ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Εσυ στολιδι μου θα δουλευεις αυριο τελικα?Που πας μωρο μου?αυριο ολλος ο κοσμος δεν δουλευει εσυ θα πας για υπνο απο τωρα?
Εσυ στολιδι μου θα δουλευεις αυριο τελικα?Που πας μωρο μου?αυριο ολλος ο κοσμος δεν δουλευει εσυ θα πας για υπνο απο τωρα?
όποιος βιάζετε σκοντάφτει ΚΟΜΑΝΤΟ δεν στο έχουν πει .Εσυ στολιδι μου θα δουλευεις αυριο τελικα?
Θες να με διωξεις και μαλιστα στην αλλη ακρη της γης για να μεινεις μονος σου με το κοριτσι ετσι? Δεν θα φας. Εχουμε γλαροσουπα.γεια σου ρε ΚΟΜΑΝΤΟ θερινέ . τράβα ρε σε καμία Αμερική εκεί έχει όντως καλοκαίρι
ναι θα ειμαι Βριλησσου αυριο.απο τις 5-11 το βραδυΠες μου μωρακι μου για αυριο. Θα εισαι τελικα Βριλησσου η οχι?
αυτά στην θάλασσα ρε φίλε ΚΟΜΑΝΤΟ να κάνεις παρέα με τα γλαροπούλιαΘες να με διωξεις και μαλιστα στην αλλη ακρη της γης για να μεινεις μονος σου με το κοριτσι ετσι? Δεν θα φας. Εχουμε γλαροσουπα.
Αρα ακομα δεν... YESSSSSS!!!!ναι θα ειμαι Βριλησσου αυριο.απο τις 5-11 το βραδυ
Αρα ακομα δεν... YESSSSSS!!!!
Θα παω σε καμμια παρελαση μαλλον... ;) ;) ;)Γιατι ρε συ? Δουλευεις αυριο?
Ξαναηρθα...Για λιγακι...Που πας μωρο μου?αυριο ολλος ο κοσμος δεν δουλευει εσυ θα πας για υπνο απο τωρα?
δεν σε καταλαβα τι ενοειςΑρα ακομα δεν... YESSSSSS!!!!
Ο JIU_JITSU να δεις τι γραφει φιλαρακι.Θα παω σε καμμια παρελαση μαλλον... ;) ;) ;)Ξαναηρθα...Για λιγακι...
Τα εχεις ξετρελανει τα παιδια απο οτι διαβαζω στις κριτικες Κωνσταντινα
κατάλαβες μωρό μου ;) . για σκέψου λίγο βαθιά και θα το βρεις :-* .δεν σε καταλαβα τι ενοεις
αυτός τι είναι κλώνος ?Ο JIU_JITSU να δεις τι γραφει φιλαρακι.
Σου απαντησα με πμ αγαπη μου. ;) ;) ;)δεν σε καταλαβα τι ενοεις
;) ;) ;)Σου απαντησα με πμ αγαπη μου. ;) ;) ;)
Οχι ρε φιλαρακι μου καλο και κλωνος. Ενα καλο παληκαρι ειναι που αγαπαει το κοριτσι μας την Κωνσταντινα. ;) ;) ;)αυτός τι είναι κλώνος ?
ναι μωρο μου?επεσε πολυΘα παω σε καμμια παρελαση μαλλον... ;) ;) ;)Ξαναηρθα...Για λιγακι...
Τα εχεις ξετρελανει τα παιδια απο οτι διαβαζω στις κριτικες Κωνσταντινα
Και ακομα δεν εχεις δει τιποτα ερωτα μου. ;) ;) ;)ναι μωρο μου?επεσε πολυ
έρχομαιναι μωρο μου?επεσε πολυ
και εγω σ'αγαπαω ΚΟΜΑΝΤΟΟχι ρε φιλαρακι μου καλο και κλωνος. Ενα καλο παληκαρι ειναι που αγαπαει το κοριτσι μας την Κωνσταντινα. ;) ;) ;)
συγνώμη άμα απασχολώ να την κάνω σιγά σιγά .και εγω σ'αγαπαω ΚΟΜΑΝΤΟ