ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
τωρα αν δεν το πηρες χαμπαρι με εδωσες στεγνα λατρεια μου αλλα δεν πειραζει καθολου.και εγω σ'αγαπαω ΚΟΜΑΝΤΟ
τωρα αν δεν το πηρες χαμπαρι με εδωσες στεγνα λατρεια μου αλλα δεν πειραζει καθολου.και εγω σ'αγαπαω ΚΟΜΑΝΤΟ
yeap . ;)τα στουντιο ειναι ανοικτα αυριο?
συγνώμη άμα απασχολώ να την κάνω σιγά σιγά .
ναι μωρο μου ολλο τον χρωνο ειναι ανοιχτω.τα στουντιο ειναι ανοικτα αυριο?
οχι μωρο μου και εσενα σ'αγαπαω :-*συγνώμη άμα απασχολώ να την κάνω σιγά σιγά .
Καλα αυτος και αν επαθε την πλακα του...Συγκλονιστηκε...Ο JIU_JITSU να δεις τι γραφει φιλαρακι.
και εγώ . :-*οχι μωρο μου και εσενα σ'αγαπαω :-*
Ωπ. Η εμεναν η εκεινον. Τι το καναμε τωρα? Καρδια ειναι αυτη η ελιες σιμισιακες?οχι μωρο μου και εσενα σ'αγαπαω :-*
και εγώ . :-* :-* :-* :-*
Ωπ. Η εμεναν η εκεινον. Τι το καναμε τωρα? Καρδια ειναι αυτη η ελιες σιμισιακες?
Του κοπηκε η ανασα λεμε φιλαρακι και την εχασε. Αστα. Ακομα ψαχνει να την βρει.Καλα αυτος και αν επαθε την πλακα του...Συγκλονιστηκε...
τι να κανω ειμαι σε δηλημα και τους δυο σας αγαπαωΩπ. Η εμεναν η εκεινον. Τι το καναμε τωρα? Καρδια ειναι αυτη η ελιες σιμισιακες?
και πως ζει ακόμα ρε φίλε ?Του κοπηκε η ανασα λεμε φιλαρακι και την εχασε. Αστα. Ακομα ψαχνει να την βρει.
Και εσυ τι??? Για καθαρησε τα τζαμια γιατι ειναι θωλα αστερι μου.και εγώ . :-* :-* :-* :-*
εσύ κοίτα την δουλειά σου .Και εσυ τι??? Για καθαρησε τα τζαμια γιατι ειναι θωλα αστερι μου.
Ασε τις διπλοματικες απαντησεις σουπια. Η εμενα η εκεινον γιατι θα εχουμε μονομαχια στο Ελ Πασο.τι να κανω ειμαι σε δηλημα και τους δυο σας αγαπαω
Στην εντατικη με τεχνητη αναπνοη...και πως ζει ακόμα ρε φίλε ?
πρόσεχε πως μιλάς ΚΟΜΑΝΤΟ μην σε κάνω JIU_JITSU .Ασε τις διπλοματικες απαντησεις σουπια. Η εμενα η εκεινον γιατι θα εχουμε μονομαχια στο Ελ Πασο.
Ελα ντε τον μαλακα?και πως ζει ακόμα ρε φίλε ?