amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
καλά ρε ΚΟΜΑΝΤΟ από της πολλές αλήθειες θα μπουχτίσεις στο τέλος .
λόγο δουλειάς πρέπει να ταιριάζουν οι ώρες,άλλωστε είμαι και παντρεμένος,οποτε,καταλαβαίνειςκαλα ρε συ τοσο καιρο δεν ειχες γνωρισει την κωνσταντινα εχεις χασει χρονια φιλε σε πιανω αδιαβαστο
λόγο δουλειάς πρέπει να ταιριάζουν οι ώρες,άλλωστε είμαι και παντρεμένος,οποτε,καταλαβαίνεις
καλά τώρα με έστειλες .PANTHIRAS3005 αυριο ειμαι φραντζη 47 το πρωι μωρο μου.απο τις 10-5
για σου BOURDELIARI22 τι μου κανεις.Που εισουν τοσες μερες μικρουλι μουΓειά σου Κωνσταντίνα μωρό μου, τι κανεις?
μην ζηλεύεις anthony13καλά τώρα με έστειλες .
Δεν καταλαβαινω την ερωτηση μεγαλε? Οτι ειναι και τα αλλα τα παιδια εδω. Και απο που και ως που η ικιοτητα? Γνωριζομαστε?ΚΟΜΑΝΤΟ εσυ τι ακριβως της εισαι της Κωνσταντινας ;
γιατί να ζηλέψω παρακαλώ από που το έβγαλες ?μην ζηλεύεις anthony13
Δεν ειμαι μεγαλος ειμαι μεγαλη.Δεν καταλαβαινω την ερωτηση μεγαλε? Οτι ειναι και τα αλλα τα παιδια εδω. Και απο που και ως που η ικιοτητα? Γνωριζομαστε?
μεγάλε ! αφού θηλυκό είναι ?Δεν καταλαβαινω την ερωτηση μεγαλε? Οτι ειναι και τα αλλα τα παιδια εδω. Και απο που και ως που η ικιοτητα? Γνωριζομαστε?
Οχι ρε συ φιλαρακι μου. Η Παολα ειναι συμπεθερα και κουμπαρα μου απο σημερα. Τα μπερδεψες.κουμπάρα της έχει .
από το καλά τώρα με έστειλες, νόμιζα πως ήταν ζήλια,ok λάθος κατάλαβαγιατί να ζηλέψω παρακαλώ από που το έβγαλες ?
ΚΟΜΑΝΤΟ και ποια θα είναι ? δεν μας είπες ?Οχι ρε συ φιλαρακι μου. Η Παολα ειναι συμπεθερα και κουμπαρα μου απο σημερα. Τα μπερδεψες.
Χιλια συγνωμη ειλικρινα. Τωρα το ειδα. Τιποτα κοριτσι μου. Ολοι εδω παρεα κανουμε στην Κωνσταντινα μας.Δεν ειμαι μεγαλος ειμαι μεγαλη.
Με παρεξηγησες δεν ηθελα να σε ενοχλησω,απλος απο τα ποστ σου αναρωτιομουν.
από το καλά τώρα με έστειλες, νόμιζα πως ήταν ζήλια,ok λάθος κατάλαβα