Νέα

Κωνσταντίνα Μεταξά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pecados
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 353
  • Εμφανίσεις 168K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
τι επαθε αυτη και σαπισε ο κωλος της?
:huh:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Οι Ελληνίδες είναι κρυφοπουτάνες;;; :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Κόνι Μεταξά:
''Οι γυναίκες στην Ελλάδα το παίζουν παρθένες''

Στη νέα της συνέντευξη, η κόρη του Λευτέρη Πανταζή ρωτήθηκε αν βρίσκει τις Ελληνίδες συντηρητικές.
Ιδού τι απάντησε.

Στα 26 της χρόνια και με περισσότερους από 150 χιλιάδες followers στο instagram, η Κόνι Μεταξά είναι σίγουρο πως κάνει εντύπωση όπου κι αν εμφανιστεί/ φωτογραφηθεί/ δώσει συνέντευξη. Ειδικά το τελευταίο.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Down Town, αναδημιουργώντας τα πιο διάσημα εξώφυλλα του περιοδικού "Playboy", ενώ ταυτόχρονα μιλάει για τους άντρες, τις γυναίκες, τη ζήλια και την αληθινή Κόνι.

Ακολουθούν μερικές από τις απαντήσεις της που θεωρήσαμε χρέος μας να αναπαράγουμε. Κυρίως γιατί μιλάει για σένα, για μένα, για όλες τις Ελληνίδες. Κόνι μου, κάπου εκεί στο τσουβάλιασμα και τους χαρακτηρισμούς, την έχασες τη μπάλα, έτσι;

"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι Έλληνες έχουμε ταμπού.
Οι ρίζες μας δεν είναι έτσι.
Στην αρχαία Ελλάδα κυκλοφορούσαν όλοι γυμνοί.
Επίσης, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον που δεν είχε κάνει γυμνό στα 90s. Και μετά ξαφνικά γίναμε όλοι Χουάνες Παρθένες".

Το 90% των πρώην μου είναι άσχημοι με χιούμορ.Είμαι πολύ εγκεφαλικός τύπος.

"Κάθε φορά που κάνω σχέση και ανεβάζω φωτογραφία, την επόμενη μέρα χωρίζω. Με ματιάζουν".

"Δεν είμαι κακό κορίτσι απλώς δεν είμαι νορμάλ. Με την έννοια του καλλιτέχνη. Επίσης δεν γίνεται να είναι νορμάλ κάποιος που θα κάτσει μαζί μου. Ο άνθρωπος πρέπει να είναι τρελός ή προβληματικός.
Το καλό παιδί δε γίνεται να κάτσει με κάποια σαν κι εμένα".

Οι γυναίκες στην Ελλάδα είναι κρυφοπουτάνες.
Το παίζουν όλες συντηρητικές, αλλά δεν ξέρω καμία που να μην έχει κερατώσει τον γκόμενό της. Και το παίζουν όλες παρθένες.
Εγώ δεν έχω κερατώσει ποτέ στη ζωή μου. Όταν είμαι εκεί, είμαι εκεί. Το καταλαβαίνει ο άλλος, είμαι πολύ δεδομένη.

"Κάνω σκηνές.
Με χωρίζουν επειδή είμαι υπερβολικά ζηλιάρα.
Είχα δει φίλο μου να κοιτάει μια πρώην του στο facebook.
Πήρα το laptop και το έσπασα.
Μου είπε να το πληρώσω, οπότε πήρα τα τέτοια μου. Και με χώρισε και το πλήρωσα. Κόστιζε 2000 ευρώ και μου πήρε 3 χρόνια για να το ξεπληρώσω. Αμερικάνος ήταν".

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Οι Ελληνίδες είναι κρυφοπουτάνες;;; :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Κόνι Μεταξά:
''Οι γυναίκες στην Ελλάδα το παίζουν παρθένες''

Στη νέα της συνέντευξη, η κόρη του Λευτέρη Πανταζή ρωτήθηκε αν βρίσκει τις Ελληνίδες συντηρητικές.
Ιδού τι απάντησε.

Στα 26 της χρόνια και με περισσότερους από 150 χιλιάδες followers στο instagram, η Κόνι Μεταξά είναι σίγουρο πως κάνει εντύπωση όπου κι αν εμφανιστεί/ φωτογραφηθεί/ δώσει συνέντευξη. Ειδικά το τελευταίο.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Down Town, αναδημιουργώντας τα πιο διάσημα εξώφυλλα του περιοδικού "Playboy", ενώ ταυτόχρονα μιλάει για τους άντρες, τις γυναίκες, τη ζήλια και την αληθινή Κόνι.

Ακολουθούν μερικές από τις απαντήσεις της που θεωρήσαμε χρέος μας να αναπαράγουμε. Κυρίως γιατί μιλάει για σένα, για μένα, για όλες τις Ελληνίδες. Κόνι μου, κάπου εκεί στο τσουβάλιασμα και τους χαρακτηρισμούς, την έχασες τη μπάλα, έτσι;

"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι Έλληνες έχουμε ταμπού.
Οι ρίζες μας δεν είναι έτσι.
Στην αρχαία Ελλάδα κυκλοφορούσαν όλοι γυμνοί.
Επίσης, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον που δεν είχε κάνει γυμνό στα 90s. Και μετά ξαφνικά γίναμε όλοι Χουάνες Παρθένες".

Το 90% των πρώην μου είναι άσχημοι με χιούμορ.Είμαι πολύ εγκεφαλικός τύπος.

"Κάθε φορά που κάνω σχέση και ανεβάζω φωτογραφία, την επόμενη μέρα χωρίζω. Με ματιάζουν".

"Δεν είμαι κακό κορίτσι απλώς δεν είμαι νορμάλ. Με την έννοια του καλλιτέχνη. Επίσης δεν γίνεται να είναι νορμάλ κάποιος που θα κάτσει μαζί μου. Ο άνθρωπος πρέπει να είναι τρελός ή προβληματικός.
Το καλό παιδί δε γίνεται να κάτσει με κάποια σαν κι εμένα".

Οι γυναίκες στην Ελλάδα είναι κρυφοπουτάνες.
Το παίζουν όλες συντηρητικές, αλλά δεν ξέρω καμία που να μην έχει κερατώσει τον γκόμενό της. Και το παίζουν όλες παρθένες.
Εγώ δεν έχω κερατώσει ποτέ στη ζωή μου. Όταν είμαι εκεί, είμαι εκεί. Το καταλαβαίνει ο άλλος, είμαι πολύ δεδομένη.

"Κάνω σκηνές.
Με χωρίζουν επειδή είμαι υπερβολικά ζηλιάρα.
Είχα δει φίλο μου να κοιτάει μια πρώην του στο facebook.
Πήρα το laptop και το έσπασα.
Μου είπε να το πληρώσω, οπότε πήρα τα τέτοια μου. Και με χώρισε και το πλήρωσα. Κόστιζε 2000 ευρώ και μου πήρε 3 χρόνια για να το ξεπληρώσω. Αμερικάνος ήταν".

Μόνο μαλακές λέει το ζώο.Καλά της ξηγήθηκε ό αμερικανός.

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη η αγαπημένη ηθοποιός!

Ο λόγος για την Κόνι Μεταξά, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για το Nomads!

Ξεκίνησε και το Nomads. Σου πρότειναν να πας; 

Κάποια στιγμή με ρώτησαν “μήπως θες να πας;”. Τους είπα “όχι” και μου είπαν “εντάξει”.

Δεν σκέφτηκες τα χρήματα;

Μόνο τα χρήματα σκέφτηκα.

Άρα μπήκες στον πειρασμό;

Βέβαια.

Με πόσα θα πήγαινες σε κάποιοι από αυτά τα show;

Με 10.000 ευρώ την εβδομάδα. 10 ακατέβατα!  :jerking:

Επαγγελματικά τι κάνεις;

Είμαι στο Χυτήριο Θέατρο, στην παράσταση του Βάλαρη “Πετάει Πετάει”. Υποδύομαι την Αμερικανίδα ηθοποιό, μία από τις κοπέλες του πρωταγωνιστή. Συζητάω γενικά.

www.youweekly.gr/news/tha-phgaina-se-reality-mono/]http://www.youweekly.gr/news/tha-phgaina-se-reality-mono/[/url]

Συνημμένα

• konimetaxa.jpg
    konimetaxa.jpg
    88,5 KB · Εμφανίσεις: 282

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.077
Πόντοι
6.256
Εγώ τη γάμαγα αβασάνιστα γιατί γουστάρω άσχημες..
Ειναι κακό?

Trying

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
0
αυτη πρεπει να ειναι τρελα ανωμαλιαρα, το δειχνει με καθε της ποζα

Trying

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Αλλο αυτο είναι μέτρια ναι με πλαστικό βυζο πλέον αλλα έχει ανωμαλία το βλέπεις στη φάτσα της

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Μια χαρά..  :idiot: :S :S :S

Συνημμένα

• metaksako.jpg
    metaksako.jpg
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 135
  • metaksakon.jpg
    metaksakon.jpg
    31,1 KB · Εμφανίσεις: 130
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μόνο μαλακές λέει το ζώο.Καλά της ξηγήθηκε ό αμερικανός.
αληθειες λεει. ειδικα για τον καλλιτεχνικο της κυκλο. εκτος αν εννοεις ότι είναι μαλακισμενες οι γκομενες οποτε εχεις δικιο.

DSF515

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2015
Like
1.563
Πόντοι
216
Διάδοχος της Γουλιελμίνο είναι φατσικά (και όχι μόνο)

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
1.118
Πόντοι
206
πολλα υποσχομενο σωμα και φατσα  :erection: :erection: αρκει να μη μιλαει και πεταει μαργαριταρια  :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom