ θεωρητικος και αυτο, σε περιοδους μνημονιων, κρισης κλπ... δεν σε βγαζει πουθενα.

(Ως αντιπαραδειγμα θα σας εδινα Δελαστικ, Βαρουφακη, Κυρτσο, Παπαχελα, Τελογλου  κ.α.
Δημοσιογραφους με γνωση+κατανοηση της οικονομιας και των επιχειρησεων.)

μαν τον μπογδάνο τον παρακολουθείς για διασκέδαση και χαλάρωση αυστηρά, νομίζω και ο ίδιος γνωρίζει ότι επί του παρόντος τουλάχιστον δεν μπορεί να παίξει μπάλα στα παραπάνω θέματα γι'αυτό και ασχολείται επιδερμικά με αυτά και μόνο όταν το φέρνει η κουβέντα, είναι τίμιος

ξαναλέω ότι το ραδιόφωνο του ταιριάζει περισσότερο σαν μέσο, όποιος τον έχει ακούσει πιστεύω θα συμφωνεί μαζί μου

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
μαν τον μπογδάνο τον παρακολουθείς για διασκέδαση και χαλάρωση αυστηρά, νομίζω και ο ίδιος γνωρίζει ότι επί του παρόντος τουλάχιστον δεν μπορεί να παίξει μπάλα στα παραπάνω θέματα γι'αυτό και ασχολείται επιδερμικά με αυτά και μόνο όταν το φέρνει η κουβέντα, είναι τίμιος

ξαναλέω ότι το ραδιόφωνο του ταιριάζει περισσότερο σαν μέσο, όποιος τον έχει ακούσει πιστεύω θα συμφωνεί μαζί μου

Exactly

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Να κάνουμε μια προσπάθεια να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Δε μας ενδιαφέρει αν ο οποιοσδήποτε καλλιτέχνης, δημοσιογράφος ή δημόσιο πρόσωπο είναι καλό παιδί ή κακό παιδί. Αυτό που νομίζω πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι η δουλειά του και το όποιο αντίκτυπο έχει σε εμάς (αν έχει).
Ο Μπογδάνος είναι μαλακοπίτουρας, αυτό μου βγάζει όταν τον βλέπω.
Τώρα αν είναι αυτό ή το άλλο, προέρχεται από κει ή παραδίπλα, ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ. Πολύ πιθανό κάποια από αυτά, να εξηγούν το γιατί είναι μαλακοπίτουρας, αλλά και πάλι ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ.
Παρέα δεν τον κάνω, τρώει 1-2 ώρες από τον τηλεοπτικό χρόνο σε ένα κανάλι, κρίνω αυτον και τη δουλειά του ως γνήσιο εξυπνάκια.

Τώρα για το αν μπορούμε να κράζουμε τους πάντες και αν το κάνουμε εμείς καλύτερα να πω ότι σίγουρα όλους μας στη δουλειά μας, αναλογικά μας κράζουν και κάποιοι θα μας λένε και μέτριους ή και κακούς.
Ωπα ρε, πολύ τους συμμερίζεστε και τους αγαπάτε. Παλεύουν να βγουν στο γυαλί, δεν τους βάζουν με το ζόρι.
Καλά παιδιά και μαλακίες, και ο serial killer είναι το καλό παιδί της μάνας του.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
ο χαζος και βλαχοτρεντυ σε ολο του τπ μεγαλειο...

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Ναι γιατί αν δεν ήσουν εσύ, θα ζούσε στο σκότος...

Εντάξει,άλλες στέλνουμε μαλακίες βίνδεο σε attention whores δημοσιογραφίσκους
και άλλες τρίβονται σε ματσό φλωράκια  :rolleyes:

Τι έγινε σχόλασες νωρίς?  :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom