Νέα

Κονέ με στριπτηζού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arnie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 453
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

arnie

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας συνάδελφοι.ήθελα να σας συμβουλευτώ σε κάτι και να μου πείτε και κάποιες παρόμοιες εμπειρίες στο εξής.πήγα  τις προάλλες σε ένα στριπτιτζάδικο στη συγγρού μεριά και επειδή γούσταρα μία γκόμενα  κάναμε και ποτά και χορούς.στο πρώτο  ποτάκι μου δίνει τηλεφωνάκι και μου λέει οτι με γουστάρει.....και την πίστεψα... :grin: μου δίνει τηλεφωνάκι και μου ειπε αν εχω δικο μου σπιτι κτλ και οτι θελει να της τον ρίξω(δεν ειπε για λεφτα).υπάρχουν παρόμοιες εμπειρίες και τι παιζει?

stefanos1978

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μια δοκιμη φιλε θα σου λυση την απορεια , μου εχει τυχη παλια , ολα καλα η γκομενα απλα γουσταρε να πηδηχτει , :dancing:

Επισκέπτης
Εκανες μια αναπαντητη μεσα στο μαγαζι να δεις αν λειτουργει ο αριθμος κ να παρει κ εκεινη το νουμερο σου ????  :o :o :o :o :o :o :o :o

Παντως εμενα μου δινουν τα τηλεφωνα τους πριν τα ποτα κ τους χορους....ουτε καν στο πρωτο οπως εσενα....Συμβαινει συχνα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μια δοκιμη φιλε θα σου λυση την απορεια , μου εχει τυχη παλια , ολα καλα η γκομενα απλα γουσταρε να πηδηχτει , :dancing:
Εσενα φιλε μου....η περιπτωση σου ειναι καλυτερη....γιατι η γκομενα ναι μεν ηθελε να πηδηχτει....αλλα δν ηξερε με ποιον....ουτε φιλους...ουτε γνωστους ειχε....κ λεει....να ενας που θα πηδηχτουμε... :headbang: :headbang:

Με φτιαξατε πρωινιατικο ρε μαγκες....Να στε παντα καλα......

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Εγω παλι , θα καταθεσω την δικη μου , πολυ μικρη εμπειρια , δεν συνηθιζω να συχναζω σε τετοια στεκια, θεωρω την ολη φαση λεφτα πεταμενα, ημουν τις προαλλες στο Baby gold για το bachelor party  ενος καλου φιλου. Μου την πεφτει μια μαυρουλα , πηρα 2 χορους μαζι της ( τον ενα στο παταρι) και καλα μου λεει να σου δωσω το τηλεφωνο μου να βρεθουμε εκτος μαγαζιου γιατι με γουσταρει και θελει να πηδηχτουμε( ψωρις λεφτα μου λεει). Τελος παντων δεν την πολυπιστεψα , μετα απο 2 μερες την παιρνω απο περιεργεια τηλεφωνο ..αλλα κανενας δεν σηκωνε το τηλεφωνο .Επιχειρησα αλλες 4 φορες και παλι τιποτα.
Η ολη φαση γινεται απο πολλες ξεκωλες, μονο και μονο να σου παρουν χορους και ποτα  και τιποτα παραπανω. Γι αυτο σιχαινομαι αυτα τα στεκια γιατι ολες τους εκει μεσα πανε να σου πουλησουν ταχα μου αγαπητηλικη ,μονο και μονο να σε ξεπουπουλισουν.Ουστ μωρε ξεκολιαρες!!!Δεν παω καλυτερα να τα δωσω σε μια πουτανα , που θα τα δινω σ αυτες τις χαμουρες!!!!

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
αμα το σηκωσει η ισχυει να με χεσεις

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Φιλε maclein ,οταν λεω παταρι , εννοω τον χωρο που ανεβαινεις καποιες σκαλες , στο βαθος του μαγαζιου και λιγο αριστερα, οπου υπαρχει ενας μεγαλος χωρος και περιμετρικα εχει καποιους καναπεδες , εκει πηγα και εσκασα μαλιστα ο μαλακας 50 ?!!!

Επισκέπτης
Φιλε maclein ,οταν λεω παταρι , εννοω τον χωρο που ανεβαινεις καποιες σκαλες , στο βαθος του μαγαζιου και λιγο αριστερα, οπου υπαρχει ενας μεγαλος χωρος και περιμετρικα εχει καποιους καναπεδες , εκει πηγα και εσκασα μαλιστα ο μαλακας 50 ?!!!

2-3 σκαλοπατακια εννοεις.....αλλα οκ.......ενταξει εσυ δν λες ''αληθειες'' οπως οι 2 πρωτοι....:):):):):):):):).....

super

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
η δικη μου εμπειρια παιδες ειναι η εξης, πριν 3 χρονια περιπου ημασταν μεγαλη παρεα σε στριπτιζαδικο στη  Μιχαλαλοπουλου διπλα στο Holiday Inn. Λιγο πριν φυγουμε με πλησιασε μια κοπελα με το πιο τελειο προσωπο και σωμα αλλα επειδη φευγαμε ηπιαμε απλα ενα ποτο στα γρηγορα. Μετα 2 μερες ξαναπηγα μονος μου εκατσα στο μπαρ, με πλησιασε την κερασα ενα ποτο (δεν με αφησε να την κερασω αλλο ουτε χορο) μου εδωσε τηλεφωνο πολυ μυστικα και εφυγα. Της τηλεφωνησα βρεθηκαμε ηπιαμε καφε παραλιακη και μετα σε ξενοδοχειο στη Γλυφαδα περασαμε υπεροχα. Αυτο εγινε 2 φορες κα μετα εξαφανιστικα εγω. Οταν ξαναπηγα στο μαγαζι μετα απο καιρο φυσικα ηταν κρυα και τσατισμενη.Το μονο σπαστικο ηταν το πως θα συναντηθουμε, μου εδωσε ραντεβου σε αλλο hotel απ΄αυτο που εμενε και μου ελεγε απ΄το τηλ. πηγαινε ενα δρομο πιο κατω κλπ (προφανως φοβοταν πολυ). Αυτα και μαλλον ημουν τυχερος αν και ξερω κι αλλες παρομοιες περιπτωσεις φιλων.Απλα εμενα δεν μου κοστισε τιποτε.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παλουκαρια....η ιστορια με τα στριπ δεν διαφερει πολυ και απο τις υπολοιπες καθημερινες ιστοριες της ζωης.....απλα εκτυλισσεται εν νυκτι λογω ωραριου και τυπου μαγαζιων.Πολλες στριππερ(οι περισσοτερες δηλ) προσπαθουν να "φλερταρουν" τον πελατη με σκοπο να του φανε οτι περισσοτερο μπορουν..προσεξτε ομως την ειδοποιο διαφορα.."τον πελατη της μιας φορας στο τοσο..".Οταν αρχιζεις και αυξανεις τις επισκεψεις σου σε αυτα τα "ιδρυματα" τοτε και η αντιμετωπιση των κοριτσιων αλλαζει....και ειδικοτερα οταν συγκεκριμενοποιεις τον εκαστοτε "στοχο" σου.Ενδεχεται τοτε(χωρις να συμβαινει μονο τοτε) να αναπτυχθει μια αλλη σχεση που να μπορει να συνεχιστει και εκτος μαγαζιου χωρις κανεις απο το μαγαζι να γνωριζει κατι ή να παρεμβει σε αυτην(απο προσωπικη εμπειρια σας τα λεω και δικη μου και δικων μου κολλητων).Θα ελεγα μαλιστα οτι ειναι πολυ ευκολο να γινει αυτο σε σχεση με παλιοτερα που τις κοπελες τις ειχαν σε "μπουντρουμια" για να τις ελεγχουν....σημερα αν ειστε του χωρου θα ξερετε οτι αρκετες στριππερ του προσφατου παρελθοντος παντρευτηκαν,εκαναν οικογενεια ειτε με πιστολαδες τους είτε με κανονικους ανθρωπους πελατες τους,ή εκαναν και συνεχιζουν να κανουν σχεσεις της μιας βδομαδας,του εξαμηνου,του ετους κλπ..τα περισσοτερα τηλεφωνα πλεον ειναι υπαρκτα και τα σηκωνουν(papias για σενα το λεω)και βγαινεις κανονικα ραντεβουδακι μαζι τους και μετα τις πηδας κανονικα και χωρις χρημα...εξτρα.Την τελευταια περιπτωση την "υιοθετουν" πελατες που θελουν απλα να γευτουν σαρκα στριππερ χωρις πολλες ανταλλαγες συναισθηματων και ισως ειναι και το πιο σωστο και λογικο(κατι ξερει ο πελοππονησιος παραπανω σε αυτο),αυτη ειναι η αληθεια για το θεμα αυτο ή τουλαχιστον η μιση..... ;)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
θα συμφωνησω με τον φιλο ποιο πανω σε γενικες γραμμες και θα προσθεσω μερικες συμβουλες σαν ποιο παληος
1)μην σας δουν σαν φιλο μετα απο μερικες φορες που βγειτε  εξω διοτι τοτε οι περισσοτερες μπορει να μην δεχθουν ουτε χορο να κανουν στο μαγαζι..
2)μην σας περασουν για αγαθομουνιδες ακριβα δωρακια κλπ διοτι τοτε για να γαμησετε θα κοστισει ποιο πολυ και απο σιτι τουρ...
3)ξεκαθαριστε απο την αρχη η απο τα πρωτα ραντεβου τι θελετε ακριβως απο αυτες σε αγαπω ενδιαφερομε για σενα και οχι μετα απο 2 μηνες και χιλιαδες ποτα...
4)προσεξτε μην εχουν σχεση οι περισσοτερες εχουν... και εαν ειναι και καπσουρες με τον γκομενο μακρια....πολυ μακρια διοτι ισχυει το ρητο αλλοι τα ακουμπανε και αλλοι γαμανε..
5)αν ειστε ζηλιαρηδες η καπσουρευτητε μεγαλο λαθος η περισσοτερες ειναι πολυ καλομαθημενες με 2000 ευρω το μηνα δεν σταματανε την δουλεια ουτε για πλακα ακομα και καπσουρες να ειναι μαζι σας ειναι μαθημενες με μεροκαματα 150 με 300 ημερησιως
γενικως η εμπειρια που θα εχετε κατα κανονα μιλαω παντα μαλλον ψιχοφθορα θα ειναι..

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Οταν αρχιζεις και αυξανεις τις επισκεψεις σου σε αυτα τα "ιδρυματα" τοτε και η αντιμετωπιση των κοριτσιων αλλαζει....και ειδικοτερα οταν συγκεκριμενοποιεις τον εκαστοτε "στοχο" σου.[glow=red,2,300]Ενδεχεται [/glow] τοτε(χωρις να συμβαινει μονο τοτε) να αναπτυχθει μια αλλη σχεση που να μπορει να συνεχιστει και εκτος μαγαζιου χωρις κανεις απο το μαγαζι να γνωριζει κατι ή να παρεμβει σε αυτην

να τον ακουτε τον θειο vaso, κατι ξερει νομιζω περισσοτερο..
α, προσοχη στην λεξη ? ενδεχεται ? που χρησιμοποιει στο κειμενο του.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
xaxa η μυωπια μου ανεβηκε νομιζα οτι το θρεντ λεγοταν κανε με στριπτηζου και λεω τι διαολο ανοιξε παλι τοπικ ο gayboy? :uglystupid: :dancing: :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
xaxa η μυωπια μου ανεβηκε νομιζα οτι το θρεντ λεγοταν κανε με στριπτηζου και λεω τι διαολο ανοιξε παλι τοπικ ο gayboy? :uglystupid: :dancing: :2funny:

προσεξε μονο στο καταστημα οπτικων που θα πας να μην σου πουλησει γυαλια η "χρυσα" γιατι μετα θα τα βλεπεις ολα πιο κυνικα,πιο "καπως" ρε παιδι μου.....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
να τον ακουτε τον θειο vaso, κατι ξερει νομιζω περισσοτερο..
α, προσοχη στην λεξη ? ενδεχεται ? που χρησιμοποιει στο κειμενο του.

ε,οχι και θειος ρε rocco siffredi!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Νομιζω οτι η διαδικασια ειναι παραπανω απο ψυχοφθορα. Θελει γερα νευρα, κατα κανονα παντα.
Μια συμβουλη. Αν συναντησεται στριπτιζου μεθησμενη, οσο διαχειτικη και να ειναι μεσα στο μαγαζι μην την παρετε απο πισω οταν σχολασει. Ακομα και να δεχτει να τη συνοδεψεις υπαρχει κινδυνος να της βγουν αποθημενα και εσωψηχα με και η κατασταση να γινει ανεξελεξνκτη

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αν η στριπτιζου εχει γεννεθλια και σας καλεσει να πατε εκεινη τη μερα απο το μαγαζι μη πατε με τιποτα. ΘΑ βρεθητε αναμεσα σε αλλους τοσους καλεσμενους 'υποψηφιους ' γκομενους σε προην ( ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑς ΠΕΙ ) και κυριως στην πραγματικη καψουρα της που θα σκασει οταν εσεις θα εχετε ηδη ξεσκιστει να κερνατε και θα την παρει παραμερα.Αν δεν εισαι εσυ η καψουρα της εχασες Εκεινη τη μερα δεν θα την ξαναδεις. Το πιθανοτερο ειναι να καταληξεις να προσπαθεις να αποφυγεις τις κολητες τις που θα σου την πεφτουν για ποτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom