konstantinas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ευχαριστω παιδια που με προστατεβετε
και γιατί ? πως έγινε ρε φίλε ?Εγω την ειχα δει απο την ωρα που ηταν μεσα αλλα περιμενα να μιλησει.
είμαστε οι πιστοί σου ιππότες .ευχαριστω παιδια που με προστατεβετε
merci merci αλλά να γράφεις με ελληνικά .
Και αλλη δεν εισαι ανασα μου. ΜΙΑ και μοναδικη!!!ναι μωρο μου αυτη ειμαι
Και εγω που θελεις να ξερω ρε συ φιλαρακι γιατι δεν θελει να μιλησει?και γιατί ? πως έγινε ρε φίλε ?
έτσι λένε οι κανόνες του site .σκιζει η προφορά σορβόνης..... ασχετο... ειναι υποχρεωση απο κανονες τα Ελληνικα?
εχω δει μερικα ελληνικα που βγαζουν ματι....
μπορεί να τρεπόταν .Και εγω που θελεις να ξερω ρε συ φιλαρακι γιατι δεν θελει να μιλησει?
Την κουμπαρα μου? Αλοιμονο. ;) ;) ;)ευχαριστω παιδια που με προστατεβετε
χλωμό μπατζανάκη το βλέπω της δυο της έχω σίγουρα και την νύφη θα την κλέψω μπροστά σου .Την κουμπαρα μου? Αλοιμονο. ;) ;) ;)
Ρε σεις κοιτατε που εχω 2 κουμπαρες ηδη και εχασα την νυφη τελικα.Με βλεπω να βολευομαι με τις κουμπαρες εγω στο τελος.
Ρε σεις τετοιες μαλακιες ρωτατε το κοριτσι με πμ?brasidas κολαρακι δεν τ'οχω δοσει ποτα και δεν το δινω.μην ελπυζεις
βρε μωρο μου θα μου πειτε κ'εμενα ποια ειναι η νυφηχλωμό μπατζανάκη το βλέπω της δυο της έχω σίγουρα και την νύφη θα την κλέψω μπροστά σου .
κάνε όνειρα εσύ .γμτ....
η ελπιδα πεθαινει τελευταια.... και η τσαχπινιά οταν υπαρχει ποτε
νταξ... Ντινάκι... θα βρούμε τον δρομο
Ρε σεις τετοιες μαλακιες ρωτατε το κοριτσι με πμ?
μην με φέρνεις σε δύσκολη θέση τώρα . ρώτα τον ΚΟΜΑΝΤΟ .βρε μωρο μου θα μου πειτε κ'εμενα ποια ειναι η νυφη
Ειπαμε αστερι μου. ΕΣΥ δεν πρεπει να τα μαθαινεις ολα.βρε μωρο μου θα μου πειτε κ'εμενα ποια ειναι η νυφη
είσαι κλώνος του παπαρίονα ?αμε..... θα την ρωτησω και για τα πνευματικα της προσόντα αλλα πιο μετά.....