Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εσύ δεν είσαι για φρέσκο κρέας. είσαι βέτζι.
και που να δεις τι κάνεις με ένα ποτηράκι κόκα κόλα.
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

ρε λυσσα να με λες/κανεις βετζι!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΤΖΙ! :P

τη μισω την κοκα κολα :rolleyes:
σε φαντα βγαινει?

kaulomenospanta

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
μην ανχοναισε πταισμα ειναι αληθουλα η καυτηριασμο και καθαρησες

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αααααααααααχχααχχαχαχαχααχχα ναι με καλαμάκι αλλά έχει πάλι γεύση κόκα κόλα.....
ααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχα

χχαχαχα ουστ πφφ

μην ανχοναισε πταισμα ειναι αληθουλα η καυτηριασμο και καθαρησες

αληθουλα ε? :-

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Μα ναι φυσικα 73 σελιδες και τωρα γαμηθηκε  :headbang:

στις αλλες σελιδες εχουν ποσταρει μονο γιατροι

Επρεπε δηλαδη να κοιταξω και τις 73 σελιδες για να πω αυτο που ειπα?

Τι σοι λογικη ειναι αυτη?

Αν εχει γινει και στο παρελθον αυτο, ε τοτε κακως εγινε.

Ικανοποιηθηκες τωρα?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Επρεπε δηλαδη να κοιταξω και τις 73 σελιδες για να πω αυτο που ειπα?

Τι σοι λογικη ειναι αυτη?

Αν εχει γινει και στο παρελθον αυτο, ε τοτε κακως εγινε.

Ικανοποιηθηκες τωρα?
nautipu$$, καλώς ή κακώς όποιος θέλει να ψάξει για τα κονδυλώματα ή γενικά για αρρώστιες δε θα κοιτάξει εδω.(και καλά θα κάνει εδώ που τα λέμε)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
nautipu$$, καλώς ή κακώς όποιος θέλει να ψάξει για τα κονδυλώματα ή γενικά για αρρώστιες δε θα κοιτάξει εδω.(και καλά θα κάνει εδώ που τα λέμε)

μα πώς απαξιωνεις ετσι το φορουμ? :tooth:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
αααααααααααχχααχχαχαχαχααχχα ναι με καλαμάκι αλλά έχει πάλι γεύση κόκα κόλα.....
ααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχα

Τώρα θα μου πεις αν είναι να τυλιχθούμε με σελοφάν για να κάνουμε άσφαλή έρωτα, καλύτερα να άσχοληθούμε με την μαλακία. :jerking:

Η μόνη λύση που έλαχιστοποιεί τους κινδύνους μετάδοσης ΣΜΝ είναι η προσεχτική έπιλογή συντρόφων.......... κάτι πού δέν τό κάνουμε !!!!!!!!

Καί κάτι άσχετο μέ τό έδώ θέμα...... Ή πιο κοινή άσθένεια που μεταδίδεται
μέσω φιλιού , είναι η λοιμώδης μονοπυρήνωση..........
Δεν είναι κάτι το σοβαρό όμως, μια απλή λεμφαδενοπάθεια είναι και με χαλαρή φαρμακευτική άγωγή περνάει...............
Συπτώματα έχει πύρετό, πόνο στο λαιμό ρίγη και άλλα τέτοια............

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο μαλάκας που νομίζει πως το προφυλακτικό είναι πανάκεια (αλλά δεν το θέλει κιόλας και το βγάζει) δεν θα πάει να κοιτάξει και να διαβάσει αλλού. Εδώ θα διαβάσει και μάλιστα θα ακολουθήσει τη συμβουλή που τον συμφέρει.

Α, να .... εδώ 3 τύποι μου λένε πως με την ακάποτη πίπα δεν κολλάς τίποτα (ή είναι τρομερά απίθανο) οπότε αυτό θα ακολουθήσω.

Και μετά την ακάποτη πίπα θα πάνε και στο κωλαρίδιον ακάποτο και σε ό,τι άλλο σκεφτείς.

Αλλά το μουρδέλα το έχουνε ευαγγέλιο.

Εγώ ένα έχω να πω. Από τότε που περνώντας έξω από την Τριγγέτα είδα να μπαίνει μέσα τουρκόγυφτος με ρούχα που από την απλυσιά έσταζαν, τρέμω να μπω ακόμα και με προφυλακτικό για αρχίδια και ειδικά γάντια στα χέρια.

και για να το κλείσω, τα κονδυλώματα μεταδίδονται ΚΑΙ με χρήση προφυλακτικού και είναι τρομερά διαδεδομένα (ιατρικά βιβλία η πηγή). Τις επιπτώσεις τις έχουν πει πολλοί εδώ μέσα. Όσοι δεν έχουμε κολλήσει πρέπει να θεωρούμε τον εαυτό μας τυχερό.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καί κάτι άσχετο μέ τό έδώ θέμα...... Ή πιο κοινή άσθένεια που μεταδίδεται
μέσω φιλιού , είναι η λοιμώδης μονοπυρήνωση..........
Δεν είναι κάτι το σοβαρό όμως, μια απλή λεμφαδενοπάθεια είναι και με χαλαρή φαρμακευτική άγωγή περνάει...............
Συπτώματα έχει πύρετό, πόνο στο λαιμό ρίγη και άλλα τέτοια............
είδες που όπως λέω και πιο πάνω ο καθένας πετάει μια μαλακία και τελείωσε;;
Η λοιμώδης μονοπυρήνωση ή αλλιώς ασθένεια του φιλιού ΔΕΝ μεταδίδεται ΜΟΝΟ μέσω φιλιού (αυτό είναι μια ευρέως διαδεδομένη θεωρία αλλά άστοχη). Αν πιστεύεις αυτό έλα να μου εξηγήσεις πώς κόλλησε ο ανιψιός μου που είναι 3 ετών (και πρόσεξε μην πεις κι άλλη μαλακία).

Κολλάει με διάφορους τρόπους και ένας εξ αυτών είναι και το φιλί με γλώσσα.
Επίσης είναι ιάσιμο και άπαξ και το κολλήσεις, δεν ξανακολλάς. Και τέλος ... φυσικά και είναι τρομερά επικίνδυνο γιατί όταν μιλάμε για πυρετό, μιλάμε για άνω του 40 για καμιά βδομάδα για να μη σου πω τι γίνεται με τα λευκά σου και τα μονοπύρηνα και τι ζόρι τραβάνε τα όργανά σου....
Αλλά αυτό είναι εκτός τόπικ.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ναι kiss disease. κολλαει κι αμα πιεις απο το ιδιο ποτηρι. ευτυχως που σε εκδρομες, πενταημερες κλπ, δεν ειχε κανεις τπτ :S

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ο μαλάκας που νομίζει πως το προφυλακτικό είναι πανάκεια (αλλά δεν το θέλει κιόλας και το βγάζει) δεν θα πάει να κοιτάξει και να διαβάσει αλλού. Εδώ θα διαβάσει και μάλιστα θα ακολουθήσει τη συμβουλή που τον συμφέρει.

Α, να .... εδώ 3 τύποι μου λένε πως με την ακάποτη πίπα δεν κολλάς τίποτα (ή είναι τρομερά απίθανο) οπότε αυτό θα ακολουθήσω.

Και μετά την ακάποτη πίπα θα πάνε και στο κωλαρίδιον ακάποτο και σε ό,τι άλλο σκεφτείς.

Αλλά το μουρδέλα το έχουνε ευαγγέλιο.

Εγώ ένα έχω να πω. Από τότε που περνώντας έξω από την Τριγγέτα είδα να μπαίνει μέσα τουρκόγυφτος με ρούχα που από την απλυσιά έσταζαν, τρέμω να μπω ακόμα και με προφυλακτικό για αρχίδια και ειδικά γάντια στα χέρια.

και για να το κλείσω, τα κονδυλώματα μεταδίδονται ΚΑΙ με χρήση προφυλακτικού και είναι τρομερά διαδεδομένα (ιατρικά βιβλία η πηγή). Τις επιπτώσεις τις έχουν πει πολλοί εδώ μέσα. Όσοι δεν έχουμε κολλήσει πρέπει να θεωρούμε τον εαυτό μας τυχερό.
Φιλε μου πολυ σωστα τα λες, αλλα με μια επιφυλαξη, χωρις να θελω να τρομαξω...
Κανεις που ασχολειται με αυτα τα αθληματα δεν μπορει να πει με ασφαλεια οτι δεν εχει κολλησει. αφου πολλες φορες τα συμπτωματα δεν ειναι ωρατα ή μπορει να εισαι απλα φορεας του υιου, αν δεν κανω λαθος. Ειμαι παθων και μιλαω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φιλε μου πολυ σωστα τα λες, αλλα με μια επιφυλαξη, χωρις να θελω να τρομαξω...
Κανεις που ασχολειται με αυτα τα αθληματα δεν μπορει να πει με ασφαλεια οτι δεν εχει κολλησει. αφου πολλες φορες τα συμπτωματα δεν ειναι ωρατα ή μπορει να εισαι απλα φορεας του υιου, αν δεν κανω λαθος. Ειμαι παθων και μιλαω...
ετσι ακριβώς.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
και οι άντρες μπορεί να είναι φορείς του ιού?
νόμιζα ότι τα κονδυλώματα για τους άντρες ήταν ιάσιμα  :think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μονο τα συμπτωματα μπορουν να ειναι ιασιμα σε αντρες και γυναικες

αυτό το ξέρω, αλλά νόμιζα ότι οι άντρες δε γίνονται φορείς.
όου γουέλ, άλλη μία ερώτηση για το γυναικολόγο  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom