You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωνσταντίνα Μιχαήλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα apostolou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 354
- Εμφανίσεις 111K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Παρακαλω Πολυ!!!Τι μας θυμισες τωρα...το κοριτσι-βοιδι του sakis the plumber. Πως το ελεγε?? "Δεν θελω αντιρρησεις"?? Καπως ετσι...
Χωρίς να είναι αυτό που λέμε η "απόλυτη γυναίκα", μου άρεσε φοβερά η φωτογράφησή της. Εχει το κορμί που μου αρέσει, με τις καμπύλες της και το βυζί το χυτό, το φυσικό, σκέτη καύλα. Πιθανόν, βέβαια, να μην είναι πλέον τόσο καύλα, αφού τα χρόνια περνούν. Ωστόσο, μπράβο της που μας χάρισε αυτό το ωραίο γυμνό...
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Ετσι πρεπει ενημερωση αμεση και απο παντου.Παντως δεν μου επιβεβαιωσατε αν οντως ηταν θεολογος πριν.Σορυ LEFTY2 τώρα πρόσεξα οτι το ανέφερες παραπάνω
Κωνσταντινα Μιχαηλ....Ετσι πρεπει ενημερωση αμεση και απο παντου.Παντως δεν μου επιβεβαιωσατε αν οντως ηταν θεολογος πριν.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
Ζώδιο: Καρκίνος
Καταγωγή από: Ρόδος
και μένει: Αθήνα
Οικογενειακή κατάσταση: Πλήρης. Μαμά, μπαμπάς, αδελφή. Αγαπημένος (?)
Πάθη: Περιοδικά, σκυλιά, ταξίδια, αρώματα
Προτερήματα: Αυθορμητισμός, ένστικτο, φαντασία, μακροθυμία, σωστή ανατροφή.
Ελαττώματα Αυθορμητισμός, οξυθυμία, τάσεις τεμπελιάς και φυγής.
Ονειρα Ζωής: Ισορροπία, σχέσεις καρδιάς και ουσίας, συμπόσια με φίλους πνευματώδεις, συζητήσεις και γέλια.
Σπορ: Πεζοπορία, τζόγκινγκ, τέννις
Χόμπυ: Shopping, cooking, loving
Πριν γίνω: Ραδιοφωνική παραγωγός, φοιτήτρια Θεολογικής Σχολής Αθηνών και Bon viveur.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Πρώτη Εμφάνιση: 1995 Τ.V: LOVE SORRY. Σενάριο-σκηνοθεσία Ελένη Μαβίλη. Ρόλος Λίλυ. Από το Mega Channel.
Σταθμός καριέρας: 1994-'95 Γνωριμία με τον Μίνωα Βολανάκη και μαθητεία σε σεμινάρια αρχαίου δράματος για έξι μήνες.
Μελλοντικές Συνεργασίες: Δημιουργία ενός ομόψυχου πυρήνα καλλιτεχνών που θα έχει κοινό στόχο στο θέατρο. Ανθρώπων που θα προσεγγίζουν την τέχνη του θεάματος με φαντασία και πάθος.
Ποιοι με υποστήριξαν: Η οικογένειά μου.
Μεγάλη Στιγμή: Η συνάντηση μου με τους: Καπώνη, Καφετζόπουλο, Παρτσαλάκη, Λουϊζίδου, Τσομπανάκη, στην δημιουργία του σήριαλ Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
Ομάδα: Ολυμπιακός
Φαγητό-Ποτό: Θαλασσινά, τυριά, Bitter σοκολάτα, παγωτά - Βότκα
Αντικείμενο-αξεσουάρ: High Heels
Μεταφορικό μέσο: Επί πληρωμή
Αρωμα: Τα αρώματα της Guerlain.
Motto: Μέτρον Αριστον
Μουσική: Κατ' επιλογήν! Εντεχνη ελληνική, new electronic, trip house, trance, μαύρα βελούδινα motown, παραδοσιακές μουσικές της Ελλάδας και του κόσμου, μεγάλες όπερες, μουσική θεάτρου.
Κινηματογραφική ταινία: Η γυναίκα της διπλανής πόρτας, του Τριφό, Matrix, Pulp Fiction , Metropolis του Λάνγκ, Ο καβγατζής του Φασμπίτερ, Χίτσκοκ. Αγαπημένοι ηθοποιοί: Ντε Νίρο, Πατσίνο, Eντουαρτ Νόρτον, Ντάνιελ Ντει Λούις, George Clooney, Jennifer Jason Lee.
Τόποι αναψυχής: Μπαλί, Ινδονησία, Ανάφη, Αστυπάλαια, βουνά της Ελλάδας.
Χρώμα: Κόκκινο
Λουλούδι: Νυχτολούλουδα
Διασκέδαση: Φαγητό με φίλους, χορός
Επιτραπέζιο παιχνίδι: Scramble, με τη σωστή παρέα.
INTERNET
Χρήστης του internet: Ναι
Surf στο internet: Ψυχαγωγία, ενημέρωση
Χρησιμοποιείς email: Ναι
Κάνεις chat: Βεβαίως
in_between
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πάντως στον Κλάδο των Θεολόγων (Ειδικότητα Θεολογίνων) υπάρχουν -σε "ειρηνική" συνύπαρξη με μερικές απίθανες ΘΕΟΥΣΕΣ- αρκετά ΚΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! Τρομερές σαν Ηφαίστεια που είναι έτοιμα να εκραγούν... Γιατί άραγε;!;
Καλά μιλάμε ότι o Psaxnw είναι database....
πάντως η κωνσταντίνα, επειδή την είδα μερικές φορές από κοντα (είχαμε τον ίδιο οδοντογιατρο!) ητανε ωραια γυναικα, και στη φάση που έκανε τη φωτογραφιση στο playboy ήτανε στα καλύτερα της!
Όταν έπαιζε στον υδραυλικό δεν ήταν και τίποτα το σπουδαιο.
πάντως η κωνσταντίνα, επειδή την είδα μερικές φορές από κοντα (είχαμε τον ίδιο οδοντογιατρο!) ητανε ωραια γυναικα, και στη φάση που έκανε τη φωτογραφιση στο playboy ήτανε στα καλύτερα της!
Όταν έπαιζε στον υδραυλικό δεν ήταν και τίποτα το σπουδαιο.
Milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2006
- Like
- 505
- Πόντοι
- 21
μουναρα (photoshop)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 83