ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Αρα? Υποτιμοντας εμενα υποτιμας και τον δασκαλο μου. Εσενα δηλαδη.να σου θυμίσω ποιος σου τα έμαθε αυτά όπως και για το youtube για να βάζεις βιντεάκια .
Αρα? Υποτιμοντας εμενα υποτιμας και τον δασκαλο μου. Εσενα δηλαδη.να σου θυμίσω ποιος σου τα έμαθε αυτά όπως και για το youtube για να βάζεις βιντεάκια .
όχι φίλε εγώ είμαι τιμημένος δάσκαλος για πολλά χρόνια ακόμα .Αρα? Υποτιμοντας εμενα υποτιμας και τον δασκαλο μου. Εσενα δηλαδη.
Τι μωρο μου δεν θυμαμεβρε κωνσταντινα σου εχω πει για 3 φορες και δεν μου μιλας αν ενοχλο πες το μου να σας αφησω μονους με τον κομαντο
Συγνωμη,εμενα παιζει να μου απαντησεις στο προσωπικο μυνημα που σου εστειλα;Τι μωρο μου δεν θυμαμε
δεν πιανεσεΕΣΥ αγαπη μου δεν κανει να τα μαθαινεις ολα.
Στον γαμο ρε συ φιλαρακι? Αν πει το ΝΑΙ το κοριτσι κουμπαρος θα εισαι και εσυ μαζι με την Παολα. Αλλα κοντα τα χερια σου ομως απο την γυναικα μου και κουμπαρα σου. Δεν θα το κανουμε ο κουμπαρος την κουμπαρα... Ενταξει? Μονο εγω θα πηγαινω με την κουμπαρα μου.θα με καλέσεις η θα με αφήσεις στα κρύα του λουτρού ?
και εγώ με την γυναίκα σου η και της δυο .Στον γαμο ρε συ φιλαρακι? Αν πει το ΝΑΙ το κοριτσι κουμπαρος θα εισαι και εσυ μαζι με την Παολα. Αλλα κοντα τα χερια σου ομως απο την γυναικα μου και κουμπαρα σου. Δεν θα το κανουμε ο κουμπαρος την κουμπαρα... Ενταξει? Μονο εγω θα πηγαινω με την κουμπαρα μου.
ωραιοςΣτον γαμο ρε συ φιλαρακι? Αν πει το ΝΑΙ το κοριτσι κουμπαρος θα εισαι και εσυ μαζι με την Παολα. Αλλα κοντα τα χερια σου ομως απο την γυναικα μου και κουμπαρα σου. Δεν θα το κανουμε ο κουμπαρος την κουμπαρα... Ενταξει? Μονο εγω θα πηγαινω με την κουμπαρα μου.
ναι εχω γιατι με ρωτας μωροκοριτσαρε εχεις pm
Σου εχει στειλει πμ εννοει κοριτσι μου.ναι εχω γιατι με ρωτας μωρο
κομπογιαννίτη θα σου φάω και την κουμπάρα και την νύφη .Σου εχει στειλει πμ εννοει κοριτσι μου.
Με την γυναικαρα μου χλωμο το κοβω. Με την Παολα γιατι οχι?και εγώ με την γυναίκα σου η και της δυο .
ενα εχω να πω εχεις δασκαλους για τα κλαματα, και δευτερον σου ειπα οτι σου εστειλα pm να το διαβασεις και να μου απαντησειςναι εχω γιατι με ρωτας μωρο
Κατσε να κανουμε μια υποτηθεμενη ερωτηση. Νυφη, νυφη εισαι εδω? Υπαρχει πιθανοτητα να με απατησεις με τον κουμπαρο για να ξερω? Για στησε αυτη φιλαρακι να δουμε θα απαντησει και τι.κομπογιαννίτη θα σου φάω και την κουμπάρα και την νύφη .
καλά θα δεις .Με την γυναικαρα μου χλωμο το κοβω. Με την Παολα γιατι οχι?
δεν ξέρω όμως όνομα νύφης ?Κατσε να κανουμε μια υποτηθεμενη ερωτηση. Νυφη, νυφη εισαι εδω? Υπαρχει πιθανοτητα να με απατησεις με τον κουμπαρο για να ξερω? Για στησε αυτη φιλαρακι να δουμε θα απαντησει και τι.
συγνωμη μωρο μου ελα δεν βλεπεις μου πηραν τα μυαλα ο ΚΟΜΑΝΤΟ με τον amc_anthony13ενα εχω να πω εχεις δασκσλους για τα κλαματα, και δευτερον σου ειπα οτι σου εστειλα pm να το διαβασεις και να μου απαντησεις
Θα το γραφουνε τα προσκλητηρια. Κανε υπομονη και θα το διαβασεις.δεν ξέρω όμως όνομα νύφης ?