amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
μπα είναι τα τελευταία του πάει και το JIU_JITSU ποια .Στην εντατικη με τεχνητη αναπνοη...
μπα είναι τα τελευταία του πάει και το JIU_JITSU ποια .Στην εντατικη με τεχνητη αναπνοη...
Βλεπεις τι κανεις τωρα αγαπη μου με τις απαντησεις σου? Θα δημιουργησεις διπλωματικο επισοδιο στο τελος.τι να κανω ειμαι σε δηλημα και τους δυο σας αγαπαω
είναι μήπως εφτάψυχος ?Ελα ντε τον μαλακα?
ίσως πρέπει να αποχωρίσω εγώ για να ζήσετε τον έρωτα σας . Καληνύχτα .Βλεπεις τι κανεις τωρα αγαπη μου με τις απαντησεις σου? Θα δημιουργησεις διπλωματικο επισοδιο στο τελος.
Κατσε εδω ρε συ φιλαρακι να μονομαχησεις σαν αντρας για την καρδια της Κωνσταντινας μας.ίσως πρέπει να αποχωρίσω εγώ για να ζήσετε τον έρωτα σας . Καληνύχτα .
γιατι να δημιουργησω επισοδο αφου ειναι αλιθεια ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩΒλεπεις τι κανεις τωρα αγαπη μου με τις απαντησεις σου? Θα δημιουργησεις διπλωματικο επισοδιο στο τελος.
Δεν ξερω αν ηταν εφταψυχος μεχρι τωρα φιλαρακι παντως αυριο θα ειναι μπαν σηγουρα.είναι μήπως εφτάψυχος ?
ΟΧΙ μωρο μου που πας :'( :'( :'(ίσως πρέπει να αποχωρίσω εγώ για να ζήσετε τον έρωτα σας . Καληνύχτα .
Και τι θα γινει δηλαδη? Μιση-μιση θα σε εχουμε? Μονα-ζηγα δηλαδη? Τι θα το κανουμε? Δακτυλιο?γιατι να δημιουργησω επισοδο αφου ειναι αλιθεια ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ
ναιΚαι τι θα γινει δηλαδη? Μιση-μιση θα σε εχουμε? Μονα-ζηγα δηλαδη? Τι θα το κανουμε? Δακτυλιο?
Αν ειναι να μου στεναχωριεσαι να φυγω εγω τοτε και να μεινει ο Αντωνακης. Ελα φιλαρακι μου καλο και φευγω εγω γιατι στεναχωριεται το κοριτσι μας.ΟΧΙ μωρο μου που πας :'( :'( :'(
Ωραια!!! Θα παρω δυο αυτοκινητα τοτε. Ενα μονο και ενα ζυγο και θα σε εχω καθε μερα.
οχι μη φυγεις :'( :'( :'(Αν ειναι να μου στεναχωριεσαι να φυγω εγω τοτε και να μεινει ο Αντωνακης. Ελα φιλαρακι μου καλο και φευγω εγω γιατι στεναχωριεται το κοριτσι μας.
Ωραια!!! Θα παρω δυο αυτοκινητα τοτε. Ενα μονο και ενα ζυγο και θα σε εχω καθε μερα.
Σιγα μην εφευγα. Χαζος ειμαι?οχι μη φυγεις :'( :'( :'(
:-* :-* :-*Σιγα μην εφευγα. Χαζος ειμαι?
Καληνυχτα φιλε μου καλε.καληνυχτα απο μενα παιδια.
καληνυχτα Κωνσταντινα!
καλο υπνο μωρο μουκαληνυχτα απο μενα παιδια.
καληνυχτα Κωνσταντινα!