Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 370K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ψάχνω μία ερώτηση στην απάντηση :τι θα κάνατε αν σας το ανακοίνωνε μία κοπέλα πριν προχωρήσετε ?
ενοειται οτι δεν λεγεται κατι τετοιο απο ψυχολογικης πλευρας και μονο δεν πρεπει , γιατι η σχεση θα γινει σκατα απο την αρχη και ανοργασμικια οποτε πας σε γιατρο κανεις την καταληλη θεραπεια του ζητας μονο με προφυλακτικο επαφη και προχωρας τα κονδυλωματα τα εχουν το 70 τα εκατο των γυναικων και πολυ αντρες εχουν αλλοι το ξερουν αλλοι οχι εμενα ενας φιλος εκοψε ενα στο ξυρισμα και γεμισε και γαμαγε αβερτα οποτε μην ανγχωνεσαι τοσο πολυ απλα να προσεχεις και κρατα το για τον εαυτο σου

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
μπορεί να φοβηθεί..να μην προχωρήσει μαζι μου μονο και μονο για αυτο που εχω!

Εγώ θα αντιστρέψω την ερώτηση. Ας πούμε ότι δεν είχες εσύ HPV και σου έλεγε αυτός ότι είχε η πρώην του. Τί θα έκανες;

zounizou

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ θα αντιστρέψω την ερώτηση. Ας πούμε ότι δεν είχες εσύ HPV και σου έλεγε αυτός ότι είχε η πρώην του. Τί θα έκανες;
Θα έκανα το εμβόλιο αν δεν το είχα κανει , θα συμβουλευομουν το γιατρο μου και θα συνεχιζα μαζι του. Μεγαλη προυποθεση ολων ειναι να τον αθελω αληθινα ομως !

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Θα έκανα το εμβόλιο αν δεν το είχα κανει , θα συμβουλευομουν το γιατρο μου και θα συνεχιζα μαζι του. Μεγαλη προυποθεση ολων ειναι να τον αθελω αληθινα ομως !

Τα εμβόλια δεν είναι για όλες τις περιπτώσεις. Απ όσο ξέρω υπάρχει όριο ηλικίας. Μιλάς εκ του ασφαλούς.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
στ'αρχίδια μας :helpplea:

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
μπορεί να φοβηθεί..να μην προχωρήσει μαζι μου μονο και μονο για αυτο που εχω!

Κανονικά πρέπει να σε φανταστεί την ώρα που γαμιόσουνα με τον άλλο και βόγγαγες και του φώναζες πιο βαθιά πιο βαθιά χύσε με πουτσαρά και να σε μεταχειριστεί όπως σου αρμόζει.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Κανονικά πρέπει να σε φανταστεί την ώρα που γαμιόσουνα με τον άλλο και βόγγαγες και του φώναζες πιο βαθιά πιο βαθιά χύσε με πουτσαρά και να σε μεταχειριστεί όπως σου αρμόζει.
:2funny:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
αν περασε μικροβιολογια με σκονακια ο οδοντιατρος πεστου οτι ειναι μανιταρακια που φυτρωσαν απο την υγρασια κ την ζεστη κ δεν εισαι αρρωστιαρα σαπια πεταμενη

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ΕΜΦΑΝΙΣΑ ΚΟΝΔΥΛΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΕΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΙΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΕΚΑΝΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΥΓΡΟ ΑΖΩΤΟ ΚΑΙ ΑΛΟΙΦΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ...ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΟΛΗΣΩ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ? ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ΕΜΦΑΝΙΣΑ ΚΟΝΔΥΛΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΕΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΙΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΕΚΑΝΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΥΓΡΟ ΑΖΩΤΟ ΚΑΙ ΑΛΟΙΦΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ...ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΟΛΗΣΩ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ? ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ...
κοψ'τον

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Γιατρο ρωτησεs η  ηρθεs κατευθειαν εδω??

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σιγουρα απο γυναικα του αγοραιου ερωτα το αρπαξες το παρασημο;

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δυστυχώς η κατάσταση σου χρίζει δραστικής λύσης.  :(

69505bca-bf3f-4da2-a677-c40636f0d750

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

υπομονή θα κάνεις

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
υπομονή θα κάνεις
Μάθε στην αρχή μιας γαμημένης πρότασης το πρώτο γράμμα να το γράφεις με κεφαλαία και στο τέλος να βάζεις μια γαμημένη τελεία.
Μετά θα έχεις να λες για λιώσιμο και λυώσιμο.
:sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom