Στο ιδιο χαμηλό επίπεδο και οι δύο , δύσκολα μπορείς να βρείς τον χειρότεροφιλαρακο με ολο το σεβασμο, θα σε διορωσω εδω περα..Τον σιχαμενιο φουρθιωτη τον ξεχασες?? μπροστα του ειναι συμπαθεστατη η κωννα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 903K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.051
- Πόντοι
- 2.646
τύπε, δεν την παλεύεις και πολύ μάλλονΗλίθια, αγενής, σκατοκαριόλα, με σούπερ τουπέ ύφος Δεν έχει ταλέντο σε τίποτα όσο αφορά την τηλεόραση, και είναι με διαφορά ο πιο αντιπαθητικός άνθρωπος στην Ελληνική show-biz. Δεν υπάρχει ούτε ένας πρώην συνεργάτης της που να έχει πει για αυτήν καλή κουβέντα, και ξέρω και από άτομο που είχε πάρε-δώσε μαζί της, ότι είναι και απίστευτη γύφτισα και τσιγγούνα Το μόνο που της αξίζει είναι πολλά κάτουρα και σκατά σε όλο της το σώμα
JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.795
- Πόντοι
- 1.056
τύπε, δεν την παλεύεις και πολύ μάλλον
μπορεί να την βρίσκει με σκατά και κατούρα το παιδί!
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.417
- Πόντοι
- 9.931
Πάντως εάν είσαι σοβαρός δεν την πιάνεις επίσημα γκόμενα γιατί θα γελάνε μέχρι και τα πόμολα μαζί σου! Η φάση είναι μόνο κρυφός χορηγός να την επισκέπτεσαι 2 φορές την εβδομάδα σπίτι της,να της ρίχνεις 2-3 απαξιωτικά γαμισια και να φεύγεις... Δεν κάνει για τίποτα άλλο!
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.509
- Πόντοι
- 11.445
Πάντως εάν είσαι σοβαρός δεν την πιάνεις επίσημα γκόμενα γιατί θα γελάνε μέχρι και τα πόμολα μαζί σου! Η φάση είναι μόνο κρυφός χορηγός να την επισκέπτεσαι 2 φορές την εβδομάδα σπίτι της,να της ρίχνεις 2-3 απαξιωτικά γαμισια και να φεύγεις... Δεν κάνει για τίποτα άλλο!
θεωρω οτι τα λεφτα απο τον γερο τελειωσανε οποτε σιγουρα πηδαει καποιος αλλος γερος , κανει χορηγιες και της πεταει στα μουτρα το χατζιλικι της ,καθε φορα
Καλά δεν "παίζει" μόνο με γέρους. Έχει "ανοιχτεί" και σε ποδοσφαιριστές π.χ. Ουαρντα . Δεν νομίζω ότι κάνει ηλικιακές διακρίσεις.θεωρω οτι τα λεφτα απο τον γερο τελειωσανε οποτε σιγουρα πηδαει καποιος αλλος γερος , κανει χορηγιες και της πεταει στα μουτρα το χατζιλικι της ,καθε φορα
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.000
- Πόντοι
- 3.936
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.238
- Πόντοι
- 4.546
Ισχύει, εμείς έχουμε καλύτερεςΑτημη κοινωνία δεν έγινα πλούσιος να τις έχω όλες αυτές στο κρεβάτι μου οπότε θέλω και να τις ξεφτιλιζω όπως τους αρμόζει αριστοκρατικά!!!
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.417
- Πόντοι
- 9.931
Αν και δεν είμαι απο τους τύπους που βγάζουν όλες τις celebrity βίζιτες πιστεύω οτι η συγκεκριμενη αργά η γρήγορα θα ξεκινησει να κάνει σε στενό κύκλο, το λέω γιατί η τηλεόραση την έχει ξεράσει, όλοι οι πρώην συνεργάτες της λένε τα χειρότερα λόγια οπότε αποκλείεται κάποιος από αυτούς να την ζητήσει να είναι συμπαρουσιαστρια η μέλος πάνελ. Το κόστος ζωής που κάνει είναι πανάκριβο άσε που νομίζω ότι έχει και δάνειο που τρέχει για αγορά σπιτιού στην Βουλα.
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.509
- Πόντοι
- 11.445
Το cavo tagoo πρεπει να την εχει εσωκλειστη να το προμοταρει στους βλαχοελληναρες και στο Cenzho psarou επισης επειδη ειναι καινουργιο κανει χορηγιες . Αλλα αυτη στη καθισια της θελει ενα 500αρικο για σουβλακια οποτε χρειαζεται εξτρα χορηγια γιαυτα ...
Nathan_Prince
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Like
- 1.036
- Πόντοι
- 201
Αγρίεψε η κατάσταση της παιδιά, πρέπει να τελειώνουν τα φράγκα στη τράπεζα!
JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.795
- Πόντοι
- 1.056
JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.795
- Πόντοι
- 1.056
JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.795
- Πόντοι
- 1.056
[quote author=mmaanos link=undefined date=undefined]Γυμνάζεται το κορίτσι, "ιδρώνουμε" εμείς[/quote]
τελείες οι βυζαρες και η ρώγα κάγκελο!
τελείες οι βυζαρες και η ρώγα κάγκελο!
DSF515
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2015
- Like
- 1.557
- Πόντοι
- 216
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 282
- Εμφανίσεις
- 31K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά