kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
μπορεί να φοβηθεί..να μην προχωρήσει μαζι μου μονο και μονο για αυτο που εχω!
στ'αρχίδια μας
ενοειται οτι δεν λεγεται κατι τετοιο απο ψυχολογικης πλευρας και μονο δεν πρεπει , γιατι η σχεση θα γινει σκατα απο την αρχη και ανοργασμικια οποτε πας σε γιατρο κανεις την καταληλη θεραπεια του ζητας μονο με προφυλακτικο επαφη και προχωρας τα κονδυλωματα τα εχουν το 70 τα εκατο των γυναικων και πολυ αντρες εχουν αλλοι το ξερουν αλλοι οχι εμενα ενας φιλος εκοψε ενα στο ξυρισμα και γεμισε και γαμαγε αβερτα οποτε μην ανγχωνεσαι τοσο πολυ απλα να προσεχεις και κρατα το για τον εαυτο σουΨάχνω μία ερώτηση στην απάντηση :τι θα κάνατε αν σας το ανακοίνωνε μία κοπέλα πριν προχωρήσετε ?
Θα έκανα το εμβόλιο αν δεν το είχα κανει , θα συμβουλευομουν το γιατρο μου και θα συνεχιζα μαζι του. Μεγαλη προυποθεση ολων ειναι να τον αθελω αληθινα ομως !Εγώ θα αντιστρέψω την ερώτηση. Ας πούμε ότι δεν είχες εσύ HPV και σου έλεγε αυτός ότι είχε η πρώην του. Τί θα έκανες;
Θα έκανα το εμβόλιο αν δεν το είχα κανει , θα συμβουλευομουν το γιατρο μου και θα συνεχιζα μαζι του. Μεγαλη προυποθεση ολων ειναι να τον αθελω αληθινα ομως !
στ'αρχίδια μαςΘα έκανα το εμβόλιο αν δεν το είχα κανει , θα συμβουλευομουν το γιατρο μου και θα συνεχιζα μαζι του. Μεγαλη προυποθεση ολων ειναι να τον αθελω αληθινα ομως !
Κανονικά πρέπει να σε φανταστεί την ώρα που γαμιόσουνα με τον άλλο και βόγγαγες και του φώναζες πιο βαθιά πιο βαθιά χύσε με πουτσαρά και να σε μεταχειριστεί όπως σου αρμόζει.
κοψ'τονΕΜΦΑΝΙΣΑ ΚΟΝΔΥΛΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΕΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΙΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΕΚΑΝΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΥΓΡΟ ΑΖΩΤΟ ΚΑΙ ΑΛΟΙΦΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ...ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΟΛΗΣΩ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ? ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ...
σιγουρα απο γυναικα του αγοραιου ερωτα το αρπαξες το παρασημο;ΕΜΦΑΝΙΣΑ ΚΟΝΔΥΛΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΕΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΙΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΕΚΑΝΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΥΓΡΟ ΑΖΩΤΟ ΚΑΙ ΑΛΟΙΦΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ...ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΟΛΗΣΩ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ? ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ...
ΕΜΦΑΝΙΣΑ ΚΟΝΔΥΛΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΕΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΙΟΥ ΕΡΩΤΑ..ΕΚΑΝΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΥΓΡΟ ΑΖΩΤΟ ΚΑΙ ΑΛΟΙΦΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ...ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΟΛΗΣΩ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ? ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ...
πως θα γαμει μετα τυπε;;;Δυστυχώς η κατάσταση σου χρίζει δραστικής λύσης.
ΤΥΠΕ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ,ΜΟΝΟ ΛΕΙΖΕΡ ΚΑΙ ΑΛΟΙΦΕΣΓιατρο ρωτησεs η ηρθεs κατευθειαν εδω??
τυπε απο μπουρδελο η απο στουντιο το παρασημο;ΤΥΠΕ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ,ΜΟΝΟ ΛΕΙΖΕΡ ΚΑΙ ΑΛΟΙΦΕΣ
Μάθε στην αρχή μιας γαμημένης πρότασης το πρώτο γράμμα να το γράφεις με κεφαλαία και στο τέλος να βάζεις μια γαμημένη τελεία.υπομονή θα κάνεις