amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
ακούω .Θα το γραφουνε τα προσκλητηρια. Κανε υπομονη και θα το διαβασεις.
ακούω .Θα το γραφουνε τα προσκλητηρια. Κανε υπομονη και θα το διαβασεις.
Αλεπου!!! Ασε καταλαβα κι εγω. ;) ;) ;)συγνωμη μωρο μου ελα δεν βλεπεις μου πηραν τα μυαλα ο ΚΟΜΑΝΤΟ με τον amc_anthony13
τι σου έλεγαΑλεπου!!! Ασε καταλαβα κι εγω. ;) ;) ;)
ακούω .
Παντως ειναι σηγουρα μια απο αυτες εδω. Ποια να ειναι? Ποια να ειναι? Εδω σε θελω.ακούω .
μην μου πεις ? τώρα θα δεις πως θα στην φάω .Παντως ειναι σηγουρα μια απο αυτες εδω. Ποια να ειναι? Ποια να ειναι? Εδω σε θελω.
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,43712.0]www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,43712.0[/url]
τι εικόνα βρε ?ρε παιδια πως στελνουμε σε πμ εικονα ???
μην μου πεις ? τώρα θα δεις πως θα στην φάω .
μωρο μου εχασα κανενα επισοδιο.γιατι εγραφα μπΠαντως ειναι σηγουρα μια απο αυτες εδω. Ποια να ειναι? Ποια να ειναι? Εδω σε θελω.
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,43712.0]www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,43712.0[/url]
τίποτα ούτε κοκαλάκι .
Οχι ολη ρε συ. Ασε και σε μενα λιγη.
από τον υπολογιστή σου ?μια ΦΩΤΟ λεω
Ο φιλος μου ο Αντωνακης θελει να μαθει το ονομα της νυφης μωρακι μου και του ειπα οτι ειναι μια απο αυτες. ;) ;) ;)μωρο μου εχασα κανενα επισοδιο.γιατι εγραφα μπ
ναιαπό τον υπολογιστή σου ?
Θα το πω της Παολας ρε συ οτι την απατας με την γυναικα μου. Και ξερεις τι σημαινει Παολα. Ετσι?τίποτα ούτε κοκαλάκι .
δεν γίνετε αυτό θα πρέπει να της ανεβάσεις σε κάποιο site για εικόνες .
σιγά μην φοβηθώ εγώ όλες της απατάωΘα το πω της Παολας ρε συ οτι την απατας με την γυναικα μου. Και ξερεις τι σημαινει Παολα. Ετσι?
οκ thanks ελεγα και εγω πως δεν το βρισκω τοσο καιροδεν γίνετε αυτό θα πρέπει να της ανεβάσεις σε κάποιο site για εικόνες .
;)οκ thanks ελεγα και εγω πως δεν το βρισκω τοσο καιρο
ΚΟΜΑΝΤΟ γιατι πηραζεις τον αντρα μου τον αντονακιΘα το πω της Παολας ρε συ οτι την απατας με την γυναικα μου. Και ξερεις τι σημαινει Παολα. Ετσι?