ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Καλησπερα και σε σενα φιλε Αγγελε.Καλησπέρα φίλε Κομάντο.....καλησπέρα σε όποιον είναι στο φορουμ.....
Καλησπερα και σε σενα φιλε Αγγελε.Καλησπέρα φίλε Κομάντο.....καλησπέρα σε όποιον είναι στο φορουμ.....
Οπως παντα κορυφη φιλαρακι ηταν το κοριτσι μας σημερα παλι. Οπως θα ειδες το εγραψα κι ολας. Αυριο ειναι παλι το πρωι 10.00-17.00 στην Φραντζη αν δεν το ξερεις. ;) ;) ;)Φίλε Κομάντο,λέω αύριο να επισκεφτώ την Κωνσταντίνα μας....Πώς ήταν σήμερα??????
Και πολυ καλα θα κανεις να το απατησεις το Παολακι. Ολο στην αποχη ειναι τελευταια και σας εχει ριξει στην πεινα.Ναι φίλε μου...είδα οτι το έγραψες γι`αυτό και πήρα το θάρρος να το επιβεβαιώσω...Να σου πώ την αλήθεια,μέχρι τώρα έχω πάει μόνο 2 φορές σε στούντιο και αυτε΄ς ήταν στη Φραντζη...και τις φορές με την Πάολα....και είπα να την ¨απατήσω¨ αύριο.....χεχε.........
Ποιος ξερει? Ισως εγω αλλα δεν ειναι της παρουσης. Η Παολα βεβαια ειναι Παολα και αυτο ειναι αδιαμφησβητητο. Αλλα οπως ειπες υπαρχουν κι αλλες επιλογες εξισου καλες για να μην πω καλυτερες. Εγω παντως περναω καλυτερα τωρα. Δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις και συ. ;)έλα ντέ...λές να ερωτεύτηκε και να μας παρατήσει???όχι πως δεν υπάρχουν άλλες επιλογές αλλά..η Πάολα είναι Πάολα......
Εγω παντως θα ειμαι ξανα και αυριο εκει φιλαρακι. Αυτο ειναι σηγουρο. ;) ;) ;)εννοειται...εξάλλου απο τη στιγμή που τα δίνω τα 50+ ευρώ...γιατί να μη δοκιμάζω και καμιά φορά και κάποιο διαφορετικό κορίτσι...αλλιώς μένω και με την κοπέλα μου μόνο και πάλι καλά είμαστε.....
Εγω κατα το μεσημερακι μετα την δουλεια θα παω ρε συ φιλαρακι. Μην κοιτας σημερα που πηγα νορις λογω απεργειας. Ασχετα τι ωρα εφυγα βεβαια.κι εγώ εκεί θα είμαι.... ;) λογικά θα πάω στο άνοιγμα....έχουμε και δουλειές μετα βλέπεις. :S
KKαλησπερα Κωνσταντίνα
καλησπερα μωρο μουKαλησπερα Κωνσταντίνα