Νέα

Kωνσταντίνος Μπογδάνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 535
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Εντάξει,άλλες στέλνουμε μαλακίες βίνδεο σε attention whores δημοσιογραφίσκους
και άλλες τρίβονται σε ματσό φλωράκια  :rolleyes:

Τι έγινε σχόλασες νωρίς?  :2on1:

Το "άλλες τρίβονται σε ματσό φλωράκια" πάει σ'εμένα?  :2funny:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ρε τι μαλακας ειναι αυτος και δεν βρισκεται καποιος να τον μαζεψει..ενταξει εμεις εδω κανουμε χαβαλε με την Αμφιπολη αλλα αυτος υποτιθεται παρουσιαζει μια εκπομπη που απευθυνεται σε ενα αλλο κοινο 6-8 το απογευμα...
Χαβαλες επιπεδου 5ημερης εκδρομης και υφος Κωστοπουλου με κουλτουριαρικο περιτυλιγμα,για ενα θεμα που τουλαχιστον περιγραφει μια εποχη που οι προγονοι του εν λογο μαλακα αφησαν κατι για να λεμε 2500 χρονια μετα...
Αυτον τον βλακα ποιος θα τον θυμαται σε 10 χρονια?
Πρεπει ο τυπος να φτιαχνεται να τον μπινελικωνουν δεν εξηγειται αλλιως...

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ρε τι μαλακας ειναι αυτος και δεν βρισκεται καποιος να τον μαζεψει..
...............
Πρεπει ο τυπος να φτιαχνεται να τον μπινελικωνουν δεν εξηγειται αλλιως...

Είναι απαράδεκτος, και συμβαίνει ένα εκ των τριών:

Είτε έχει "δόντι" τον ίδιο τον Αλαφούζο (κάποια κοινωνική γνωριμία ίσως) και φοβούνται οι άλλοι να τον σουτάρουν ή έστω να του βάλουν χέρι.

Είτε έχει δόντι τον Μαλέλη, που έχει πάει εδώ και 1-2 χρόνια στο σταθμό και τον έχει διαλύσει. Και είναι απορίας άξιον πως ο Αλαφούζος δεν έχει καταλάβει τι ζημιά του κάνει αυτός ο μάλαξ. Φύγανε (ή τους έδιωξαν) ένα σωρό αξιόλογοι και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, ή έστω δημοσιογράφοι που "ανδρώθηκαν" μαζί με το σταθμό. Παραδείγματα? Άπειρα: Ευαγγελάτος, Ακριβοπούλου, Ψάλτης, Λαβίθης, και άλλοι που δε θυμάμαι, και τη θέση τους έχουν πάρει τσουτσέκια σαν αυτό το μαλάκα (το Μπογδάνο), έναν ταξιτζή που κάνει εκπομπή 10-12 βράδυ στο ραδιόφωνο, ο Αλατζάς (αυτός κάπως τρώγεται αλλά δεν είναι Ψάλτης) και διάφοροι άλλοι απαράδεκτοι που δεν μου έρχονται τώρα.

Είτε συμβαίνει το τρίτο, που το λες και συ: Φτιαχνεται να τον μπινελικωνουν.

Το αποτέλεσμα είναι πάντως ότι από 1ος σε ακροαματικότητα που ηταν ο ΣΚΑΙ να έχει κατρακυλήσει.

Ευτυχώς μένει ακόμα η εκπομπή "ότι νάναι" με τους Βουλαρίνο-Νικολάου (που είναι αναντικατάστατη - πολύ καλύτερη από την Ελληνοφρένεια κατά τη γνώμη μου) και καλύπτει 4 ώρες την ημέρα (2 πρωτότυπες το μεσημέρι και 2 επανάληψη το βράδυ) και σώζεται κάπως (ακόμα) η κατασταση.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Είτε έχει "δόντι" τον ίδιο τον Αλαφούζο (κάποια κοινωνική γνωριμία ίσως) και φοβούνται οι άλλοι να τον σουτάρουν ή έστω να του βάλουν χέρι.

Είτε έχει δόντι τον Μαλέλη, που έχει πάει εδώ και 1-2 χρόνια στο σταθμό και τον έχει διαλύσει. Και είναι απορίας άξιον πως ο Αλαφούζος δεν έχει καταλάβει τι ζημιά του κάνει αυτός ο μάλαξ. Φύγανε (ή τους έδιωξαν) ένα σωρό αξιόλογοι και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, ή έστω δημοσιογράφοι που "ανδρώθηκαν" μαζί με το σταθμό. Παραδείγματα? Άπειρα: Ευαγγελάτος, Ακριβοπούλου, Ψάλτης, Λαβίθης, και άλλοι που δε θυμάμαι, και τη θέση τους έχουν πάρει τσουτσέκια σαν αυτό το μαλάκα (το Μπογδάνο), έναν ταξιτζή που κάνει εκπομπή 10-12 βράδυ στο ραδιόφωνο, ο Αλατζάς (αυτός κάπως τρώγεται αλλά δεν είναι Ψάλτης) και διάφοροι άλλοι απαράδεκτοι που δεν μου έρχονται τώρα.

Το αποτέλεσμα είναι πάντως ότι από 1ος σε ακροαματικότητα που ηταν ο ΣΚΑΙ να έχει κατρακυλήσει.

Ευτυχώς μένει ακόμα η εκπομπή "ότι νάναι" με τους Βουλαρίνο-Νικολάου (που είναι αναντικατάστατη - πολύ καλύτερη από την Ελληνοφρένεια κατά τη γνώμη μου) και καλύπτει 4 ώρες την ημέρα (2 πρωτότυπες το μεσημέρι και 2 επανάληψη το βράδυ) και σώζεται κάπως (ακόμα) η κατασταση.

Πρεπει να ειμαι απ' τους λιγους που ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ μαζι σου σε αυτο...

Κατα τ' αλλα, δεν καταλαβα, πού κολλαει ο Μαλελης με το Ρ/Σ Σκαι? Εκει περα διευθυνει ο Αρης, κι ο Μαλελης εχει μονο μια παρουσια τις Παρασκευες, ως παρουσιαστης.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Πρεπει να ειμαι απ' τους λιγους που ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ μαζι σου σε αυτο...

Κατα τ' αλλα, δεν καταλαβα, πού κολλαει ο Μαλελης με το Ρ/Σ Σκαι? Εκει περα διευθυνει ο Αρης, κι ο Μαλελης εχει μονο μια παρουσια τις Παρασκευες, ως παρουσιαστης.

Χαίρομαι φιλε, που δεν είμαι ο μόνος που σκέφτεται έτσι.

Όσο για το Μαλέλη, είναι γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ομίλου ΣΚΑΙ, όχι μόνο του ραδιοφώνου. Στο ραδιόφωνο διευθυντής (ειδήσεων) είναι όντως ο Πορτοσάλτε. Θεωρητικά και ιεραρχικά όμως, ο Μαλέλης είναι ΠΑΝΩ από τον Άρη.
Απλώς ο Άρης είναι πιο "ήπιων" τόνων από τους άλλους (σε θέματα εργασιακά - δε μιλάω για ύφος εκφώνησης) και ήπιε αδιαμαρτύρητα το καπέλλο που του φορέθηκε ξαφνικά (Μαλέλης), οπότε δε σηκώθηκε να φύγει όπως έκαναν οι άλλοι (Ευαγγελάτος, Ακριβοπούλου, Ψάλτης, Λαβίθης, κλπ). Και ο Μαλέλης έχει το νου που απαιτείται για να μην συγκρούεται με καθεστώτα που δεν θα μπορούσε ίσως να τα βγάλει πέρα.

Ακούγοντας μερικές φορές το Μαλέλη στην ωριαία του εκπομπή της Παρασκευής, διαπιστώνω πως ο νέος ο τσόγλανος περι ου το παρόν νήμα έχει μερικά στοιχεία από το ύφος Μαλέλη. Είναι "συγγενείς" στην τσογλανιά (και στην υπεροψία).
Ο Μαλέλης βέβαια είναι παλιά πουτάνα στα μέσα (όχι βέβαια όσο ο Μαστοράκης) και ως εκ τούτου ξέρει να καλύπτει αυτή του την τσογλανιά χωρίς να πολυπροκαλεί, η οποία διαφαίνεται όμως "μέσα από τις γραμμές".
Ο Μπογδάνος δεν έχει ούτε αυτή τη χάρη.

Θα έκανε πολύ καλό στον Αλαφούζο να διάβαζε αυτό το νήμα.
Αντί να ασχολείται τόσο με τον Παναθηναϊκό, θα έπρεπε να ασχολείται περισσότερο με τα δύο Μέσα που τον έκαναν γνωστό στη χώρα και τον καταξίωσαν κάπως στα μάτια πολλών Ελλήνων, πάνω από άλλους εφοπλιστές.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Το ΣΚΑΙ τον εστησε ο Γιαννης, ή ο γερος του?

(Btw, εριξα μια ματια στο στολο της οικογενειας κι επαθα πλακα!
Οι τυποι εχουν φραγκα επιπεδου ΒΒ...  :headbang:)

+ Δευτερη ερωτηση:

Ισχυει οτι ο γερο-Αλαφουζος ηταν εργολαβος κι εγινε εφοπλιστης ετσι, στο ασχετο??  :think:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Το ΣΚΑΙ τον εστησε ο Γιαννης, ή ο γερος του?

(Btw, εριξα μια ματια στο στολο της οικογενειας κι επαθα πλακα!
Οι τυποι εχουν φραγκα επιπεδου ΒΒ...  :headbang:)

+ Δευτερη ερωτηση:

Ισχυει οτι ο γερο-Αλαφουζος ηταν εργολαβος κι εγινε εφοπλιστης ετσι, στο ασχετο??  :think:

Νομίζω τον ξεκίνησε ο father, και τον έδωσε στο γυιο για να παίζει. Ο οποίος δεν τα πήγε κι άσχημα, πρέπεινα ομολογήσουμε.

Όσο για τα λεφτά, αρκετοί Έλληνες εφοπλιστές αυτής της τάξης είναι. Και παραμένουν αφανείς (σε αντίθεση με τον Αλαφούζο).

Είναι οι εφοπλιστές που θα... φορολογήσει ο τσίριζα!

Δεν ξέρω τι έκανε ο πατήρ Αλαφούζος πριν αποκτήσει καράβια. Ξέρω όμως (από πρώτο χέρι - είχα συμμαθητή που ο πατέρας του είχε καράβια) πως τα λεφτά που παίζονται, βγαίνουν, ή χάνονται σε αυτή τη δραστηριότητα είναι κολοσσιαία.

Παραδείγματα:
1) Ένα πλοίο 300.000 τόνων είχε κόστος κατασκευής (τη δεκαετία του '90) 80-100 εκ. δολλάρια και 2-3 χρόνια αναμονής για παράδοση από τα ναυπηγεία της Άπω Ανατολής.
2) Αυτοί που παράγγελναν πλοία, σε μερικές περιπτώσεις πούλαγαν την προτεραιότητα της σειράς στην παράδοση. Έτσι μπορούσαν να βγάλουν ένα 10-15%, δηλαδή $10-15 εκ. ΑΕΡΑ.
3) Τις περιόδους κρίσης στη ναυτιλία τα καράβια των 300.000 τόνων και $80-100εκ. αξίας μπορούσαν να φτάσουν να πουλιώνται και $20εκ. Κάποιος τα αγόραζε αυτά, και όταν ξαναπήρε μπροστά η ναυτιλία, είχε στόλο αποκτηθέντα στο 1/5 της αξίας κατασκευής του.
4) Την περίοδο αποκλεισμού του Βόρειου Βιετνάμ από το Αμερικανικό ναυτικό (1966-1972) ένα δρομολόγιο που κατάφερνε να σπάσει τον αποκλεισμό και να μπει στη Χαϊφονγκ με φορτίο πληρωνόταν για ναύλο 4 φορές την αξία του πλοίου. (Ο πατέρας του συμμαθητή μου έβγαλε πολλά λεφτά έτσι από εκεί). Αντίστοιχες βέβαια ήταν και οι αμοιβές των πληρωμάτων.

Και άλλα πολλά που δεν μου έρχονται τώρα.

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16

Συμφωνώ απόλυτα με ότι λες. Φυσικά το "ότι νάναι" είναι σαφώς ανώτερο από την Ελληνοφρένεια. Να θυμίσω ότι στα "Ραδιενεργά κατάλοιπα" (Βουλαρίνος + Καλαμούκης) η ψυχή ήταν ο Βουλαρίνος. Ο άλλος απλώς είχε Κνίτικο χιούμορ (το ίδιο που έχει και τώρα).  Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την Παρασκευή βάζουν τον Βουλαρίνο μόνο μια ώρα και το Μαλέλη άλλη μία. Ο Μαλέλης είναι ικανός να σε κοιμήσει στα πρώτα 2 λεπτά εκπομπής.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Απο τη φατσα φαινεται τι μαλακαντρεας ειναι...

Συνημμένα

• μπογδ.jpg
    μπογδ.jpg
    23,3 KB · Εμφανίσεις: 20

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
σημερα ειναι θεος εκανε και  :rockon:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
ειδα για λιγο τον πορδανο στο σκαι τωρα και εκανα εμετο....τερμα γλοιωδης ο μπογδανος...μονο στον θαυμαστο κοσμος της τβ επιβιωνουν τετοιοι γυμνοσαλιαγκες...

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ο Πογδάνος (όπως λέμε "ποδάγρα") επί το έργον, με το αθλητικό παπούτσι και γραβάτα (για να κάνει τύπο), σε μια από τις τελευταίες "δουλειές" του...

Συνημμένα

• Bogdan1.jpg
    Bogdan1.jpg
    375,3 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Bogdan2.jpg
    Bogdan2.jpg
    372,3 KB · Εμφανίσεις: 48

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
σιχαμενος δημοσιογραφος

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
ειδα για λιγο τον πορδανο στο σκαι τωρα και εκανα εμετο....τερμα γλοιωδης ο μπογδανος...μονο στον θαυμαστο κοσμος της τβ επιβιωνουν τετοιοι γυμνοσαλιαγκες...
μαν τον μπογδάνο τον παρακολουθείς για διασκέδαση και χαλάρωση αυστηρά, νομίζω και ο ίδιος γνωρίζει ότι επί του παρόντος τουλάχιστον δεν μπορεί να παίξει μπάλα στα παραπάνω θέματα γι'αυτό και ασχολείται επιδερμικά με αυτά και μόνο όταν το φέρνει η κουβέντα, είναι τίμιος

ξαναλέω ότι το ραδιόφωνο του ταιριάζει περισσότερο σαν μέσο, όποιος τον έχει ακούσει πιστεύω θα συμφωνεί μαζί μου

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.059
Πόντοι
216

<<Είτε έχει "δόντι" τον ίδιο τον Αλαφούζο (κάποια κοινωνική γνωριμία ίσως) και φοβούνται οι άλλοι να τον σουτάρουν ή έστω να του βάλουν χέρι.>>

Ο Μπογδάνος τζούνιορ έχει "κονέ" τον κυρ-Γιάννη.Και αυτό ένεκα γνωριμίας των δύο οικογενειών.Η οικογένεια Μπογδάνου -εκτός από ιστορική (το όνομα της είναι γραμμένο στο Λίμπρο Ντόρο) - διαθέτει μεγάλη οικονομική επιφάνεια. (Την πολυκατοικία τους στο Κολωνάκι την έχει σχεδιάσει ο μεγάλος Έλληνας Αρχιτέκτων Δημήτριος Φωτιάδης)
Ο γνωστός ξεφτίλας Πολιτικός Μισέλ Λιάπης ήταν νυμφευμένος με την Αμαλία Μπογδάνου (εξαδέρφη του τζούνιορ,εάν δεν κάνω λάθος)
Την περίοδο που ο Μισέλ ήταν Υπουργός όλες οι επισκευές των αμαξοστοιχιών του ΟΣΕ πήγαιναν στην οικογένεια Μπογδάνου...

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ο Μπογδάνος τζούνιορ έχει "κονέ" τον κυρ-Γιάννη.

Μα φαίνεται απ' το ύφος του τσογλανάκου πως κάτι έχει, και τον κάνει να αισθάνεται ασφαλής.
Όταν έγραψα πως έχει δόντι τον Αλαφούζο δεν ήξερα τίποτα, το συμπέρασμα αυτό το έβγαλα από τον τρόπο που φέρεται. Και σε καλεσμένους, αλλά (κυρίως) σε συναδέλφους.
Αυτό το "κάτι" (δεν ξέρω τα κοινωνικά τους αλλά γιατί να λες ψέμματα?) αφήνει μια μυρωδιά περιρρέουσας ατμόσφαιρας, και αυτή τη μυρωδιά αναδίδει ο παπουτσωμένος τσογλανόγατος.

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Μα φαίνεται απ' το ύφος του τσογλανάκου πως κάτι έχει, και τον κάνει να αισθάνεται ασφαλής.
Όταν έγραψα πως έχει δόντι τον Αλαφούζο δεν ήξερα τίποτα, το συμπέρασμα αυτό το έβγαλα από τον τρόπο που φέρεται. Και σε καλεσμένους, αλλά (κυρίως) σε συναδέλφους.
Αυτό το "κάτι" (δεν ξέρω τα κοινωνικά τους αλλά γιατί να λες ψέμματα?) αφήνει μια μυρωδιά περιρρέουσας ατμόσφαιρας, και αυτή τη μυρωδιά αναδίδει ο παπουτσωμένος τσογλανόγατος.
θρασσος εχει το μπασταρδι αυτο εχει και πετυχαινει δεν εχει αναγκη τη δουλεια εγω ετσι τον κοβω ειναι φορτωμενος

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

Stories

Νέο!