Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.526
- Πόντοι
- 456
Αληθινη,φωτογραφιση για καποιο φιλανθρωπικο σκοποαληθινη ειναι αυτη?
Αληθινη,φωτογραφιση για καποιο φιλανθρωπικο σκοποαληθινη ειναι αυτη?
εδινε 80 για να γλειψει τον Ρωμα;Εγώ ήξερα φίλτατο εποχή 1998-2000 περίπου που σε ένα κλαμπ τον πλησιάσε και του είπε 80.000 δραχμές για να του πάρει πίπα.
μαλλον ο ρωμας του τα προσφερεεδινε 80 για να γλειψει τον Ρωμα;
νταξει για φιλανθρωπικο σκοπο εναν πουτσακο της τον εριχνα κ γωΑληθινη,φωτογραφιση για καποιο φιλανθρωπικο σκοπο
250 ευρω..εχυνα και στο στομα τουμαλλον ο ρωμας του τα προσφερε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
νταξει για φιλανθρωπικο σκοπο εναν πουτσακο της τον εριχνα κ γω
δεν σε αδικω,τα παιρνουμε κ μετα παμε κ χυνουμε στο στομα 2 κοριτσιων εμεις με αυτα τα λεφτα.250 ευρω..εχυνα και στο στομα του
αυτο μου ελεγε 1 πομακος στο στρατο:μου δινει λεει ενας πουστης 50ευρω να τον γαμησω και μετα τα δινω στην ποτανα και της γαμωω τον κωλο.δεν σε αδικω,τα παιρνουμε κ μετα παμε κ χυνουμε στο στομα 2 κοριτσιων εμεις με αυτα τα λεφτα.
Eυχαριστουμε για την διευκρινηση.Δεν μπορεις να πεις ομως,ειχε κατι το ερεθεστικο ο τροπος που ελεγε "Ντα Γκασπαζα"Άβυσσος η ψυχή του ψωλοβροντάκια. Εδώ θυμάμαι πως κάποιος την βρόνταγε για την Καλλιόπη Ταχτσόγλου (Μαρούσκα στο σήριαλ Δύο Ξένοι).
Παρέλειψε το χέσιμο...μισές δουλειές γιατί ρε;Είσαι μεγάλη ψυχή.
Το χρήμα πρέπει να κινείται...αυτο μου ελεγε 1 πομακος στο στρατο:μου δινει λεει ενας πουστης 50ευρω να τον γαμησω και μετα τα δινω στην ποτανα και της γαμωω τον κωλο.
2 Κωλογαμησια μηδεν ευρω!
Εμείς οι λάτρεις των γυναικών του Αν.Μπλοκ έχουμε ένα θέμα όταν ακούμε ρωσικά...Eυχαριστουμε για την διευκρινηση.Δεν μπορεις να πεις ομως,ειχε κατι το ερεθεστικο ο τροπος που ελεγε "Ντα Γκασπαζα"
ASτερι ο πομακος!αυτο μου ελεγε 1 πομακος στο στρατο:μου δινει λεει ενας πουστης 50ευρω να τον γαμησω και μετα τα δινω στην ποτανα και της γαμωω τον κωλο.
Μερακλη θα τον χαρακτηριζα εγωASτερι ο πομακος!
στο κωλογαμησι μια φορα το ειχε ο τυποςΜερακλη θα τον χαρακτηριζα εγω
εισαι παιχτης!Από ότι κατάλαβα πιο κοντά στον εαυτό της ήταν στο τελευταίο επεισόδιο...
Την γουσταρα...διακριτικά σέξυ και διοπτροφορος..το πότιζα ανετα το ταπεινό χαμομηλακι..θα ήταν καλό ζευγάρι και ταιριαστό με τον βυζαντινότέτοιο.
Εγώ τον είχα δει προ εικοσιπενταετίας να κουνιέται σαν ξεκούρδιστη λατέρνα έξω από το θέατρο Βέμπο...Εχω πετύχει και εγω λιώμα τον Ρωμα πριν απο 14 χρονια περίπου σε ενα club της παραλιακής, ειχε ενα βλέμμα χαμένο στο άπειρο, ποιος ξερει τι ειχε πιει
Μου τα έλεγαν και εμένα αυτά οι Πομάκοι στο στρατό (το έχω ξαναγράψει) ψώνιζαν πούστηδες και γριές στα μαγαζιά στις στήλες Ολυμπίου Διός...αυτο μου ελεγε 1 πομακος στο στρατο:μου δινει λεει ενας πουστης 50ευρω να τον γαμησω και μετα τα δινω στην ποτανα και της γαμωω τον κωλο.
Και γω σε γνωστό νησί....Εγώ τον είχα δει προ εικοσιπενταετίας να κουνιέται σαν ξεκούρδιστη λατέρνα έξω από το θέατρο Βέμπο...
Ψιλομπάζο μεν, αγριόγατα στο γαμίσι δε.Από ότι κατάλαβα πιο κοντά στον εαυτό της ήταν στο τελευταίο επεισόδιο...
Την γουσταρα...διακριτικά σέξυ και διοπτροφορος..το πότιζα ανετα το ταπεινό χαμομηλακι..θα ήταν καλό ζευγάρι και ταιριαστό με τον βυζαντινότέτοιο.
Aυτες που δεν είναι απιαστες υπεργκομενες συχνά δεν έχουν φραγμούς.Ψιλομπάζο μεν, αγριόγατα στο γαμίσι δε.