konstantinas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
KOMANTO εχεις κε'συ θαυμαστριεςΧιλια συγνωμη ειλικρινα. Τωρα το ειδα. Τιποτα κοριτσι μου. Ολοι εδω παρεα κανουμε στην Κωνσταντινα μας.
KOMANTO εχεις κε'συ θαυμαστριεςΧιλια συγνωμη ειλικρινα. Τωρα το ειδα. Τιποτα κοριτσι μου. Ολοι εδω παρεα κανουμε στην Κωνσταντινα μας.
Η νυφη φιλαρακι? Αν θελει θα το πει μονη της. Εγω δεν μιλαω γιατι δερνει κι ολας ξερεις. ;) ;) ;)ΚΟΜΑΝΤΟ και ποια θα είναι ? δεν μας είπες ?
έλα ρε τόσο δυνατό είναι το συναίσθημα για την κοπέλα . άντε και καλούς απογόνους .Η νυφη φιλαρακι? Αν θελει θα το πει μονη της. Εγω δεν μιλαω γιατι δερνει κι ολας ξερεις. ;) ;) ;)
καληνυχα αγορινα μουκαληνύχτα παιδιά καλή συνεχεια
Αυτο φαινεται οτι δεν το εχεις δει λατρεια μου. Για δες μια στιγμη.KOMANTO εχεις κε'συ θαυμαστριες
Ναι ρε φιλαρακι. Ειναι. Πραγματικα. Και το αξιζει με 1000!!!έλα ρε τόσο δυνατό είναι το συναίσθημα για την κοπέλα . άντε και καλούς απογόνους .
ναι μωρο μουμου έμαθες και την παράθεση αγαπουλίνι μου βλέπω :-* .
αλήθεια ρε φίλε έχεις θαυμάστριες μέσω internrt ?Αυτο φαινεται οτι δεν το εχεις δει λατρεια μου. Για δες μια στιγμη.
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,43712.0]www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,43712.0[/url]
Ειπαμε οτι εχει καλο δασκαλο ρε συ φιλαρακι. ;) ;) ;)μου έμαθες και την παράθεση αγαπουλίνι μου βλέπω :-* .
θα με καλέσεις η θα με αφήσεις στα κρύα του λουτρού ?Ναι ρε φιλαρακι. Ειναι. Πραγματικα. Και το αξιζει με 1000!!!
φίλε συγνώμη αλλά σε αυτό θα διαφωνήσω κάθετα .Ειπαμε οτι εχει καλο δασκαλο ρε συ φιλαρακι. ;) ;) ;)
δάσκαλε που δίδασκες . ;)ναι μωρο μου
βρε παιδια να μαθω κε'γω ποια ειναι η νυφη του ΚΟΜΑΝΤΟ
Μεγαλη εκτιμηση μου εχεις ρε συ φιλαρακι. Ευχαριστω.φίλε συγνώμη αλλά σε αυτό θα διαφωνήσω κάθετα .
να σου θυμίσω ποιος σου τα έμαθε αυτά όπως και για το youtube για να βάζεις βιντεάκια .Μεγαλη εκτιμηση μου εχεις ρε συ φιλαρακι. Ευχαριστω.
ΕΣΥ αγαπη μου δεν κανει να τα μαθαινεις ολα.βρε παιδια να μαθω κε'γω ποια ειναι η νυφη του ΚΟΜΑΝΤΟ