Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

djvasilis25

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν καταλαβαίνω τι γίνετε στο ελλάδα εδώ στην γερμανία μια φορα έβγαλα και πήγα σε δερματολόγο και μου έκανε θεραπεία με υγρό άζωτο και σε 2 μέρες εξαφανίστηκαν τι να πω.

Εδω στην Ελλαδα οι Γιατροι δεν εδωσαν λογο στον Ιπποκρατη αλλα Εδωσαν λογο Στον Ευρω.
Κανενας δεν κανει καλα τη δουλεια του.

Αν δεν πληρωσεις ειναι ικανοι να σε αφησουν να πεθανεις  :headbang:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Εδω στην Ελλαδα οι Γιατροι δεν εδωσαν λογο στον Ιπποκρατη αλλα Εδωσαν λογο Στον Ευρω.

Oσο ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ο συγχρονος ελληνας,πιστευει οτι ο γιατρος ειναι ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ Κ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΝ(ενω σε ολο τον κοσμο αντιμετωπιζονται οπως ολοι οι εργαζομενοι)και βαραει προσοχες μπροστα του,ενω οι μαναδες μαθαινουν τις κορες πως να παιρνουν πιπα για να τυλιξουν πιο ευκολα εναν γιατρο για γαμπρο: ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Oσο ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ο συγχρονος ελληνας,πιστευει οτι ο γιατρος ειναι ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ Κ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΝ(ενω σε ολο τον κοσμο αντιμετωπιζονται οπως ολοι οι εργαζομενοι)και βαραει προσοχες μπροστα του,ενω οι μαναδες μαθαινουν τις κορες πως να παιρνουν πιπα για να τυλιξουν πιο ευκολα εναν γιατρο για γαμπρο: ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ..
συμφωνώ αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα...
εδώ στο σάιτ αυτό που υπτίθεται πως έχουμε και βασικό θέμα το σεξ και την ενημέρωση και μπαίνουνε οι άντρακλες και λένε πως αν γαμάς με προφυλακτικό δεν γαμάς.
Ο έλληνας δεν ξέρει τι πάει να πει υγεία, γεννήθηκε άντρας μερακλής...και η μαγκιά και η κλανιά πάνε σύννεφο.
1. Συμφωνώ με ό,τι γράφεται παραπάνω γενικά, ωστόσο θα ήθελα να ανεβάσετε φωτό από γυναικείο αιδοία με κονδυλωμετα για να καταλάβουμε τι πρέπει να ψάχνουμε.
2. Μεταξύ μας, καλό αυτό το θεωρητικό "ψάχτε τις πριν τις αυτώσετε", αλλά ρε παιδιά τις περισσότερες φορές πηδάμε στο ημίφως και όχι με ιατρικό φως επικεντρωμένο στο αιδοίο για να βλέπουμε αν η άλλη έχει κονδυλώματα ή απλώς είναι από το ξύρισμα του μουνιού της.
3. Συμφωνώ απόλυτα με τον περσόνα για το θέμα οικογένεια, αλλά αυτό σημαίνει πως με το φόβο τελικά δεν θα ξαναγαμήσει κανείς εκτός γάμου...τελικά θα μας μείνει η μαλακία για απόλαυση εκτός γάμου...με αυτή τελικά ξεκινάμε τη ζωή μας, με αυτή την τελειώνουμε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
συμφωνώ αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα...
εδώ στο σάιτ αυτό που υπτίθεται πως έχουμε και βασικό θέμα το σεξ και την ενημέρωση και μπαίνουνε οι άντρακλες και λένε πως αν γαμάς με προφυλακτικό δεν γαμάς.
Ο έλληνας δεν ξέρει τι πάει να πει υγεία, γεννήθηκε άντρας μερακλής...και η μαγκιά και η κλανιά πάνε σύννεφο.
1. Συμφωνώ με ό,τι γράφεται παραπάνω γενικά, ωστόσο θα ήθελα να ανεβάσετε φωτό από γυναικείο αιδοία με κονδυλωμετα για να καταλάβουμε τι πρέπει να ψάχνουμε.
2. Μεταξύ μας, καλό αυτό το θεωρητικό "ψάχτε τις πριν τις αυτώσετε", αλλά ρε παιδιά τις περισσότερες φορές πηδάμε στο ημίφως και όχι με ιατρικό φως επικεντρωμένο στο αιδοίο για να βλέπουμε αν η άλλη έχει κονδυλώματα ή απλώς είναι από το ξύρισμα του μουνιού της.
3. Συμφωνώ απόλυτα με τον περσόνα για το θέμα οικογένεια, αλλά αυτό σημαίνει πως με το φόβο τελικά δεν θα ξαναγαμήσει κανείς εκτός γάμου...τελικά θα μας μείνει η μαλακία για απόλαυση εκτός γάμου...με αυτή τελικά ξεκινάμε τη ζωή μας, με αυτή την τελειώνουμε...
Εγώ μετά από αυτά που διάβασα γενικά στο μπουρδέλα και στο νετ πλέον θα κυκλοφορώ στα στριπς με το εξής κιτ.......φθηνό και αποτελεσματικό.......
Και πέρα απ την πλάκα σε λίγο θα πρέπει να ζητάμε πιστοποιητικό για να γαμήσουμε....
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Συνημμένα

• hardhat.jpg
    hardhat.jpg
    116 KB · Εμφανίσεις: 27

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Xρειάζεται να σχολιάσω κάτι έξτρα;
Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο.
Γι αυτό, αν δε σας κολλάει στο μυαλό το πόρισμα του γιατρού ή ακόμα και η θεραπεία που προτείνει ΜΗΝ το καθυστερείτε. Αμέσως σε άλλον.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
και ελεγα σημερα να κανω κανα γλειφομουνι αλλα τωρα το μετανιωσα :2funny:

:2funny: :2funny:
έλα βρε δωρητή, το ξέρω ότι είναι αηδιαστικές φωτος αλλά δυστυχώς πρέπει να βλέπουμε και τα αηδιαστικά έτσι ώστε να μπορούμε να αποφεύγουμε όσο το δυνατόν τις κακοτοπιές!
:2funny: Ακούς εκεί το μετάνιωσες :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny:
έλα βρε δωρητή, το ξέρω ότι είναι αηδιαστικές φωτος αλλά δυστυχώς πρέπει να βλέπουμε και τα αηδιαστικά έτσι ώστε να μπορούμε να αποφεύγουμε όσο το δυνατόν τις κακοτοπιές!
:2funny: Ακούς εκεί το μετάνιωσες :2funny: :2funny:
κοιτα καμια φορα μπορει να χρειαζεται το σοκ για να συνελθουμε αλλα αυτες ειναι φωτο σε πολυ προχωρημενη κατασταση και σιγουρα δεν νομιζω οτι υπαρχει κανεις η καμια που θα πηγαινε με ενα ατομο σε αυτο το χαλι
το κακο ειναι οτι κυριως στη γυναικα μπορει να υπαρχουν εσωτερικα για πολυ καιρο χωρις εμφανη σημαδια και τοτε ειναι που την πατας
ωραιες φωτο παντως  :2funny: :2funny: :2funny:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
κοιτα καμια φορα μπορει να χρειαζεται το σοκ για να συνελθουμε αλλα αυτες ειναι φωτο σε πολυ προχωρημενη κατασταση και σιγουρα δεν νομιζω οτι υπαρχει κανεις η καμια που θα πηγαινε με ενα ατομο σε αυτο το χαλι
[size=10pt][size=10pt]το κακο ειναι οτι κυριως στη γυναικα μπορει να υπαρχουν εσωτερικα [/size] [/size] για πολυ καιρο χωρις εμφανη σημαδια και τοτε ειναι που την πατας
ωραιες φωτο παντως  :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι, δεν μπορεί απλά. Υπάρχουν και μάλιστα δεν έχουν και συμπτώματα συχνά!
Θέλει πολλή προσοχή.

Τώρα για τις φωτός τι να πω... μπιαχ... θα τις κουβαλάω και στα ποστς του προφίλ μου :2funny: :2funny:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Αν δεν πληρωσεις ειναι ικανοι να σε αφησουν να πεθανεις  :headbang:

Βολικά αυτά τα περί όρκου του Ιπποκράτη ε;
Λες και ο Ιπποκράτης είπε στους ιατρούς να μην πληρώνονται.
Λες και ο ίδιος δεν πληρωνόταν.

Και βολική αυτή η λογική ότι ο ιατρός είναι υποχρεωμένος να σου προσφέρει υπηρεσίες τσάμπα, ε; Είναι λειτούργημα, έτσι μας βολεύει να λέμε!
Όταν όμως είναι για υδραυλικό, ηλεκτρολόγο, και ότι άλλο, εκεί ούτε μας περνάει από το μυαλό να μην πληρώσουμε, λογικό το βρίσκετε εκεί να μην σας προσφέρουν υπηρεσίες αν δεν πληρώσετε.

Ο λόγος είναι απλός. Ο Έλληνας είναι πάσχει από συμπλέγματα κατωτερότητας.
Με τον υδραυλικό δεν νιώθει άσχημα. Διότι ο υδραυλικός δεν διάβαζε νυχθημερόν για 20 χρόνια, άρα δεν είναι πιο σοφός από εμάς, άρα νιώθουμε αφέντες και τον πληρώνουμε ευχαρίστως.
Με το ιατρό όμως αλλάζει. Εκεί το κόμπλεξ μας φουντώνει! Δεν αντέχουμε να σκεφτόμαστε ότι αυτός ο άνθρωπος έχει καταφέρει τόσα πολλά και τόσο δύσκολα. Νιώθουμε μικρούληδες εκεί. Για αυτό μας τσούζει να τον πληρώσουμε Είναι το κόμπλεξ !

Και ναι, η ιατρική είναι λειτούργημα εκτός από επάγγελμα. Γιατί απαιτεί αυτοθυσία, και ενασχόληση με τη δύσκολη πλευρά της ζωής. Εκεί που κανένας δεν δέχεται το μοιραίο και το αποφεύγει βρίζοντας ή απλά αδιαφορώντας, ο ιατρός είναι εκεί προσηλωμένος. Καθημερινά.
Αλλά το ότι είναι λειτούργημα κύριοι δεν πάει να πει ότι δεν θα τον πληρώσουμε για τις υπηρεσίες του. Και βέβαια θα τον πληρώσουμε. Αλλά πρέπει να του πούμε και ένα ευχαριστώ.
Και αυτό το ευχαριστώ πονάει. Τον κάνει να νιώθει μικρούλι τον ελληνάκο μας (πάντα με το έψιλον μικρό, σαν το πουλί του).
Είναι πάλι αυτό το κόμπλεξ !

Laplace μόνο στο χαρακτηρισμό «σκουπίδι» για τον σύγχρονο έλληνα μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου. Και σέβομαι πάντα κάποιον που δε διστάζει δημόσια να κριτικάρει τον εαυτό του. Γιατί και εσύ και εγώ νεοέλληνες είμαστε, άρα «σκουπίδια», και ξέρω πως πονάει να το λέμε...

Αλλά σε όλα τα άλλα έχεις άδικο.
Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λες.
Έχω ζήσει 10 χρόνια σε Ευρωπαϊκές χώρες. Ο σεβασμός στο πρόσωπο του ιατρού είναι μεγάλος σε αυτές τις χώρες. Και δικαίως.
Μόνο στην Ελλάδα τους ιατρούς τους βρίζουμε, τους περιφρονούνε, και τους κλέβουνε. Ναι τους κλέβουνε, γιατί το λαϊκίστικο ελληνικό κράτος τους αφήνει ουσιαστικά απλήρωτους, εκμεταλλευόμενο το κόμπλεξ του μέσου έλληνα απέναντι στον ιατρό. Στην ουσία το κράτος κλέβει εμάς όταν δεν πληρώνει τους ιατρούς μας.

Λυπάμαι φίλε μου, αλλά στα λόγια σου φαίνεται αυτό το ίδιο κόμπλεξ που περιγράφω από την αρχή του ποστ.

Επειδή λοιπόν είχα μια ατυχία κάποια στιγμή της ζωής μου, χρειάστηκα ιατρούς. Και εδώ, και όταν ήμουν στο εξωτερικό. Και δόξα το θεό πήγαν όλα καλά (ή μάλλον δόξα τον ιατρό, διότι ο θεός τζάμπα μάγκας ήταν, ο ιατρός με έκανε καλά). Και το παραδέχομαι ότι πλήρωσα και μάλιστα ακριβά εδώ στην Ελλάδα. Αλλά δεν τα μετάνιωσα ποτέ. Και όσα και να του έδωσα δεν ήταν αρκετά. Το «ευχαριστώ μου» ήταν μέσα από τη καρδιά μου.

Και μη γελιέστε, το ποστ αυτό δεν επικεντρώνει στους ιατρούς, αλλά στον έλληνα. Σε αυτό το τέρας κομπλεξισμού, κακομοιριάς, και κουτοπονηριάς.

Είχε δίκαιο κάποιος που είχε πει: «Όταν το κόμπλεξ κατωτερότητας προέρχεται από κατωτερότητα πραγματική, τότε είναι ανίατο». Αυτή νομίζω ότι είναι και η περίπτωση του έλληνα (είπαμε, το έψιλον μικρό, σαν το πουλί μας!)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Βολικά αυτά τα περί όρκου του Ιπποκράτη ε;
Λες και ο Ιπποκράτης είπε στους ιατρούς να μην πληρώνονται.
Λες και ο ίδιος δεν πληρωνόταν.

Και βολική αυτή η λογική ότι ο ιατρός είναι υποχρεωμένος να σου προσφέρει υπηρεσίες τσάμπα, ε; Είναι λειτούργημα, έτσι μας βολεύει να λέμε!
Όταν όμως είναι για υδραυλικό, ηλεκτρολόγο, και ότι άλλο, εκεί ούτε μας περνάει από το μυαλό να μην πληρώσουμε, λογικό το βρίσκετε εκεί να μην σας προσφέρουν υπηρεσίες αν δεν πληρώσετε.

Ο λόγος είναι απλός. Ο Έλληνας είναι πάσχει από συμπλέγματα κατωτερότητας.
Με τον υδραυλικό δεν νιώθει άσχημα. Διότι ο υδραυλικός δεν διάβαζε νυχθημερόν για 20 χρόνια, άρα δεν είναι πιο σοφός από εμάς, άρα νιώθουμε αφέντες και τον πληρώνουμε ευχαρίστως.
Με το ιατρό όμως αλλάζει. Εκεί το κόμπλεξ μας φουντώνει! Δεν αντέχουμε να σκεφτόμαστε ότι αυτός ο άνθρωπος έχει καταφέρει τόσα πολλά και τόσο δύσκολα. Νιώθουμε μικρούληδες εκεί. Για αυτό μας τσούζει να τον πληρώσουμε Είναι το κόμπλεξ !

Και ναι, η ιατρική είναι λειτούργημα εκτός από επάγγελμα. Γιατί απαιτεί αυτοθυσία, και ενασχόληση με τη δύσκολη πλευρά της ζωής. Εκεί που κανένας δεν δέχεται το μοιραίο και το αποφεύγει βρίζοντας ή απλά αδιαφορώντας, ο ιατρός είναι εκεί προσηλωμένος. Καθημερινά.
Αλλά το ότι είναι λειτούργημα κύριοι δεν πάει να πει ότι δεν θα τον πληρώσουμε για τις υπηρεσίες του. Και βέβαια θα τον πληρώσουμε. Αλλά πρέπει να του πούμε και ένα ευχαριστώ.
Και αυτό το ευχαριστώ πονάει. Τον κάνει να νιώθει μικρούλι τον ελληνάκο μας (πάντα με το έψιλον μικρό, σαν το πουλί του).
Είναι πάλι αυτό το κόμπλεξ !

Laplace μόνο στο χαρακτηρισμό «σκουπίδι» για τον σύγχρονο έλληνα μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου. Και σέβομαι πάντα κάποιον που δε διστάζει δημόσια να κριτικάρει τον εαυτό του. Γιατί και εσύ και εγώ νεοέλληνες είμαστε, άρα «σκουπίδια», και ξέρω πως πονάει να το λέμε...

Αλλά σε όλα τα άλλα έχεις άδικο.
Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λες.
Έχω ζήσει 10 χρόνια σε Ευρωπαϊκές χώρες. Ο σεβασμός στο πρόσωπο του ιατρού είναι μεγάλος σε αυτές τις χώρες. Και δικαίως.
Μόνο στην Ελλάδα τους ιατρούς τους βρίζουμε, τους περιφρονούνε, και τους κλέβουνε. Ναι τους κλέβουνε, γιατί το λαϊκίστικο ελληνικό κράτος τους αφήνει ουσιαστικά απλήρωτους, εκμεταλλευόμενο το κόμπλεξ του μέσου έλληνα απέναντι στον ιατρό. Στην ουσία το κράτος κλέβει εμάς όταν δεν πληρώνει τους ιατρούς μας.

Λυπάμαι φίλε μου, αλλά στα λόγια σου φαίνεται αυτό το ίδιο κόμπλεξ που περιγράφω από την αρχή του ποστ.

Επειδή λοιπόν είχα μια ατυχία κάποια στιγμή της ζωής μου, χρειάστηκα ιατρούς. Και εδώ, και όταν ήμουν στο εξωτερικό. Και δόξα το θεό πήγαν όλα καλά (ή μάλλον δόξα τον ιατρό, διότι ο θεός τζάμπα μάγκας ήταν, ο ιατρός με έκανε καλά). Και το παραδέχομαι ότι πλήρωσα και μάλιστα ακριβά εδώ στην Ελλάδα. Αλλά δεν τα μετάνιωσα ποτέ. Και όσα και να του έδωσα δεν ήταν αρκετά. Το «ευχαριστώ μου» ήταν μέσα από τη καρδιά μου.

Και μη γελιέστε, το ποστ αυτό δεν επικεντρώνει στους ιατρούς, αλλά στον έλληνα. Σε αυτό το τέρας κομπλεξισμού, κακομοιριάς, και κουτοπονηριάς.

Είχε δίκαιο κάποιος που είχε πει: «Όταν το κόμπλεξ κατωτερότητας προέρχεται από κατωτερότητα πραγματική, τότε είναι ανίατο». Αυτή νομίζω ότι είναι και η περίπτωση του έλληνα (είπαμε, το έψιλον μικρό, σαν το πουλί μας!)

Έχει δίκιο σε πολλά σημεία ο Νέαρχος και μάλιστα εμπεριστατωμένα και με επιχειρήματα.
Το σωστό να λέγεται.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Nearxos δεν εχω κανενα αδικο η κομπλεξ φιλε μου,πιστεψε με δεν εχω ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ να ζηλεψω τπτ απο οποιονδηποτε γιατρο,τωρ για λεφτα προφανως κ πολλα δισ ανθρωποι στην γη θα εχουν παραπανω..

επειδη κ εγω εμπειρια του εξωτερικου εχω φιλε,πες μου  αν βρισκονται σε αλλο κοινωνικο επιπεδο πχ ο μηχανικος με τον γιατρο ή στο ιδιο μην σου πω οτι σε πολλες χωρες ο μηχανικος αντιμετωπιζεται οπως ο γιατρος κ ο δικηγορος εδω..

εδω κ μονο στο ακουσμα της λεξης ΓΙΑΤΡΟΣ(ασχετως αν βαζουμε σε μια σακουλα τον διδακτορα στα βλαστοκυτταρα με τον γιατρο εξ ρουμανοουγγαριας) καθεται ο ελληναρας σουζα..
στο εξωτερικο παιζει τολο παντα εκτος απο το ΤΙ(που φυσικα και σκουπιδιαρης να εισαι εχεις σεβασμο απο τους γυρω σου) και το ΑΠΟ ΠΟΥ και το ΠΩΣ..δεν ξερω αν με καταλαβαινεις,αλλα

τα ρασα δεν κανουν τον παπα,οπως λεει κ ενας συναγωνιστης εδω μεσα...

Υ.Γ και ΣΕΒΑΣΟΥ οτι και καποιοι αλλοι χρειαστηκαν γιατρους ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ χρηματα φιλε μου για φακελακια κ μαλακιες ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ..και μην το συνεχισεις,δεν με ενδιαφερει τι περασες εσυ,με ενδιαφερει τι περασα εγω..

Υ.Γ.2 ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κανεις υποκλισεις στους γιατρους,εχω στην οικογενεια μου  μου 2 ιατρους ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΛΕΩ φυσικα,δεν ειμαι πουτανιτσα να βγαζω τους δικους μου απεξω..Εχω δικαιωμα να τους θεωρω ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,εχεις δικαιωμα να νιωθεις ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ μπροστα τους,εγω αυτο βλεπω..

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Nearxos δεν εχω κανενα αδικο η κομπλεξ φιλε μου,πιστεψε με δεν εχω ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ να ζηλεψω τπτ απο οποιονδηποτε γιατρο,τωρ για λεφτα προφανως κ πολλα δισ ανθρωποι στην γη θα εχουν παραπανω..

επειδη κ εγω εμπειρια του εξωτερικου εχω φιλε,πες μου  αν βρισκονται σε αλλο κοινωνικο επιπεδο πχ ο μηχανικος με τον γιατρο ή στο ιδιο μην σου πω οτι σε πολλες χωρες ο μηχανικος αντιμετωπιζεται οπως ο γιατρος κ ο δικηγορος εδω..

εδω κ μονο στο ακουσμα της λεξης ΓΙΑΤΡΟΣ(ασχετως αν βαζουμε σε μια σακουλα τον διδακτορα στα βλαστοκυτταρα με τον γιατρο εξ ρουμανοουγγαριας) καθεται ο ελληναρας σουζα..
στο εξωτερικο παιζει τολο παντα εκτος απο το ΤΙ(που φυσικα και σκουπιδιαρης να εισαι εχεις σεβασμο απο τους γυρω σου) και το ΑΠΟ ΠΟΥ και το ΠΩΣ..δεν ξερω αν με καταλαβαινεις,αλλα

τα ρασα δεν κανουν τον παπα,οπως λεει κ ενας συναγωνιστης εδω μεσα...

Υ.Γ και ΣΕΒΑΣΟΥ οτι και καποιοι αλλοι χρειαστηκαν γιατρους ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ χρηματα φιλε μου για φακελακια κ μαλακιες ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ..και μην το συνεχισεις,δεν με ενδιαφερει τι περασες εσυ,με ενδιαφερει τι περασα εγω..

Έχει και ο laplace δίκιο όμως.
Τελικά μάλλον κάπου στη μέση θα βρίσκεται η σωστή αντιμετώπιση.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16

αστα να πανε φιλη ΟΧΙΑ,εχω κακη εμπειρια απο γιατρους κ να φανταστεις εχουμε 2 γιατρους σε οικογενεια κ ο νονος μου ηταν γιατρος :P

πρωτη μου επαφη με γιατρο,στο δημοτικο,παιδακι πεμπτης δημοτικου,πηγα να κανω μια μικροεπεμβαση στο ποδι(αυτη με το νυχι που μπαινει μεσα στο δερμα κ γινεται σκατα το ποδι κ μαζευει πιον κ μολυνεται)κ μας ζητησε φακελακι στο νοσοκομειο ο γιατρος κ  δεν ειχε ο πατερας μου πανω του χρηματα κ μου εκανε την επεμβαση ΧΩΡΙΣ τοπικη αναισθησια και  μιλαμε να νιωθω τα παντα,μεσα στο αιμα,μεσα στους πονους,με κρατουσαν 2 νοσοκομες γιατι χτυπιομουν απο το κλαμα και μολις ολοκληρωσε την επεμβαση μου λεει: 'ειδες που δεν φροντισε ο μπαμπας σου να ερθετε απο το γραφειο' ??και ολα αυτα σε παιδακι του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ..

ΗΜΑΡΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
αστα να πανε φιλη ΟΧΙΑ,εχω κακη εμπειρια απο γιατρους κ να φανταστεις εχουμε 2 γιατρους σε οικογενεια κ ο νονος μου ηταν γιατρος :P

πρωτη μου επαφη στο δημοτικο,παιδακι πεμπτης δημοτικου,πηγα να κανω μια μικροεπεμβαση στο ποδι(αυτη με το νυχι που μπαινει μεσα στο δερμα)κ μας ζητησε φακελακι στο νοσοκομειο ο γιατρος κ  δεν ειχε ο πατερας μου πανω του χρηματα κ μου εκανε την επεμβαση ΧΩΡΙΣ τοπικη αναισθησια και  μιλαμε να νιωθω τα παντα,μεσα στο αιμα,μεσα στους πονους,με κρατουσαν 2 νοσοκομες γιατι χτυπιομουν απο το κλαμα και μολις ολοκληρωσε την επεμβαση μου λεει: 'ειδες που δεν φροντισε ο μπαμπας σου να ερθετε απο το γραφειο' ??και ολα αυτα σε παιδακι του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ..

ΗΜΑΡΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..

Ρε laplace τι να πω...
Ό,τι και να πεις έχεις δίκιο. Αλλά υπάρχουν και - λίγοι είναι η αλήθεια - γιατροί που πραγματικά τιμούν την επιστήμη τους. Απλά είναι δύσκολο να τους βρεις.
Η δική σου εμπειρία είναι δραματική. Κρίμα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα :rolleyes: :rolleyes:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Ρε laplace τι να πω...
Ό,τι και να πεις έχεις δίκιο. Αλλά υπάρχουν και - λίγοι είναι η αλήθεια - γιατροί που πραγματικά τιμούν την επιστήμη τους. Απλά είναι δύσκολο να τους βρεις.
Η δική σου εμπειρία είναι δραματική. Κρίμα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα :rolleyes: :rolleyes:

σιγουρα υπαρχουν οχια,πολυ καλοι γιατροι κ εντιμοι..δεν το συζητω,ειναι που θα πεσεις..

εχω περασει πολυ χειροτερα κ λογω προβληματων δικων μου κ λογω συγγενων γιατρων τους εχω ζησει πολυ..κ επειδη ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ απο αυτους,γιαυτο βγαζω αυτη την χολη..

αλλα εχεις δικιο,υπαρχουν κ πολυ καλοι γιατροι

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
σιγουρα υπαρχουν οχια,πολυ καλοι γιατροι κ εντιμοι..δεν το συζητω,ειναι που θα πεσεις..

εχω περασει πολυ χειροτερα κ λογω προβληματων δικων μου κ λογω συγγενων γιατρων τους εχω ζησει πολυ..κ επειδη ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ απο αυτους,γιαυτο βγαζω αυτη την χολη..

αλλα εχεις δικιο,υπαρχουν κ πολυ καλοι γιατροι

Νομίζω ότι λίγο ή πολύ σε κάθε οικογένεια έχει τύχει μία ιστορία με έναν αλμπάνη. Και στη δική μου επίσης με καταστροφικές συνέπειες και ανεπιστρεπτί βλάβες σχετικές με υγεία. Αρα σε καταλαβαίνω από πρώτο χέρι. Αν έχεις ζήσει κιόλας κάτι τέτοιο, καταλαβαίνεις πόση δύναμη αποκτά ξαφνικά ένας άνθρωπος να "κατευθύνει" ή ακόμα και να καθορίσει τη μετέπειτα ζωή σου. Τότε αναγκαστικά βλέπεις λίγο διαφορετικά τα πράγματα και όχι πάντα καλοπροαίρετα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Νομίζω ότι λίγο ή πολύ σε κάθε οικογένεια έχει τύχει μία ιστορία με έναν αλμπάνη. Και στη δική μου επίσης με καταστροφικές συνέπειες και ανεπιστρεπτί βλάβες σχετικές με υγεία. Αρα σε καταλαβαίνω από πρώτο χέρι. Αν έχεις ζήσει κιόλας κάτι τέτοιο, καταλαβαίνεις πόση δύναμη αποκτά ξαφνικά ένας άνθρωπος να "κατευθύνει" ή ακόμα και να καθορίσει τη μετέπειτα ζωή σου. Τότε αναγκαστικά βλέπεις λίγο διαφορετικά τα πράγματα και όχι πάντα καλοπροαίρετα.

+13ετσι ακριβως

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Εχω δικαιωμα να τους θεωρω ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,εχεις δικαιωμα να νιωθεις ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ μπροστα τους,εγω αυτο βλεπω..

Δεν θέλω να αντιπαρατεθούμε άξιε σύντροφε γι’ αυτό και δεν θα το συνεχίσω μετά από αυτό το ποστ.

Ένα σχόλιο όμως. Εσύ είσαι αυτός που νιώθει κατώτερος γιατί εσύ τους λες «σκουπίδια», άρα τους μισείς, άρα υποφέρεις από σύμπλεγμα.
Εγώ κάνω τελείως διαφορετική δουλειά, δεν μπαίνω σε καμία σύγκριση μαζί τους γιατί δεν βλέπω το λόγο, και ακριβώς επειδή δεν νιώθω κατώτερος δεν έχω κανένα κόμπλεξ και τους βγάζω το καπέλο.  

Και επειδή η φιλοσοφική συζήτηση με γοητεύει πιο πολύ από του ιατρούς, έχω να πω πως διαφωνώ σε αυτό το τελευταίο που είπες φίλη ΟΧΙΑ.

Η αλήθεια δεν είναι ποτέ στη μέση! Αυτό είναι μύθος. Μην προσπαθείς να συμβιβάσεις ώστε να κρατάς ισορροπίες. Να έχεις το κουράγιο να παίρνεις θέση.

Σε κάποιο άλλο θρεντ είχα παραθέσει την εξής φράση του Νίτσε:
«Θαρραλέους, ανέμελους, είρωνες, βίαιους !
Έτσι μας θέλει η σοφία: είναι μια γυναίκα και αγαπάει πάντα μόνο τον πολεμιστή !»

Και όπως είχε πει κάποιος μεγάλος: «Η αλήθεια είναι πάντα η πιο απλή εκδοχή»
Αυτή έχει ονομαστεί και «φιλοσοφία του ξυραφιού», διότι «ξυρίζει» ότι επέρεται της λογικής, της απλότητας και της αλήθειας»

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom