The Kraang
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 392
- Πόντοι
- 306
Τύπε μην το κάνεις,απλά όχι.
καμια καλη περιπτωση δεν θα ζητουσε 65 ευρω!!!μακρυα παρα μονο αν τις πεις οτι πηγες και της αγορασε μετεπιστροφης εισητηρειο απο τα λεωφορεια αρδα τουρς απο σοφια αθηνα για την αλλη εβδομαδα και αν αποφσισει να ερθει τοτε 2 ςρες πριν φυγει το λεωφορειο αγορασε τα εισητηρεια απο το πρκακτωρειο γραφειο της αρδα τουρςΔεν της υποσχέθηκα τίποτα. Απλά φαίνεται καλή περίπτωση (σε σχέση με άλλες). Θα δείξει.
Βρέθηκε άλλο κορόιδο να τη σπιτώσει.Ούτε online status βλέπω πλέον:
Αν ήταν scammer, γιατί να με μπλοκάρει πριν μου φάει τα λεφτά; Το λογικό θα ήταν να με μπλοκάρει αφού εισπράξει... αλλά εδώ λέμε ούτε στοιχεία για Western Union/Moneygram δεν έχει στείλει ακόμα. Δεν βγάζω άκρη.
Γιατί δεν της κλείνεις εσύ το εισιτήριο...Κλείνεις ένα αεροπορικό στο ονομά της και το πληρώνεις εσύ...Άμα της το προτείνεις και χαρεί με αυτό σημαίνει ότι είναι όλα καλά...Αν σου πει καλύτερα να της στείλεις λεφτά για να το κλείσει αυτή τότε παράτα την. Mε λίγο ψάξιμο μπορείς να βρείς φθηνό αεροπορικό πχ για τις 24 Ιουλίου έχει 64 ευρώ για να έρθειΚαλησπέρα σε όλους,
πριν λίγο καιρό γνώρισα μια κοπέλα από Βουλγαρία μέσω Badoo. 26, με ωραίο σώμα/πρόσωπο (8αράκι με κλίμακα το 10).
Χωρίς πολλά-πολλά ανταλλάξαμε κινητά και μιλάμε μέσω Viber. Κυρίως μηνύματα, αλλά και μερικές κλήσεις. Μιλάει ελληνικά (λέει ήταν 8 χρόνια Ελλάδα), αλλά γραπτώς μερικές φορές δεν καταλαβαίνω τι μου γράφει με τα greeklish. Μου έχει πει ότι ζητάει κάτι σοβαρό που θα καταλήξει σε γάμο και όχι ξεπέτες (δεν έχω πρόβλημα με αυτό) και θέλει να έρθει Ελλάδα να γνωριστούμε καλύτερα. Να σημειώσω εδώ ότι έψαξα τις φωτογραφίες που μου έστειλε μέσω Google search και δεν υπάρχουν πουθενά αλλού ανεβασμένες (οι απατεώνες συνήθως κλέβουν φωτός άλλων). Ζήτησε να δει και δικές μου και όλα καλά.
Το θέμα που με πονηρεύει εν μέρει είναι ότι δεν έχει λεφτά να έρθει Ελλάδα και μου ζητάει να της στείλω €65 μέσω Western Union... γνωρίζω ότι αρκετοί απατεώνες χρησιμοποιούν Western Union για scams. Από όσο το έψαξα όμως, συνήθως ζητάνε μεγαλύτερα ποσά*. Τα €65 με λίγο ψάξιμο φαίνεται να αντιστοιχούν στο πραγματικό κόστος του ταξιδιού με λεωφορείο**. Μένει 3-4 ώρες έξω από την Σόφια σε μια επαρχιακή πόλη, οπότε πρέπει από εκεί να πάει Σόφια όπως μου είπε και μετά Αθήνα λογικά.
* Εδώ λέει για €250:
**
Έφτιαξα δοκιμαστικά έναν λογαριασμό στην westernunion.gr. Όταν πάω να επιλέξω οποιαδήποτε χώρα εκτός Ελλάδος, μου βγάζει ένα error "W0136.Country.GR Λυπούμαστε, η συναλλαγή δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή...". Δεν ξέρω αν φταίνε τα capital controls. Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ WU.
Ακόμα δεν μου έχει στείλει τα στοιχεία της για την κατάθεση, απλά μου είπε μπορώ να πάω στην Ομόνοια. Προσωπικά αν είναι να τα στείλω, θα το κάνω μέσω internet και με κάρτα Revolut, από την οποία θα ζητήσω refund σε περίπτωση που αποδειχτεί scam. Γενικά το πάω μετρημένα βήμα-βήμα, σκεπτόμενος όλα τα ενδεχόμενα.
Έχει κάποιος άλλος ανάλογη εμπειρία; Στο Google δεν βρίσκω τίποτα άλλο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να της πληρώσω εγώ τα εισιτήρια μέσω internet (αν υπάρχει κάποιο σχετικό site στην Βουλγαρία);
ΥΓ: Ελπίζω να πάρω σοβαρές γνώμες χωρίς τρολλαρίσματα. θα εκτιμούσα ιδιαίτερα posts από συμφορουμίτες που γνωρίζουν από Βουλγαρία (π.χ. για το κόστος του λεωφορείου) να με κατατοπίσουν καλύτερα.
Φίλε θα σου μιλήσω λίγο ακομψα για το καλο σουβκ μόνο κ για τους υπόλοιπους.Το θέμα είναι αν έψαχνε σπίτωμα (και γαμήσι) ή να φάει τα €65 (χωρίς να δώσει τίποτα πίσω)... με την απορία θα μείνω πλέον μάλλον, lol.
Όχι, έχεις πετύχει αντίστοιχη περίπτωση στο Badoo;Χμμμ, μηπως το μικρο της ονομα ηταν Darinka?