Νέα

Kωνσταντίνος Μπογδάνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 535
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τον Μπογδάνο αλλά και τον Μιχάλη.
Απλά ο Μπογδάνος λόγω μέσου ειναι "καθως πρέπει" με πολιτικούς κλπ ενω με τον μικέους νομιζω ηταν ο ευατός του και μη σου πω και ψαρωμένος.
Ο μιχαλης μια χαρα ανθρωπος της γενιάς του μου φάνηκε. Οχι κανενα τερας μορφωσης και καλλιεργειας αλλά οκ.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
χαλαρά το μεγαλύτερο βύσμα στον ΣΚΑΙ πρέπει να είναι αυτή εδώ η τύπισσα

hqdefault.jpg
:helpplea:
URL]]

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.280
Πόντοι
5.006
Δεν είναι κακή φίλε. ;) κι ας γελαει όλη την ώρα σαν ηλίθια.
οχι απλα κακη τυπε..η γκομενα ειναι κακιστη...
ακομα και ενα 5χρονο θα εκανε καλυτερη εκπομπη απο αυτην...
δεν ξερει να παιρνει συνεντευξεις...ρωταει οτι ναναι και η εκπομπη της δεν εχει κανενα ειρμο....
ΑΧΡΗΣΤΗ....

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι βλάκακος ο Μπογδάνος, ομολογουμένως. Παρόλα αυτα δε θα τον έλεγα και αντιπαθή. Απλά  σαχλας και απ'αυτους που πλασάρουν την ημιμάθειά τους με θρασσος. Δε νομιζω οτι θα επρεπε να κανει αυτη τη δουλειά. Απ'την αλλη ειναι τόσο σάπια η ελληνική tv που ειναι το λιγότερο κακό. Ο Mikeius λέει καποια πολύ σωστά πραγματα(που τα λεμε πολλοι απο μας, οχι οτι ανακάλυψε την πυρίτιδα). Θυμαμαι τότε που διάβαζα το μπλογκ του, πριν βγαλει το μπραφ, εριχνα τρελό γέλιο. Η συγκεκριμενη συνεντευξη ηταν καπως αμηχανη ομολογω.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φαντάσου ποιοι ειναι ή και ποιοι ήταν λιγο παλιοτερα οι υπολοιποι "συνεντευξιαστές¨".Εγω θα ελεγα πως ειναι επαρκής σ αυτό που κάνει.Δε θα πάρει συνεντευξη απ τον Βιτγκεστάιν απ τον Πολύδωρα και τον μικέους θα πάρει στο κάτω κάτω.
Ο μιχάλης βγάζει,ακόμα,γέλιο.Καινοτόμος ήταν ο Σουρής,ο Αριστοφάνης,ο Πανούσης τα πρώτα χρόνια, Ο Μάνθος που έβγαζε το αγκάθι.

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ναι, σωστό ειναι αυτο που λες, κι επισης ομολογώ οτι δεν εχω δει πάρα πολλές συνεντυξεις ολόκληρες, αλλά πολλά αποσπάσματα. Απλά πετάει κάτι μαλακίες ωρες ωρες που σε κανουν και λες "βουλωσε το ρε σαχλα!". Και γλύφει και λίγο. Ισως ειμαι και αρνητικά προκατειλημμενη απο τη συνεντευξη στο Μιχαλολιάκο. Απο κάτι Πρετεντέριδες παντως χίλιες φορές.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ναι, σωστό ειναι αυτο που λες, κι επισης ομολογώ οτι δεν εχω δει πάρα πολλές συνεντυξεις ολόκληρες, αλλά πολλά αποσπάσματα. Απλά πετάει κάτι μαλακίες ωρες ωρες που σε κανουν και λες "βουλωσε το ρε σαχλα!". Και γλύφει και λίγο. Ισως ειμαι και αρνητικά προκατειλημμενη απο τη συνεντευξη στο Μιχαλολιάκο. Απο κάτι Πρετεντέριδες παντως χίλιες φορές.
Μη φανταστείς,εγω μόνο αυτή με τον μιχαλη ειδα.Και μια-δυο ακομα κανα τριλεπτο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
χαλαρά το μεγαλύτερο βύσμα στον ΣΚΑΙ πρέπει να είναι αυτή εδώ η τύπισσα

hqdefault.jpg
:helpplea:

Σύμφωνα με τον Ζούγκλα: "ΕΜΑΘΑ ότι καινούργια εκπομπή θα ξεκινήσει ο ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια τη Σοφία Τσίπα, πολυαγαπημένη ανιψιά της διευθύντριας ενημέρωσης του καναλιού Λείας Παρασκευά (χροοοοοοοοοοόνια έχει κάνει κουπί η Λεία στον ΣΚΑΪ) με τον πιπεράτο τίτλο «ο κόσμος ανάποδα», κάθε Σάββατο στις 11 και 30 το μεσημέρι, όπως προαναγγέλλει το τρέιλερ, το ραδιοφωνικό του σταθμού. (Αν δεν κάνω λάθος το μεσημέρι χρονικά αρχίζει από τις 12 και μετά ή έχω χάσει κάτι);"

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτον δεν τον ειχαν σαπισει στα εξαρχεια?

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αυτον δεν τον ειχαν σαπισει στα εξαρχεια?

καλα ειχε γινει απιστευτο σκηνικο...
Τον εδερναν οι αριστεριστες κι αυτος τους φωναζε: "Μη ρε παιδια! Κι εγω ... ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ειμαι!"

Πω πω ξεφτυλα! Να ισχυριζεσαι οτι εισαι ομοιδεατης με τετοια αποβρασματα για να μη σε δειρουν! Κι οχι μονο αυτο: Να ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κιολας!
ο τυπος ρεζιλευτικε εντελως τοτε!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τον εδερναν οι αριστεριστες κι αυτος τους φωναζε: "Μη ρε παιδια! Κι εγω ... ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ειμαι!"

Πω πω ξεφτυλα! Να ισχυριζεσαι οτι εισαι ομοιδεατης με τετοια αποβρασματα για να μη σε δειρουν! Κι οχι μονο αυτο: Να ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κιολας!
μπορει ετσι να γλυτωσε τα χειροτερα τυπε :grin:

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μπορει ετσι να γλυτωσε τα χειροτερα τυπε :grin:
Δηλαδη μολις τους ειπε "δικος σας ειμαι" αυτοι σταματησαν να του ριχνουν το "σουλταν μερεμετ" και του ζητησαν και συγγνωμη κιολας? "Ω, με συχωρειτε! Ηταν τυχαιο"? (που ελεγε κι η Βουγιουκλακη στη Μοντερνα Σταχτομπουτα?)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

:o :o :o :o

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Η αλήθεια είναι ότι είναι και πολύ σικάτος ο τύπος, θα έχει σίγουρα Ιταλό στιλίστα...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Χτες είχε καλεσμένο εναν Mikeius  που κάνει βιντεακια στο youtube ...
Πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που είδα δυο αρχίδια να μιλούν μεταξύ τους .

ξερόχυσα χοντρά με αυτή την εκπομπή. Αμφότεροι το έπαιζαν χύμα και χαβαλέδες κάνοντας μαλακιούλες την στιγμή που έπαιζαν τα βίντεο του Mikeius. Πιο στημένο πεθαίνεις...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ο mikeius ηταν τρελα κομπλαρισμενος παντως. Τρομερη αμηχανια, για αυτο πετουσε αστειακια ολη την ωρα.

Μόνος του κουρεύεται ο μαικιους; Το μαλλί του είναι ο ορισμός της ανισορροπίας!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ξερόχυσα χοντρά με αυτή την εκπομπή. Αμφότεροι το έπαιζαν χύμα και χαβαλέδες κάνοντας μαλακιούλες την στιγμή που έπαιζαν τα βίντεο του Mikeius. Πιο στημένο πεθαίνεις...
Ο mikeius ηταν τρελα κομπλαρισμενος παντως. Τρομερη αμηχανια, για αυτο πετουσε αστειακια ολη την ωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom