Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 370K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν θέλω να αντιπαρατεθούμε άξιε σύντροφε γι’ αυτό και δεν θα το συνεχίσω μετά από αυτό το ποστ.

Ένα σχόλιο όμως. Εσύ είσαι αυτός που νιώθει κατώτερος γιατί εσύ τους λες «σκουπίδια», άρα τους μισείς, άρα υποφέρεις από σύμπλεγμα.
Εγώ κάνω τελείως διαφορετική δουλειά, δεν μπαίνω σε καμία σύγκριση μαζί τους γιατί δεν βλέπω το λόγο, και ακριβώς επειδή δεν νιώθω κατώτερος δεν έχω κανένα κόμπλεξ και τους βγάζω το καπέλο.  

Και επειδή η φιλοσοφική συζήτηση με γοητεύει πιο πολύ από του ιατρούς, έχω να πω πως διαφωνώ σε αυτό το τελευταίο που είπες φίλη ΟΧΙΑ.

Η αλήθεια δεν είναι ποτέ στη μέση! Αυτό είναι μύθος. Μην προσπαθείς να συμβιβάσεις ώστε να κρατάς ισορροπίες. Να έχεις το κουράγιο να παίρνεις θέση.

Σε κάποιο άλλο θρεντ είχα παραθέσει την εξής φράση του Νίτσε:
«Θαρραλέους, ανέμελους, είρωνες, βίαιους !
Έτσι μας θέλει η σοφία: είναι μια γυναίκα και αγαπάει πάντα μόνο τον πολεμιστή !»

Και όπως είχε πει κάποιος μεγάλος: «Η αλήθεια είναι πάντα η πιο απλή εκδοχή»
Αυτή έχει ονομαστεί και «φιλοσοφία του ξυραφιού», διότι «ξυρίζει» ότι επέρεται της λογικής, της απλότητας και της αλήθειας»

Άκου Νέαρχε, γνωρίζω πως το να μην παίρνεις ούτε το ένα μέρος ούτε το άλλο είναι εκ πρώτης όψεως διπλωματικό, ωστόσο, πιστεύω πραγματικά πως και εσύ έχεις δίκιο σε κάποια σημεία αλλά και ο laplace.
Συμφωνώ πως ο γιατρός είναι άνθρωπος και αυτή είναι η δουλειά του και πρέπει να πληρώνεται γι αυτό. Συμφωνώ. Επίσης πως χρειάζεται να ακούει και το "ευχαριστώ" ώστε αυτό να του δίνει ώθηση να συνεχίζει το λειτούργημά του. Δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει, είναι όμως υποχρεωμένος αν θέλει να το κάνει, να το κάνει καλά, αλλιώς να μην έχει αξιώσεις.
Από την άλλη μου έχουν τύχει γιατροί που είναι ελεεινοί και άθλιοι και ντροπιάζουν το επάγγελμα. Δεν μπορώ να βγάλω μια θεωρία για όλους. Με καταλαβαίνεις;
Η θέση μου αυτή τη στιγμή δεν είναι διπλωματική. Απλά αμφιταλαντεύομαι μεταξύ των δύο απόψεων.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ πάντως θεωρώ ότι κατα κανόνα η αλήθεια είναι κάπου στη μέση....
Γιατί;
Ας πάρουμε το απλό δικό σας παράδειγμα....
Για κάθε μια ιατρική μαλακία που παραθέτει ο ένας, ο άλλος μπορεί να παραθέσει μια ιατρική επιτυχία.......
Σημασία δεν έχει που είναι η αλήθεια, αλλά εάν μαθαίνεται ολόκληρη.
Εκεί είναι το πρόβλημα. Ούτε στους πολεμιστές ούτε στον Νιτσε, ούτε στη Νίτσα της γειτονιάς.
Είπες η αλήθεια είναι η πιο απλή εκδοχή..... ΝΑΙ όταν τη γνωρίζεις.....
Είναι σαν το παράδοξο του γρίφου.....
Ψάχνεις ώρες ολόκληρες να βρεις αυτό που όταν σου αποκαλυφθεί είναι εκνευριστικά απλό.................

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
εγώ πάντως θεωρώ ότι κατα κανόνα η αλήθεια είναι κάπου στη μέση....
Γιατί;
Ας πάρουμε το απλό δικό σας παράδειγμα....
Για κάθε μια ιατρική μαλακία που παραθέτει ο ένας, ο άλλος μπορεί να παραθέσει μια ιατρική επιτυχία.......
Σημασία δεν έχει που είναι η αλήθεια, αλλά εάν μαθαίνεται ολόκληρη.
Εκεί είναι το πρόβλημα. Ούτε στους πολεμιστές ούτε στον Νιτσε, ούτε στη Νίτσα της γειτονιάς.
[size=10pt]Είπες η αλήθεια είναι η πιο απλή εκδοχή..... ΝΑΙ όταν τη γνωρίζεις.....[/size]
Είναι σαν το παράδοξο του γρίφου.....
Ψάχνεις ώρες ολόκληρες να βρεις αυτό που όταν σου αποκαλυφθεί είναι εκνευριστικά απλό.................

Ακριβώς αυτό θέλω να πω.
Επίσης ίσως δε στέκουν κ τόσο οι συγκρίσεις, γιατί εδώ έχουμε ανόμοια πράγματα. Άλλη κατάσταση υγείας έχει ο ένας, άλλη ο άλλος. Άλλη οικονομική κατάσταση ο ένας, άλλη ο άλλος. Σε άλλη πόλη μπορεί να ζει ο ένας σε άλλη ο άλλος. Άλλο πρόβλημα υγείας ο ένας, άλλο ο άλλος.
Είναι δύσκολο να συγκρίνεις με ασφάλεια κάτι τόσο γενικό και να πεις ότι υποστηρίζεις είτε τη μια άποψη είτε την άλλη.

djvasilis25

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ακριβώς αυτό θέλω να πω.
Επίσης ίσως δε στέκουν κ τόσο οι συγκρίσεις, γιατί εδώ έχουμε ανόμοια πράγματα. Άλλη κατάσταση υγείας έχει ο ένας, άλλη ο άλλος. Άλλη οικονομική κατάσταση ο ένας, άλλη ο άλλος. Σε άλλη πόλη μπορεί να ζει ο ένας σε άλλη ο άλλος. Άλλο πρόβλημα υγείας ο ένας, άλλο ο άλλος.
Είναι δύσκολο να συγκρίνεις με ασφάλεια κάτι τόσο γενικό και να πεις ότι υποστηρίζεις είτε τη μια άποψη είτε την άλλη.

Καλησπερα και παλι.
Παιδια δεν ειναι αναγκη να μαλωνουμε.
Το topic ειναι για τα κονδυλωματα και οχι για αντιπαραθεση.

Μολις γυρισα απο την δερματολογο.
Φαινοταν πολυ εμπειρη.
Της ειπα κατευθειαν να κανω καυτηριαση η κρυοπηξια και μου ειπε ΟΧΙ.
Τζαμπα λεφτα πεταμενα θα δωσω.

Μου εδωσε μια κρεμα την Wartec η οποια καταστρεφει και καυτηριαζει τα κονδυλωματα σε 3 μερες Χρησης.(Ειναι σαν να κανεις Καυτηριασμο)
Μετα της 3 μερες και για 2 Εβδομαδες Θα βαζω Aldara 2 Φορες την εβδομαδα προληπτικα να μην εμφανιστουν ξανα.
Πολλα φρουτα,λαχανικα και βιταμινες.

Ειχε παρα πολλους ασθενεις με Κονδυλωματα και απο ολους αυτους κανενας δεν γυρισε πισω για επανεμφανιση.

Θα τη δοκιμασω αυτη τη θεραπεια και θα σας ενημερωσω για τα αποτελεσματα.

Και παλι ευχαριστω οσους ενδιαφερθηκαν να βοηθησουν.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Καλησπερα και παλι.
Παιδια δεν ειναι αναγκη να μαλωνουμε.
Το topic ειναι για τα κονδυλωματα και οχι για αντιπαραθεση.

Φαινοταν πολυ εμπειρη.

Μου εδωσε μια κρεμα την Wartec η οποια καταστρεφει και καυτηριαζει τα κονδυλωματα σε 3 μερες Χρησης.(Ειναι σαν να κανεις Καυτηριασμο)
Μετα της 3 μερες και για 2 Εβδομαδες Θα βαζω Aldara 2 Φορες την εβδομαδα προληπτικα να μην εμφανιστουν ξανα.

Ειχε παρα πολλους ασθενεις με Κονδυλωματα και απο ολους αυτους κανενας δεν γυρισε πισω για επανεμφανιση.

Δεν τσακωνόμαστε.
Καλή επιτυχία στο θέμα σου.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Φαινοταν πολυ εμπειρη.

Φιλαρακο μακαρι σε σενα να λειτουργησει αυτη η μεθοδος.
Αν θυμασαι σου χα γραψει γι αυτα τα σκευασματα!!!
Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα σε μενα δεν καναν δουλεια αυτα τα φαρμακα και πιστεψε με τα βαζα για πολυ καιρο!!!
Σκετη ταλαιπωρια!!!
Οπως σου γραψα και σε προηγουμενο ποστ μου, καθε γιατρος εχει διαφορετικη αποψη επι του θεματος.
Και οσο για τα τσαμπα λεφτα που σου πε μονο η aldara εχει 90Ε (εκτος αν στο γραψε στο βιβλιαριο).
Προσεχε με την aldara να μην την αφηνεις παραπανω ωρες απ οσο γραφει στις οδηγιες χρησης γιατι προκαλει εγκαυματα!!
Περαστικα σου οσο το δυνατο συντομοτερα!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αν είναι σε προχωρημένο στάδιο και εξωτερικά βγάζουν μάτι.
Ρίξτε μια ματιά εδώ

[URL unfurl="true"]http://dermatlas.med.jhmi.edu/derm/IndexDisplay.cfm?ImageID=502581591[/url]

img0013.jpg

img0153.jpg
ρε μαλακες...θα με κάνετε να ξεχάσω την ανατομία που ξέρω το κέρατό μου μέσα...
αυτά είναι μουνιά;;;!!;;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ρε μαλακες...θα με κάνετε να ξεχάσω την ανατομία που ξέρω το κέρατό μου μέσα...
αυτά είναι μουνιά;;;!!;;

τα δύο που φαίνονται εδώ όχι. Στο λινκ ναι.
Αυτά βρήκα αυτά πόσταρα.
Αν βρείτε εσείς άλλες φωτος βάλτε τις.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τα δύο που φαίνονται εδώ όχι. Στο λινκ ναι.
Αυτά βρήκα αυτά πόσταρα.
Αν βρείτε εσείς άλλες φωτος βάλτε τις.

μα ποσο προχωρημενο πρεπει να ειναι πια για να γινει ετσι; :S :S :S :S :S

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Είδες; Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ καθώς ψάχνω τις εικόνες;
Πρέπει να είσαι γύφτος εντελώς για να γίνεις έτσι υποθέτω.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16

γιαυτο ολες να κανετε τεστ παπ συχνα..
γιατι πολλα κονδυλωματα ειναι προκαλουν καρκινο...φανταζεσαι να εχεις γεμισει τετοια μεσα κ να μην παρεις γραμμη?(οχι εσυ,γενικα)

και φυσικα γιαυτο λεμε να προσεχουν οι γυναικες με ποιον πανε..κανουν one night stand με τον καθε τυχαιο κ μετα λενε πως γεμισα τετοια

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε παιδια κοντευω να πεσω κατω απο τον φοβο. θα γδυθω και θα αρχισω να κοιταζομαι  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: εχω φοβια με τις αρρωστιες λυπηθειτε με...... με επιασαν αναγουλες ηδη.... και περιμενω και τα αποτελεσματα του τεστ παπ.... ρε παιδια φοβαμαι αληθεια λεω.... το ειτζ μοιαζει ειρηνικο μπροστα σε αυτο :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μοικάνε τα κονδυλώματα προχωράνε και προς τον κωλαράκο.............
λόγω της βαρύτητας..... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
ρε παιδια κοντευω να πεσω κατω απο τον φοβο. θα γδυθω και θα αρχισω να κοιταζομαι  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: εχω φοβια με τις αρρωστιες λυπηθειτε με...... με επιασαν αναγουλες ηδη.... και περιμενω και τα αποτελεσματα του τεστ παπ.... ρε παιδια φοβαμαι αληθεια λεω.... το ειτζ μοιαζει ειρηνικο μπροστα σε αυτο :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

ειμαι γιατρος......τις φωτο με πμ plz :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16

ε μην υπερβαλεις,το aids σκοτωνει,αυτο αντιμετωπιζεται..

απλα ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΟΛΕΣ..

αν με ακουγαν κιαλλες,τωρα θα ηταν υγιεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom