αχαχαχαχαχαχ!!!!στο κάτω κεφάλι.
δε μπορείς να συμμετάσχεις στο διόαλογό μου με την τουρκάλα μουνίτσα. δεν είσαι του μασωνοκύκλου μας.
σιωπω και παρακολουθω με ευλαβεια λοιπον!!!
αχαχαχαχαχαχ!!!!στο κάτω κεφάλι.
δε μπορείς να συμμετάσχεις στο διόαλογό μου με την τουρκάλα μουνίτσα. δεν είσαι του μασωνοκύκλου μας.
και νομίζει ότι καθάρισε...
αααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ούτε με χλώριο δεν καθαρίζει ο βρωμόπουτσας γυφτογαμιάς.
αααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχααχαχαχχααχαχα
ααααααααααααααααχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα fully synthetic?Λούζετε μέ betadin καί το στεγνωνη με castrol
είσαι χαζή;ρε περσονα, τι διαολο? ολα τα ξερεις? με τρομαζεις :o
ααααααααααααααααχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα fully synthetic?
Η επόμενη μάστιγα για το ανθρώπινο είδος θα είναι συνδυασμός αερόβιου με σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.
Κοινώς μόλις εμφανιστεί θανατηφόρος έρπης γεννητικών οργάνων θα αρκεί μια ροχάλα για να πάς άκλαφτος.
πιο πολλούς από τη βουβωνική πανώλη? :o
τί νουμερο που εισαι..
θυμισε και την ταινια..
έχεις δίκιο.
και ο Ερπης θεραπεύεται.
και η ηπατίτιδα.
και τα κονδυλώματα.
και το AIDS.
επίσης έχεις δίκαιο ότι είναι πιο ευρέως διαδεδομένα αυτά που έχουν ίαση και όχι τα μη ιάσιμα.
είτε έχεις άμεση σχέση με αγοραίο έρωτα, είτε όχι ίδιος μαλάκας είσαι.
ακόμα και ένα ΣΜΝ να είναι μη ιάσιμο είναι αρκετό να γίνει επιδημία.
Μιλάμε για 5-6 μη ιάσιμα με δεκάδες μεταλλάξεις και με εκατομμύρια φορείς αλλά στην κοινωνία της υποκρισίας και των ξεπουλημένων στο χρήμα η γρίπη των χοίρων είναι πιο επικίνδυνη.
αααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχα ρε σκατόπουστες πόσο με διασκεδάζετε εδώ μέσααααααααααααααααααααα
τα λεφτα μου ολα στον εμπολα.
Ετσι κανεις σεξ με την Τζυμπρια που θα νυμφευθεις ,με σακκουλα στο κεφαλι ,για να μην φαινεται η τριχοπτωση που εχεις και η σακκουλα ειναι απο τον Σκλαβενιτη για να ταιριαζει με το οτι εισαι σκλαβος της Τζυμπριας.Οσο για τα κονδυλωματα ,δεν μπορει να μιλησεις,γιατι δεν σε αφηνει η Τζυμπρια να πας με αλλη γυναικα ,καψουρακο .γιατί νομίζεις του πεσαν τα μαλλιά;
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχααχαχαχχαχαχα
εγώ πάντως τον γαμάω με καπότα και από πάνω σακούλα σκλαβενίτη.
πιο πολλούς από τη βουβωνική πανώλη? :o
τον καργιόλη!
Η βουβωνική πανώλη οφείλεται σε ιό;;;;;;;
Χρηστη "Βελβυ " δεν πηδαω πουστρακια ,γι'αυτο δεν σε πηδαω.Τα κονδυλωματα βρισκονται στα κωλαρακια στα πουστρακια ,χρηστη "Βελβυ " ,γι΄αυτο πηγαινε να πηδηχτεις με κανενα Πακη και μην ενοχλεις τους συναγωνιστες ,φλωρακι.ρε ερευνητη, ειλικρινα εισαι εντελως μαλακας και σαπιος. πηδα καμια τουριστρια επιτελους μπας και φυγει ενα μερος της μαλακιας σου.
εγω γελαω πολυ με τον ερευνητη τον τυπορε ερευνητη, ειλικρινα εισαι εντελως μαλακας και σαπιος. πηδα καμια τουριστρια επιτελους μπας και φυγει ενα μερος της μαλακιας σου.