Επισκέπτης
χτες βραδυ παντως το Ραδιο Αρβυλα τον ανεφερε-σατυρισε αρκετες φορες !εμενα παντως μου βγαζει 1 αντιπαθεια !
Γουστάρει να βγάζει αντιπάθεια ο τύπος..Είναι μαζόχα..Είναι και απο τη φύση του σπασίκλας ουτως η άλλως
χτες βραδυ παντως το Ραδιο Αρβυλα τον ανεφερε-σατυρισε αρκετες φορες !εμενα παντως μου βγαζει 1 αντιπαθεια !
Μαγκες κακα τα ψεματα ο τυπος ειναι εξυπνος κ με απιστευτες γνωσεις...
πραγματικα ξερει πολλα κ φαινεται αυτο...πολυ περισσοτερα απο οτν μεσο Ελληναρα...
ωστοσο ειναι αληθεια οτι ειναι ψωνιο κ βγαζει αντιπαθεια γιατι το παιζει ξερολας....
θα μπορουσε αν ειναι λιγοτερο φιγουρατζης να γινει σπουδαιος δημοσιογραφος....αν το καταλαβει θα ειναι καλο για αυτον....
Χαίρομαι που βρέθηκε άνθρωπος να συμφωνήσουμε, εδώ μέσα.Ο Μαστοράκης του γάμησε τα πρέκια.
Φάνηκε και πόσο μάγκας είναι ο Μαστοράκης και πόσο σαχλαμάρας είναι ο Μπογδάνος. Μιλάμε για ξεβράκωμα.
οπως τα λες...Ψωλοχυμένη σοδομισμένη πούστρα είναι ο Μπογδάνος. Κλασσικός δήθεν διαβασμένος / μορφωμένος / πνευματώδης διανοούμενος που παίρνει έναν φάκελο εκπομπής έτοιμο από ολόκληρη ομάδα άφαντων νέων δημοσιογράφων και με τη συνεχή βοήθεια του κοντρόλ μπορεί και κουμαντάρει στα βασικά της μία εκπομπή. Η έχει μέσο ή κάποιου κάθεται. Άμα δεν ήταν ότι είναι πούτσες θα πινέλωνε στο Μεταξουργείο για πρωτεΐνη …
Έτσι ακριβώςΨωλοχυμένη σοδομισμένη πούστρα είναι ο Μπογδάνος. Κλασσικός δήθεν διαβασμένος / μορφωμένος / πνευματώδης διανοούμενος που παίρνει έναν φάκελο εκπομπής έτοιμο από ολόκληρη ομάδα άφαντων νέων δημοσιογράφων και με τη συνεχή βοήθεια του κοντρόλ μπορεί και κουμαντάρει στα βασικά της μία εκπομπή. Η έχει μέσο ή κάποιου κάθεται. Άμα δεν ήταν ότι είναι πούτσες θα πινέλωνε στο Μεταξουργείο για πρωτεΐνη …
Δεν καταλαβαίνω για ποιες γνώσεις μιλάς. Οι περισσότερες των ερωτήσεων που κάνει είναι άσχετες. Μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι σε πολλές συνεντεύξεις δεν έχει μελετήσει πριν και γι'αυτό ρωτάει ανακρίβειες. Βασικά είναι ένα νέο είδος δημοσιογράφίσκου σας εκείνη την ανεκδιήγητη με το άσπρο τσουλούφι την Παναγιωταρέα (μάλλον μαθητής της θα είναι γιατί η βλαχάρα αυτή έγινε και καθηγήτρια στο ΑΠΘ.... τρομάρα μας)Μαγκες κακα τα ψεματα ο τυπος ειναι εξυπνος κ με απιστευτες γνωσεις...
πραγματικα ξερει πολλα κ φαινεται αυτο...πολυ περισσοτερα απο οτν μεσο Ελληναρα...
ωστοσο ειναι αληθεια οτι ειναι ψωνιο κ βγαζει αντιπαθεια γιατι το παιζει ξερολας....
θα μπορουσε αν ειναι λιγοτερο φιγουρατζης να γινει σπουδαιος δημοσιογραφος....αν το καταλαβει θα ειναι καλο για αυτον....
Δεν καταλαβαίνω για ποιες γνώσεις μιλάς. Οι περισσότερες των ερωτήσεων που κάνει είναι άσχετες. Μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι σε πολλές συνεντεύξεις δεν έχει μελετήσει πριν και γι'αυτό ρωτάει ανακρίβειες. Βασικά είναι ένα νέο είδος δημοσιογράφίσκου σας εκείνη την ανεκδιήγητη με το άσπρο τσουλούφι την Παναγιωταρέα (μάλλον μαθητής της θα είναι γιατί η βλαχάρα αυτή έγινε και καθηγήτρια στο ΑΠΘ.... τρομάρα μας)
ξερολας ειναι κ ψωνιο.......
Δηλαδή?Παντως κατα βαθος δεν ειναι κακο παιδι
Η αλήθεια είναι ότι δεν τον έχω δει να δίνει συνέντευξη. Μίλησα καθαρά από τη πλευρά ότι, όταν παίρνεις συνέντευξη από κάποιον οφείλεις να έχεις προετοιμαστεί καλά πριν και όχι να πετάς βαρύγδουπες ερωτήσεις χωρίς επίγνωση.βασικα εχει γνωσεις κ αυτο φαινεται οχι τοσοοταν παιρνει οσο οταν δινει συνεντευξεις....ξεραι κ φαινεται...
κ βασικα δεν τον υπερασπιζομαι...ξερολας ειναι κ ψωνιο.......
αλλα απο την αλλη κλασσικα οποιο προωσπο αναφερεται στο σαιτ εδω κλασσικα ολοι τον θαβουνε...υπαρχει εστω κ ενας που να μην εχει βγει εδω κ να μη τον εχουν θαψει ολοι?
λες κ ολοι εμεις ειμαστε τοσο καλυτεροι κ φωτεινα παραδειγματα.....
O Μπογδανος εχει γνωσεις, ΑΛΛΑ εχει κι ενα σοβαρο προβλημα:
Δεν σκαμπαζει οικονομικα (παροτι τα σπουδασε).
Ειναι πολυ θεωρητικος και αυτο, σε περιοδους μνημονιων, κρισης κλπ... δεν σε βγαζει πουθενα.
(Ως αντιπαραδειγμα θα σας εδινα Δελαστικ, Βαρουφακη, Κυρτσο, Παπαχελα, Τελογλου κ.α.
Δημοσιογραφους με γνωση+κατανοηση της οικονομιας και των επιχειρησεων.)
μαν τον μπογδάνο τον παρακολουθείς για διασκέδαση και χαλάρωση αυστηρά, νομίζω και ο ίδιος γνωρίζει ότι επί του παρόντος τουλάχιστον δεν μπορεί να παίξει μπάλα στα παραπάνω θέματα γι'αυτό και ασχολείται επιδερμικά με αυτά και μόνο όταν το φέρνει η κουβέντα, είναι τίμιος
ξαναλέω ότι το ραδιόφωνο του ταιριάζει περισσότερο σαν μέσο, όποιος τον έχει ακούσει πιστεύω θα συμφωνεί μαζί μου
Ναι γιατί αν δεν ήσουν εσύ, θα ζούσε στο σκότος...