JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.795
- Πόντοι
- 1.056
Θα σου στειλει μπομπονιερα απο το γαμοΕχουμε κανα νέο παιδες, τιποτα, θα αρχινισει καμια εκπομπη...?
Θα σου στειλει μπομπονιερα απο το γαμοΕχουμε κανα νέο παιδες, τιποτα, θα αρχινισει καμια εκπομπη...?
γιατι του γαμας την ψυχολογια ρε νιμου?Θα σου στειλει μπομπονιερα απο το γαμοΕχουμε κανα νέο παιδες, τιποτα, θα αρχινισει καμια εκπομπη...?
Θα ανταποκριθεις στην παροιμια δηλαδη?Ο κουμπαρος την κουμπαρα ...Θα σου στειλει μπομπονιερα απο το γαμοΕχουμε κανα νέο παιδες, τιποτα, θα αρχινισει καμια εκπομπη...?
Κουμπάρο έχουν βρει;
Να στείλω βιογραφικό;;
Θα ανταποκριθεις στην παροιμια δηλαδη?Ο κουμπαρος την κουμπαρα ...Θα σου στειλει μπομπονιερα απο το γαμοΕχουμε κανα νέο παιδες, τιποτα, θα αρχινισει καμια εκπομπη...?
Κουμπάρο έχουν βρει;
Να στείλω βιογραφικό;;
Για περεταιρω πληροφοριες απευθυνθειτε στο ενημερωτικο τμητα του μπου.κομ (ροπαο ο γνωστης των παρυφων της σοουμπιζ).Εγω δηλλητηριο ρε pucha?Με στενοχωρησες τωρα και μου κοψες την ορεξηBirlas 100% συμπονετικός, Celebre 100% δηλητήριο
Τα έχει ακόμα με εκείνον, δεν θυμαμαι πως τον λένε...?
Ξέρουμε αν την απάτησε, αν χώρισαν κτλ.?
Tυπε δεν πιστευω να εκανες καμια κουτσουκελα με το Ντινακι,πολυ ενημερωμενο σε βρισκωRaopao δύσκολο να τον έβρεις, έχει ριζώσει στις παρυφές αδιαφορεί για Κωνσταντίνα, την μισεί
Εγώ πιστεύω ότι η Κωνσταντίνα θα ανακοινώσει εγκυμοσύνη πολύ σύντομα...θα είναι η χαριστική βολή
πουτσα κουραγιο φιλε μου!!!πονταρω οτι θα βγαλει την ξινιλα στον μπιλυ και θα τη σουταρει συντομα...Raopao δύσκολο να τον έβρεις, έχει ριζώσει στις παρυφές αδιαφορεί για Κωνσταντίνα, την μισεί
Εγώ πιστεύω ότι η Κωνσταντίνα θα ανακοινώσει εγκυμοσύνη πολύ σύντομα...θα είναι η χαριστική βολή
Κοψε κατι..Το καλύτερο μουνι στην ελληνική σόουμπιζ
οκ. Μετα τη ζετα Μακρυπούλια .Κοψε κατι..Το καλύτερο μουνι στην ελληνική σόουμπιζ
Γεροτζων μηπως εννοουσε να κοψεις λιγα ξυγκια και πατσαδες να μοιαζει με νιμου?οκ. Μετα τη ζετα Μακρυπούλια .Κοψε κατι..Το καλύτερο μουνι στην ελληνική σόουμπιζ