Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Λοιπόν θα σας πω την δική μου ιστορία με κονδυλώματα που κόλλησα όχι από σεξουαλική επαφή αλλά από κόψιμο με ξυραφάκι όταν ξύριζα την περιοχή και κόπηκα σε ένα σημείο δεξιά του πέους με αποτέλεσμα να μολυνθώ και να βγάλω κονδυλώματα. Πήγα καταρχήν σε ένα νοσοκομείο να επισκεφθώ δερματολόγο-αφροδισιολόγο για να μου κάνει την διάγνωση αν όντως ήταν κονδυλώματα και όχι κάτι άλλο. Έπειτα πήρα την αλοιφή wartec από το φαρμακείο και σε τρεις μέρες έφυγαν αυτά που ήταν δεξιά του πέους γιατί ήταν μικρά και η αλοιφή τα έκαψε. Όμως επειδή τα κονδυλώματα έχουν την ιδιότητα να μολύνουν και άλλες περιοχές, έβγαλα 2 πάνω στην άκρη στο πετσάκη που καλύπτει το κεφαλάκι του πέους. Αυτά δεν φεύγανε με την αλοιφή όμως με τίποτα όσες μέρες και να προσπαθούσα. Άρχισαν να μεγαλώνουν κιόλας και ο φόβος μου ήταν μην πολλαπλασιαστούν. Νοσοκομείο δεν ήθελα να πάω να κάνω λέιζερ γιατί βαριόμουνα και όσο να ναι δεν είναι το καλύτερο να πηγαίνεις για τέτοια θέματα. Αυτό που εξαφάνισε τα πάντα και δεν ξαναβγήκαν χωρίς αλοιφές και χωρίς τίποτα επώδυνο ήταν ο καφές!!! Ναι καλά διαβάσατε ο καφές!!! Εγώ ποτέ δεν έπινα καφέ στην ζωή μου γιατί μου δημιουργούσε ταχυκαρδίες και δεν αισθανόμουν καλά ώσπου μια φίλη μου έκανε παρουσίαση για έναν υγιεινό καφέ που έκρυβε έναν θησαυρό μέσα του!!! Άρχισα να πίνω αυτόν τον καφέ 2 φορές την ημέρα και σε λιγότερο από ένα μήνα χρήσης παρατήρησα ότι τα κονδυλώματα έφυγαν μια για πάντα και εδώ και 4 μήνες δεν έχουν ξαναεμφανιστεί!