Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 370K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

zounizou

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας,  είμαι γυναίκα και μόλις πριν 4 μήνες ανακάλυψα ύστερα απο τεστ Παπ ότι έχω προσβληθεί και εγώ από τον ιό HPV. Γενικά και πριν το μάθω πάντα είχα μία φοβία με όλα τα ΣΜΝ και έχω εξεταστεί για τα περισσοτερα ( aids, γονόρροια χλαμύδια, μύκητες, τριχομονάδες, ηπατίτιδα β) , στα όποία βέβαια είδα πως δεν  έχω κάτι εκτός από αυτό που ανέφερα. Πάντα πρόσεχα , η καθαριότητα είναι από τις προτεραιότητες μου αλλά δυστυχώς το κόλλησα από προηγούμενο σύντροφο. Είμαι 25 ετών και πρόσφατα γνώρισα ένα παιδί (οδοντίατρος στο επάγγελμα ) λίγα χρόνια μεγαλύτερος μου. Να επισημάνω πως  θέλω σοβαρές σχέσεις στη ζωή μου και πως δεν θέλω να ''το δίνω'' οπουδήποτε και σε οποιονδήποτε. Η ερώτηση μου είναι πως να του το πω ? Δεν θέλω να τον τρομάξω ! Το ότι είναι γιατρός μου δίνει ένα συν , δεν θέλω να με απορρίψει για αυτό το λόγο. Πίστεύω πως είμαι μία σοβαρη κοπέλα και ταυτόχρονα ''άτυχη΄΄ γιατί έχω αυτόν τον ιο. Δν θέλω να του το  κρύψω γιατί μου αρέσει η αλήθεια, δεν θέλω να κάνω ότι μου έκανε ο πρώην μου. Φοβαμαι πως επειδή έχω αυτό τουλάχιστον την ''ερωτική αγάπη'' θα την βλέπω με το κυάλι. Λένε πως οι άνδρες είναι χέστηδες και κοιτάνε το πουλί τους. Αλλά πιστεύω πως όταν αγαπήσουν και ερωτευτούν πραγματικά μια κοπέλα είναι εκεί. Για μένα τουλάχιστον αυτό είναι αγάπη ! Στα εύκολα και στα δύσκολα. Θα ήθελα να ακούσω γνώμες, μην βιαστείτε να πείτε πως είμαι καμιά που πηδήχτηκε και τώρα ψάχνει να τα κουκουλώσει, δεν ισχύει, απλά μία φορά την πατάς. Ευχαριστώ πολύ !

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλησπέρα σας,  είμαι γυναίκα και μόλις πριν 4 μήνες ανακάλυψα ύστερα απο τεστ Παπ ότι έχω προσβληθεί και εγώ από τον ιό HPV. Γενικά και πριν το μάθω πάντα είχα μία φοβία με όλα τα ΣΜΝ και έχω εξεταστεί για τα περισσοτερα ( aids, γονόρροια χλαμύδια, μύκητες, τριχομονάδες, ηπατίτιδα β) , στα όποία βέβαια είδα πως δεν  έχω κάτι εκτός από αυτό που ανέφερα. Πάντα πρόσεχα , η καθαριότητα είναι από τις προτεραιότητες μου αλλά δυστυχώς το κόλλησα από προηγούμενο σύντροφο. Είμαι 25 ετών και πρόσφατα γνώρισα ένα παιδί (οδοντίατρος στο επάγγελμα ) λίγα χρόνια μεγαλύτερος μου. Να επισημάνω πως  θέλω σοβαρές σχέσεις στη ζωή μου και πως δεν θέλω να ''το δίνω'' οπουδήποτε και σε οποιονδήποτε. Η ερώτηση μου είναι πως να του το πω ? Δεν θέλω να τον τρομάξω ! Το ότι είναι γιατρός μου δίνει ένα συν , δεν θέλω να με απορρίψει για αυτό το λόγο. Πίστεύω πως είμαι μία σοβαρη κοπέλα και ταυτόχρονα ''άτυχη΄΄ γιατί έχω αυτόν τον ιο. Δν θέλω να του το  κρύψω γιατί μου αρέσει η αλήθεια, δεν θέλω να κάνω ότι μου έκανε ο πρώην μου. Φοβαμαι πως επειδή έχω αυτό τουλάχιστον την ''ερωτική αγάπη'' θα την βλέπω με το κυάλι. Λένε πως οι άνδρες είναι χέστηδες και κοιτάνε το πουλί τους. Αλλά πιστεύω πως όταν αγαπήσουν και ερωτευτούν πραγματικά μια κοπέλα είναι εκεί. Για μένα τουλάχιστον αυτό είναι αγάπη ! Στα εύκολα και στα δύσκολα. Θα ήθελα να ακούσω γνώμες, μην βιαστείτε να πείτε πως είμαι καμιά που πηδήχτηκε και τώρα ψάχνει να τα κουκουλώσει, δεν ισχύει, απλά μία φορά την πατάς. Ευχαριστώ πολύ !
γιναμε

bori_s

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα :)

Κονδυλώματα έχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του ενεργού σεξουαλικά πληθυσμού. Δεν είναι θέμα καθαριότητας, αυτά μπορείς να τα κολλήσεις οπουδήποτε, από πετσέτα μέχρι τις τουαλέτες του Mall.. Γενικά πολύ λίγες μορφές κονδυλωμάτων εμφανίζουν συμπτώματα, και πάλι για να εκδηλωθούν πρέπει να πέσει το ανοσοποιητικό σου, λόγω τρελού άγχους, ασθένιας κτλπ. Οπότε, μπορεί να μην έχεις ποτέ στην ζωή σου συμπτώματα ( τα οποία τα εντοπίζεις ψιλοεύκολα και φεύγουν με καυτηριασμό αν δεν κάνω λάθος ), και όσο πιο νωρίς τα δεις τόσο το καλύτερο. Πες του το, για να είσαι εσύ εντάξει. Στην τελική μπορεί να έχει και αυτός και να μην το ξέρει. Δεν είναι κάτι το φοβερό για να αγχώνεσαι, απλά που και που τσέκαρε για μαλακά εξογκώματα σαν σπυράκια με λευκή κορυφή στην περιοχή. Για εμβόλια που είπε ο τρεφ δεν γνωρίζω, μπορείς να το ψάξεις.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Κοίτα αν αγαπιέστε πραγματικά γνώμη μου είναι να του πεις την αλήθεια και πιστεύω θα καταλάβει και θα σε βοηθήσει όσο μπορεί.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
επειδη λοιπον τα κονδυλωματα κολλανε ακομα και με προφυλακτικο κανε θεραπεια οπως και αποχη απο σεξουαλικη επαφη για οσο χρειαστει... :boff: :boff:

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
Εγω δεν καταλαβα τι μας ρωτας? Να σου πουμε γνώμες για αν θα πρεπει να του το πεις η όχι? Εσυ δεν είπες οτι εισαι αποφασισμένη να του το πείς? ε, φου εισαι αποφασισμένη πες του το και ασε τι μαλακιες τυπου "δεν ξερω" , "ειμαι τρελη με την καθαριότητα", "ειμαι σοβαρη κοπέλα αλλα ατυχη" και αλλες παρομοιες παπαριες...

"ερωτικη αγάπη"...??? :jerking: :jerking: :jerking:  :think: :think: :think: τι μαλακιες διαβαζω θεε

Ξέρεις κάτι, αστο καλύτερα...μη του πεις τιποτα...αλλωστε θα σε "στειλει" σιγουρα αλλα για άλλο λογο...βλέπε παραπάνω

zounizou

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εγω δεν καταλαβα τι μας ρωτας? Να σου πουμε γνώμες για αν θα πρεπει να του το πεις η όχι? Εσυ δεν είπες οτι εισαι αποφασισμένη να του το πείς? ε, φου εισαι αποφασισμένη πες του το και ασε τι μαλακιες τυπου "δεν ξερω" , "ειμαι τρελη με την καθαριότητα", "ειμαι σοβαρη κοπέλα αλλα ατυχη" και αλλες παρομοιες παπαριες...

"ερωτικη αγάπη"...??? :jerking: :jerking: :jerking:  :think: :think: :think: τι μαλακιες διαβαζω θεε

Ξέρεις κάτι, αστο καλύτερα...μη του πεις τιποτα...αλλωστε θα σε "στειλει" σιγουρα αλλα για άλλο λογο...βλέπε παραπάνω

δεν είπα δεν ξερω και δεν ρωτησα αν θα του το πω. θα του το πω βεβαιως. δεν υπαρχει λόγος για επίθεση , μία συμβουλή ρώτησα. Δεν θέλω να τον τρομάξω. Ο άλλος λόγος ποιος είναι ? Εγώ εξέφρασα ένα ερώτημα μου με πολύ ευγενικό τρόπο.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
δεν είπα δεν ξερω και δεν ρωτησα αν θα του το πω. θα του το πω βεβαιως. δεν υπαρχει λόγος για επίθεση , μία συμβουλή ρώτησα. Δεν θέλω να τον τρομάξω. Ο άλλος λόγος ποιος είναι ? Εγώ εξέφρασα ένα ερώτημα μου με πολύ ευγενικό τρόπο.
Ψάχνεις για ευγένια εδώ μέσα; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bori_s

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Δηλαδή αν σου πω εγώ ότι προχώρησα και ο δικός σου σε στείλει τι θα του πεις; "μαααα ο boris στο bou.com που γράφτηκα να πάρω γνώμες προχώρησε, εσύ γιατί όχι; δεν με αγαπάς αρκετά φαίνεται"; Και στην τελική που ξέρεις τι κουβαλάει αυτός πάνω του.

ntino1973

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
τι μας ρότας αφού στο τέλος δεν θα του πεις τίποτα ..και αφού τον κολλήσεις θα κάνεις ότι δεν χαίρεις τίποτα...όλες ίδιες είστε

zounizou

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
τι μας ρότας αφού στο τέλος δεν θα του πεις τίποτα ..και αφού τον κολλήσεις θα κάνεις ότι δεν χαίρεις τίποτα...όλες ίδιες είστε
αν δεν ήθελα να του το πω δεν θα το ανεφερα καν. δεν είναι όλες ίδιες . όπως δεν έχουν γνώση και όλες επί του θέματος.

ntino1973

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
πέστο έτσι θα σε παραδεκτό. και θα το εκτιμήσει και αυτός να είσαι σίγουρη

zounizou

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
πέστο έτσι θα σε παραδεκτό. και θα το εκτιμήσει και αυτός να είσαι σίγουρη
:)  εννοειται θα το πω! γιατί εμένα μου το έκρυψαν και δεν θελω να το κανω και εγω . βεβαια θα φανει αν θα θελει να συνεχισει μαζι μου σε σχεση, οπως ειπα δεν εχουμε κανει ακομη τιποτε

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
:fuck1:
αν δεν ήθελα να του το πω δεν θα το ανεφερα καν. δεν είναι όλες ίδιες . όπως δεν έχουν γνώση και όλες επί του θέματος.
και να μην το ανέφερες όταν κάνετε σχέση θα το καταλάβαινε από μόνος του ότι τον κόλλησες εσύ, αφού όπως λες είναι καλό παιδί και δε θα πηδάει άλλες  ;)

Cerebellum

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας,  είμαι γυναίκα και μόλις πριν 4 μήνες ανακάλυψα ύστερα απο τεστ Παπ ότι έχω προσβληθεί και εγώ από τον ιό HPV. ............ Δν θέλω να του το  κρύψω γιατί μου αρέσει η αλήθεια, δεν θέλω να κάνω ότι μου έκανε ο πρώην μου. Φοβαμαι πως επειδή έχω αυτό τουλάχιστον την ''ερωτική αγάπη'' θα την βλέπω με το κυάλι. Λ.... Ευχαριστώ πολύ !

Μην πεις τίποτα και αν ποτε το μαθει κατηγόρησε τον οτι στα κόλλησε αυτος επειδη πάει με τσουλες και πόρνες 

ΥΓ Σ;ατανική ιδέα .

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
δεν βλεπω που μπορει να παρεξηγηθει μαζι σου αν του πεις οτι σε ειχε κολησει ο πρωην σου ρε συ... ειδικα αν του το πεις τωρα νωρις πριν το κανετε, ειναι οτι πιο εντιμο...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
....
Στο παρελθόν είχα κονδυλώματα που θεραπεύτηκαν. Είναι ασφαλές για τον σύντροφό μου να κάνουμε σεξ χωρίς προφυλακτικό;

Οι μελλοντικοί ερωτικοί μου σύντροφοι κινδυνεύουν;

Εάν τα κονδυλώματα θεραπεύτηκαν και δεν υπάρχουν άλλα, οι ερωτικοί σύντροφοι δεν κινδυνεύουν.

Αφού περάσει το πρώτο τρίμηνο μετά την θεραπεία, ο κίνδυνος έχει μηδενιστεί.

αντε με το καλο,μη φοβασαι τιποτα,καλα στεφανα.... :priest: :priest:

zounizou

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
δεν βλεπω που μπορει να παρεξηγηθει μαζι σου αν του πεις οτι σε ειχε κολησει ο πρωην σου ρε συ... ειδικα αν του το πεις τωρα νωρις πριν το κανετε, ειναι οτι πιο εντιμο...
μπορεί να φοβηθεί..να μην προχωρήσει μαζι μου μονο και μονο για αυτο που εχω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom