nautipu$$, καλώς ή κακώς όποιος θέλει να ψάξει για τα κονδυλώματα ή γενικά για αρρώστιες δε θα κοιτάξει εδω.(και καλά θα κάνει εδώ που τα λέμε)
ο μαλάκας που νομίζει πως το προφυλακτικό είναι πανάκεια (αλλά δεν το θέλει κιόλας και το βγάζει) δεν θα πάει να κοιτάξει και να διαβάσει αλλού. Εδώ θα διαβάσει και μάλιστα θα ακολουθήσει τη συμβουλή που τον συμφέρει.
Α, να .... εδώ 3 τύποι μου λένε πως με την ακάποτη πίπα δεν κολλάς τίποτα (ή είναι τρομερά απίθανο) οπότε αυτό θα ακολουθήσω.
Και μετά την ακάποτη πίπα θα πάνε και στο κωλαρίδιον ακάποτο και σε ό,τι άλλο σκεφτείς.
Αλλά το μουρδέλα το έχουνε ευαγγέλιο.
Εγώ ένα έχω να πω. Από τότε που περνώντας έξω από την Τριγγέτα είδα να μπαίνει μέσα τουρκόγυφτος με ρούχα που από την απλυσιά έσταζαν, τρέμω να μπω ακόμα και με προφυλακτικό για αρχίδια και ειδικά γάντια στα χέρια.
και για να το κλείσω, τα κονδυλώματα μεταδίδονται ΚΑΙ με χρήση προφυλακτικού και είναι τρομερά διαδεδομένα (ιατρικά βιβλία η πηγή). Τις επιπτώσεις τις έχουν πει πολλοί εδώ μέσα. Όσοι δεν έχουμε κολλήσει πρέπει να θεωρούμε τον εαυτό μας τυχερό.