Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 370K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Παιδια πηγα με μια αχρηστη που μετα μου αποκαλυψε οτι εχει κονδυλωματα...αυτο πριν ενα μηνα...δεν εχω εμφανισει κατι...υπαρχουν καποιες εξετασεις που μπορω να κανω και να δειξουν αν εχω κολλησει τον ιο?
τυπε που δουλευει η εν λογω πουτανα;

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
παιδες καλησπερα,εαν δεν εχεις εκδηλωσει καποιο συμπτωμα hpv αλλα εχεις ερθει σε επαφη με ατομο που εχει χωρις προφυλαξη,τι εξετασεις μπορει να κανεις για να δεις αν πραγματι υπαρχει ο ιος στο αιμα σου?γνωριζει κανεις??

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
παιδες καλησπερα,εαν δεν εχεις εκδηλωσει καποιο συμπτωμα hpv αλλα εχεις ερθει σε επαφη με ατομο που εχει χωρις προφυλαξη,τι εξετασεις μπορει να κανεις για να δεις αν πραγματι υπαρχει ο ιος στο αιμα σου?γνωριζει κανεις??
τυπε μου μεταξι;

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Καμια απολυτως. Δεν υπαρχει εξεταση αιματος για ΗPV κονδυλωματα.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
απο μασατζιδικο αραγε σε περιπτωση που η γκομενα τριψει το μουνι της και μετα τον πουτσο σου (κατι που συχνα το κανουν) κολλας κονδυλωματα?

Ναι. Μεταφέρεται και από τα δάχτυλα.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Λοιπόν μάγκες σας ενημερώνω ότι χθες το μεσημέρι 25/6 γάμησα την Βίκυ από Μεταξουργείο Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 και εκεί που άνοιξε τα πόδια της για να μπω, παρατήρησα ότι λίγα εκατοστά από το αριστερό μέρος της κωλοτρυπίδας είχε ένα τεράστιο κονδύλωμα  >:(! Εμφάνιση γυναίκας 1,65 ύψος, μελαχρινή Ρωσίδα με πιασίματα, ελαφρός πεσμένος κώλος, 2άρι βυζί, μεγάλα μάτια γύρω στα 40 και κάτι...

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Τη προηγούμενη Πέμπτη, φίλος πήγε στη γνωστή Ρουμάνα Άννα της Φυλής (απογευματινή βάρδια) που κάνει ακάποτη πίπα και χθες με ενημέρωσε ότι έβγαλε 4 κονδυλώματα στο κάτω μέρος από το κεφάλι.

Είναι ντροπαλός όσο δεν πάει άλλο και δεν υπάρχει περίπτωση να πάει σε γιατρό τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Ψάχνω να του βρω κάποια κρέμα για αρχή, και κάποιο γιατρό - έστω και online για να τον συμβουλέψει.

Όποια βοήθεια δεκτή.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Τη προηγούμενη Πέμπτη, φίλος πήγε στη γνωστή Ρουμάνα Άννα της Φυλής (απογευματινή βάρδια) που κάνει ακάποτη πίπα και χθες με ενημέρωσε ότι έβγαλε 4 κονδυλώματα κάτω από το κεφάλι.

Είναι ντροπαλός όσο δεν πάει άλλο και δεν υπάρχει περίπτωση να πάει σε γιατρό τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Ψάχνω να του βρω κάποια κρέμα για αρχή, και κάποιο γιατρό - έστω και online για να τον συμβουλέψει.

Όποια βοήθεια δεκτή.
ποια λες αυτη που εργάζεται στο 109β???

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
ποια λες αυτη που εργάζεται στο 109β???

Μίλησα μαζί του και ούτε αυτός ξέρει.

Πάει εκεί συστημένος και το μόνο που μου είπε είναι ότι είναι ισόγειο και ότι έχει μία κόκκινη πόρτα

Μετά απο ανάγνωση είπε ότι η περιγραφή ταιριάζει γάντι και ότι είναι αυτή.

Λογικό αυτό που έπαθε με αυτά που διαβάζω.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Μίλησα μαζί του και ούτε αυτός ξέρει.

Πάει εκεί συστημένος και το μόνο που μου είπε είναι ότι είναι ισόγειο και ότι έχει μία κόκκινη πόρτα.
το 109β ειναι. από πίπα λίγο δύσκολο να κολλήσει κονδυλώματα δεν έχω ξανακούσει αντίστοιχη περίπτωση....

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Τη προηγούμενη Πέμπτη, φίλος πήγε στη γνωστή Ρουμάνα Άννα της Φυλής (απογευματινή βάρδια) που κάνει ακάποτη πίπα και χθες με ενημέρωσε ότι έβγαλε 4 κονδυλώματα στο κάτω μέρος από το κεφάλι.

Όποια βοήθεια δεκτή.

Βοήθεια συναγωνιστές

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Βοήθεια συναγωνιστές
Τι ντροπαλος και μαλακιες.Παιζουν με την υγεια?Φοβησε τον οτι μπορει να χειροτερεψει.Στην αναγκη βουτα τον απο το αυτι και συρτον στο γιατρο.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Βοήθεια συναγωνιστές

Κονδυλωματα HPV 6, 11 δεν ειναι επικινδυνα αλλα ακρως μεταδοτικα. Προφυλακτικο βοηθαει να κατεβασει τις πιθανοτητες μολυνσης γυρω στα 30% (μια στις 3 επαφες). Ο φιλος σου πρεπει να παει σε δερματολογο για διαγνωση και θεραπεια.

Πες του τα ακαποτα σε μπουρδελα να τα ξεχασει!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Απο την προηγουμενη Πεμπτη μεχρι σημερα, παρουσιασε κονδυλωματα ο τύπος?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom