Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και οι άντρες μπορεί να είναι φορείς του ιού?
νόμιζα ότι τα κονδυλώματα για τους άντρες ήταν ιάσιμα  :think:
πλάκα κάνεις.
αυτός που κόλλησε τη συγγενή μου ήταν ασυμπτωματικός χρόνια φορέας.
μόλις πήγε η συγγενής για εξετάσεις πήγε και αυτός και βγήκε θετικός.
Σημειωτέον ότι η συγγενής ήταν μέχρι τότε παρθένα.
βγάλε τα συμπεράσματά σου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και κάτι τελευταίο για τη μπούμπα.
ό,τι έχεις το έχεις κολλήσει από κάποιον.
οι άντρες μπορεί να είναι φορείς λχ σε χλαμύδια, γκαρντνερέλα και αλλα και να είνια ασυμπτωματικοί.
Εάν διαγνωστεί σε σένα τότε πρέπει οπωσδήποτε και ο σύντροφος να κάνει θεραπεία. εάν δεν κάνει θα σε ξανακολλήσει οπωσκαιδήποτε.

όποιος μαλάκας γυναικολόγος σου λέει ότι δε χρειάζεται ο σύντροφος να κάνει θεραπεία επειδή λχ είναι αναερόβιο το μικρόβιο είναι μέγας μαλάκας.

οι μεγαλύτεροι μεταδότες όλων των ΣΜΝ είναι οι ασυμπτωματικοί αρσενικοί φορείς.
Απλά η γυναίκα συνήθως έχει τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία λόγω χλωρίδας του αιδοίου. Ακόμα και η αντιβίωση μπορεί να δημιουργήσει αλλοιώσεις στο PH του κόλπου και να γίνεις πιο ευαίσθητη μετά τη θεραπεία.
Υπάρχουν περιπτώσεις που γυναίκες χωρίς σεξουαλικές επαφές μετά την πρώτη θεραπεία και όταν τλεειώνει η αντιβίωση ξαναεμφανίζουν τα ίδια συμπτώματα.
Γιατί;
γιατί ο κόλπος έχει μια ισορροπία σε μικρόβια και βακτήρια που είναι χρήσιμα και σε ευαίσθητη ισορροπία. Τα αντιβιωτικά δεν σκοτώνουν μόνο το κακό βακτήριο, αλλά και τα καλά με αποτέλεσμα ο κόλπος να "τρελλαίνεται" μετά και να μη μπορεί να αποκαταστήσει την ισορροπία της χλωρίδας προ αντιβίωσης......  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
και κάτι τελευταίο για τη μπούμπα.
ό,τι έχεις το έχεις κολλήσει από κάποιον.
οι άντρες μπορεί να είναι φορείς λχ σε χλαμύδια, γκαρντνερέλα και αλλα και να είνια ασυμπτωματικοί.
Εάν διαγνωστεί σε σένα τότε πρέπει οπωσδήποτε και ο σύντροφος να κάνει θεραπεία. εάν δεν κάνει θα σε ξανακολλήσει οπωσκαιδήποτε.

όποιος μαλάκας γυναικολόγος σου λέει ότι δε χρειάζεται ο σύντροφος να κάνει θεραπεία επειδή λχ είναι αναερόβιο το μικρόβιο είναι μέγας μαλάκας.

οι μεγαλύτεροι μεταδότες όλων των ΣΜΝ είναι οι ασυμπτωματικοί αρσενικοί φορείς.
Απλά η γυναίκα συνήθως έχει τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία λόγω χλωρίδας του αιδοίου. Ακόμα και η αντιβίωση μπορεί να δημιουργήσει αλλοιώσεις στο PH του κόλπου και να γίνεις πιο ευαίσθητη μετά τη θεραπεία.
Υπάρχουν περιπτώσεις που γυναίκες χωρίς σεξουαλικές επαφές μετά την πρώτη θεραπεία και όταν τλεειώνει η αντιβίωση ξαναεμφανίζουν τα ίδια συμπτώματα.
Γιατί;
γιατί ο κόλπος έχει μια ισορροπία σε μικρόβια και βακτήρια που είναι χρήσιμα και σε ευαίσθητη ισορροπία. Τα αντιβιωτικά δεν σκοτώνουν μόνο το κακό βακτήριο, αλλά και τα καλά με αποτέλεσμα ο κόλπος να "τρελλαίνεται" μετά και να μη μπορεί να αποκαταστήσει την ισορροπία της χλωρίδας προ αντιβίωσης......  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Έστειλα μην. στον Μπέικον καί τού είπα να μπή να διαβάση
τά γραφομενά σου ....... μπάς καί βάλη μυαλό καί σταματήση
τά άκάποτα ό μαλάκας :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πλάκα κάνεις.
αυτός που κόλλησε τη συγγενή μου ήταν ασυμπτωματικός χρόνια φορέας.
μόλις πήγε η συγγενής για εξετάσεις πήγε και αυτός και βγήκε θετικός.
Σημειωτέον ότι η συγγενής ήταν μέχρι τότε παρθένα.
βγάλε τα συμπεράσματά σου.

αχαααχαχαα τη νιώθω πες της, κι εμένα η πρώτη μου αγάπη μου έδωσε το παντοτινό παράσημο <3

πάντως δεν είμαι ακόμη σίγουρη ότι οι άντρες γίνονται στάνταρ φορείς, θέλω να ρωτήσω το γιατρό μου για να το ξεκαθαρίσω. Από ό,τι ήξερα μέχρι τώρα (τουλάχιστον για τον τύπο που έχω εγώ) και από ό,τι μου είχε πει ο γιατρός, στους άντρες -εφόσον δεν έχουν επαφές με κάποια που έχει τον ιό- μπορεί να φύγει από μόνος του σε 3 με 6 μήνες. Το πρόβλημα είναι όταν πάνε και κολλάνε ξανά και ξανά, είτε με την ίδια σύντροφο είτε με διάφορες (τις οποίες κολλάνε και οι ίδιοι αν δεν έχουν αυτές, οπότε αν ξαναπάνε μαζί τους, μια που στις γυναίκες δεν περνάει από μόνος του ο ιός, τον ξανακολλάνε)  :S
πολύ μπέρδεμα και πολλά κολλήματα, έκανα καιρό να το χωνέψω  :S

πάντως για τις γυναίκες ξέρω από δύο γιατρούς ότι όταν είναι υπό έλεγχο ο ιός από το σώμα μπορείτε να είστε λίγο πιο ήσυχοι με το μόνιμο σύντροφο και να πηγαίνετε δύο φορές το χρόνο για εξετάσεις για να βεβαιωθείτε ότι παραμένει υπό έλεγχο. Και όταν είναι ξανά σε έξαρση, κρεμούλα ολέ και καπότα απαραιτήτως  :S

καργιόλια κονδυλώματα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

έδωσε οπωσδήποτε θεραπεία και γι'αυτόν, αλλά είπε και ότι ακόμα και αν δεν έκανε υπήρχε πιθανότητα να περάσει από μόνος του.
ξαναλέω, μπορεί αυτό να ίσχυε για τον τύπο του ιού που είχα εγώ -που ήταν χωρίς κανένα σύμπτωμα  :S

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έστειλα μην. στον Μπέικον καί τού είπα να μπή να διαβάση
τά γραφομενά σου ....... μπάς καί βάλη μυαλό καί σταματήση
τά άκάποτα ό μαλάκας :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

θα βάλει μυαλό όταν κάποια κιουρία του κόψει μια και καλή το παπάρι.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
+1
για μια απλη κολπιτιδα γυναικολογος με ρωτησε αν εχω επαφες χωρις προφυλαξη για να μου γραψει και για τον συντροφο θερ.αγωγη.
ποσο μαλλον για πιο σοβαρες καταστασεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έδωσε οπωσδήποτε θεραπεία και γι'αυτόν, αλλά είπε και ότι ακόμα και αν δεν έκανε υπήρχε πιθανότητα να περάσει από μόνος του.
ξαναλέω, μπορεί αυτό να ίσχυε για τον τύπο του ιού που είχα εγώ -που ήταν χωρίς κανένα σύμπτωμα  :S

οι ιοί κολλάνε όταν υπάρχει έξαρση και από τον ένα και απ τον άλλο.
τώρα εάν καταπιείς αίμα κατευθείαν το τσίμπησες χαλαρά.

ξούρα και λοιπά ερεθισματα και αμυχές είναι θάνατος....
ειδικά κάτι πίπες με δόντια και μέχρι το στομάχι.
το ότι ο ιός δεν ανιχνεύεται μπορεί και να οφείλεται στην τεχνική του εργαστηρίου (όχι ακριβά μηχανήματα) ή στην μικρή περιεκτικότητα.
Το ότι οι εξετάσεις σου θα βγούν αρνητικές σημαίνει ότι ακόμα και εάν έχεις είναι μη ανιχνεύσιμο από το συγκεκριμένο εργαστήριο και όχι ότι δεν έχεις καθόλου.
Σαφώς και αρνητικό σημαίνει ότι έχεις ελάχιστες πιθανότητες να κολλήσεις.
αλλά όπως είπα η απευθείας επαφή με πληγή ή το μολυσμένο αίμα είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να πάρεις ό,τι κουβαλάει ο άλλος.

Η επόμενη μάστιγα για το ανθρώπινο είδος θα είναι συνδυασμός αερόβιου με σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.
Κοινώς μόλις εμφανιστεί θανατηφόρος έρπης γεννητικών οργάνων θα αρκεί μια ροχάλα για να πάς άκλαφτος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
+1
για μια απλη κολπιτιδα γυναικολογος με ρωτησε αν εχω επαφες χωρις προφυλαξη για να μου γραψει και για τον συντροφο θερ.αγωγη.
ποσο μαλλον για πιο σοβαρες καταστασεις.
γιατί νομίζεις του πεσαν τα μαλλιά;
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχααχαχαχχαχαχα

εγώ πάντως τον γαμάω με καπότα και από πάνω σακούλα σκλαβενίτη.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

σε ποιον πεσαν τα μαλλια? :rolleyes:
εχω και πονοκεφαλο βοηηηηθα με! :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785

perche σκλαβενίτη??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σε ποιον πεσαν τα μαλλια? :rolleyes:
εχω και πονοκεφαλο βοηηηηθα με! :grin:
στο κάτω κεφάλι.
δε μπορείς να συμμετάσχεις στο διόαλογό μου με την τουρκάλα μουνίτσα. δεν είσαι του μασωνοκύκλου μας.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
betadin μονίμως στό πουλάκι του  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
χα χαψ χα χα χα χα :headbang: :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
betadin μονίμως στό πουλάκι του  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
χα χαψ χα χα χα χα :headbang: :headbang: :headbang:
και νομίζει ότι καθάρισε...
αααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ούτε με χλώριο δεν καθαρίζει ο βρωμόπουτσας γυφτογαμιάς.
αααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχααχαχαχχααχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom