amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
έκανε σεισμό τώρα όχι πολύ αισθητό θα ενημερώσω για ένταση .
Αμεσως. Εγω δεν εχω μαθει να μπαινω αναμεσα σε ζευγαρια. Ολη δικη σου Αντωνακι.άμα θέλεις άδειασε μου την γωνιά σε παρακαλώ .
καλησπερα ανυπομονε δεν ενοχλεις αλλα δυο χερια εχω σε ποιον να πρωτο απαντησω μωρο μου?Καλησπερα ανασα μου. Αααααχ!!!
Δυο χερια, δυο ποδια.... Ωχ ΘΕε μου τι συνολο ειναι αυτο!!!καλησπερα ανυπομονε δεν ενοχλεις αλλα δυο χερια εχω σε ποιον να πρωτο απαντησω μωρο μου?
έτσι μπράβο και εγώ θα σου κάνω ένα ωραίο δώρο .Αμεσως. Εγω δεν εχω μαθει να μπαινω αναμεσα σε ζευγαρια. Ολη δικη σου Αντωνακι.
Αμεσως. Εγω δεν εχω μαθει να μπαινω αναμεσα σε ζευγαρια. Ολη δικη σου Αντωνακι.
Δυο χερια, δυο ποδια.... Ωχ ΘΕε μου τι συνολο ειναι αυτο!!!
Την Κωνσταντινα?έτσι μπράβο και εγώ θα σου κάνω ένα ωραίο δώρο .
καλά σου λέει μην το κάνεις για εμένα κάντο για το κωνσταντινάκι ρε φίλε .Πλακα πλακα μη φυγεις ΚΟΜΑΝΤΟ γιατι μετα εγω και ο Αντωνακις θα :'( :'( :'(
κάνε όνειρα εσύΤην Κωνσταντινα?
καληνύχτα φίλε Άρη .να σας πω μια καληνυχτα και εγω,και να την κανω με ελαφρα πηδηματακια... ;) ;) ;)
Που πας ρε συ Αρουλι?να σας πω μια καληνυχτα και εγω,και να την κανω με ελαφρα πηδηματακια... ;) ;) ;)
Πες μου μωρακι μου για αυριο. Θα εισαι τελικα Βριλησσου η οχι?Πλακα πλακα μη φυγεις ΚΟΜΑΝΤΟ γιατι μετα εγω και ο Αντωνακις θα :'( :'( :'(
για νανι...Που πας ρε συ Αρουλι?
Κανω και μαλιστα θερινης νυχτος και ας εχουμε χειμωνα πια.κάνε όνειρα εσύ
Γιατι ρε συ? Δουλευεις αυριο?για νανι...
Που πας μωρο μου?αυριο ολλος ο κοσμος δεν δουλευει εσυ θα πας για υπνο απο τωρα?να σας πω μια καληνυχτα και εγω,και να την κανω με ελαφρα πηδηματακια... ;) ;) ;)
γεια σου ρε ΚΟΜΑΝΤΟ θερινέ . τράβα ρε σε καμία Αμερική εκεί έχει όντως καλοκαίριΚανω και μαλιστα θερινης νυχτος και ας εχουμε χειμωνα πια.