Παράθεση από: Ampelales στις χθες στις 22:37
Ελα ρε τύπε μα μου λέει Αετος και σκέφτηκα σαν ελληνικο χωριό ακουγεται. Ακου να δεις πεσαμε σε ελληνικη πόλη Headbaning!
Παντως η γκόμενα φαινετε παρα πολυ ντελικατη για αυτο που περιγραφεις.. δηλαδη αν ειναι ετσι παιζει να μη κυκλοφορει μονη της εξω για να μη τη βιάσουν οι Τουργκοβουλγαροι.
ΠΡΟΧΤΕς ΗΜΟΥΝ ΑΗΤΟς δοτ δουλλευω βουλγαρια από το 1998 και είμαι ιδιοκτητης μαγαζιου στο μπουργκας οποτε σου λεω είναι γυφτοχωρι και απατη-τελος
Φίλε Ampelales, όπως βλέπεις και ο έμπειρος συνάδελφος sex volcano επιβεβαιώνει τα ίδια. Γι' αυτό σου είπα ότι μου έκανε εντύπωση
το εμφανησιακό-περιποιημένο θέμα της τύπισσας σε σχέση με το μέρος που ζεί. Το "Τουρκοβούλγαροι" δεν το είπα με
αρνητική έννοια. Μια χαρά νοικοκύρηδες είναι οι άνθρωποι, και πολύ δουλευταράδες. Το ανέφερα, για να καταλάβεις ότι στο μέρος
αυτό οι κανονικοι Βούλγαροι, δεν είναι και στην καλύτερη μοίρα.
ΥΓ. συνάδελφε sex volcano, πολύ ξέρα έχει πέσει, γενικώς, στο Μπουργκάς. Ρίξε σε ΠΜ καμμιά πρόσφατη, καλή πρόταση για να την έχω στα
υπόψη. Είσαι παλιός στα μέρη. Παίζει και να βρούμε τίποτα κοινούς γνωστούς - ίσως γνώριζες και τον Σωτηράκη τον Καρδιτσιώτη (βίος και πολιτεία). Αλητεύαμε παλιότερα στο Интрига (τώρα, έχει κλείσει).