Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 372K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Λοιπόν θα σας πω την δική μου ιστορία με κονδυλώματα που κόλλησα όχι από σεξουαλική επαφή αλλά από κόψιμο με ξυραφάκι όταν ξύριζα την περιοχή και κόπηκα σε ένα σημείο δεξιά του πέους με αποτέλεσμα να μολυνθώ και να βγάλω κονδυλώματα. Πήγα καταρχήν σε ένα νοσοκομείο να επισκεφθώ δερματολόγο-αφροδισιολόγο για να μου κάνει την διάγνωση αν όντως ήταν κονδυλώματα και όχι κάτι άλλο. Έπειτα πήρα την αλοιφή wartec από το φαρμακείο και σε τρεις μέρες έφυγαν αυτά που ήταν δεξιά του πέους γιατί ήταν μικρά και η αλοιφή τα έκαψε. Όμως επειδή τα κονδυλώματα έχουν την ιδιότητα να μολύνουν και άλλες περιοχές, έβγαλα 2 πάνω στην άκρη στο πετσάκη που καλύπτει το κεφαλάκι του πέους. Αυτά δεν φεύγανε με την αλοιφή όμως με τίποτα όσες μέρες και να προσπαθούσα. Άρχισαν να μεγαλώνουν κιόλας και ο φόβος μου ήταν μην πολλαπλασιαστούν. Νοσοκομείο δεν ήθελα να πάω να κάνω λέιζερ γιατί βαριόμουνα και όσο να ναι δεν είναι το καλύτερο να πηγαίνεις για τέτοια θέματα. Αυτό που εξαφάνισε τα πάντα και δεν ξαναβγήκαν χωρίς αλοιφές και χωρίς τίποτα επώδυνο ήταν ο καφές!!! Ναι καλά διαβάσατε ο καφές!!! Εγώ ποτέ δεν έπινα καφέ στην ζωή μου γιατί μου δημιουργούσε ταχυκαρδίες και δεν αισθανόμουν καλά ώσπου μια φίλη μου έκανε παρουσίαση για έναν υγιεινό καφέ που έκρυβε έναν θησαυρό μέσα του!!! Άρχισα να πίνω αυτόν τον καφέ 2 φορές την ημέρα και σε λιγότερο από ένα μήνα χρήσης παρατήρησα ότι τα κονδυλώματα έφυγαν μια για πάντα και εδώ και 4 μήνες δεν έχουν ξαναεμφανιστεί!

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
το σατανικο το μυαλο μου...μου βρωμαει καθαρα θεμα διαφημισης τεσπα...
γιατι δεν νομιζω ενας καφες να κανει τετοια δουλεια...

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
το σατανικο το μυαλο μου...μου βρωμαει καθαρα θεμα διαφημισης τεσπα...
γιατι δεν νομιζω ενας καφες να κανει τετοια δουλεια...
Δεν πρότεινα να αγοράσει κανείς τον καφέ που τώρα ασχολούμαι και εγώ, αλλά αν κάποιος θέλει δεν θα είχα αντίρρηση να αγοράσει από εμένα. Το ότι εμένα βοήθησε στο πρόβλημα που ανέφερα δεν πάει να πει ότι θα βοηθήσει και άλλον στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Το σίγουρο είναι ότι υποστηρίζει τον οργανισμό 100% γιατί ήμουν μάρτυρας πιο βαριών περιστατικών...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Οι αλοιφες ριχνουν την αμυνα του πργανηζμου..πολλες φορες με την χρηση αλοιφων παρουσιαζονται πονολαιμοι ακομα και δεκατα...Μια ειναι η λυση υσχηρο καυστικο υγρο ..μοιγμα ...κανει αργο καυτιριασμο...και ανεβαζη την αμυνα τοπικα του δερματος χωρις να ριχνει την αμυνα οταν μπαινει στην κυκλοφορια του αιματος...Οσο αναφορα την καφεινη κανει πολυ καλο στην αμυνα γενικοτερα... ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Οι αλοιφες ριχνουν την αμυνα του πργανηζμου..πολλες φορες με την χρηση αλοιφων παρουσιαζονται πονολαιμοι ακομα και δεκατα...Μια ειναι η λυση υσχηρο καυστικο υγρο ..μοιγμα ...κανει αργο καυτιριασμο...και ανεβαζη την αμυνα τοπικα του δερματος χωρις να ριχνει την αμυνα οταν μπαινει στην κυκλοφορια του αιματος...Οσο αναφορα την καφεινη κανει πολυ καλο στην αμυνα γενικοτερα... ;)
εχεις και εσυ κονδυλωματα φίλε;

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Λοιπόν θα σας πω την δική μου ιστορία με κονδυλώματα που κόλλησα όχι από σεξουαλική επαφή αλλά από κόψιμο με ξυραφάκι όταν ξύριζα την περιοχή και κόπηκα σε ένα σημείο δεξιά του πέους με αποτέλεσμα να μολυνθώ και να βγάλω κονδυλώματα. Πήγα καταρχήν σε ένα νοσοκομείο να επισκεφθώ δερματολόγο-αφροδισιολόγο για να μου κάνει την διάγνωση αν όντως ήταν κονδυλώματα και όχι κάτι άλλο. Έπειτα πήρα την αλοιφή wartec από το φαρμακείο και σε τρεις μέρες έφυγαν αυτά που ήταν δεξιά του πέους γιατί ήταν μικρά και η αλοιφή τα έκαψε. Όμως επειδή τα κονδυλώματα έχουν την ιδιότητα να μολύνουν και άλλες περιοχές, έβγαλα 2 πάνω στην άκρη στο πετσάκη που καλύπτει το κεφαλάκι του πέους. Αυτά δεν φεύγανε με την αλοιφή όμως με τίποτα όσες μέρες και να προσπαθούσα. Άρχισαν να μεγαλώνουν κιόλας και ο φόβος μου ήταν μην πολλαπλασιαστούν. Νοσοκομείο δεν ήθελα να πάω να κάνω λέιζερ γιατί βαριόμουνα και όσο να ναι δεν είναι το καλύτερο να πηγαίνεις για τέτοια θέματα. Αυτό που εξαφάνισε τα πάντα και δεν ξαναβγήκαν χωρίς αλοιφές και χωρίς τίποτα επώδυνο ήταν ο καφές!!! Ναι καλά διαβάσατε ο καφές!!! Εγώ ποτέ δεν έπινα καφέ στην ζωή μου γιατί μου δημιουργούσε ταχυκαρδίες και δεν αισθανόμουν καλά ώσπου μια φίλη μου έκανε παρουσίαση για έναν υγιεινό καφέ που έκρυβε έναν θησαυρό μέσα του!!! Άρχισα να πίνω αυτόν τον καφέ 2 φορές την ημέρα και σε λιγότερο από ένα μήνα χρήσης παρατήρησα ότι τα κονδυλώματα έφυγαν μια για πάντα και εδώ και 4 μήνες δεν έχουν ξαναεμφανιστεί!
με το γανοδερμα λες;organo gold;πυραμιδικο συστημα και ετσι; :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ερωτιαρη πως κολλησες απο το ξυραφι ;

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
με το γανοδερμα λες;organo gold;πυραμιδικο συστημα και ετσι; :grin:
Ναι μεγάλε μέσα έπεσες! Τώρα για ποιο πυραμιδικό σύστημα λες δεν ξέρω. Εγώ ξέρω μόνο για τις πυραμίδες της Αιγύπτου! ;)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
ερωτιαρη πως κολλησες απο το ξυραφι ;
Είχα βγάλει το πρώτο κονδύλωμα ακριβώς στο σημείο που κόπηκα μετά από 1-2 μέρες και μετά πολλαπλασιάστηκαν σιγά σιγά παραδίπλα. Το ξυραφάκι ήταν εκτός συσκευασίας και υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις απ' ότι διάβασα να κολλήσεις από μολυσμένο ξυραφάκι.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Είχα βγάλει το πρώτο κονδύλωμα ακριβώς στο σημείο που κόπηκα μετά από 1-2 μέρες και μετά πολλαπλασιάστηκαν σιγά σιγά παραδίπλα. Το ξυραφάκι ήταν εκτός συσκευασίας και υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις απ' ότι διάβασα να κολλήσεις από μολυσμένο ξυραφάκι.
θα παρω και εγω wartec τυπε να το δοκιμασω γιατι και εγω απο ξυραφακι πρεπει να γεμισα.ειναι λιγο ακριβη κρεμα αλλα εαν κανει την δουλεια της τοτε οκ

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
μήπως σε δάγκωσε κανα περιστέρι; :grin:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
θα παρω και εγω wartec τυπε να το δοκιμασω γιατι και εγω απο ξυραφακι πρεπει να γεμισα.ειναι λιγο ακριβη κρεμα αλλα εαν κανει την δουλεια της τοτε οκ
20 ευρώ έχει στο φαρμακείο. Αν βγάλεις πάνω στο πούτσο κονδύλωμα είναι δύσκολο για το wartec και οποιαδήποτε αλοιφή γιατί βάζεις το εσώρουχο και η ποσότητα πασαλείβετε πάνω στο εσώρουχο με αποτέλεσμα να μην απορροφάτε καλά. Έχει μείνει αρκετή ποσότητα από την αλοιφή αυτή και επειδή δεν την χρειάζομαι πλέον, μπορώ να την χαρίσω σε όποιον έχει πρόβλημα να δοκιμάσει... ;) 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δηλαδη εσυ το αρπαξες απο ξυραφακι το οποιο δεν ηταν χρησιμοποιημενο; απλα ηταν εκτος συσκευασιας;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
οταν λες ξυραφακι τυπε;

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
δηλαδη εσυ το αρπαξες απο ξυραφακι το οποιο δεν ηταν χρησιμοποιημενο; απλα ηταν εκτος συσκευασιας;
Το είχα χρησιμοποιήσει για το ξύρισμα του προσώπου και είχε μείνει στην άκρη αρκετό καιρό με αποτέλεσμα να πιάσει σκουριά στις λεπίδες...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Το είχα χρησιμοποιήσει για το ξύρισμα του προσώπου και είχε μείνει στην άκρη αρκετό καιρό με αποτέλεσμα να πιάσει σκουριά στις λεπίδες...
έχει σχέση η σκουριά με τα κονδηλώματα;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
εχεις και εσυ κονδυλωματα φίλε;
Οχι τυπε μου απλα ο κολιτος μου ειναι δερματολογος..και με εχει ζαλισι ολο για αυτα μου λεει και εχω παρει μεγαλη γνωση θα ελεγα :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom