amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
;) ;) ;)Κωνσταντίνα μη κλαίς....δεν αξίζει εμείς όλοι σ αγαπάμε.
;) ;) ;)Κωνσταντίνα μη κλαίς....δεν αξίζει εμείς όλοι σ αγαπάμε.
ν'αστε καλα παιδιαΚωνσταντίνα μη κλαίς....δεν αξίζει εμείς όλοι σ αγαπάμε.
θυμάσαι ΚΟΜΑΝΤΟ τι είχε γίνει με την Πάολα ?ν'αστε καλα παιδια
Εσυ τι λες?θυμάσαι ΚΟΜΑΝΤΟ τι είχε γίνει με την Πάολα ?
έτσι μπράβο καληνύχτα .τσόπα το... και θα σου φέρω σοκολατάκι.... και ένα χαδάκι ;)
καλο βραδάκι σε άπαντες τώρα
Ρε συ απο καιρο ηθελα να σε ρωτησω. Το πιστευεις ακομα αυτο?Παίζει η η συγκεκριμένη να ήταν τρανς??Έχει γενικά ακουστεί κάτι κακό α[πο θέμα υγείας??
επησεις και σε σενατσόπα το... και θα σου φέρω σοκολατάκι.... και ένα χαδάκι ;)
καλο βραδάκι σε άπαντες τώρα
ακόμα το θυμάμαι με τον πανάγο .Εσυ τι λες?
Και η Παολα ειχε κερωσει και δεν μιλαγε καθολου.ακόμα το θυμάμαι με τον πανάγο .
εγώ ρε φίλε είχα ρίξει κάτι .Και η Παολα ειχε κερωσει και δεν μιλαγε καθολου.
ΚΟΜΑΝΤΟ ασε ησυχω το παιδι γιατι παραδεχτικε το λαθος του οταν με ειδε οτι ειμαι μια γυναικαραΡε συ απο καιρο ηθελα να σε ρωτησω. Το πιστευεις ακομα αυτο?
ρε κοπελιά η κοπέλα δεν θέλει A-Level δηλαδή με το ζόρι ? και σου λέω ότι ο καθένας ότι θέλει κάνει τον κώλο του .Γιατι ειναι ντροπη το anal;
Ιδικα για μια κοπελα αυτου το επαγγελματος;
Οπα οπα,μια απλη ερωτηση εκανα!Δεν κραζω κανεναν!ρε κοπελιά η κοπέλα δεν θέλει A-Lever δηλαδή με το ζόρι ? και σου λέω ότι ο καθένας ότι θέλει κάνει τον κώλο του .
οκ.μωρο μου μην στεναχοριεσε μου τα ειπες απο κοντα αυτα :-* :-*συγνώμη που το θυμηθήκατε αυτο?Αιντε......
Ρε σείς το διαπίστωσα κι απο μόνος μου ότι η Κωνσταντίνα είναι 100% κορίτσαρος και της ζήτησα Ο ίδιος απο κοντά συγνώμη.
ΟΥουου!!! Αφου εμεινε απο λιβανι ολη η Αττικοβιωτια.εγώ ρε φίλε είχα ρίξει κάτι .