Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 370K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Για να κολλήσεις κονδυλώματα πρέπει να έρθεις και σε σεξουαλική επαφή με το αντίθετο/ίδιο φύλλο.
Άρα μια χαρά είναι τα περισσότερα γαμημένα μέλη του ''μπου'',από μούφα κριτικές/σπαμαρίσματα/κλώνους δεν κολλάς τίποτα,μην ανησυχείς. ;)
Μόνο ο Μπόλντης μπορεί να έχει πιάσει κάτι που έχει τόση σεξουαλική ζωή,οι υπόλοιποι απλά γατάκια. ;)
Μόνο Μπάρος.  ;)

βάλτε και λίγο χαστούρα στις ζωές σας :rockon:

Δεν πρέπει να μιλαει ετσι ενας μελλοντικός μοντερειτορ ;)

όπου να 'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες :rockon: :rockon:

μάλλον εννοείς τον γαμημένο hpv που είναι ακύνδινος για τους άντρες...

αυτός ο γαμημένος προκάλεσε τα κονδυλώματα του τύπου, ακίνδυνος-ξεακίνδυνος είναι ζόρι μέχρι να καταλαγιάσει μιας και δεν φεύγει ποτέ, το νου σου κι εσύ και οι υπόλοιποι φορείς που διαβάζουν μην σκάσει σε ανύποπτο χρόνο γιατί τότε θα πρέπει να αποδείξετε στην σύζυγο ότι δεν είστε ελέφαντες ;)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ευτηχώς δεν έχω ούτε hpv ούτε σύζηγο...με αντίστοιχα αποδεικτικά χαρτιά πάντα. :dancing:

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
όταν την κολλήσεις και σου κάνει ιστορία, κάνε τον ανήξερο και πες της πως εκείνη σε κόλλησε και δεν το φανταζόσουν ποτέ πως είναι τέτοια πουτάνα....

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ευτηχώς δεν έχω ούτε hpv ούτε σύζηγο...με αντίστοιχα αποδεικτικά χαρτιά πάντα. :dancing:
Καλά για το πρώτο μην είσαι τόσο σίγουρος,δεν είναι τόσο δεδομένο όσο το δεύτερο.
Στην περιοχή γύρω από τη σούφρα να κοιτάς με τη βοήθεια καθρέφτη μιας και εκεί μπορεί να βγουν.
:)

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μυκητες εχεις η κονδυλώματα ???  Fucidin βαζουν και τα μωρα σε μικρομολύνσεις .

ΥΓ επίσης δεν ποναει.

ΥΓ2 :2funny:
βρε ανηλικε εχει βαλει ποτε στο μικροσκοπικο πουλακι σου να καταλαβεις? ε ? μαλακα ? αντε γαμησου πιτσιρικο :s&m_2:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
όταν την κολλήσεις και σου κάνει ιστορία, κάνε τον ανήξερο και πες της πως εκείνη σε κόλλησε και δεν το φανταζόσουν ποτέ πως είναι τέτοια πουτάνα....
δεν είναι σωστα πραγματα αυτά τύπε...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

δεν χρειάζεται καν, τα κονδυλώματα μπορεί να τα έχεις χρόνια και να μήν σε ενοχλήσουν ποτέ, ή να εμφανιστούν μια φορά και να ξαναεμφανιστούν μετά από χρόνια. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεσαι μαλάκας.

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
δεν χρειάζεται καν, τα κονδυλώματα μπορεί να τα έχεις χρόνια και να μήν σε ενοχλήσουν ποτέ, ή να εμφανιστούν μια φορά και να ξαναεμφανιστούν μετά από χρόνια. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεσαι μαλάκας.

μες στο μυαλό μου είσαι τύπε....

Cerebellum

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
βρε ανηλικε εχει βαλει ποτε στο μικροσκοπικο πουλακι σου να καταλαβεις? ε ? μαλακα ? αντε γαμησου πιτσιρικο :s&m_2:

Τωρα γραφεις με μικρα γραμματα ???? 

Οταν βριζουμε τον αλλο τοτε γραφουμε κεφαλαια ΜΑΛΑΚΑ γιατι φωνάζουμε .

και ναι εχω βαλει fucidin και δεν θυμαμα να πόναγε το μικροσκοπικο μου πουλάκι ΣΤΟΚΕ

White Devil

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
πάλι καλά που αυτοκτόνησε ο τύπος...
για να μην δει τα τραγούδια του ανάμεσα στους πουτσοπροβληματισμούς σας...:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μη σου πω οτι θα αναστηθεί με τέτοια τιμή!

buffon13

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Κριτικές
5
Like
80
Πόντοι
0
Παιδια πηγα με μια αχρηστη που μετα μου αποκαλυψε οτι εχει κονδυλωματα...αυτο πριν ενα μηνα...δεν εχω εμφανισει κατι...υπαρχουν καποιες εξετασεις που μπορω να κανω και να δειξουν αν εχω κολλησει τον ιο?

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
απο μασατζιδικο αραγε σε περιπτωση που η γκομενα τριψει το μουνι της και μετα τον πουτσο σου (κατι που συχνα το κανουν) κολλας κονδυλωματα?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Παιδια πηγα με μια αχρηστη που μετα μου αποκαλυψε οτι εχει κονδυλωματα...αυτο πριν ενα μηνα...δεν εχω εμφανισει κατι...υπαρχουν καποιες εξετασεις που μπορω να κανω και να δειξουν αν εχω κολλησει τον ιο?

Οχι. Γνωριζεις οτι κολλησες οταν δεις τα συμτωματα.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16

απαράδεχτη η κυρία..έχει κονδυλώματα και στο ειπε μετά την πράξη..πήγαινε σε γιατρο για εξέταση  HPV

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom