redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
μην ψαρώνεις τύπεΜυκητες εχεις η κονδυλώματα ??? Fucidin βαζουν και τα μωρα σε μικρομολύνσεις .
ΥΓ επίσης δεν ποναει.
ΥΓ2
μην ψαρώνεις τύπεΜυκητες εχεις η κονδυλώματα ??? Fucidin βαζουν και τα μωρα σε μικρομολύνσεις .
ΥΓ επίσης δεν ποναει.
ΥΓ2
Για να κολλήσεις κονδυλώματα πρέπει να έρθεις και σε σεξουαλική επαφή με το αντίθετο/ίδιο φύλλο.
Άρα μια χαρά είναι τα περισσότερα γαμημένα μέλη του ''μπου'',από μούφα κριτικές/σπαμαρίσματα/κλώνους δεν κολλάς τίποτα,μην ανησυχείς. ;)
Μόνο ο Μπόλντης μπορεί να έχει πιάσει κάτι που έχει τόση σεξουαλική ζωή,οι υπόλοιποι απλά γατάκια. ;)
Μόνο Μπάρος. ;)
Δεν πρέπει να μιλαει ετσι ενας μελλοντικός μοντερειτορ ;)
μάλλον εννοείς τον γαμημένο hpv που είναι ακύνδινος για τους άντρες...
ευτηχώς δεν έχω ούτε hpv ούτε σύζηγο...με αντίστοιχα αποδεικτικά χαρτιά πάντα.
Καλά για το πρώτο μην είσαι τόσο σίγουρος,δεν είναι τόσο δεδομένο όσο το δεύτερο.ευτηχώς δεν έχω ούτε hpv ούτε σύζηγο...με αντίστοιχα αποδεικτικά χαρτιά πάντα.
βρε ανηλικε εχει βαλει ποτε στο μικροσκοπικο πουλακι σου να καταλαβεις? ε ? μαλακα ? αντε γαμησου πιτσιρικοΜυκητες εχεις η κονδυλώματα ??? Fucidin βαζουν και τα μωρα σε μικρομολύνσεις .
ΥΓ επίσης δεν ποναει.
ΥΓ2
δεν είναι σωστα πραγματα αυτά τύπε...όταν την κολλήσεις και σου κάνει ιστορία, κάνε τον ανήξερο και πες της πως εκείνη σε κόλλησε και δεν το φανταζόσουν ποτέ πως είναι τέτοια πουτάνα....
όταν την κολλήσεις και σου κάνει ιστορία, κάνε τον ανήξερο και πες της πως εκείνη σε κόλλησε και δεν το φανταζόσουν ποτέ πως είναι τέτοια πουτάνα....
δεν χρειάζεται καν, τα κονδυλώματα μπορεί να τα έχεις χρόνια και να μήν σε ενοχλήσουν ποτέ, ή να εμφανιστούν μια φορά και να ξαναεμφανιστούν μετά από χρόνια. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεσαι μαλάκας.
βρε ανηλικε εχει βαλει ποτε στο μικροσκοπικο πουλακι σου να καταλαβεις? ε ? μαλακα ? αντε γαμησου πιτσιρικο
Παιδια πηγα με μια αχρηστη που μετα μου αποκαλυψε οτι εχει κονδυλωματα...αυτο πριν ενα μηνα...δεν εχω εμφανισει κατι...υπαρχουν καποιες εξετασεις που μπορω να κανω και να δειξουν αν εχω κολλησει τον ιο?
Παιδια πηγα με μια αχρηστη που μετα μου αποκαλυψε οτι εχει κονδυλωματα...αυτο πριν ενα μηνα...δεν εχω εμφανισει κατι...υπαρχουν καποιες εξετασεις που μπορω να κανω και να δειξουν αν εχω κολλησει τον ιο?