amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.019
- Πόντοι
- 22.785
αυτό το ξέρω, αλλά νόμιζα ότι οι άντρες δε γίνονται φορείς.
όου γουέλ, άλλη μία ερώτηση για το γυναικολόγο
Κι όμως γίνονται........
αυτό το ξέρω, αλλά νόμιζα ότι οι άντρες δε γίνονται φορείς.
όου γουέλ, άλλη μία ερώτηση για το γυναικολόγο
πλάκα κάνεις.και οι άντρες μπορεί να είναι φορείς του ιού?
νόμιζα ότι τα κονδυλώματα για τους άντρες ήταν ιάσιμα
και κάτι τελευταίο για τη μπούμπα.
ό,τι έχεις το έχεις κολλήσει από κάποιον.
οι άντρες μπορεί να είναι φορείς λχ σε χλαμύδια, γκαρντνερέλα και αλλα και να είνια ασυμπτωματικοί.
Εάν διαγνωστεί σε σένα τότε πρέπει οπωσδήποτε και ο σύντροφος να κάνει θεραπεία. εάν δεν κάνει θα σε ξανακολλήσει οπωσκαιδήποτε.
όποιος μαλάκας γυναικολόγος σου λέει ότι δε χρειάζεται ο σύντροφος να κάνει θεραπεία επειδή λχ είναι αναερόβιο το μικρόβιο είναι μέγας μαλάκας.
οι μεγαλύτεροι μεταδότες όλων των ΣΜΝ είναι οι ασυμπτωματικοί αρσενικοί φορείς.
Απλά η γυναίκα συνήθως έχει τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία λόγω χλωρίδας του αιδοίου. Ακόμα και η αντιβίωση μπορεί να δημιουργήσει αλλοιώσεις στο PH του κόλπου και να γίνεις πιο ευαίσθητη μετά τη θεραπεία.
Υπάρχουν περιπτώσεις που γυναίκες χωρίς σεξουαλικές επαφές μετά την πρώτη θεραπεία και όταν τλεειώνει η αντιβίωση ξαναεμφανίζουν τα ίδια συμπτώματα.
Γιατί;
γιατί ο κόλπος έχει μια ισορροπία σε μικρόβια και βακτήρια που είναι χρήσιμα και σε ευαίσθητη ισορροπία. Τα αντιβιωτικά δεν σκοτώνουν μόνο το κακό βακτήριο, αλλά και τα καλά με αποτέλεσμα ο κόλπος να "τρελλαίνεται" μετά και να μη μπορεί να αποκαταστήσει την ισορροπία της χλωρίδας προ αντιβίωσης......
πλάκα κάνεις.
αυτός που κόλλησε τη συγγενή μου ήταν ασυμπτωματικός χρόνια φορέας.
μόλις πήγε η συγγενής για εξετάσεις πήγε και αυτός και βγήκε θετικός.
Σημειωτέον ότι η συγγενής ήταν μέχρι τότε παρθένα.
βγάλε τα συμπεράσματά σου.
όποιος μαλάκας γυναικολόγος σου λέει ότι δε χρειάζεται ο σύντροφος να κάνει θεραπεία επειδή λχ είναι αναερόβιο το μικρόβιο είναι μέγας μαλάκας.
Έστειλα μην. στον Μπέικον καί τού είπα να μπή να διαβάση
τά γραφομενά σου ....... μπάς καί βάλη μυαλό καί σταματήση
τά άκάποτα ό μαλάκας
θα βάλει μυαλό όταν κάποια κιουρία του κόψει μια και καλή το παπάρι.
+1όποιος μαλάκας γυναικολόγος σου λέει ότι δε χρειάζεται ο σύντροφος να κάνει θεραπεία επειδή λχ είναι αναερόβιο το μικρόβιο είναι μέγας μαλάκας.
έδωσε οπωσδήποτε θεραπεία και γι'αυτόν, αλλά είπε και ότι ακόμα και αν δεν έκανε υπήρχε πιθανότητα να περάσει από μόνος του.
ξαναλέω, μπορεί αυτό να ίσχυε για τον τύπο του ιού που είχα εγώ -που ήταν χωρίς κανένα σύμπτωμα :S
γιατί νομίζεις του πεσαν τα μαλλιά;+1
για μια απλη κολπιτιδα γυναικολογος με ρωτησε αν εχω επαφες χωρις προφυλαξη για να μου γραψει και για τον συντροφο θερ.αγωγη.
ποσο μαλλον για πιο σοβαρες καταστασεις.
γιατί νομίζεις του πεσαν τα μαλλιά;
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχααχαχαχχαχαχα
εγώ πάντως τον γαμάω με καπότα και από πάνω σακούλα σκλαβενίτη.
γιατί νομίζεις του πεσαν τα μαλλιά;
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχααχαχαχχαχαχα
εγώ πάντως τον γαμάω με καπότα και από πάνω σακούλα σκλαβενίτη.
ο βασιλόπουλος και το καρφούρ έχουν βγάλει βιοδιασπώμενες και δεν έχουν τις ίδιες αντοχές.perke σκλαβενίτη??
σε ποιον πεσαν τα μαλλια?
εχω και πονοκεφαλο βοηηηηθα με!
στο κάτω κεφάλι.σε ποιον πεσαν τα μαλλια?
ασε που ειναι και 80 microns blown..ο βασιλόπουλος και το καρφούρ έχουν βγάλει βιοδιασπώμενες και δεν έχουν τις ίδιες αντοχές.
νομιζει οτι σε γαμαει ο πλε..σε ποιον πεσαν τα μαλλια?
και νομίζει ότι καθάρισε...betadin μονίμως στό πουλάκι του
χα χαψ χα χα χα χα