Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αχαχαχααα άντε πάλι με την πιάτσα.
πρέπει κάποιος να μου ξεκαθαρίσει, πας και τη στήνεις σε μια διασταύρωση και περιμένεις να περάσει ο άλλος ή μιλάμε για συγκεκριμένο μυστικό σημείο στιλ πορετσάνου?
πχ εγώ θέλω να δείρω τον πίτσι, πρέπει ξεροσταλιάζω στο μεταξουργείο για να βρω κάποιον με περίπου την πλάτη από τα βιντεάκια και να τον δείρω?  :2funny: :2funny:

τον πίτσι μπορείς να τον έβρεις στο μαγαζί που δουλεύει.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Επίσης καμμένε και ηλίθιε δεν σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί κάποιος να κολήσει κάτι από την μόνιμη σύντροφο του και αργότερα να το κολήσει με την σειρά του στην επόμενη;
Δεν φταίει πάντα το Μετάξι για τα σμν.
Προς τι λοιπόν όλη αυτή η "ηθικολογική κρίση";

δεν βλέπεις τη διαφορά του "ψάχνω ακάποτο στο μετάξι" και "πηδάω ακάποτα τον/την μόνιμη σύντροφό μου"?  :S
και στα δύο υπάρχουν κίνδυνοι, όπως το λέει ο περσόνας ρώσικη ρουλέτα, μόνο που στο ακάποτο στο μετάξι αντί για μία σφαίρα έχεις έξι στο όπλο  :S

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επίσης καμμένε και ηλίθιε δεν σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί κάποιος να κολήσει κάτι από την μόνιμη σύντροφο του και αργότερα να το κολήσει με την σειρά του στην επόμενη;
Δεν φταίει πάντα το Μετάξι για τα σμν.
Προς τι λοιπόν όλη αυτή η "ηθικολογική κρίση";
και ποιός σου είπε ρε ηλίθιε ότι διαφωνούμε; άλλωστε έγραψα ότι οι αθώες σχέσεις είναι οι πιο επικίνδυνες.
από την άλλη εδώ μέσα τα γνωστά μας καθιζήματα προσπαθούν να περάσουν την τακτική ΣΜΝ ε και;
ε και να πας ν αυτοκτονήσεις μόνος σου ρε καμμένε.
σε λίγο θα ζητάμε και εξέταση αίματος απ το Συγγρό να γαμήσουμε όπως γίνεται στις τσόντες.
Εκεί έχει φτάσει η μαλακία που σας δέρνει.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
επίσης άμα η μόνιμη σύντροφος δεν πηγαίνει ευλαβικά στον γυναικολόγο μία φορά το χρόνο μη βγάλετε ποτέ την καπότα, ενημερωτικά  :rockon:

Επισκέπτης
δεν βλέπεις τη διαφορά του "ψάχνω ακάποτο στο μετάξι" και "πηδάω ακάποτα τον/την μόνιμη σύντροφό μου"?  :S
και στα δύο υπάρχουν κίνδυνοι, όπως το λέει ο περσόνας ρώσικη ρουλέτα, μόνο που στο ακάποτο στο μετάξι αντί για μία σφαίρα έχεις έξι στο όπλο  :S

Και όμως οι περισσότεροι που ξέρω και κάνουν συστηματικά ακάποτα (και εξετάσεις μετά) δεν έχουν κολήσει μέχρι τώρα κάτι.Οπότε άσε τις θεωρίες για τις έξι σφαίρες.
Τουλάχιστον οι νόμιμες ιερόδουλες περνάνε και κάποιες εξετάσεις.Που μπορεί μια άλλη γυναίκα να μην ενδιαφερθεί να τις κάνει ποτέ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν βλέπεις τη διαφορά του "ψάχνω ακάποτο στο μετάξι" και "πηδάω ακάποτα τον/την μόνιμη σύντροφό μου"?  :S
και στα δύο υπάρχουν κίνδυνοι, όπως το λέει ο περσόνας ρώσικη ρουλέτα, μόνο που στο ακάποτο στο μετάξι αντί για μία σφαίρα έχεις έξι στο όπλο  :S

το τι γλειφομούνι και ακάποτη πίπα πέφτει σε κωλομπαρομπουρδελοστουντιοβίζιτες δεν περιγράφεται.....

και μετά.... αγάπη μου μάλλον επειδή πήγα σε δημόσιες τουαλέτες στο γήπεδο κόλλησα ουρολοίμωξη.
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχααχαχχαχααχαχαχαχα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Και όμως οι περισσότεροι που ξέρω και κάνουν συστηματικά ακάποτα (και εξετάσεις μετά) δεν έχουν κολήσει μέχρι τώρα κάτι.Οπότε άσε τις θεωρίες για τις έξι σφαίρες.
Τουλάχιστον οι νόμιμες ιερόδουλες περνάνε και κάποιες εξετάσεις.Που μπορεί μια άλλη γυναίκα να μην ενδιαφερθεί να τις κάνει ποτέ.

οκέικ, καλά ακάποτα στο μετάξι τότενες, με την ευχή μου  :rockon:

Επισκέπτης
και ποιός σου είπε ρε ηλίθιε ότι διαφωνούμε; άλλωστε έγραψα ότι οι αθώες σχέσεις είναι οι πιο επικίνδυνες.
από την άλλη εδώ μέσα τα γνωστά μας καθιζήματα προσπαθούν να περάσουν την τακτική ΣΜΝ ε και;
ε και να πας ν αυτοκτονήσεις μόνος σου ρε καμμένε.
σε λίγο θα ζητάμε και εξέταση αίματος απ το Συγγρό να γαμήσουμε όπως γίνεται στις τσόντες.
Εκεί έχει φτάσει η μαλακία που σας δέρνει.

Τι το κουράζεις τότε;
Απλά μην κριτικάρεις με τόση μανιά μόνο την μια πλευρά επειδή έχεις άσχημα οικογενειακά βιώματα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οκέικ, καλά ακάποτα στο μετάξι τότενες, με την ευχή μου  :rockon:

να μας δώκει και το ονοματεπώνυμό του να το γράψουμε αυτό δημόσια σε μια εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας............να δούμε μετά πόσο μεγάλη κωλοτρυπίδα ή πούτσα έχει......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι το κουράζεις τότε;
Απλά μην κριτικάρεις με τόση μανιά μόνο την μια πλευρά επειδή έχεις άσχημα οικογενειακά βιώματα.
παρέθεσα ένα παράδειγμα με προσωπική εμπειρία ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Η ταλαιπωρία και το οικονομικό και ψυχικό κόστος είναι τεράστιο.
Οποιος μαλάκες δεν το καταλαβαίνει και μου λέει ε και δεν τρέχει και τίποτα θα τον πηγαίνω γαμιώντας σε όλο το μετάξι.

Επισκέπτης
να μας δώκει και το ονοματεπώνυμό του να το γράψουμε αυτό δημόσια σε μια εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας............να δούμε μετά πόσο μεγάλη κωλοτρυπίδα ή πούτσα έχει......

Ναι θα τα πάρει όλη η Ελλάδα μαζί μου :2funny:
Κούνια που σε κουνάγε.
Κάνε μας την χάρη έστω να πας σε έναν ψυχολόγο.
Θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά κόμπλεξ και όχι μόνο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι θα τα πάρει όλη η Ελλάδα μαζί μου :2funny:
Κούνια που σε κουνάγε.
Κάνε μας την χάρη έστω να πας σε έναν ψυχολόγο.
Θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά κόμπλεξ και όχι μόνο.

εσύ έχεις βρεί τη λύση... τα ξεπερνάς με ακάποτα στο μεταξουργείο......

Επισκέπτης
παρέθεσα ένα παράδειγμα με προσωπική εμπειρία ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Η ταλαιπωρία και το οικονομικό και ψυχικό κόστος είναι τεράστιο.
Οποιος μαλάκες δεν το καταλαβαίνει και μου λέει ε και δεν τρέχει και τίποτα θα τον πηγαίνω γαμιώντας σε όλο το μετάξι.

Ρε είπε κανείς το αντίθετο;
Απλά μην φτάνεις και στα όρια της τρομολαγνείας.
Δεν σημαίνει ότι όλοι που κάνουν ακάποτα στο Μετάξι έχουν και την καλή σύζηγο μπλα μπλα που θα την κολήσουν μπλα μπλα.

Επισκέπτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom