jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
ποιοι αλλοι γεροι εχουν μεινει με λεφτα να παει να τους τριφτει;
εμπαινα αγρια,απαξιωτικα για τσο και λο μονοποιοι αλλοι γεροι εχουν μεινει με λεφτα να παει να τους τριφτει;
Έμπαινες;
εμπαινα αγρια,απαξιωτικα για τσο και λο μονοποιοι αλλοι γεροι εχουν μεινει με λεφτα να παει να τους τριφτει;
Έμπαινες;
και καμτσικι,χειροπεδες,μασκα και μπιλια στο στομα της γαμιολαςτι τον εχω τον εξοπλισμο;εμπαινα αγρια,απαξιωτικα για τσο και λο μονοποιοι αλλοι γεροι εχουν μεινει με λεφτα να παει να τους τριφτει;
Έμπαινες;
Σφαλιάρες στην κωλάρα και πουτσοσκάμπιλα;
και καμτσικι,χειροπεδες,μασκα και μπιλια στο στομα της γαμιολαςτι τον εχω τον εξοπλισμο;εμπαινα αγρια,απαξιωτικα για τσο και λο μονοποιοι αλλοι γεροι εχουν μεινει με λεφτα να παει να τους τριφτει;
Έμπαινες;
Έμπαινες;
Εύγε!!!
ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!!
εγω;και να της λες και απαξιωτικα οτι γαμας στο μεταξι τη μαρια τη φυλακοβια!
εγω;και να της λες και απαξιωτικα οτι γαμας στο μεταξι τη μαρια τη φυλακοβια!
καλτιλα δε περιλαμβανει για μενα το Μεταξιεγω;και να της λες και απαξιωτικα οτι γαμας στο μεταξι τη μαρια τη φυλακοβια!
οχι ρε μαν,πλακα κανω ετσι για τη καλτιλα.
τι να σου πω.εχω να παω απο 20 χρονωνκαλτιλα δε περιλαμβανει για μενα το Μεταξιεγω;και να της λες και απαξιωτικα οτι γαμας στο μεταξι τη μαρια τη φυλακοβια!
λες να παμε εσυ μετα απο τοσα χρονια και εγω για πρωτη φορα;τι να σου πω.εχω να παω απο 20 χρονωνκαλτιλα δε περιλαμβανει για μενα το Μεταξιεγω;και να της λες και απαξιωτικα οτι γαμας στο μεταξι τη μαρια τη φυλακοβια!
καποτε πηγαινα ιασονος οταν δουλευε η Ντεπυ απο φ65 γιατι ειχα παρτιδα μαζι της.
σε ενα απο τα δυο δωματια κοιμοταν στο κρεβατι μια γατα