Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε είπε κανείς το αντίθετο;
Απλά μην φτάνεις και στα όρια της τρομολαγνείας.
Δεν σημαίνει ότι όλοι που κάνουν ακάποτα στο Μετάξι έχουν και την καλή σύζηγο μπλα μπλα που θα την κολήσουν μπλα μπλα.

πάμε:
αυτό που λέω είναι το εξής.
εάν όλα ήταν ιάσιμα θα γαμιόμαστε ολημερίς κι ολονυχτίς ακάποτα, χαπάκι και τέλος..
Επειδή μαλακίζονται οι πουστογιατροί και ασχολούνται με τη γρίπη των χοίρων είμεθα αναγκασμένοι να γαμάμε με ένα κάρο προφυλάξεις και κινδύνους.
προσωπικά έχω κολλήσει μερικά (δεν ξέρω πως ααααααααααααχχαχααχαχαχαχαχχαχα) αλλά μετά την πρώτη φορά ακόμα και όταν είναι ιάσιμα αλλάζεις ακόμα και σεξουαλικές συνήθειες.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι να σου πω άμα τραβάς τόσο μεγάλο ζόρι κατέβα εκλογές με τον Καρατζαφυρέρ ώστε αν βγει ποτέ κυβέρνηση να ετοιμάσεις στρατόπεδα συγκέτρωσης.
αυτό κατάλαβες από αυτά που γράφω;

Επισκέπτης
πάμε:
αυτό που λέω είναι το εξής.
εάν όλα ήταν ιάσιμα θα γαμιόμαστε ολημερίς κι ολονυχτίς ακάποτα, χαπάκι και τέλος..
Επειδή μαλακίζονται οι πουστογιατροί και ασχολούνται με τη γρίπη των χοίρων είμεθα αναγκασμένοι να γαμάμε με ένα κάρο προφυλάξεις και κινδύνους.
προσωπικά έχω κολλήσει μερικά (δεν ξέρω πως ααααααααααααχχαχααχαχαχαχαχχαχα) αλλά μετά την πρώτη φορά ακόμα και όταν είναι ιάσιμα αλλάζεις ακόμα και σεξουαλικές συνήθειες.......

Βλέπεις πόσο ωραία συζητάς όταν μιλάς ήρεμα;Μαζί σου και εγώ τώρα.
Απαράδεκτο εν έτος 2010 να μην έχουν βρεθεί θεραπείες για κάποια χρόνια σμν.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ρε είπε κανείς το αντίθετο;
Απλά μην φτάνεις και στα όρια της τρομολαγνείας.
Δεν σημαίνει ότι όλοι που κάνουν ακάποτα στο Μετάξι έχουν και την καλή σύζηγο μπλα μπλα που θα την κολήσουν μπλα μπλα.

δεν είναι τρομολαγνεία.
είναι το πολύ λογικό "όποιος τη σήμερον εποχή γαμάει χωρίς καπότα είναι άξιος της μοίρας του".
άλλο αν σε μερικούς δεν αρέσει και αρχίζουν τα "ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΛΑΑΑΑΨ ΛΥΓΓΓΓΜΜΜΜ"

η καπότα δεν είναι τρομολαγνεία, είναι υπευθυνότητα, άλλο αν κάποιοι ακόμα δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτή η λέξη.

Επισκέπτης
η καπότα δεν είναι τρομολαγνεία, είναι υπευθυνότητα, άλλο αν κάποιοι ακόμα δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτή η λέξη.

πιο πάνω ανοήτη ο πέρσονας είπε ότι αν νομίζεις ότι με την κάποτα γίνεσαι ράμπο κούνια που σε κούναγε.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πιο πάνω ανοήτη ο πέρσονας είπε ότι αν νομίζεις ότι με την κάποτα γίνεσαι ράμπο κούνια που σε κούναγε.

αχαχαχαχαχαχαχααααα εντάξει τότε, αφού δεν πιάνει η καπότα γάμα ακάποτα εσύ.
σ'το είπα, με τις ευχές μου  :-* :-* :-*

αχαχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η καπότα προστατεύει κυρίως από το AIDS που είναι και θανατηφόρο.
από κει και πέρα προσφέρει μεγάλη προστασία και σε πολλά άλλα μη αερόβια μικρόβια, βακτήρια και ιούς.
ο έρπης και τα κονδυλώματα είναι πουστοιοί που κολλάνε ακόμα και με δερματική επαφή.
κοινώς έτσι όπως τα χουν κάνει οι πουσταράδες της ιατρικής ενδέχεται ακόμα και με καπότα να είσαι φορέας ενός ιού που εν δυνάμει θα κολλήσει και όλους όσους θα έχεις ερωτική συνεύρεση.

κοινώς γαμιέστε πουσταράδες αφήστε τον ιό των χοίρων και των αγελάδων και βρείτε τρόπους να γαμάμε χωρίς να μας βγαίνει ξινό το γαμήσι. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
σορρυ δε μου κανει παραθεση:

περσονας:
και ξαναλέω. όποιος μαλάκας θεωρεί ότι το προφυλακτικό τον καθιστά σούπερ μάριο, έχει πολλές ερωτικές επαφές και με επαγγελματίες ή μη είναι αδιάφορο, ειδικά εάν έχει και οικογένεια, ας μη ρίξει ένα 100άρι σ ένα γαμήσι αλλά ας κάνει μια γενική αίματος και μια καλλιέργεια ούρων και σπέρματος.
Μπορεί να γλιτώσει και αυτόν και την οικογένειά του από πολλά μελλοντικά ντράβαλα και περίεργες καταστάσεις.

αυτα κι απο μενα.
ειλικρινα υπαρχει κανας τοοοσο σαπιος που κανει ο,τι κανει και μετα δεν εξεταζεται ενω υπαρχουν τοσα ατομα πισω του? :S

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτα κι απο μενα.
ειλικρινα υπαρχει κανας τοοοσο σαπιος που κανει ο,τι κανει και μετα δεν εξεταζεται ενω υπαρχουν τοσα ατομα πισω του? :S
το πιθανότερο δεν είναι να είναι σάπιος.
αλλά δειλός, ή μαλάκας που δεν γνωρίζει τον κίνδυνο.
προσωπικά γνωρίζω καθώς πρέπει κολλητάρια με οικογένεια και παιδιά που μου έχουν πει το αμίμητο.
"μαλάκα δεν κρατήθηκα την γάμησα στον κώλο ακάποτα, τέτοιον κώλο δε μπορείς να τον παίρνεις με πλαστικό......"

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
το πιθανότερο δεν είναι να είναι σάπιος.
αλλά δειλός, ή μαλάκας που δεν γνωρίζει τον κίνδυνο.
προσωπικά γνωρίζω καθώς πρέπει κολλητάρια με οικογένεια και παιδιά που μου έχουν πει το αμίμητο.
"μαλάκα δεν κρατήθηκα την γάμησα στον κώλο ακάποτα, τέτοιον κώλο δε μπορείς να τον παίρνεις με πλαστικό......"

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

:S :S
μα εκει ακομα κι οταν εισαι σε μονιμη σχεση, θελει προσοχη. 

*μια φιλη μου εχει κονδυλωματα (με ελαχιστες εμπειριες) και ταλαιπωρηθηκε παρα πολυ. πω πω τι ειχε τραβηξει ρε συ :-

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:S :S
μα εκει ακομα κι οταν εισαι σε μονιμη σχεση, θελει προσοχη. 

*μια φιλη μου εχει κονδυλωματα (με ελαχιστες εμπειριες) και ταλαιπωρηθηκε παρα πολυ. πω πω τι ειχε τραβηξει ρε συ :-

αυτό λέμε....
δεν είναι μόνο τα ΣΜΝ.

δεδομένης της κάβλας που έχω με το κωλογαμήσι έαν διάστημα είχα την εναλλαγή σε κάθε σεξουαλική επαφή.
τελικά κατέληξα εγώ με σταφυλόκοκκο από τα μικρόβια του πρωκτού και η γκόμενα με γκαρντνερέλα......
τα κονδυλώματα ταλαιπωρούν και τους άντρες.
σκατόπουστας ιός.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αυτό λέμε....
δεν είναι μόνο τα ΣΜΝ.

δεδομένης της κάβλας που έχω με το κωλογαμήσι έαν διάστημα είχα την εναλλαγή σε κάθε σεξουαλική επαφή.
τελικά κατέληξα εγώ με σταφυλόκοκκο από τα μικρόβια του πρωκτού και η γκόμενα με γκαρντνερέλα......
σκατόπουστας ιός.
πω πω ρε μαλακα..

και σου σκαω γλωσίδια όποτε σε βλεπω ????

τί μαλακα ειναι..

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μην γαματε και αυτο το thread  :uglystupid: :uglystupid:

γαμω τον περσονα και τους αντιπαλους κλωνους

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αυτό λέμε....
δεν είναι μόνο τα ΣΜΝ.

σκατόπουστας ιός.

σιχαμενα πραματα πια. οφου :-

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σιχαμενα πραματα πια. οφου :-

εσύ δεν είσαι για φρέσκο κρέας. είσαι βέτζι.
και που να δεις τι κάνεις με ένα ποτηράκι κόκα κόλα.
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom