Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
το είπαμε όμως και πιο πάνω. Δεν είναι το πρόβλημα μόνο πως δεν ξέρουνε οι Έλληνες.
Είναι πως έχουνε τη λογική του μάγκα. σιγά μην το κολλήσω εγώ...εγώ τραβιέμαι...
τι να του πεις τώρα. σε ό,τι και να του πεις θα πει ο άλλος μια μαλακία χωρίς νόημα (για ευχαρίστηση, για τσιμούχες και αντρισμό...οτιδήποτε).
Εδώ πάνε στα μπουρδέλα και πέφτουνε με λαχτάρα να γλείψουνε εκεί που πήδησε ο άλλος. Λες και είναι σίγουροι πως η άλλη πλύθηκε πιο πριν. Θέλουνε ακάποτα, θέλουνε να τους κατουράνε, να τους χέζουνε ή ό,τι άλλο .
Για ποια υγεία μιλάμε;

Ακριβώς ρε γαμώτο!
Πές τα ρε lastmoican!!! Πες τα γιατί τρελαίνομαι με μερικά που διαβάζω εδώ μέσα!!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Κοίτα μην αγχώνεσαι. Αν είσαι προσεκτική, με ποιον πας και τι κάνεις, λογικά δεν πρέπει να φοβάσαι. Απλά είναι καλύτερο για σένα να είσαι ενημερωμένη. Μόνο αυτό.
Χαλάρωσε  ;)
Αν έχεις αμφιβολίες για οτιδήποτε καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό. Θα στα πει καλύτερα και πιο σωστά!

εχω φρικαρει ρε συ... εδω ενα σπυρακι μου βγαινει απο αυτο που εχει κολλησει απλα μεσα η τριχα και φρικαρω.... παω να με κοιταξω..... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
δεν μπορουν να το κανουν ολες.... εστω και μια φορα να το εχεις κανει χωρις δεν πιανει μου εχει πει γιατρος... αλλα το χειροτερο ειναι οτι το προφυλακτικο δεν σε προστατευει απο αυτο...... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

παιδια σε ποσο καιρο μεγαλωνουν αυτα.... πως το καταλαβενεις οτι τα εχεις πριν γινεις ετσι οπως στις φοτος;;;

μπορει να μεγαλωσουν σε μηνες,μπορει ποτε,μπορει σε 3 ημερες να γεμισεις κ να φουντωσεις,αναλογα το ανοσοποιητικο σου συστημα..

μπορει να γινουν οπως στην φωτο αν το αφησεις,μπρορει να ειναι κ μικρα σαν ελιτσα-σπυρακι..

μπορει ο αλλος να το εχει στο μπουτι κ να κολλησεις,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν σε προστατευει το προφυλακτικο,μπορει να εχει στις τριχες,στα ##,παντου μπορει να τα εχει ο αλλος ΑΛΛΑ κ να μην τα εχει να φαινονται,το οτι το εχεις κ δεν εχει εμφανιστει,δεν σημαινει οτι δεν το κολλας στην αλλη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παιδια σε ποσο καιρο μεγαλωνουν αυτα.... πως το καταλαβενεις οτι τα εχεις πριν γινεις ετσι οπως στις φοτος;;;

την τρελλάνατε ρε την κοπέλα............
ήρθε στο μπουρδέλα για το σεξ και θα το κόψει στο τέλος.......

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μπορει να μεγαλωσουν σε μηνες,μπορει ποτε,μπορει σε 3 ημερες να γεμισεις κ να φουντωσεις,αναλογα το ανοσοποιητικο σου συστημα..

μπορει να γινουν οπως στην φωτο αν το αφησεις,μπρορει να ειναι κ μικρα σαν ελιτσα-σπυρακι..

μπορει ο αλλος να το εχει στο μπουτι κ να κολλησεις,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν σε προστατευει το προφυλακτικο,μπορει να εχει στις τριχες,στα ##,παντου μπορει να τα εχει ο αλλος ΑΛΛΑ κ να μην τα εχει να φαινονται,το οτι το εχεις κ δεν εχει εμφανιστει,δεν σημαινει οτι δεν το κολλας στην αλλη

ρε συ και τι θα γινει οταν θα θελω να κανω παιδια;;; αν βρω βεβαια αντρα ποτε αλλα λεμε τωρα... λεει το 75% του πληθυσμου το εχει... τι θα γινει ειμαι καταδικασμενη δλδ;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ρε συ και τι θα γινει οταν θα θελω να κανω παιδια;;; αν βρω βεβαια αντρα ποτε αλλα λεμε τωρα... λεει το 75% του πληθυσμου το εχει... τι θα γινει ειμαι καταδικασμενη δλδ;

οχι βρε συ,δεν ειναι απαραιτητο οτι αν κολλησεις θα βγουν τετοια..μπορει να κολλησεις κ να μην βγουν ποτε

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
την τρελλάνατε ρε την κοπέλα............
ήρθε στο μπουρδέλα για το σεξ και θα το κόψει στο τέλος.......

με αυτα που ειδα ναι.... οι αντρες που δεν κανουν τεστ παπ πως το καταλαβενουν;; πεταν παντα τετοια;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
με αυτα που ειδα ναι.... οι αντρες που δεν κανουν τεστ παπ πως το καταλαβενουν;; πεταν παντα τετοια;

Νομίζω ότι κάπου διάβασα πως αν ο γιατρός ανακαλύψει στη γυναίκα ότι έχει κονδυλώματα και ο σύντροφός της δεν έχει προφανή συμπτώματα, του χορηγείται by default αγωγή γιατί θεωρείται πως έχει και ο άντρας προσβληθεί (υποθέτω ότι μετά από μερικό καιρό θα αρχίσουν να φαίνονται).
Για τα κονδυλώματα ΔΕΝ υπάρχει εξέταση αίματος, άρα μόνο με το μάτι μπορούν να διαγνωσθούν - αν είναι εξωτερικά - με κολποσκόπηση/τεστ ΠΑΠ αν είναι μέσα στον κόλπο.
Ελπίζω να τα λέω καλά.

Τα κονδυλώματα ανήκουν στην ίδια οικογένεια με τις μυρμηγκιές.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Νομίζω ότι κάπου διάβασα πως αν ο γιατρός ανακαλύψει στη γυναίκα ότι έχει κονδυλώματα και ο σύντροφός της δεν έχει προφανή συμπτώματα, του χορηγείται by default αγωγή γιατί θεωρείται πως έχει και ο άντρας προσβληθεί (υποθέτω ότι μετά από μερικό καιρό θα αρχίσουν να φαίνονται).
Για τα κονδυλώματα ΔΕΝ υπάρχει εξέταση αίματος, άρα μόνο με το μάτι μπορούν να διαγνωσθούν - αν είναι εξωτερικά - με κολποσκόπηση/τεστ ΠΑΠ αν είναι μέσα στον κόλπο.
Ελπίζω να τα λέω καλά.

Τα κονδυλώματα ανήκουν στην ίδια οικογένεια με τις μυρμηγκιές.

δλδ μπορει ο αλλος να ειναι φορεας και να στο κολλησει και να μην του φαινονται;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
δλδ μπορει ο αλλος να ειναι φορεας και να στο κολλησει και να μην του φαινονται;

Laplace έτσι είχα διαβάσει. Θα ξαναψάξω να το βρω και θα το ποστάρω αν το βρω.!
Φυσικά επειδή δεν είμαι γιατρός κρατώ επιφύλαξη από αυτά που βρίσκω στο ίντερνετ. Το ξεκαθαρίζω

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16

το ειπαμε αυτο:ΝΑΙ...φυσικα,αν κανεις θεραπεια κ φυγουν Ή αν δεν εκδηλωσεις ποτε,που θα καταλαβεις αγαπητη μου,οτι εχει ο αλλος,αν δεν στο πει?

ευα αυτα που σου λεω,μου τα εχουν πει κοπελες με κονδυλωματα κ ο νονος μου που ειναι γυναικολογος

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
υπερβολές.
τα έχουμε ξαναπεί. το οτι ξέρεις πως υπάρχει κάτι δεν σημαίνει πως θα το πάθεις και μην σε πιάνει υστερία.
Το οτι ξέρεις πως στα αεροπλάνα γίνονται αεροπειρατίες δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να πάρεις αεροπλάνο ποτέ.
Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Γιατί τότε εγώ ανήκω στο 25% και ξέρω σίγουρα άλλους τουλάχιστον 50 άντρες που δεν το έχουν πάθει. Να κάνουμε την Αρία φυλή που μπορείτε με εμάς να γαμηθείτε ελέυθερα;;;;....
αμτιλαμβάνεσαι πως η υστερία δεν είναι σύμβουλος καλός.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι.
ετσι κόλλησε η αδερφή μου απ τον γκόμενο.
Ο άντρας μπορεί να είναι ασυμπτωματικός.........
Ο καυτηριασμός είναι παλιά μέθοδος και θεωρείται ξεπερασμένος.
Η γυναίκα έχει και τσούξιμο και περίεργα υγρά και αιμορραγία πολλές φορές πριν πάρει γραμμή τα μανιταράκια.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ναι.
ετσι κόλλησε η αδερφή μου απ τον γκόμενο.
Ο άντρας μπορεί να είναι ασυμπτωματικός.........
Ο καυτηριασμός είναι παλιά μέθοδος και θεωρείται ξεπερασμένος.
Η γυναίκα έχει και τσούξιμο και περίεργα υγρά και αιμορραγία πολλές φορές πριν πάρει γραμμή τα μανιταράκια.

πες τι επαθε πως το καταλαβε τι συμπτωματα ειχε;;; παιδια νιωθω ενα τσουξιμο απο την ωρα που αρχισα να διαβαζω το θρεντ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom