Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 373K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
Απο την προηγουμενη Πεμπτη μεχρι σημερα, παρουσιασε κονδυλωματα ο τύπος?  :think:

Αυτός μόνο εκεί πάει γιατί τον ξέρει η Άννα.

Δεν ξέρω αν τον κόλλησε η Άννα αλλά αν δεν έγινε αυτό, σίγουρα η Άννα έχει κολλήσει απο αυτόν γιατί βρίσκονται ταχτικά και το έγλυψε ακάποτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αυτός μόνο εκεί πάει γιατί τον ξέρει η Άννα.

Δεν ξέρω αν τον κόλλησε η Άννα αλλά αν δεν έγινε αυτό, σίγουρα η Άννα έχει κολλήσει απο αυτόν γιατί βρίσκονται ταχτικά και το έγλυψε ακάποτα.
Ποσο γκαντεμης πρεπει να ειναι, ωστε να ειναι...μονογαμικος στην πουτανα που επιλεγει και τελικα να κολλησει και παρασημα????????????

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ποσο γκαντεμης πρεπει να ειναι, ωστε να ειναι...μονογαμικος στην πουτανα που επιλεγει και τελικα να κολλησει και παρασημα????????????

Δεν έχεις ακούσει ότι όταν κάνεις σεξ με κάποια είναι σα να κάνεις σεξ με όσους την έχουν γαμήσει πριν από σένα;

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.895
Πόντοι
4.655
Κονδυλωματα HPV 6, 11 δεν ειναι επικινδυνα αλλα ακρως μεταδοτικα. Προφυλακτικο βοηθαει να κατεβασει τις πιθανοτητες μολυνσης γυρω στα 30% (μια στις 3 επαφες). Ο φιλος σου πρεπει να παει σε δερματολογο για διαγνωση και θεραπεια.

Πες του τα ακαποτα σε μπουρδελα να τα ξεχασει!!

Γκιοζη, αυτην την πιθανοτητα που την εμαθες?

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
Δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης αυτό βρε αδέρφια.

Γιατρό έχουμε εδώ για συμβουλές?

Γνωρίζουμε αν υπάρχει κρέμα που να αντιμετωπίζει τα κονδυλώματα στο κεφάλι?

Δεν με ακούει ο φίλος για να πάει σε γιατρό και δεν ξέρω τι να κάνω.

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1

αμα δεν τα καυτηριαση πρωτα δεν εχει νοημα καμια αλοιφη,

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Εκτός από τις μεθόδους που αναφέρθηκαν και που εφαρμόζονται στο ιατρείο, υπάρχουν και τοπικά σκευάσματα που μπορεί να βάζει ο ασθενής στο σπίτι. Συνήθως αργούν να δράσουν αλλά έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα ότι αντιμετωπίζουν όλο το δυνητικά μολυσμένο δέρμα και όχι μόνο τις κλινικά εμφανείς βλάβες. Τέτοια σκευάσματα είναι οι κρέμες που περιέχουν ποδοφυλλοτοξίνη και ιμικουιμόδη, η αποτελεσματικότητα τους κυμαίνεται από 60%-80% και προκαλούν ερεθισμό και διαβρώσεις στην περιοχή, που είναι όμως και η απόδειξη οτι είναι αποτελεσματικές. Σοβαρή αντένδειξη είναι η εγκυμοσύνη καθώς μπορεί να απορροφηθούν από τον οργανισμό της γυναίκας και το έμβρυο.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
Εκτός από τις μεθόδους που αναφέρθηκαν και που εφαρμόζονται στο ιατρείο, υπάρχουν και τοπικά σκευάσματα που μπορεί να βάζει ο ασθενής στο σπίτι. Συνήθως αργούν να δράσουν αλλά έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα ότι αντιμετωπίζουν όλο το δυνητικά μολυσμένο δέρμα και όχι μόνο τις κλινικά εμφανείς βλάβες. Τέτοια σκευάσματα είναι οι κρέμες που περιέχουν ποδοφυλλοτοξίνη και ιμικουιμόδη, η αποτελεσματικότητα τους κυμαίνεται από 60%-80% και προκαλούν ερεθισμό και διαβρώσεις στην περιοχή, που είναι όμως και η απόδειξη οτι είναι αποτελεσματικές. Σοβαρή αντένδειξη είναι η εγκυμοσύνη καθώς μπορεί να απορροφηθούν από τον οργανισμό της γυναίκας και το έμβρυο.

Ξέρουμε ποιες είναι αυτές οι κρέμες και αν μπορεί να τις βάλει στο κεφάλι του?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ακριβώς. Ο χρόνος επώασης είναι 1-8 μήνες.

Επιπλέον οι υποτροπές των κονδυλωμάτων φαίνεται να είναι ανεξάρτητες από τους νέους ερωτικούς συντρόφους. Δηλαδή αν κάποιος έχει ήδη το ιό και την προδιάθεση να βγάλει βλάβες θα τις εμφανίσει -όπως είπαμε μέχρι και 20 χρόνια μετά τη μόλυνση- ανεξάρτητα αν οι νέοι παρτενέρ του έχουν ή όχι τον ιό.

γι'αυτό να είστε πάντα έτοιμοι για το απρόσμενο ;)

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
Κονδυλώματα - Αντιμετώπιση

Στην κλινική Cosmetic Derma Medicine εφαρμόζονται όλες οι μέθοδοι αντιμετώπισης κονδυλωμάτων με έμφαση στη laser αντιμετώπιση των κονδυλωμάτων. Ανάλογα με τον αριθμό και το μέγεθος των βλαβών επιλέγεται η αντιμετώπιση κονδυλωμάτων με τοπικές κρέμες (Aldata, Wartec) ή αντιμετώπιση κονδυλωμάτων με καταστροφικές μεθόδους, όπως κρυοθεραπεία, διαθερμοπηξία, laser.

Η Cosmetic Derma Medicine έχει πολύ υψηλά ποσοστά αντιμετώπισης κονδυλωμάτων σε μία μόνο επίσκεψη. Αυτό επιτυγχάνεται με αντιμετώπιση κονδυλωμάτων με laser CO2 σε συνδυασμό σε κάποιες περιπτώσεις με χειρουργική αντιμετώπιση κονδυλωμάτων όπου αυτό απαιτηθεί. Το πλεονέκτημα της Cosmetic Derma Medicine στην αντιμετώπιση των κονδυλωμάτων είναι ότι αποτελείται από Δερματολογικό τμήμα και τμήμα πλαστικής χειρουργικής, παρέχοντας όλο το δυνατό φάσμα αντιμετώπισης κονδυλωμάτων, ακόμη και των πιο δύσκολων περιπτώσεων.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
Κονδυλώματα - Αντιμετώπιση

Στην κλινική Cosmetic Derma Medicine εφαρμόζονται όλες οι μέθοδοι αντιμετώπισης κονδυλωμάτων με έμφαση στη laser αντιμετώπιση των κονδυλωμάτων. Ανάλογα με τον αριθμό και το μέγεθος των βλαβών επιλέγεται η αντιμετώπιση κονδυλωμάτων με τοπικές κρέμες (Aldata, Wartec) ή αντιμετώπιση κονδυλωμάτων με καταστροφικές μεθόδους, όπως κρυοθεραπεία, διαθερμοπηξία, laser.

Η Cosmetic Derma Medicine έχει πολύ υψηλά ποσοστά αντιμετώπισης κονδυλωμάτων σε μία μόνο επίσκεψη. Αυτό επιτυγχάνεται με αντιμετώπιση κονδυλωμάτων με laser CO2 σε συνδυασμό σε κάποιες περιπτώσεις με χειρουργική αντιμετώπιση κονδυλωμάτων όπου αυτό απαιτηθεί. Το πλεονέκτημα της Cosmetic Derma Medicine στην αντιμετώπιση των κονδυλωμάτων είναι ότι αποτελείται από Δερματολογικό τμήμα και τμήμα πλαστικής χειρουργικής, παρέχοντας όλο το δυνατό φάσμα αντιμετώπισης κονδυλωμάτων, ακόμη και των πιο δύσκολων περιπτώσεων.

Aν και κανεις διαφημιση ωραια τα λες...
Για πες και την τιμη...

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
Καμία όρεξη για διαφήμιση, απλά το βρήκα στο internet.

Ήθελα να δώσω λύσεις σε φίλους που ίσως να ψάχνονται για το θέμα αλλά αφού το θεωρείς διαφήμιση, όποιος θέλει pm.

Για να τελειώσει η ιστορία, ο φίλος έφαγε κρυοπληξία η οποία του δημιούργησε ερεθισμό και πρήξιμο, δεν μπορεί να γαμήσει, δεν μπορεί να κάνει μπάνιο γιατί μπορεί να μαζέψει μικρόβια και να πάθει χειρότερη ζημιά και μετα δυσκολίας τον παίζει.

Όλα αυτά μέσα στο καλοκαίρι. Κοινώς του γαμήθηκαν και οι διακοπές.

Φυσικά και έβαλε μυαλό και δεν θα ξανακάνει τίποτα σε studio ή μπουρδέλο.

Το ξέρω ότι το μήνυμα αυτό ίσως σας ξενερώνει αλλά είναι η πικρή αλήθεια.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.413
Πόντοι
4.006
Εναν Δερματολογο θελει ο Ανδρας τυποι μου :rockon:Οι γυναικες χρειαζονται κλινικες κτλ..για τα κονδυλοματα ;)

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου σαν παθών. Πιστεύω πως θα καθησυχάσω τους περισσότερους από εσάς. Εγώ κόλλησα κονδυλώματα πριν 2-3 χρόνια, πήδηξα 6 γκόμενες κατά τη διάρκεια ενός χρόνου και κάποια (τρέχα γύρευε ποια) με κόλλησε. Μιλάω για μη επαγγελματίες, δεν είχα επαφή με επαγγελματία.

Το καλό ήταν ότι φορούσα πάντα προφυλακτικό οπότε τα 3-4 "σπυράκια" που βγήκαν ήταν στην περιοχή πάνω από το πέος. Αυτά αφαιρούνται ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ και δεν είναι καθόλου επικίνδυνα ή επώδυνα για σένα (δεν ξέρω αν κατά λάθος τα χτυπήσεις ή τα ματώσεις).

Πήγα σε δερματολόγο (γνωστό οπότε δεν μου πήρε χρήματα, δεν γνωρίζω κόστος θεραπείας) και σε μία μόνο επίσκεψη που κράτησε ελάχιστα λεπτά καθάρισα. Μου έκανε καυτηριασμό με άζωτο (νομίζω), με ένα εργαλείο σε φάση πιστόλι.  :rockon: Λίγα δευτερόλεπτα στο κάθε "σπυράκι" και τέρμα. Μέσα σε διάστημα 10 ημερών περίπου αυτά έβγαζαν λίγα υγρά, έκαναν κόρα και όταν την έβγαλα ήμουν πεντακάθαρος. Ευτυχώς μετά δεν ξαναβγήκαν, ίσως ήμουν τυχερός αλλά και να έβγαιναν ξανά θα επαναλάμβανα τη διαδικασία σαν κύριος. Ελάχιστος πόνος και τσούξιμο υπήρχε τις πρώτες ώρες μετά τον καυτηριασμό. Κατά τ' άλλα ούτε που το καταλάβαινες μετά.

Αυτά σαν προσωπική εμπειρία. Οι ζόρικες καταστάσεις που λέτε αφορούν περιπτώσεις όπου τα κονδυλώματα βγαίνουν στο πέος ή τη βάλανο (πουτσοκέφαλον το νεοελληνικό). Υποθέτω ότι τα ακάποτα φταίνε γι' αυτό. Googlάρετε φωτογραφίες να δείτε κονδυλώματα στη βάλανο και θα κόψετε τα ακάποτα από την ίδια στιγμή, θυμάμαι να βλέπω κάποιες σιχαμερές. Σε αυτές τις περιπτώσεις υποθέτω ότι θα χρειάζονται εξτρίμ θεραπείες, χειρουργεία κτλ. Για τον πόνο δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.

Για το 2ο κομμάτι που έγραψα δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Δεν είμαι γιατρός και δεν γνωρίζω. Αλλά για το πρώτο πιστέψτε με: κονδυλώματα στη βάση του πέους = no big deal.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Εσύ είχες ήπιας μορφής εξωτερικά και με φίλο γιατρό.

Αν δεν είχες το γιατρό ή τα φράγκα για τράβα μέχρι το Συγγρός να δεις τη γλύκα.

Ο φίλος που σας έλεγα έβγαλε στο κεφάλι και έφαγε τρελό πακέτο.

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Για το τρελό πακέτο στο πουτσοκέφαλο συμφωνώ, το έγραψα κι εγώ. Απλώς επειδή κάποιοι φοβούνται και αυτά που είχα εγώ είπα να καθησυχάσω όσο μπορώ. Θυμάμαι όταν άκουσα "κονδυλώματα" πάγωσα γιατί στο μυαλό μου ήταν κάτι το φοβερό. Και το προηγούμενο post μου ήταν υπερβολικά χαλαρό ως προς το πρόβλημα γιατί η προσωπική μου εμπειρία ήταν όντως εντελώς αμελητέα.

Το κόστος όπως είπα μηδενικό (γνωστός γιατρός) και πέρασε με δουλειά 2 λεπτών σε μια μόνο επίσκεψη. Οπότε υπέθεσα ότι και το κόστος θα είναι σχετικά μικρό. Αν θυμάμαι πάντως καλά, μου είχε πει ο γιατρός ότι οι σιχαμερές φωτό που είχα δει ήταν και από πολύ ακραίες περιπτώσεις όπου είτε το είχαν αφήσει αθεράπευτο για καιρό είτε η υγιεινή τους ήταν κάκιστη.

Οπότε καλύτερα αν δείτε κάτι τέτοιο κοιτάξτε το όσο νωρίτερα για να μην μπλέκετε μετά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom